Új privát üzeneted érkezett!

Megyünk bevásárolni, csak Ferinek gyors:

gyönyörűséges Lilla és ne aggódj, nem kicsi a súlya, hetente úgy 200-250 g-ot kell hízni, általában 2 hét alatt nyerik vissza születési súlyukat a babák. Ne aggódjatok.
puszi Nikinek és Lillának.
Vendég

kikó, köszi a sztorit, hát kemény lehetett, de felnézek rád, hogy ilyen jól bírtad, én már annyira berendezkedtem az eda-ra, gyáva alak vagyok... :(
és hány órára született meg Zalán végül?

hű Feri már nagyon rutinos valaki !! :) én úgy tudom kb. 10% fogyás normális az első héten, úgyhogy még gondolom belefér, de ha van bőven tej akkor biztos beindul hamarosan a gyarapodás

eszterxx, nekem ott sikerült bekapcsolódnom a vészhelyzetbe amikor a Carterék babája meghalt .... kész voltam egy napig

én meg most estem túl a légzésfigyelő-bébiőr tanfolyamon a barátnőm által akitől megörököltem. hát nem mondom, hogy magamtól rájöttem volna egy szál német használati utasítással....
most úgy tűnik értem. nem semmi ez a légzésfigyelő - csak egy ujjal hozzáér akár a kiságy széléhez az ember és már jelez (mármint csak világít, hogy veszi az adást - kell, hogy ennyire érzékeny legyen, hogy a babalégzést vegye)

KépKép
judit18

Jimm: nagyon köszi a bíztatást! 8)

Judit18: köszi az infót! Te holnap tartassz pont 40 hétnél! :o :D

(Niki egyébként még mindig visszaolvassa a lemaradását, most azt hiszem hétfőnél tart, ja és úgy, hogy szoptat, két kézzel végzi a projektet, és közben a lábujjaival görgeti a babanetet a notebookon - nem semmi) :lol:

feri (mni)

Feri,

Este szoktak visszatérni a többedik gyerekesek, ők majd tudják!!!! Gyönyörű még mindig Lilla baba és nagyon mosolyogtam a vizágyon... Aztán még pár év és ott állsz lesben, udvarlókat hesegetve!

Kikó! Köszi a szüléstörténetet, én is azt akartam kérdezni, hogy összesen hány óra volt???

Kép

KépKép
eszterxx

PATI!!! SZERINTEM MÁR BEZÁRT AZ ÁLLATKERT!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Szunyóka anya ölében:

Kép

Kép

:)

feri (mni)

Jim, ha esetleg eszedbe jut, feltétlenül meséld el, mit álmodtál rólam! Olyan kíváncsi lettem!!!

Eszterxx, gyönyörű napra esett a válásod! :roll: :roll: :roll:

Dany, te se add fel a szopit, látod, Boseknek is milyen szépen megindult.

Kikó, köszi a történetedet! Már az is a blogban van. :lol: Zalán képe pedig a babák között! :lol:

Kisanni, hát akkor neked sem lesz kicsi babád!

Niki, Feri, hát ezek a szunyókás képek!!!

PAAAAAAAAAATIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!! :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Vendég

Megnéztem a honlapon, 9-17 óráig volt nyitva. Oké, onnan még haza is kell érni, kisdedet megvacsiztatni, 7-ig van alibije Patinak, aztán menthetetlenül szülést emlegetünk!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Feri, nem ér nekünk ilyen képeket feltenni!!! Irigykedünk Lillára, irigykedünk Nikire!!!!!!!!!!!!!!

Kiszazsu, ráadásul 3/4 3-kor volt, amikor az első repülő becsapódott.... Legalább sosem felejtem el... én életem nagy tragikus napjaként készültem rá, végülis nem mindenki válik el 26 évesen, kiborulva, minden, utána hazamentünk és döbbenetettel láttuk, hogy mi van...valahogy a mellett azért eltörpült az egész, úgyhogy nekem tök jó figyelemelterelő volt.

Ja, Kiko, te sokáig nem voltál: Kiszazsu vonalzója alatt van két link a születéstörténetekről és a babákról, ahol összegyűjtve lehet őket látni/olvasni! Köszönjük, Zsu!

Kép

KépKép
eszterxx

Mér van csendben mindenki, aki ma szül????? Az nem lehet, hogy ma sem senki, tényleg átkeresztelhetjük már magunkat...

Kép

KépKép
eszterxx

Visszatotyogtam hiradót nézni...

Kép

KépKép
eszterxx

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUnatkozom, emberek!!!!!!!!!!! Szülni akarok!!!!!!!!!!!!!!! Elviselhetetlen sárkány leszek!!!!!!!!!!! Vagy depis kismama!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy valami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Feri, Niki!

Nagyon édes ez a kis minicica! Ne aggódjatok, a lényeg, hogy szopizzon, és közben nőjjön a súlya. Fogyni nem szabad neki, de nem is fog. A 2 órás szoptatások meg majd idővel (nem is sokára) le fognak rövidülni. Szerintem ez a nagy álomszuszékkodás is elmúlik egy-két héten belül. Gondoljatok bele, hogy "hivatalosan" még csak holnap kéne születnie, most még lehet, hogy bent szunyókálna a pocakban. :):):) De tényleg gyönyörű!!!

Bosek
Blanka is nagyon édes, elégedett babó. Jó, hogy lett elég tejci, bár gondoltam, hogy így lesz. :):):)

Tcis
Nem teljesen önszántamból tartott ám olyan sokáig a szopizós időszak. Én úgy indultam, hogy fél éves koráig tuti csak tejcit szeretnék neki adni, egy éves koráig pedig jó lenne, ha sikerülne még kihúzni a szopizást. Aztán eltelt egy év, kettő :shock: , én meg csak olvasgattam a szopis topikokat, cikkeket, ahol mindig azt ajánlották, hogy várjam meg, míg a gyerek magától elválasztja magát. Na, azt várhatnám szerintem a mai napig is :shock: :shock: . Így aztán tavaly húsvétkor kapott a cici helyett egy régen áhított játékot, én pedig egy rövid időre felhagytam a szoptatással. (3 hónapra rá beköltözött Luca a pocakba) :):):)

Pété
Nekem is Aventes kézi mellszívóm + mikrós sterilizálóm volt, de nem sokat használtam. Akkor viszont jól működött. Nálunk is gyorsan beállt a kereslet-kínálat egyensúly, úgyhogy pluszban nem nyüztettem a cicimet. :)

Kikó
Zalán nagyon szép kisfiú. Kár, hogy ennyire feszülten élted meg a szülést, de nagyon ügyes vagy, hogy mégis kinyomtad ezt a babát!!! És az tényleg jó, hogy az ember egy kis idő után már nem tudja felidézni, mennyire is fájt, csak az agyával emlékszik, hogy nagyon kínlódott. :) Sok-sok örömöt Nektek a picúrhoz!!!

Na mi van, pati elment nélkülem szülni? Hát nem megígérte, hogy találkozunk a kórházban :?: :?: :shock:

Erika

Kép

Kép
zsombi

Sziasztok!

Kikó!
Még egyszer grtaulálok, ügyes vagy!

Mni!
Nagyon szépek vagytok (én meg nagyon irígy)

KÉÉÉSZ vagyok! Ma elmentem Leventével busszal a városba (kismotor nélkülözhetetlen kellék ehhez).
Egy darabig elvoltunk, jártuk az üzleteket, galambokat etettünk stb.
A játékboltban már eltörött a mécses. A motort elhajította, hogy az nem jó, helyette traktor kell (potom 30-40 ezer ft-ért). Cirkusz elkezdődött. Mondtam beleülhet az autóba, ami 100 Ft-os érmével működik. NEM!
Jó akkor fizetünk. Kártyaolvasó nem jó, 10 percet várni kell. Teával itatom teljen az idő. Egy labda árára plusz 10 percet vártunk. Erre egy másik gyerek beült az autóba. Azonnal ő is be akart. Viszont ekkor már negyed óránk volt a buszindulásig. Ekkor már három órája bolyongtunk, és majd szétszakadt a derekam, hasam.
Kezdődött a földhözvágommagamat sztori. Percenként, üvöltéssel fűszerezve. Én három szatyorral, motorral, kistáskával egyik kezemben, másikkal Leventét a földről rángatva rohantam volna. Ezt csináltuk az áruházon keresztül, az utcán, még vagy 300 méteren. Buszpályaudvaron, buszok előtt (olajba, mocsokba), úttesten, még mindig földhözvágommagamat üzemmódban. Ekkor már üvöltöttem, engem nézett mki., már legszívesebben megvertem volna. Ekkor még a kórház gondolata sem riasztott, szinte vágytam rá. Pedig egy csomó játékot vettem neki, a férjemnek meg sem merem mutatni.
Étteremben folyt. köv. + egy csomag az ebéd.
Buszra fel, bőgés végig, bámulás....
Elegem volt.
Itthon folyt köv. Ebéd kiköpése, kanál, villa dobálása, nem evés, üvöltés. Utána mintha mi sem történt volna, jókedv, anya puszilgatása. Szinte szóhoz sem jutottam telefonálás közben, le lettem smárolva.

Na majd ha mind a 40-50 gyerekünk (topic) + a tesók ezt csinálják, megvitatjuk a dolgot, remélem tudunk majd egymásnak segíteni.

:wink: :wink: :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Naaaaaaa, ennyire hiányzom???
Hát nem megmondtam, hogy jelzem, ha szülök???
Legkésőbb utána.... :wink:

Szóval, mivel holnapra vagyunk kiírva, teljesen normális, hogy ma Érdről beautóztam Gordonnal az állatkertbe és végigcaplattam a napot.
Nagyon jól sikerült, meglepően sok állat kint van és az állatházak sem olyan büdösek ma, mint régen. Viszont óriási felújítások vannak, az eléggé zavaró. Eléggé kevesen voltak, így a saját kis nyugis tempónkban mentünk végig és senki se taposott le.
Gordon is nagyon jól érezte magát.
Pocak-ügyben semmi fejlemény, a sétára se, hacsak annyi nem, hogy reggelre nagyon megsüllyedt a pocim és egyúttal minden eddiginél jobban bezsibbadtak a karjaim és be is vizesedtek a kézfejeim..

Ja, sztori:
Gorka az állatkerti játszótéren játszott és rájött a kakilhatnék, de annyira, hogy be is szaladt neki a gatyóba :( . Ez egy ötévesre nem jellemző. Szegény megijedt, mondtam gyorsan tolja le a nacit és kintre menjen a többi.
Erre jön két nő és az egyik elkezd pofázni (nem is idézem, sejthetitek :evil: :evil: :evil: :evil: ). Gyerekek, úúúgy elküldtem a francba!!!!
Számomra természetes volt, hogy az incidens után maradéktalanul eltüntettük a játszótérről a "nyomokat". Gorka pedig tiszta popsival, alsónaci nélkül is simán hazajött.

Teszek fel mindjárt képeket aztán el is húzok, mert azért lássuk be, elfáradtam....
A mai napi terméshez csak annyit, hogy Jimm, aljas volt a fényképes ebédbemutatás.

Holnap doki, de sztem reggel még jelentkezem.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Judit, hozzászólni nem tudok, de ha nem haragszol :oops: , engem megnyugtat, hogy nem csak az én gyerekem hisztis. :?
Mióta egyszer haza kellett cipelnem (egy-két hete), én sétára tolom a babakocsit is mindig üresen, hogy vészhelyzet esetén beletehessem.
Vendég

Minden rossznyelvű híresztelés ellnére ezen a képen Gordon NEM az öccsével ismerkedik!!! :wink:

Kép

Kép
Kép

mpatr

Kikó!

Köszönjük a szüléstörténetet...teljesen bele tudtam magam élni :wink: Az a jó ,hogy érződik az írásodból,hogy már most is megszépültek a rossazbb élmények is...

Niki-Feri!

Sztem teljesen normális a súla.És ahogy Jim is írta,heti 250gr körüli átlaghízás az átlagos8de ettől el lehet térni :wink: )Az hogy 2 órás egy szopi még,teljesen normális.Mi is így kezdtük anno 5 és fél éve a nagyfiammal :wink: ...(volt hogy még tovább is tartott :oops:)
És nagyon gyönyörű Lillla!!!

Juditkecsk.!

Egy kicsit én is megnyugodtam, hogy nem csak az én fiaim hisztisek... :wink: (tudom ez téged nem vígasztal :wink: )

Kölyök!

Na volt IKEA??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Állatkerti pillanatképek:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

mpatr

Végül pedig egy mai (39+6) pocikép:

Kép

Kép
Kép

mpatr

[quote="eszterxx"]U írta:eszterxxUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUnatkozom, emberek!!!!!!!!!!! Szülni akarok!!!!!!!!!!!!!!! Elviselhetetlen sárkány leszek!!!!!!!!!!! Vagy depis kismama!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy valami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

megszoktuk....
újat!
:lol: :(

Kép
Kép

mpatr

Pati!

Tök jók a képek :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pati!
Jók a képek! Aranyosak vagytok! A poci jó nagy!

Engem is valamelyest megnyugtat, hogy ezek szerint nem vagyok egyedül hisztis kölök ügyben.
Ráadásul a drága Avent cumisüveget ott hagytuk az üzletben. Férjem érte ment, ott volt ahol hagytuk. Csak egy parkolójegy ára bánta.
Az egyik játék mellesleg nem jó.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Hiszti ügyben:
Gordon kétszer vágta magát földhöz, mindkétszer elengedtem, soha többet nem merte megcsinálni :wink: :oops:
Amikor meg nyilvános helyen ráuntam a hisztire, otthagytam visszafordulás nélkül (jóó, nem mindig lehet, pl. sorból nem tudsz kiállni..), ez is hamar eredményt hozott.
Bár, őszintén szólva szerintem egyetlen gyógymód létezik: túl kell élni ezt az időszakot is.

Judit, nem irigyellek, pocival egyre nehezebben mozogsz, még a hiszti is.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Kép
Kép

mpatr

Ügynöknő, akartam kérdezni, te ilyenkor csak az Rtl klubot nézed?
Vagy azon kívül bármit?
:lol: :lol:

Csajok, erre a topikra nem hat a front. Volt itt már hideg, meleg, kettős, szeles a napokban és nem potyognak a bébik. Bízzunk abban, hogy ez utána is így marad!!
Csak akkor mire fognak beindulni?

Ja, ügynöknő! Holnaphoz lefgeslegkésőbb 1 hétre felhajtom a bábakoktélt. Nem tudom, te meddig halasztod a dolgokat, de csinálhatnánk együtt, itten, interaktívice.
Mi fosunk ezek meg hagy izguljanak értünk. :wink:
Majd időnként beírjuk a fejleményeket:
1. korrr
2. pukkk
3. rotty
4. rityerotty
5. rrrrrtrytryotryyyyotryotttyyyy

Kép
Kép

mpatr

Na, most mi van?
Annyira hiányoltatok, most megjöttem és mindenki elhúz??
Szépek vagytok, mondhatom!!
:roll:

Kép
Kép

mpatr

Na Sziasztok!

Mit Gondoltok milyen hírrel jövök nektek?????

Megszületett Anitáéknak a kicsi Tiffany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.10 kg, és 53 cm!!!!!!!!

Császár lett belőle! A magzatvíz is elfolyt!

Jaj olyan jó!!!!!!!!!!!!!!!! Holnap lehet menni babázni!!!!!!!!!
Vendég

NAGYON DRUKKOLTAM!!!! GRATULÁLUNK!!!!!!
MINDEN JÓT KÍVÁNUNK NEKI!!!!!!!!

Márti
Holnap megyünk????????????

Kép
Kép
tündérmanó27

Köszi mindenkinek a jó tanácsokat hasfájás ügyben. Remélem a mai éjszaka jobb lesz. Valószínű nagyon elrontottam, mert tegnap délután mákos tésztát ettem, és lehet hogy a mák okozta ezt a rossz éjszakát.

Leesett ma Zalánnak a köldökcsonkja. Szerintetek ez nem korai egy kicsit?

Igen, elfelejtettem beleírni, hogy mikor született meg végülis a Mucim, reggel 6 óra 42 perckor. Csütörtök este 7 órára lettek kb. az 5 perces fájások, és péntek reggel lett meg Zalán. A magzatvíz kb. hajnali 2 órakor folyt el.

Niki, nagyon gyönyörű a kislányotok!

Kép
kikó70

hihihi!!!!! Ugye milyen jó magaddal levelezni???

Én holnap tudom meg a pontos időpontot, meg hogy milyen állapotban vagyok, utána időzitsünk bábakoktélt...
Most azon gondolkodom, mivel járok jobban, ha itt van apjuk a bábakoktél alatt vagy ha nincs. HA beindulna a szülés, jobb lenne, ha itt lenne... HA csak más, akkor meg nagyon jó, ha nincs itt....na, megint lesz min gondolkodnom :lol:

Kész voltam teljesen a NEM az öccsével ismerkedik szövegen...

Már nem válogatok tévé terén sem... csak teljen az idő... de a holnapi nap jó lesz, viszek az asszisztens gyerekének valami rtl-s ajándékot, ctg, aztán várok pár órát a dokinőre, úgyhogy el fog telni a nap. És végre megint itt alszik apa.

Juditkecskemét! Olvasd csak el az én hisztis hozzászólásomat, ha lett volna, aki utána fel tud húzni a földről a daru kivételével, akkor én is földhöz vágtam volna magam :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

KÖLYÖK, MELÓÓÓÓ VAN!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="eszterxx"]v írta:eszterxxiszek az asszisztens gyerekének valami rtl-s ajándékot :lol:

Az én gyerekemnek is hozzál!!!!

Kép
Kép

mpatr

KManna, sajnálom, beelőztek... és megint egálban vannak a fiúk és a lányok, úgyhogy Szilvánusz, mindent bele, te jössz a fiaddal!!!!

Anita!!! Gratulálunk innen az elejéről!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Gratula Anitának!!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

[quote="mpatr"]
írta:
mpatr
Az én gyerekemnek is hozzál!!!!

Keritünk valamit... de ugye nem ő is rtl függő? Mert az asszisztens kislánya 7 évesen a Balázsba szerelmes, na ezzel aztán feladta a labdát... meg egyébként is csak rtlt néz, stb... remélem, mindez azért nem is igaz...

Kép

KépKép
eszterxx

Anita, gratulálok és sok örömöt a picivel!!!
Vendég

ANITÁNAK GRATULÁLOK NAGY SZERETETTEL!!Akik mennek látogatni, vigyenek fotómasinát és kéééérünk képeket!!!

Tyúkanyó mikor kotkodácsol be ide végre??????

Kép
Kép

mpatr

Vendég

KVASZÉVA!!!!!! MERRE VAGY???????????????? Valaki beszélt vele? Már egy napja otthon és még nem jelentkezik :cry: már nem is hiányzunk neki :cry: megint hisztizek :cry:

Kép

KépKép
eszterxx

Bocsánat!!!!!!!!!

Valamit elrontottam de nagyon!!!!!!!!!!!
Pillanat!!!!!!!!!
Vendég

Kép
Vendég

Ügynöknő, Gordon sz@rik az Rtl-re (na jó, a Pókerarcot szerette, de csak a Pepike miatt), viszont ajándék-függő! :lol:

Kép
Kép

mpatr

Jó van, doktornő, tyúkanyókeresés is jól sikerült :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

[b]Anita,
GRATULALOK, NAGYON SOK BOLDOGSAGOT KIVANOK NEKTEK ES PERSZE SOK TEJCSIT A PICI LANYNAK.
[/b]

Kép

Kép
tcis

Erzsike!

Megyünk hát!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Majd hívlak reggel!!!!

NA húztam, mert anyós itt áll!
Vendég

babamaci :D :D

Kép
Kép

mpatr

Milyen édes kis kerekfejű!!! Hihetetlen, hogy ilyen csöppségek laknak nálunk odabenn...

Már megértem apát, hogy nem akar "beszélni a gyerek fejével"

Pati, helyes, ajándékfüggő gyerek egészséges!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Ügynöknő, a juhoknál van olyan, hogy ivarzás-szinkronizálás.
Mi már annyira együtt gondolkozunk, hogy már csak a szinkronszülés jön :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati!
Látod milyen gyors vagyok kép ügyben!!!!!!!!!!

Na sziasztok!
Jó Éjt mindenkinek!!!!!!!!
És na valaki éjszaka csináljon valamit!!!!!!!!

Pati!
Éjjfélkor gondolok rád!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Márti, király, kérek vudukat!!
Az unokahugom is hívott, hogy éjszaka szülni fogok.
Kár, hogy Jimm-nek se jött be, kezdek kételkedni :?

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?