Sziasztok!
Titi
Ádámot úgy készítettem fel Bálintra
, hogy sokat beszéltem neki róla. MOst meg bevonom mindenbe. Segít furdetni, pelenkázni. De azért néha féltékeny. Ha azt mondom Bálintnak, hogy ugyes, mert nagyot bofizett, akkor az Ádit is meg kell dícsérni, mert o is gyorsan produkál egy bofit, és mondja, hogy o gyorsabb volt
. Már kezdek beleszokni, hogy kétgyerekes anyuka vagyok, csak az a baj, hogy mindennel állandóan el vagyok maradva /takarítás stb./. Sebem már nem fáj, de azért ézrem, hogy ott van.
Csucsu
Én is megerosítem, hogy a második csaszi jobban fáj, legalábbis én ezt tapasztaltam.
Nita
Egyenlore még nincsen kialakult napirendunk. A két fiú diktálja a napirendet. Most egy kicsit konnyebb, mert Ádi oviba jár. Bálint napokzben sokat alszik, éjszakáink változóak, és fárasztóak. Éjjel gyakrabban akar szopizni, mint nappal.
Hétfo éjjel volt katasztrófális. Ádám éjfél korul azzal ébresztett, hogy fáj a hasa. Nagyon megijedtunk, mert gorcsolt neki, és még mozogni sem tudott, csak sírt, de nagyon. Arra gondoltunk, hogy vakbél, hajnali kettokor be is vittuk az ugyeletre. Reggel kellett viszamenni, de szerencsére addigra elmúltak a fájdalmai. De tegnap este megint jajgatott. Aztán sikerult kakilnia, és jobb lett. Attól féltem, hogy bent kell maradnia kórházban. Egyedul nem hagynám ott, de én most nem tudnék bent lenni vele. Ma már ment oviba, remélem már elmúlik neki végleg. Senkinek nem kívánom ezt.
Málna
Ne gondolj mindjárt rosszra. Mensi elso napjaiban én is szenvedni szoktam. Csak fájdalomcsillapítoval bírtam ki.
Krisztinka
Nagyon sajnálom, hogy ott van az a fránya ciszta. De bizz benne, hogy minél elobb felszívodik. Szorítok.
Németh
Ha tudok, még ma teszek fel friss képeket.
Betsy
Szóval Peti is megkezdi az ovit. Biztosan tetszeni fog neki. Már szerencsére Ádám sem sír reggelente.
Syry
Ádám is szopja az ujját, néha neki is csúnya, de ot nem zavarja. Szerintem mi nagyobb gondot csinálunk belole, mint az apróságok.
Little
Szívbol gratulálok Marcihoz, és sok tejcit kívánok!
Ma voltunk csíposzonon. Szerencsére rendben van. Nálatok is szélesen kell csomagolni a babákat /szétfeszíteni a lábukat ortopéd nadrággal/
. Úgy utálom
, szegénykének akkora "batyuja" van így, és csak nagyobb számú bodykat tudok így ráadni. És ez lesz 4 hós koráig.