Új privát üzeneted érkezett!

eszterxx
Most latom a vonalzodat, :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
tcis

DOktornő! Nem tudom, emlékszel-e rá, hogy már az utolsó menstruációnk is egy napon volt, úgyhogy mit kell nekünk még szinkronizálni... a szülés igy is, úgy is egyszerre lesz, max a Gellért hegyen lépcsőzve a bábakoktél után áprilisban. A bábakoktéllal még a ...st is szinkronizáljuk :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

most csak a táblát mert Apukámmal beszélgetek telefonon...

Kép Kép

Kép

Kép
kolyok28

7 császár, 5 sima... tök jó, akkor most két sima jön!!!!!!!!!! Mondjuk a végéről egy lány, egy fiú - Kölyök és Monácska?

Kép

KépKép
eszterxx

Na, akkor mint nem RTL függő, elmegyek Fókuszt, Fábry Showt majd HÁzon kivült nézni és közben rejtvényt fejteni.

És én holnap éjjel szeretnék szülni, ha valakit még érdekel... VALAKI!!!!!! Odabenn vagy odafenn tessék már dönteni!!!!!!!!!!

Tcis, köszi :lol: Amúgy miért is nem szerepelsz még a táblázatban? Tessék adatokat adni Kölyöknek, olyan lelkiismeretesen dolgozik rajta!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Anita,
gratulálok a babához, minden jót kívánok! :D

Márti! Köszi, hogy megosztottad velünk ezt a jó hírt!

Kikó,
köszi, hogy leírtad a szüléstörténetet, végig feszülten olvastam.

Kissani,
a 2000-es szám azt jelenti, hogy a nyakcsatorna 3 cm-ről 2 cm-re rövidült meg, de zárt a külső és belső méhszáj is és a nyakcsatorna se tágult még ki semennyire sem. Egyébként az első számjegy a nyakcsatorna hossza, a továbbiak a külső méhszáj-nyakcsatorna-belső méhszáj tágasságára utal.

Feri,
édi Lilla, olyan meghittek az anya-lánya képek! :)

Pati,
de jó, hogy meg vagy! :)
Jók az állatkertes képek, mekkora pocód van! :shock:

Melinda

Kép
melinda80

szval amint olvastam Márti nagy hirét, rögtön irni kezdtem a táblázatot, de közben telefonált apukám...
és nehéz kettőt együtt...

szval Anita!!!! Gratulálok!!! Nagyon édes a kis Tiffani, (nem tudom hogy irják, a táblázatban úgy hagytam, ahogy Mni irta, mert gondoltam hátha neki Anita írta igy... )
Soksok tejet!!!

Eszterxx, hagyj engem békén, én még NEM akarok szülni!!!!
menj Te, és még ma este, hogy Andris legyen! mert nem akarok Ézaiást oks???

Pati, jók az állatkertes fotók.

és holnap megynk Ikeába

és nem tudom mit akartam még irni, de most megyek GOFRIT sütni. asszem. pussz

Kép

Kép
kolyok28

Szerintem Pumperka jön csajok! A 14-ei babák már mind kinn vannak, csak ők vannak 2in1!!!!!

Azért hajrá nagypocakon túliak!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

ja és a Fábry showt is hiányolom, miért nem a dunatvn van, azt tudom fogni.... :(

Kép

Kép
kolyok28

Anita,
de kis édes kerek arca van ennek a kislánynak! Nagyon szép! :)

Pati,
vuduzok én is Neked ma éjszakára, hogy szülés legyen! Meg magamnak is. :wink:

Melinda

Kép
melinda80

kolyok

adatok:
Terezija
37
szules idopontja 2008/04/03 (azert nem az aprilisiakhoz csatlakoztam mert ugyis marciusban fogok szulni es akkor legalabb mar itt vagyok helyben) vagy hagyd uressen, hogy ne zavarjon senkit, de ha egyanltalan nem irsz be szules elott az se baj.
gyereknek neve meg mindig nincs :oops: irj kismanot

Kép

Kép
tcis

Sziasztok!!!

Nagy gratula Anitának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan kis formás kerek!!!!!!!!!! én is ilyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó fájásokkal teli éjszakát( na jó csak annak aki akarja)

pepike

Kép

Kép
pepike

kolyok
Mindig elfelejtem megkerdezni talatal malnalevel teat?

Kép

Kép
tcis

Linoccsal nem beszéltetek??? Már tegnap is érdeklődtem, de nem írtatok!!!

Kikó
Nagyon erős voltál!!!! Köszi a történetedet!
Teljesen átéreztem és újra elkezdtem félni. :oops:

Kép
Kép
tündérmanó27

nagy gratula Anitának és sok-sok boldogságot nekik Tiffanyhoz!!!!

Erika

Kép

Kép
zsombi

Zsombi, most nézem a vonalzódat! Ezek szerint egy napra vagyunk kiírva, nekem is 10 napom van! :lol:
Vendég

Én is húzok Fábryt nézni :lol: :lol:

Jó éjt!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Anita!
Gratulálok! Sok boldogságot a pici lánykához!

Tündérmanó egyből észrevette amit én: Mindenki aki velem egy napra volt kiírva megszült. :!: :!: :!:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Most beszeletem anyuval es kerdeztem, hogy megvette-e a malnalevel teat, azt mondta azt uzeni a sogornom, hogy minek nekem az amikor az elsot is konnyen megszultem a masodikat meg majd kikopom mint a megymagot. Bar igy lenne, de azert hozatok en malnalevel teat is.
Kiko szulestorteneten en is berezeltem kicsit. Na majd csak lesz valahogy, mindenesetre elo vagyok jegyeztetve EDA-ra ha netalan elhuzodna a dolog es nem birnam.

tcis

Kép

Kép
tcis

De igen! Ma beszéltem Linoccsal. Holnap -mint a vadlibák- húznak haza. Jövő héten szándékozik valamikor jelentkezni. Addig adott időt maguknak az egymásracuppanásra. Fruzsi baba 30 grammokat szopizik már - szóval kis ügyi a manó.

Mondtam neki, hogy itt kétezerrel megy a pörgés, na meg, hogy itt is várjuk.

Kép Kép Kép
fanetta

Gratulálok Anitának az újabb babához és sok tejcsit, egészséget kívánok Nekik!

Melinda, köszi a választ, ezt mostmár jegyeztem.

Hiszti: kitartás, ahogy Pati mondta, ezt túl kell élni. Nálunk nagyjából másfél évig tartott a dacos hiszti, mostmár más jellegűek vannak, ezt már jobban lehet kezelni.

Hát, szülés előtt állók, jó helyre mentetek kikapcsolódni, ha a Fábryt nézitek. :wink:

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Sziasztok!

Nem győzőm a visszaolvasást, pedig úgy van ahogy Feri leírta, két kézzel a picit fogom és akrobatázva a lábammal görgetem az oldalt. Jó lenne, ha magától menne... különben, ha ennyit írtok sose hozom be a lemaradást és addig minden szabad időmet az oldal olvasásával töltöm. Pati, Eszterxx szerintem, ha már elmennétek szülni kicsit csitulna az oldal és behoznám a lemaradást. :lol: Szóval rajta, indulás!
Amúgy nagyon jókat röhögök itt szoptatás közben, nagyon jó Feri hozzászólásait is olvasni, sok mindenhez hozzászólnék én is, de már kit érdekel pár nappal később...

A tegnap éjszakám elég fárasztó volt, este 11-től hajnal fél 4-ig etettem és mászkáltam és pelusoztam. Ma délelőtt viszonylag nyugisabb volt, de du. 4-től megint folyamatosan a kezemben van a kishölgy. Olyan lassan eszik... folyton bealszik... és bealszik, pedig ébreszgetem. Majd egy óra múlva ismét felébred és kezdődik minden előlről.

Nagy gratula az új Anyukáknak és a Babáknak! Kikó, Linocs, Gy.Anita és Kvaszéva sok boldogságot a csöppségekhez!

Juditkecskemét, azt nem lehet, hogy bemész a dokihoz és megmondod, hogy csordogál a magzatvíz, görcsölget a hasad, stb. Hátha megcsinálja egyből a császárt, én is ezeket mondtam kamu indoknak. :) Jó, de mondjuk mi megbeszéltük előre a dokival. :)

Na, most megyek, mert Lilla mindjárt a Feri fülét kezdi szívni a cicim helyett. :) Még végül onnan is tejet fakaszt. :)

KépKép
KépKép
mni

Panny,
elvileg megcsináltam a vonalzót, de lehet, hogy vmit elrontottam de akkor nem adom fel.

Zsu,
egy férj szemszögéből és örömmel fogok írni, csak a végén nehogy túlságosan elszaporodjanak az apák a babaneten….

Jimmorrison,
most mondja Ildi, hogy ti látogattatok meg a kórházban minket, illetve őket csak én is ott voltam. Puszi nektek is.

Melinda,
nem fognak elmaradni az apás sztorik, ígérem. Szerelmes lettem a fiamba pedig csak pár napja találkoztunk először. Egész nap körülötte forognak a gondolataim. Ugye ez még nem pedofília?

Judit18,
Ildi is mindig elhesseget, amikor ír, mert zavarom pedig most ezen a héten (apaszabi) ott szeretek legyeskedni körülötte. Nézem, lesem a tekintetét, simogatom és örülök neki. De az igazi légy mindig visszatér ezért most be is regisztráltam magamat. Ígérem csöndes leszek, kitakarítok, bevásárolok, elmosogatok, nem járok későn haza, nem hagyom szét a szennyest, ülve pisilek az otthoni wc-be egyszóval példás apuka leszek csak hagy tartozzak én is a márciusi babák csapatához. Köszönöm előre is.

Beuska,
köszönöm az invitálást.

Tündérmanó27,
köszönöm az üdvözlésedet. Pontosan ez az, amiért csatlakoztam hozzátok. Egy zárt szeretnivaló közösség vagytok, (most már vagyunk) ahol nem szabad és láthatóan nem is törődik senki azzal, hogy mit szólnának az apukák vagy bárki a hozzászólásokhoz. Az ezzel való foglalkozás elrontaná az egészet. Üzenet Réka Petrának: Élvezd ki még a kék tó nyugalmát!

Elnéztem a táblázatot és nagyon sokan császárral szültek. Szeretném megkérdezni, hogy akiket császároztak azoknál mi volt a probléma.

Jó tanács a leendő papás szülésekhez: engem a doki megdicsért, hogy nem álltam a feleségem mellé, amikor a fájdalom miatt könyörgött a császármetszésért. Azt mondta, hogy általában a férjek a feleségek mellé állnak ilyen esetekben és akkor még nehezebb eltántorítani a kínlódó kismamákat a normál szülés lefolytatása mellett. Szerintem erre fontos lelkiekben fölkészülni szülés előtt. A doki úgy is a tudása legjavát adja, és rá kell hagyatkozni. Pláne, hogy itt a mi esetünk is, amikor Ildi hármunkkal szemben követelte, hogy császározzák meg. Így tudatilag kisebbségbe került és el kellett fogadnia a tényállást: nincs császár (mert a doki nem tartotta indokoltnak), és kénytelen volt rákoncentrálni a nyomásokra. Meg is tudta csinálni, azt, amiben ott és akkor nem hitt. Most meg lehet őt kérdezni, hogy melyik variáció lett volna jobb, pedig nagyon könyörgött az adott pillanatban és most itt van velem vidáman, épen, egészségesen és sugárzik a boldogságtól.

Még egyszer köszönöm, hogy befogadtatok, mert így egy kicsit úgy érezhetem magam én is, mintha babát várnék….
Sok hitet és energiát a (márciusi) kismamáknak!
endre

Endre

Kép
kikóférjendre

vonalzó próba (csak, hogy sikerült-e megcsinálnom)
de addig is egy kis bíztatás:

A boldogsághoz a szülésen keresztül vezet az út. Minden szenvedésért kárpótolva lesztek. Annyira nem lehet fájdalmas, hiszen több milliárdan élik át napról napra.
Persze jogosan mondhatjátok, hogy mit pofázok hiszen nem is tudom mi az a szülési fájdalom. Jogos, de akkor is szeretnék vmi plusz energiát átadni, hogy sikerrel vegyétek ezt az akadályt.
Hajrá Kismamák!
Endre

Kép
kikó70

Ez nem sikerült.
Tudna vki (Panny?) segíteni,hogyan kell a vonalzót megcsinálni? Lehet, hogy itt van az orrom előtt a megoldás de gyorsabb ha rávezetne vki.
Köszi előre is.

endre

Kép
kikó70

Sziasztik!

Anita!
Gratulálok a babához, Sok tejcit és jó egészséget kívánok!

Niki!
Tündéri a kis Lilla! És látszik a melleden, hogy sok tejcid van!

Kikó!
Köszi a beszámolót. Teljesen átéltem ahogy leírtad. Én sajnos tudom, hogy mi vár rám, egy kicsit félek is tőle, de azaz egy dolog bíztat, hogy már 2-t túléltem és ez csak max 24 óra, annyit meg ki kell bírni, egy kis emberkéért.

CSAJOK!
HOLNAP DÉLUTÁN 15 ÓTÁTÓL A MAGYAR 1-EN A BABA TÉVÉBE LESZ LILI. KSI TORNA CÍMEN. FEHÉR APRÓ VIRÁGOS DRESSZBEN. NÉZZÉTEK MEG? HA TUDJÁTOK!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

OH, HÜLYESÉGET ÍRTAM? MERT MÁR PÉNTEK VAN.

SZÓVAL PÉNTEKEN DÉLUTÁN 15 ÓRÁTÓL!!!!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Ahogy ígértem nem maradtok le semmiről.

Este a kis zsivány oltári viháncba fogott, majdnem szétkalapált belülről és nyomkodta lefelé a buksóját. De én nem dőltem be neki :wink:. Meg a 3 nagywczésnek sem. :wink: :oops:

HAjnali fél 3-kor aztán arra ébredtem, hogy a pisilés még a szokottnál is sürgetőbb és egy enyhe görcs kíséretében megpattant tőlem a nyákdugesz. Vidámka egy darab :D , nekem tök olyan volt a papír, mint amikor megjönni kezd. Véres-nyálkás. Nem kocsonyás. Meg tiszta hepi lettem tőle (konkrétan? :oops: elkezdtem remegni, mint a kocsonya, hogy bakker, lehet, hogy szülünk? :lol: :lol: :lol: )
Azóta fájogatok, változó intenzitással, a biztonság kedvéért fel is keltem, jó-jó, kell az enerdzsi, de el ne múljon má nekem az istenért!
:wink:
A legtöbbje 5-10 perces, minden második eléri a 40 másodpercet is, de állva maradok még tőle. Sőt csendben. Tehát ez még nem a végleges.
NA jó, néha kimutatja a foga fehérjét, ilyenkor:
ÉRZEM, hogy jönni FOG a fájás (pár másodperces szoírító keményedés és erős nyugtalanság előzi meg) majd bekeményedik a hasam, mensiszerű görcs+derékfájás kíséretében.

Most itt tartunk.
Apát elküldtem lefeküdni (nemrég jött haza), bár amúgy sem úgy néz ki, mint aki felfogja, mi az ábra. :lol:

A következő dolgok egyike fog történni
(pill, csak fájás...)
Na.
1. Besűrűsödik, beerősödik és mehetek megfizetni Éva anyánk bűneiért :D :D
2. Elmúlik :evil: :evil: és akkor reggel is itt foglak benneteket boldogítani a dokiig (12-re mennék), bedepisedve mint állat.

Az első esetben kéretik a nagyon unatkozó VÁRandós kolléganőknek begyünni az Imrusba látogatni minket. Hozhattok laptopot is szegény elvonós grafomán Patríciátoknak, amúgy Znikusz hozza a híreket+ hívom vagy sömös Ügynöknőnek, ha nem szül-bár ez esetben ezt kétlem, merthogy ugye együtt :wink: .

SZóval drukkok nekem léccike.
és én meg maradok tisztelettel, szeretettel és hasonló drukkokkal a csapat felé, remélvén, most néhány napig nem olvastok engem viszont sok szép baba már idekint lesz:

Mpatr

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati, de jó!!!!!!!! Én nem szülök, csak együttérzésből nem tudok aludni!!!!!!!!!Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilyet, mi van, pont időre fog születni a fiad???

És bepottyansz a tuti természetesen szülők közé... eddig is tartottuk a statisztikát minden téren...

Kép

KépKép
eszterxx

A vonalzódból pedig vedd ki két fájás közt az alsó sort, jó???

Kép

KépKép
eszterxx

Endre, a vonalzó titka az, hogy Nektek már születésnapos vonalzót kell létrehozni, nem várandóst és akkor műkszik.

RÁkattintasz az eddigi vonalzóra, kihozza a babafalva.hu -t, ott felül kiválasztod a vonalzókat, megkreálod, utána fontos, hogy ne csak vonalzó megteintése legyen, hanem létrehozása. Ezután az alsó linket kell bemásolni ide a babanetre, az oldal tetején, ahol azt látod legördülő menüben, hogy segédletek, ott kiválasztod a profilt, kitörlöd az eddigit és bemásolod az új linket.

Irj, ha nem jönne össze!

Kép

KépKép
eszterxx

Mni, végre!!!!!!!!!!!Jaj, de jó!!!!!

Most már tőled is olvasni szeretnénk Lilla baba történéseit!!!!!!!!! Látod, Pati mennyire szófogadó, egyedül meg nem fogok tudni oldalakat betölteni... bár ha mindig éjjel kezdem...

Kép

KépKép
eszterxx

Pati hajrá!!!
Én is görcsölök, nem alszom, stb, de ez nálam már szokásos, nem is merek reménykedni..
Tegnap nem jöttem, bocsi, iszonyat depis napom volt!!! Délután kikapcsoltam a telómat, annyira elég lett az ismerősök-barátok zargatása. Azóta tök nyugodt vagyok :D Ez ám az antiszoc hozzáállás, mi????
Ja, és éljenek a 40+sok!!!!!!!!!!

KépKép
kmanna

Sziasztok!!!!!!!!!!!!

Pati!!!!1000-rel megy a drukk!!!!!!!!
Látod, lebecsülted a fiad, ő napra tudja mik a kötelességei! :wink:

pepike

Kép

Kép
pepike

Hajrá, akkor a megoldás az Állatkerbten bújik????

potyka

Kölyök!

PAti el lett irva a táblában, mert 8-án kellene szülnie, viszont pont 40 hetes. És amúgy is ma fog szülni, ne kivánjunk neki 24 órás vajúdást...

Pati, hajrá!!!!!!!!!!!!!! Én ma éjjel szeretnék szülni, úgyhogy hátha mégis összejönne az egyszerre :lol:

Kmanna, üdv a csapatban!

Tök jó, egyre több kis csopink van: az odaátiak, a 40+sok, a türelmetlenek és a készülődők.

Kép

KépKép
eszterxx

Pati!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anno a nagyfiammmal én is napra pontosan kezdtem vajúdni :wink:

Feri!

Eszter leírta a babás vonalzó készítés menetét,remélem sikerül :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na, elmentem onlineból, meglátogatom apát, aztán a dokinőt. Kora délután térek vissza, ha addig valaki szül, az értesitsen mindenképp!

Próbálok megfelelni Patinak, remélem egyszerre szülünk, aztán vihetem az ajcsit immár Gordonnak és Nortonnak is :lol:

De azért őszintén ebben egyáltalán nem hiszek, semmi jel nincsen...

Tessék belehúzni sokaknak, egyre többen maradunk le az időnkről!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Nu. Onlájn de nem depisen :wink:
5-től bealudtam, azóta volt összesen 4-5 erős összehúzódás, de összességében a nagy lendület elült.
Sebaj, szerintem ebből csak lészen valami!!
Köszi a drukkokat, egyelőre evvan, majd jelentkezem.
Megyek reggelit csinálni, mert a passzivitás nem tesz jót a tágulásbnak :wink:
Ja, annyi van még, hogy ha a kis buksiját feszíti le, sokkal jobban fáj a méhszájam, mint eddig, tehát szerintem nyílt a belső is. Remélem!
:D

Kvaszévi ma már lesz, tegnap mentek csak haza, mert Botond besárgult (pedig nem is kínai :shock: :shock: :oops: :lol: ) ő meg hulla volt. DE VÁRJUK!!!!! :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok márciusiak!

Nyomdokaitokba léptünk!

Megszületett az első babánk az áprilisiaknál!

Tessék belehúzni! Na jó, kivánok Nektek minden jót!

1Bambi

Kép
1bambi

Jó reggelt!

Micsoda izgalmakra ébredünk! :)

Pati, hajrá, hajrá, ne hagyd, hogy elszálljon az ihlet! :wink:

1Bambi, csúúúúúnya-csúúúúnya nő! :D :wink: Ne táncolj szegény türelmetlen márciusiak idegein ilyen hírekkel! :D
Egyébként nagy gratuláció, mostmár nálatok is jönnek az izgalmas napok! :)

Kép

Kép
mzx

Még annyit akartam, hogy 2 napi 4-4 óra alvás után kicsit kivoltam, ezért nem jöttem :roll: . Szerencsére tegnap napközben is tudtam aludni, és az éjszaka is jobb volt, bár az egy kicsit aggaszt, hogy Laura besűrítette a szopikat, 1,5-2,5 óránként kezdődik a cuppogás, és mivel 3/4 óra minimum egy szoptatás + büfiztetés, ezért nem sok pihi van közben... :roll:

Kép

Kép
mzx

Húúú-kezd izgalmasodni a helyzet!!! Patiiiiiiiiii :!: Ne hagyd magad :!: :!: :!: Akcióhiányom van már!!!!

A táblázatról tudjátok mi jutott eszembe? Hogy lassan olyan, mit egy kötésminta: egy sima, ...egy forditott...izé egy császár :lol:

Bambi: tudjátok, hogy egy gyepálás volt beigérve annak, aki megelőzi eszerxx-et? Izgi, izgi. Akkor kit is kell megvernünk?? nevet, címet kérünk!!! A többit majd megoldjuk.

Na jó: GARTULA NEKTEK ÁPRILISIAK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként egy jó tanács: nem éri meg nagyon előrehúzni (ez ÉN mondom, mint előrerohanós), mert eléggé macerás egy koraszülött - ha történetesen nincs semmi baja is, sokat szívatnak miatta.

Kép Kép Kép
fanetta

Endre beírás:
Eszterxx,
Nagyon köszi a segítséget. indítom a próbát. A vonalzót már tegnap megszerkesztettük meg is küldték a kódokat de ez a legördülő menű és profil megtalálása kb fél órát vett igénybe. Ha nem írod meg, azt se tudnám hogy nekem keresnem kell még valamit. Még egyszer köszi.
Ildi, Zalán még alszanak, nyugodt éjszaka volt, hült helye a tegnapi hasfájásnak.
Mindenki kiságyban altatja a kicsijét pár naposan vagy mások is a kezdeti időszakban beteszik maguk mellé az ágyba?

Hajrá Patrícia! Erős vagy!

Tisztelt Rendszergazda!
Nem lehetne valami tűzfalat föltenni, hogy az áprilisiak ne zavarjanak be a márciusiaknak. Köszi

endre

Kép
kikó70

Sziasztok!

Mi még egyben. Éjszaka csak a szokásos állandó fájogatásaim voltak sajna.

Niki,
szia, örülök, hogy írtál! :)

Endre,
az csak természetes, hogy befogadunk, és az lenne furcsa, ha nem lennél szerelmes a fiadba! :)

Pati,
de izgi, megy a drukk! ++++++++++++++++++++++++++++

Melinda

Kép
melinda80

Hajrá Patiiiiii!!!!!!!!!!!

Mondtam én (a nagyokos :)), hogy tudják ezek a kis manók, mikor kell kijönniük. Ha egyszer ma van a napja, akkor ma. Nem kell semmit elsietni. :) :wink: Lehet, hogy később is ilyen kis higgadt, kivárós típus lesz belőle (lehet, hogy nem rád ütött ez a gyerek?:):)). Mindenesetre innen már tuti nincs visszaút, és az is tuti, hogy nem kell beindítani a szülést. Éljen!!!

Én se bánnám, ha ma szülnék, de csak azért, mert Zsombi az én szülinapomon született, gondoltam, Lucát meg megszülöm névnapi ajándéknak Apának... Egyelőre nem sok jele van, hogy összejön. :)

Endre
Jó, hogy te is beregisztráltad magad! Lehet, hogy a sok zugolvasó apuka is követi majd a példádat :). Elhiszem, hogy beleszerelmesedtél Zalánba + egy kicsit jobban Ildibe is. És ez úgy látom a páromon, nem is enyhül később sem :):):)
Velünk is aludt egy ágyban Mackó, mégis kb. fél éves kora óta a saját ágyában alszik. Úgyhogy csak tegyétek, ami Nektek (+a babának) jólesik! :)

Áprilisiak
Gratula! Épp tegnap este olvastam, hogy készülődött az első bébi nálatok is.:):) Azért többiek, Ti tényleg ne siessétek el!

Erika

Kép

Kép
zsombi

Endre: nálunk sincs még kiságyban prikulics. Egy kis mózeskosárban tentézik éjjel a matracunk mellett. Sokkal kényelmesebb így, éjjel ha nyüszít csak átnyúlok és magam mellé veszem, nem kell ingáznom. Én azért nem altatom magam mellett a matracon, mert úgy nem tudok igazán aludni.

Kép Kép Kép
fanetta

Pati!

Csak hogy ne unatkozz addig se, míg elindultok: Linocs listájában szerepel, hogy az apasági mellett az anya családi állásáról szóló igazolást is kérik a Kútvölgyiben. Nálunk is? 3 éve nem kellett...

Erika

Kép

Kép
zsombi

Pati, egyidőstársam, nem éééééér!!! de azért nagyon drukkolok, még a végén Norton lesz ultrapontos !! és akkor utólag elnézést kérhetsz tőle a túlhordás parázásért....

télleg, Anitának is tegnap ment el a nyákdugó aztán tessék....

asszem ma kimegyek az állatkertbe :) !! nálam ma megint teljes csend, még ilyen jól soha nem aludtam, görcsnek még nyoma se
(csak az aranyerem vérzik, bocs...)

Eszterxx, nekem is ugyanúgy van a vonalzóm mint Patinak, de ez a szőkőnap miatt van, azért jön ki trükkösen a 40. hét szombatra.

Anita, nagyon nagyon sok boldogságot kívánok Tifanihoz!!!

azért ha a férjemnek igaza van akkor délben nekem is beindul valami :) lássuk lássuk

Szilvánusz, merre??? ahányszor kapok egy sms-t már azonnal ugrom, hátha van hír (mert ugye majd küldesz!)
persze csak a szokásos, "még nem szülsz??"-ek jönnek csőstül

Beus, megnézem Lilit 3kor!

KépKép
judit18

ja és 1bambi, gratula az április babának !!!! remélem minden ok vele, még azért elég korán van

kmanna! igen, nekünk meg hurrá 40 és +osok!
Szilvánusz, Eszterxx, még a végén itt leszünk hagyva Pati által!

KépKép
judit18

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?