Új privát üzeneted érkezett!

németh:már nem sírok.igen nagyon a közelben lakik.egy házban van velünk. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Németh: Olivér nagyon féltékeny a dolgaira meg sajnos máséra is amivel akar játszani ahoz nem nyúlhat senki más mert elkezd sikitozni és azt kiabálja, hogy enyém enyém.....
Már nem tudom mit csináljak vele. Elég kellemetlen a játszótéren és másoknál is. Olivér most kezdett el szépen egyedül eljátszani, ami most nagyon jól jön.

Krisztinka: Nagyon drukkolok, hogy felszívódjon az a fránya ciszta. Aztán hamarosan jön is a kistesó.
Sok sikert a válalkozásotokhoz!!! :D
Nagyon hiányoznál, ha nem jönnél, bár megértelek.

Nitacska: Ne is foglakozz az anyósoddal, bár tudom így, hogy együtt lektok ez nehéz.

Syry: jobbulást nektek és tök jó, hogy eddig legalább megusztátok a lázat!

Betsy: Hogy vannak a fiúk? És te?

Carpe: hogy bírod két gyerkőccel? Fáj még a sebed?

Málna: Elhiszem, hogy tűremletlen vagy már. Szorítok, hogy mihamarabb összejöjjön már a kistesó.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Csucsu: Tök jó, hogy nitacskaval közel laktok egymáshoz és tudtok közös programokat csinálni.

Sajna elromlott a billentyűzet így nem tudok többet írni, ezt is nagynehezen tudtam összehozni.

Majd még jövök!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titanilla:tényleg nem könnyű :?
merre laksz te?
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="nitacska007"][ írta:nitacska007size=75]betsy:nekem is megcsinálod ezt a táblázatot?kiváncsi vagyok[/size] :lol:

NITÁCSKA: Írd meg a születési óra perced..

[quote="németh"]
írta:
némethBetsy: próbáltam egyszer, de nagyon sokba kerül. Azért lehet, hogy veszek majd megint.

KINGA: Valahol olvastam, hogy a netről lehet rendelni, sokkal olcsóbb, mint pl. a DM-ben. Ez az Lh teszt 5db 1000ft, 10db 1700ft, 15db 2400ft, 20db 3000ft. Itt lehet rendelni:
Babanet Társalgó - Fogamzás - LH teszt, HCG10 mIU/ml, HCG25 mIU/ml rendelhető, gyertek!

[quote="titanilla78"][ írta:titanilla78size=75]Betsy: Hogy vannak a fiúk? És te[/size]?

TITI: Köszi, mindannyian jól vagyunk! Hétfőn kezdjük az ovit Petivel, Bence meg mindjárt 4 hónapos. Nagy dumagép :) Íme egy videó róla:

http://www.youtube.com/watch?v=k3IzFyiJ1qY
Vendég

Betsy
nagyon édi a videon Bence. kis elégedett, mosolygós baba. Akkor jövő héten kezdődnek Peti és a te számodra is az izgalmas napok az ovikezdéssel. kíváncsi vagyok. születésnap mikor lesz?

Mi betegeskedünk továbbra is. Máténak két napig volt láza, de nem túl magas, 38 körüli. Náthás. nálam a köhögés megy. a közérzetem se valami rózsás. tompán hallok, szédülök stb. de nem panaszkodom, majd csak elmúlik. Ma észrevettem, hogy Máténak kezd kisebesedni a sok szopizástól a bal hüvelykujja. tiszta repedt, szerintem még egy kis idő és lehet, hogy vérezni is fog. :cry: :cry: :evil: Mit csináljak szerintetek? ma többször is bekentem egy kis körömvirág-kamilla krémmel. úgy sajnálom. bár úgy látom, őt nem zavarja.

Csucsu, Nita
ha meggyógyultunk, egyszer mi is találkozhatnánk 3-asban! és persze, ha a kocsink is jó lesz. (elfolyik állandóan a fékfolyadék. valami tönkrement, reméljük csak a csöveket kell kicserélni és nem komolyabb.) Halásztelek nincs messze Csepeltől. :wink:

Kép

Kép
syrynx

JULI: Majd a jövő hétvégén tartjuk a szülinapot. Peti is szopizza az ujját, de csak elalváskor, mivel cumija sose volt. Neki is elég csúnya. Képeket nem küldesz Mátéról, hogy feltegyem ide?
Vendég

syrynx:persze hogy talizhatunk,csucsu nem tudom merre van tegnap ota nincs fennt.
de majd felhívom és beszélek vele.
betsy:1986.06.26-án születtem éjfél körűl pontosan sajnos nem tudom :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita
ok.
majdnem napra pontosan 15-évvel vagy fiatalabb nálam!!!!én 06.28-án születtem. :lol:

Kép

Kép
syrynx

bocsika csajok hogy így betörők,de muszály megírnom hogy én 06.30-án születtem :D

KépKép
lyndee

na csajok majdnem egy napon születünk juppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska: Mi a 4. kerületben lakunk. Nem is tudtam, hogy ennyire fiatal vagy. :D Tök jó, hogy ilyen fiatal anyuka vagy. Több türelmed is van mint nekem az biztos.

Betsy: nagyon édes Bence!!! :D :D :D

Ma reggel arra ébredtem, hogy furán fáj az alhasam. Aztán rájöttem, hogy talán hugyuti problémám lehet, így holnapra kértem beutalót a laborba.
Olivér ma nagyon szófogadatlan volt. Sokszor már azt sem tudom hogyan lehetne rá hatni. Teljesen kész vagyok. Bár lehet, hogy front van.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titanilla kicsit messze vagy tőlem de nem vészes.
azért nekem is véges a türelmem.ki tud borítani rendesen a gyerek. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NITÁCSKA: A megadott idő előtt, de még 24 órán belül kell akciózni.

Kép
Vendég

betsy köszi szépen a táblázatot :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép Kép
Vendég

betsy a tábliba a ciklushoz beírod hogy 29-30 naposak a ciklusaim.illetve ezek voltak vetélés előtt. :? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NITÁCSKA: Beírtam..
Vendég

Sziasztok!

Bettsy

Nem baj, hogy potn abban az időben még mensizek?!
Ovi kezdés :D DRukkolok, hogy minden simán menjen!

Titanilla

irigység...nálunk is előfordul...próbálom megbeszélni vele.
Azt mondták, hogy ez életkori sajátosság, de nem szabad ráhagyni

Syrynx

Jobbulást nektek!
Ujj szopihoz nem tudok mit tanácsolni...Mi cumiztunk de egyik napról a másikra lehagytuk

Nita

anyós :twisted: Tudod két füld van :wink: !

Képzeljétek Máté szerelmes... :D (pont abba a kislányba aki miatt, a bátyja megrugta :shock:)
Tegnap reggel állt a tükör előtt fésülködött.Mondta, hogy szagoljam meg a haját, hogy finom e az illata.Mondtam, hogy nagyon.Erre közölte velem, hogy Alexa megfog bolondulna ha megszagolja. :lol: :lol: Beértünk az oviba, Alexa már ott volt.Szaladtak egymáshoz, puszilkodta, ölelkeztek, és kéz a kézben mentek be a csoportba :lol: :lol:

Holnap nem dolgozom, mert áramszünet lesz
Elmegyek rendbe rakatom a búrám, meg végre eljutok nyugodtan, egyedül a veresi piacra .Veszek diafilmeket, meg nézek tavaszi cuccokat

megyek dolgozgatok egy kicsit

málna2162

málna igen két fülem van át is megy rajta amit mond de nem mindegyik szavát tudom figyelmen kívűl hagyni!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hú mennyi júniusi van és 3-án születtem júniban.

Csucsu! Neked még lógog a joghurttorta recepttel:

Joghurt torta

Hozzávalók: 4 pohár natúr joghurt
25 dkg cukor
25 g zselatin
2 cs tejszínhabpótló por
3 dl tej
gyümölcs tetszés szerint
1 db gyümölcskocsonya por a gyümölcs színének
megfelelően vagy Tortazselé

A joghurtot a cukorral és a 25g-os zselatinnal-amit apránként adunk hozzá összekevrjük és takarék lángon a cukor és a zselatin felolvadásáig langyosra melegítjük, majd kitesszük hűlni. Kb. 15 perc eltelte után a 2 csomag tejszínhabpótlót habbá verjük a tejjel, majd a kihűlt joghurtot apránként a habhoz keverjük, majd a tortalapra, ami benne van a kerek formában, vagy a kerek formába lerakott babapiskótára öntjük a joghortos krémet és gyümölcsdarabokat szórunk bele.
Betesszük a hűtőbe és megvárjuk míg teljesen megdermed a joghurtos krém, majd gyümölcsökkel díszítjük és leöntjük az útmutató alapján elkészített gyümölcskocsonyával. Megint hűtőbe tesszük a kocsonya megalvadásáig, majd ha megalvadt, akkor vesszük ki a csattos tortaformából.

Én most ilyet készítettem és piskótát sütöttem hozzá 3 tojásból, hogy csak lapos legyen, mert a piskótát nem tölteni kell, hanem csák ráönteni a joghurtos cuccot.
Kép

Pusza Mindenkinek!
Vendég

krisztinka isteni lehet ez a torta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="málna2162"]B írta:málna2162etsy
Nem baj, hogy pont abban az időben még mensizek?!

MÁLNA: Bocsi, hogy nem válaszoltam a múltkor. Nem baj egyáltalán, akkor is összejöhet..
Vendég

betsy petikének előre is boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NITÁCSKA: Köszi :)
Vendég

betsy én is megnéztem a videót a kis bencéről,ennivaló kisbaba.gyönyörű és hogy milyen beszédes már most.tünemény!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Bár nem írogatok minden nap azért olvaslak benneteket nem valami jól vagyok mostanában egyre vizesedek de ma már nagyon és még hozzá párosulk egy kis hányinger és a nagy fáradtság a fiaim is kikészítenek nem azt csinálják mostanában amit mondok nekik valami rossz szokást szedett össze a Viktor az oviban.

Nitácska, Csucsu!
Én is taliznék vveleztek mert én is közel lakom Ráckevén a szüleim meg Majosházán nincs messze Halásztelek kb autóval 20 perc.

Krisztinka!
Ezt a receptet ki is próbálom a hétvégén mert süti hiányom van!!!

Betsy!

nevet még nem sikerült találni mert nem tudok dönteni nekem most az van hogy lehet a nevemet adom ha nem tudunk dönteni de felmerült a Fanni és a Lili melett a Zsófi név is. Majd csak kiderül hamarosan!

Na megyek majd még jövök és olvasok!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

márti én benne vagyok csucsu is szerintem,csak ő most nem tud gépközelbe lenni mert nem jó a gépe,amint tud jelentkezik

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ANDI, SZILVI, JUDY, KRISZTINKA, MÁRTI: Ti talán még emlékeztek LITTLE-re..

Február 1-én 18:30-kor, a vártnál picit korábban, 37+5 hetesen 2450 grammal és 49 centivel megszületett LITTLE (Ildi) második kisfia MARCI.
Vendég

Kép Kép
Vendég

jóreggelt mindenkinek!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok,
nálam 2.cn ma. :( kicsit szomorkás vagyok, de nem annyira. még nagyon az elején vagyunk. majd ha 5-6 hónap múlva is itt tartunk, akkor ráérek szomorkodni.

Márti
kitartást az utolsó hetekre. hát bizony, neked már nehezebb dolgod van, hiszen van két nagyobbacska fiad. (Ráckevén van nagybátyáméknak a teleke, igazából Szigetszentmártonban, a gát mentén.) szóval még nem eldöntött a lányka neve? már nem sok időtök van eldönteni. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Titi
Ádámot úgy készítettem fel Bálintra :wink: , hogy sokat beszéltem neki róla. MOst meg bevonom mindenbe. Segít furdetni, pelenkázni. De azért néha féltékeny. Ha azt mondom Bálintnak, hogy ugyes, mert nagyot bofizett, akkor az Ádit is meg kell dícsérni, mert o is gyorsan produkál egy bofit, és mondja, hogy o gyorsabb volt :wink: . Már kezdek beleszokni, hogy kétgyerekes anyuka vagyok, csak az a baj, hogy mindennel állandóan el vagyok maradva /takarítás stb./. Sebem már nem fáj, de azért ézrem, hogy ott van.

Csucsu
Én is megerosítem, hogy a második csaszi jobban fáj, legalábbis én ezt tapasztaltam.

Nita
Egyenlore még nincsen kialakult napirendunk. A két fiú diktálja a napirendet. Most egy kicsit konnyebb, mert Ádi oviba jár. Bálint napokzben sokat alszik, éjszakáink változóak, és fárasztóak. Éjjel gyakrabban akar szopizni, mint nappal.
Hétfo éjjel volt katasztrófális. Ádám éjfél korul azzal ébresztett, hogy fáj a hasa. Nagyon megijedtunk, mert gorcsolt neki, és még mozogni sem tudott, csak sírt, de nagyon. Arra gondoltunk, hogy vakbél, hajnali kettokor be is vittuk az ugyeletre. Reggel kellett viszamenni, de szerencsére addigra elmúltak a fájdalmai. De tegnap este megint jajgatott. Aztán sikerult kakilnia, és jobb lett. Attól féltem, hogy bent kell maradnia kórházban. Egyedul nem hagynám ott, de én most nem tudnék bent lenni vele. Ma már ment oviba, remélem már elmúlik neki végleg. Senkinek nem kívánom ezt. :(

Málna
Ne gondolj mindjárt rosszra. Mensi elso napjaiban én is szenvedni szoktam. Csak fájdalomcsillapítoval bírtam ki.

Krisztinka
Nagyon sajnálom, hogy ott van az a fránya ciszta. De bizz benne, hogy minél elobb felszívodik. Szorítok.

Németh
Ha tudok, még ma teszek fel friss képeket.

Betsy
Szóval Peti is megkezdi az ovit. Biztosan tetszeni fog neki. Már szerencsére Ádám sem sír reggelente.

Syry
Ádám is szopja az ujját, néha neki is csúnya, de ot nem zavarja. Szerintem mi nagyobb gondot csinálunk belole, mint az apróságok.

Little
Szívbol gratulálok Marcihoz, és sok tejcit kívánok!

Ma voltunk csíposzonon. Szerencsére rendben van. Nálatok is szélesen kell csomagolni a babákat /szétfeszíteni a lábukat ortopéd nadrággal/ :?: . Úgy utálom :evil: , szegénykének akkora "batyuja" van így, és csak nagyobb számú bodykat tudok így ráadni. És ez lesz 4 hós koráig.
Vendég

Carpediem
sajnálom Ádit, hogy fájt a hasa. én úgy tudom a vakbélgyulladás magas lázzal is jár. ha sokáig nem kakil az is tud gondot csinálni. :evil: tesóm nagyobbik fiával ez a gond. 4,5 éves és csak ritkán tud kakilni. (már beöntést is kapott, belgyógyász szerint szervileg minden ok. most pszichológushoz járnak. talán a kistesó születése is befolyásolja a helyzetet. ki tudja.)
Nálunk nincs feltétlen terpeszbetét, csak annál, akinél az enyhe gyanú felmerül, hogy csipőgond van. nálatok mindenképp és mindenkinek kell hordani. Bálintnak rendben van, mégis kell hordania? reméljük az éjszakák idővel javulnak. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Kép
Kép
Kép
Vendég

Syry
Nálunk sajnos kotelezo használni 4 hónapig, akkor is ha rendben van.
Bár én Ádámnál nem használtam, de egy vizsgálat alkalmával észrevette a doki, és jól lecseszett, hogy felelotlen :shock: :? vagyok. Ezért most nem merem elhagyni. :?
Vendég

Szilvi: nagyon aranyos a kisfiad!!! És az alsó képen már mosolyog! Érdekes ez a csípőbetét, hogy mindenkinek kell.
Titanilla: azt hiszem hasonló cipőben járunk a gyerekekkel kapcsolatban, Máté is félti a cuccait, de a másét meg simán elveszi. Sőt a csúszdára is azt mondta a múltkor, hogy a mienk. :roll:
Betsy: köszönöm az ötletet!!! Majd lehet, hogy rendelek is. Azt hiszem ez a hónap sem sikerült, a hőm egyszerűen borzasztó, nem is értem. Pedig az orvos látott domináns tüszőt, a hőm alapján meg nem is volt pé-m. :cry:
Kinga

Kép
németh

Ja és Betsy: most néztem meg a kis filmet Bence beszélgetéséről, hát elolvadok! Nagyon aranyos!
Nita: jobb már a lelked? Anyós miatt.

Kép
németh

carpediem,remélem már teljesen jól van ádika?!

lehet csak elrontota a pociját vagy sokat evett nem?
és gyönyörű baba a kis Bálintka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

németh:most kusba van.de attól tartok nem fog sokáig tartani. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Carpe: köszi, hogy elmesélted! Én is hasaonlóképpen tervezem, már most sokat bezsélek neki a kistesóról és szokta simogatni meg puszikólgatni és néha beszél is hozzá. Nagyon szép Bálint baba. Ádinak jobbulást és remélem nem lesz több ilyen!

Németh: Te hogyan kezeled Máté "kirohanásait"? Én iszonyú türelmetlen vagyok és sajna sokszor kiabálok Olivérrel. Ha nagyon nem birok vele a játszótéren hazajövünk. :? :roll: :oops:

Málna: nagyon édes lehet Máté. :D :lol: Az én kezemet bölcsiben kérték meg elősször és én teljesen odavoltam. Még a szülök is jól összebarátkoztak és aludtunk is egymásnál, de egy idő után eltüntünk egymás szeme elől és én államdóan arról a fiúról álmodoztam. Felsős koromban találkoztunk újra véletlenül és kicsit csalódtam mert nem ilyennek emlékeztem rá így elmúlt a "sóvárgás". Tök jók az ember életében ezek a gyerekkori szerelmek.
Annyira édesek tudnak lenni ezek a gyerkőcök, már kész kis felnőttek.

Ildinek: Nagyon nagy gratula!!!!

Csucsu: gyere minnél hamarabb, hiányzol és gondolunk rád!!!

Nitacska: Ha jó idő lesz akkor talizhatunk is, mondjuk félutón, ha az nektek is jó.

Tegnap 2 napi hasfájás és alig mocorgás után elmentem a brendonba 2d-s uh-ra , mert a dokim persze most van szabin. Minden rendben Leventével és kiderült, hogy 100%-ig fiú. Ezt én is egyértelműen láttam. Teszek fel róla képet is. Annyira elfordította a fejét, hogy nem látszik a nyaka, de van neki! :lol:

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/
1204805247.193.jpg[/img]

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Úgy látszik nem sikerült.

Na mégegyszer és Olivérről is teszek fel egy 4d-et, meg mostanit is.

Kép

Kép Kép Kép kis parasztgyerek :o)))

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titanilla ha jövöhéten jóidő van talizzunk csucsut felhivom majd előtte ha nem jön addig ide

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

syrynx ha a levegőn vannak a gyerekek nem nagyon kapják el egymástól a bacit ugye?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
nem hinném, de a szabad levegőn is játszanak egymással és úgy már igen. :( amúgy amíg Máté nem egészséges, nem viszem gyerekek közé. ő még nem tudna amúgy se játszózni, hiszen még nem indult el. egyedül babyhintázni szoktunk. de szerintem nyáron már tudunk majd együtt játszótérre menni.

Málna
tényleg aranyos volt a történet a fiaddal. ezt nem lehet elég korán kezdeni. :wink: :D

Titanilla
akkor most ez a 4d-s kép Olivéré? szóval akkor Leventétek lesz. :lol: nekem nagyon tetszik ez a név. Máté nagyobbik unokatesója is Levente. :D Nagyon helyes Olivér a furulyával. (nekünk szinte ugyanilyen van.) szereti? te szoktál neki játszani? én bár tudok,de csak ritkán játszom neki. :?

Kép

Kép
syrynx

syryn,máté is csak most kezdett el játszózni és ő is csak baby hintán tud hintázni

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

syry: Olivér van a 4d-en. Tamásé a furulya ő tud rajta játszani, ha olivér hagyja, mert mindig elveszi tőle és ő fujja. Nagyon édes. Nagyon szereti. Egyszer voltunk ringatóba és ott látta és nagyon megtetszett neki, azóta álladóan fújja. Én a főiskolán Tanultam, de mindig csak Óra elött tanulgattam és kottából fújhattuk. Sajna én nem tanultam semmilyen hangszeren ez kimaradt, így kicsit béna vagyok hozzá.

Nitacska: nagyon szívesen találkozunk veletek. Hol is laktok ti?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

mi halásztelken lakunk!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Teszek fel még két képet Olivérről ahol ugyanúgy tartja a kezét mint a 4d-s képen.

Kép A kórházban 2-3 naposan Kép 1-2 Hónaposan.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

krisztinka: Köszi a joghurt torta receptet. istenien nézz ki :)

Titanilla: Jól esett hogy hiányoltál :) Édes az Olivérről a két kép:)

na vissza olvasok mert a fránya gépünk, hogy elromlott le vagyok maradva!

Kép
csucsu05

Csucsu: de jó, hogy végre itt vagy!!! :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?