Sziasztok
Luca, kicsit már összezavarodtam a sok lehetséges vizsgálattól
.Milyen a kórházi tripla teszt?Visszatérve az amnióra a védőnőm erősködik, hogy maradjak bennt egy napig, nekem nem igazán tetszett a dolog, de ha szükséges maradok.
Honey, hogy sikerült az ebéd?Köszi én is, hogy leírtad, az integrált tesztről, erről már hallottam, ezt mi kihagyjuk.Jót derültem a pelenkás sztorin
Konan: sajnálom a kialakult helyzetet, az első férjemnek voltak hasonló megmozdulásai
, így amikor olvastalak rendesen összeszorult a gyomrom.Kívánom, hogy sikerüljön rendezni az ilyen problémákat.
Holka gratulálok az ilyen anyóshoz.Neked pedig jobbulást kívánok
.A folyton ehetnék nálam is gond, szegény párom nem győzi kivárni mire kitalálom mit szeretnék enni.Aztán meg az a baj, hogy nem tudom mi az elég.
Roni, gratula az új fotóhoz.Nagyon formás kis prücsök, tiszta anyja vagy inkább apja?
Szeder, jaj, de jó /bocs/ , hogy nem vagyok egyedül ezzel a hangulatváltozással.Persze attól, hogy neked is van attól nekem sem jobb
, csak így nem érzem magam holmi csodabogárnak.Főzni főzök, csak nem úgy mint régebben, élvezzettel, hanem muszályból.
Tojásos nokedli, jó ötlet.Majd jövőhéten talán meg is csinálom?, akkor hétvégén itthon lesz a lányom ő is nagyon szereti.
Többi uh.-os kismami merre vagytok?
Mi holnap este megyünk.Ilyenkor még végigjárjuk a nagyszülőket + egy kis vásárolgatás, este 9-től hamarabb nem hiszem, hogy hazaérünk, de jövök majd a beszámolóval és a fotóval.