Új privát üzeneted érkezett!

roni!
NNNNNNNNNNNagyon örülök, hogy minden rendben veletek :)
Akkor most Te is nyugodtabb vagy remélem!! -mert engem mindig olyan nyugalom tölt el, ha látom a babám, akkor úgy érzem, hogy máris szerelmes vagyok belé :) ,de tényleg-.

szeder74
 
 


Szeder: én is főzök, általában két naponta. Szerencsére alapvetően szeretek főzni :) Ellenben takarítani ritka nagyon utálok. :oops:

Roni: örülök, hogy minden rendben veletek :)

Kép
kistiggrincs
 
 


Hajrá csajok, akik most mennek uh-ra!! :D :D Képeket és beszámolókat is kérünk!!

Konan,
jaj úgy sajnálom! Te olyan okosakat írtál nekem, amikor tegnap kiborultam... most mondanék én ilyen megnyuktató dolgokat, de csak a többieket ismételném.
TALÁN ANNYI, HOGY AZ HOGY A PÁROD KIBORULT AZ TELJESEN TERMÉSZETES!!! De most komolyan, az esetek 98%-ban nem véletlenül nem engedik be az apukákat uh-ra az első időszakokban. Mivel hogy eleinte - a jobb láthatóság érdekében hüvelyi uh-van, és csak a 12. hét körül váltanak hasira. Pontosan az ilyen kellemetlen incidensek miatt nem szeretik a dokik vagy nem is engedik, hogy az apa bejöjjön!
Még az én párom sem volt bent eddig. Én jövőhét pénteken megyek uh-ra és biztos vizsgálat elött megkérdezem, hogy milyen tipusu uh lesz.
A lényeg viszont az, amit te is írtál: Hogy nagyon imádjátok egymást!!! :lol: Ez a legfontosabb!!! Próbálj meg ebből erőt meríteni

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 

 
 

minyu Kedves, légyszi írd be a hiányzó adataimat a táblázatba:
1978.04.27
Lakhely: Budapest
Köv. vizsgálat 03.14

Nagyon köszi!

Csajok, aki budapesti.... ( bocsi )
szeretne majd valaki intimtornára járni? Ami kifejezetten kismamiknak van?
Mert én már egyszer jártam Kriston Andreához és mondhatom, hogy a legnagyobb megelégedettséggel távoztam a kurzusról! :D Nagyon ajánlom mindenkinek. Az összes barátnőm, aki volt nála ( 3-an ) megúszta a gátmetszést!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok!

Már régen jártam itt, alig győzöm a sok olvasást!

Roni!
Gratulálok a babócához, és boldog vagyok , hogy minden rendben.
Én jövő hét csütörtökön megyek 12. heti rutinra, UH-ra, és vérvételre. Már nagyon izgulok!

Honeymoon!
Nekem régóta van folyás, sokszor tényleg olyan mintha valami megjönne. Nekem az orvos azt mondta, hogy majd a 12. hét után foglalkozunk vele, addig nem.

Én mostanában annyira fáradt vagyok. Három napig vtanfolyamon ültem reggeltől délutánig, mondhatom jó elszoktam tőle. aztán a költözés teljesen kifáraszt, szeretnék egy kicsit megpihenni végre!


Minyu!
Az én születési dátumom is kimaradt: 1980. 08.10. köszi

Kép
Kép
petra1980
 
 


Honey: én szeretnék majd!

Kép
kistiggrincs
 
 


Petra!
Csak óvatosan a költözködésnél, vigyázz magadra, nehogy sokat emelgess!

szeder74
 
 


Sziasztok!
Megint jó sokat írtatok.... csak győzzek visszaolvasni.

Konan, sajnálom a veszekedést, de szerintem minden családban előfordul kisebb-nagyobb civódás.... Az én párom is azt látta otthon, hogy apukájának még a s.gge is ki volt nyalva... na azért ezt én nem tűröm el. A nyáron nálunk is volt egy nagyobb veszekedés, még majdnem kistesó sem lett emiatt, de most minden rendben van újra.

Bagzerka, szorítok a barátnődnek! Tényleg csináltasson újabb UH-ot is, mert minden doki máshogy mér... hátha....

Roni, úgy volt, hogy te is pénteken mész UH-ra.... lemaradtam valamiről? :oops: Amúgy örülök, hogy minden rendben van!!!
Többi UH-ostól is várjuk a beszámolót!!!

Én is nagyon várom már a holnapot! Reggel korán UH, utána doki, utána megyek a munkahelyemre és bejelentem a babát.... na ezért majd szorítsatok!!! Kb. dél körül érek oda! Utána még bevásárlás és egyéb intéznivalók, úgyhogy beszámolóval csak este jövök!!!
Amúgy ma extra fáradt vagyok, már most el tudnék aludni.... remélem ez csak tavaszi fáradság és a közelgő jó idő jele :D Azt hiszem ma - a rengeteg házimunka ellenére - szundítok egyet Baluval!

Kép
Kép
netti77
 
 


kistigrincs,
az internet cím: www.intimtorna.hu
Nem occsó, mert 20.000 ft egy tanfolyam. Ami ( anno ) 5 alkalomból állt, de egy-egy alkalom 2,5 3 órás. És bár hosszúnak tűnik, hihetetlen élvezetes érdekfeszítő és hasznos.
Én is biztosan fogok menni újra, mert kismamiknak más tipusu gyakorlat van, mint azoknak, akik nem terhesek.
Otthon is kell gyakorolni, kb napi 5-8 percet. De 4-5 hét és hihetetlen dolgokra képes az ember lány... :oops: :D
És a szülés után is sokkal-sokkal gyorsabban regenerálódik minden!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Na itt vagyok, csak eddig bénáztam a kép átméretezésével, mert ezeken a melóhelyi gépeken nincs egy normális program.

Ime sztárfotó! :D


Kép


egy kicsit rossz a minősége pixeles, de a lényeg szerintem látszik.
Balra van a kis fejecskéje!
Köszi mindenkinek a drukkot, meg persze a gratulációt!!!! :D


Szeder! sokat feljödtem a korábbi önmagamhoz képest. Amennyire én is paramami voltam, most már kezdek felengedni, és elhinni, hogy minden ok!És hogy meg fog születni valóban a várva várt csöppség. Én is úgy vagyok vele, mint te. Minden UH-nál megnyugszom, és ha lehet, még jobban beleszeretek!!!!! :D :D
Főzéséről no comment... :oops: Nem szoktam. Ritkán. Az a jó, hogy anyum mindig annyit főz, hogy tudjunk nála enni, de persze, ha elköltözünk, másképp lesz. Meg persze van egy jótevőnk, aki egy iskola konyháját üzemelteti, és ha nem is minden nap, de két naponta hoz nekünk menzás kaját.

Netti!Igen úgy volt, hogy holnap megyek, de kiderült hogy a dokim nem lesz, ezért döntöttem úgy, hogy ma megyek, a holnap helyett.
Te holnap mész ugye?

Többiek, akik ma voltak, mi újság?Jelentkezzetek!Kíváncsi vagyok!

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Netti! Megy a drukk holnapra!Beszámolót és sztárfotót! :D

Amúgy, én is ma készülök elmondani idebenn a főnökömnek a hírt....hát öööö nem tudom, mi lesz. Félek egy kicsit, mivel nő, és két gyermek anyja, egy kis pozitivitást várok tőle. De ki tudja.?

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


roni!
Igen látom a fejecskéjét, és a kis törzsét is. Édes kis csöppség. Azok a percek, amikor látod az ultrahangon csodásak tudnak lenni!!!
Minden nap jó lenne átélni.. :D :D :D :D :D


A főzés: na jól kiszurtam magammal a tojásos nokedlinél :twisted:
Amikor ütöttem fel a tojásokat, hogy akkor beleteszem majd a nokedlit..na mi volt a 8. tojás??? HÁÁTT záptojás volt!!! Úgyhogy önthettem ki mind a 8 tojást...azt hittem agygörcsöt kapok nyomban.
Talán gyerkkoromban láttam és éreztem utoljára záptojást... phúúúú azt a bűzt, amit az a tojás adott...hm.
No mindegy most megyek ismét boltba és veszek újból frissnek mondott tojást :lol:

szeder74
 
 


Nem lett jó az utsó mondatom. Szóval azért tartok a főnökömtől attól függetlenül, hogy nő, és anya. Mert azért elég brutális.
Majd meglátjuk.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Hú Szeder! :shock: :shock: Záptoji!!! Hányinger keltő! És akkor most újra csinálod?Pedig imádom a tojásos nokit!
Egyébként köszi. Az előbb, ahogy jobban megnéztem a röngen szemeimmel, esküszöm, hogy már látom az arca körvonalát, meg a nózikáját.....bár valószínű csak odaképzelem....de annyira életheűen látom... :shock:
Tényleg minden nap jó lenne átélni!
MOst csak 1 hónap múlva kell mennem vissza a nődokihoz, amikor a 16. heti AFP-t megcsinálták.

Érdekelne, hogy megy-e valaki arra a részletesebb AFP-re?
Ki mikor megy 4D-re?

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Roni!

Garatulálok a jó Uh eredményekhez! Mekkora az ülőmagassága a babának. Egyébként pont úgy néz ki ,mint az én picurkám csak az enyémnek jobbról volt a feje az Uh-n.
Valahol olvastam, hogy a 20. hétig tök egyformák a babák és csak utána jönnek elő a különböző genetikai jegyek. Érdekes mindenesetre.

A többi Uh-s mami is jelentkezzen minél előbb! :D

Netti!

Drukkolok holnapra!

Kép
Kép
a.m.
 
 


szia roni,
nagyon gratula!!!! :D
Cuki a babóca!

Én megyek részletesebb AFP-re.( integrált tesztre ) Tegnap itt beszéltek rá a csajok.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok!
:D
Szeder
:D Épp ma délelőtt regisztráltam az egyik ételfutár oldalon és remdeltem holnapra.
Mert én már 4 hete nyomom az ágyat,főzni nem főzők..anyósom nagyon rendi és ő sokszor főz nekünk de mivel most Henikémre kell vigyáznia nem nagyon marad ideje főzőcskélni.
És különben is olyan nehezen tudom megmondani mit ennék…. Mert az nem kérdés,hogy folyton ehetnékem van…csak nem tudom mit…Itt viszont napi 22 féle kaja közül választhatok.
Pfúúj…záptoji!! :evil: Szegénykém! Remélem fertőtlenítettél utána! Nem szoktad külön tányérba felütni?

Roni
De jó, hogy minden rendben!!! :D :D Elhiszem,hogy jó volt látni,szépen kivehető a picikéd!!

Konan
Hááááát….az tényleg előfordul, hogy egy nőgyógyász hozzáér a beteghez!! Mit gondolt a párod?!.. :roll: .tényleg furák a férfiemberek néha..

Honey
Én nem értek egyet azzal ha apukát nem engedik be uh-ra. Szegény nem tudja addig átérezni a terhességet míg nem nő a hasunk ,míg nem rugdossa meg a tenyerét a baba. Addig pedig nagyon jó kapocs lehet ha látja ő is a magzatot uh-on.
Inkább arra kéne fél percet szánnia az uh-os nak,hogy felvázolja a vizsgálat menetét.
Ha Konan párjának elmondták volna miért kell hüvelyi uh akkor talán nem érintette volna ennyire érzékenyen a dolog hanem szép élményként élte volna meg !!!

Netti
Akkor jó kis mozgalmas napod lesz holnap. Lányod mit szól a tesóhoz?

Bagzerka
Küldtem privit.
holka
 
 


Köszi csajok!

Honey! Bocsi, lehet figyelmetlen voltam és nem olvastam. Érdeklődtél már mennyibe kerül? Miből áll?

a.m.! Nem tudom!! :D Nincs a papíromon ez az adat, lehet mondta a doki, de erre nem figyeltem. Mekkora lehet most?Asszem annyit mondott, hogy korának megfelelő mértű.

Bocs lányok, de mostanában nagyon figyelmetlen és feledékeny vagyok. Sorry! :oops: :oops:

Konan! Köszönöm, hogy leírtad, mi történt. Igen, az ember másnap, ha nem is másképp látja, de talán már nem annyira dühös. Nyilván, a tényleges szitut csak az tudja, aki ott volt, és átélte. Érdekes reakciókat tudnak produkálni egyébként a férfiak, mint a tied is ebben a helyzetben. Szerintem csak zavarban érezhette magát, vagy egyáltalán nem tudta, hogy hogyan zajlik ez az egész, hasonlóan mint Honey párjához a pelenkaügyben :)
Szerintem nem tudta hogyan reagáljon, hogyan kell kezelni a helyzetet, és puff. Meg volt az eredménye. de biztos vagyok benne, hogy megnyugszik, és belátja, hogy nem volt helyén való a reakciója, viselkedése. Az én párom sem tudja egyébként. Olyan zavarban volt, mikor előszőr bejött velem, hogy csak na. Nem tudta hova nézzen, pedig csak hasi UH-ám volt. Sőt!Sokáig azzal cinkelt, hogy a nődoki vajon más szemmel néz-e rám?Hülye. Szóval feletébb hülyén tudnak gondolkodni viselkdeni a férfiak, az tény.
Azért ha történik valami, és van kedved megírni, akkor nagyon szívesen várom.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Roni: helyes babó, azért látszik rendesen :)

Honey: köszi a weblapot. Még annyi kérdésem lenne, hogy ezt mikor érdemes elvégezni? Második-harmadik trimeszter? Vagy teljesen mindegy? Gondoltam, hogy nem olcsó, de a gátizmom megér ennyit, ha lehet szeretném megúszni a vágást.

Netti: mennek holnapra a drukkok. :)

Kép
kistiggrincs
 
 


roni,

amit én láttam integrált tesztre az az Istenhegyi Géndiagnosztikai C.-ban volt. ( Budapesten ) ott 25 ezer a 2 vizsgálat.
várjál... bemásolom neked ide, hogy mit tartalmaz:

Integrált teszt 1. trimeszterben: PAPP-A 2. trimeszterben: AFP, uE3,
free b-hCG, inhibin-A
2. trimeszterben 1-4 nap alatt 25 000 Ft

gondolom a rövidítések neked sem sokat mondanak... Ezt írták róla részletesebben:

Az Integrált tesztnél két vérvétel történik, a kismama az ultrahang eredményt saját orvosától hozza. Az első vérvételre az 1. trimeszterben (a terhesség első harmadában), 12-13 hetesen kerül sor, a levett vérből a PAPP-A marker (pregnancy associated plasma protein) szintjét határozzuk meg. A második vérvétel a 2. trimeszterben (a terhesség második harmadában), 15-18 hetesen történik, amikor az AFP, a free-ß-hCG, az uE3, és az Inhibin-A markereket mérjük. Eredményt a második vérvétel után adunk.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


kistigrincs,

a kismamák pocakjából ítélve a 2. trimeszterben lehettek. ( annál hamarabb nem tanácsos elkezdeni - leghamarabb a 15-16. hét körül ) De az is tény, hogy minél hamarabb kezded, annál jobb eredményt érsz el, mire a szülés ideje eljön. Azért tényleg kell 5 hét mire elsajátítod a gyakorlatokat és mire igazán érzed a változást!
Viszont jó ha már előre érdeklődsz, hogy mikor indul új csoport, mert ez nem olyan mint egy aerobik óra, amihez bármikor lehet csatlakozni, hanem lépésről-lépésre vannak felépítve a gyakorlatok. Amúgy tényleg hihetetlen intim és bensőséges a hangulat!! lelkileg is jót tesz ám az embernek.
Arról nem beszélve, hogy nekem anno olyan szinten fokozta a nemi vágyamat, hogy egy -egy óra után alig vártam, hogy hazaérjek és otthon találjam a páromat! :oops: :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


ha gondolod mehetünk majd együtt!
egyébként anno a deák térnél volt. Most enm tudom hol vannak.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok Lányok!

Igaz, hogy nem írok, mert sajnos nem lenne rá sok időm, de olvasó üzemmódban rendszeresen benézek hozzátok. Most viszont lenne egy kérdésem.

Ma reggel óta nyilalló fájdalmat érzek az alhasamban. Normális ez ilyenkor? Tudom, hogy elég nagy változások mennek végbe az alhasban, de azért egy kicsit aggódom. Szerintetek felhívjam a dokimat? Nektek volt hasonló tapasztalatotok?

Kép
Kép
mirci74
 
 


mirci74,

nekem volt hasonló. A dokim sok pihenést ( 2 hét fekvés ) és napi 3x2 Magne B6-ot javasolt.
Sajnos nekem a nyilaláshoz barnázás is párosult kis idő múlva.

Szerintem próbál meg pihenni ( feküdni!! ) és ha holnapra sem javul, hívd fel a dokidat.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


gwini-vel mi van?
Olyan rég nem láttam itt. :?
remélem minden ok vele....

hahó Gwini, minden ok?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Honey: Nekem barnázás nincs, remélem nem is lesz. Jövő héttől otthon leszek két hetet mert az utóbbi időben nagyon nagy volt a hajtás a melóhelyemen. Remélem akkor kipihenem magam.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Sziasztok, megjöttem Kaposvárról
Még el sem hiszem :lol:
A baba 62,1 mm, tehát 1 héttel idősebb, ami lehetséges is.
Tarkóredő 0.7 mm. Szerintetek ez nem túl pici? Az nem jelenthet gondot,?
Egyébként nagyon mozgott, rugdalózott :)
Az orvos tett egy megjegyzést, hogy lehet, hogy fiú lesz, de ezt még nem látja rendesen, mert még nem feljődött ki neki rendesen, azt mondta, majd a 16. héten tudják megmondani csak.
Az ujját is bekapta!! :lol: Nagyon aranyos.
Rakok fel majd 4d-s képet, mert ez az is volt..

Bagzerka
én sem hallottam még ilyen magas értékről. Nem lehet, hogy elrontott valamit? menjen el egy másik dokihoz.
Remélem nem lesz semmi gond.

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Sziasztok
Luca, kicsit már összezavarodtam a sok lehetséges vizsgálattól :roll: .Milyen a kórházi tripla teszt?Visszatérve az amnióra a védőnőm erősködik, hogy maradjak bennt egy napig, nekem nem igazán tetszett a dolog, de ha szükséges maradok.
Honey, hogy sikerült az ebéd?Köszi én is, hogy leírtad, az integrált tesztről, erről már hallottam, ezt mi kihagyjuk.Jót derültem a pelenkás sztorin :)
Konan: sajnálom a kialakult helyzetet, az első férjemnek voltak hasonló megmozdulásai :roll: :cry: , így amikor olvastalak rendesen összeszorult a gyomrom.Kívánom, hogy sikerüljön rendezni az ilyen problémákat.
Holka gratulálok az ilyen anyóshoz.Neked pedig jobbulást kívánok :) .A folyton ehetnék nálam is gond, szegény párom nem győzi kivárni mire kitalálom mit szeretnék enni.Aztán meg az a baj, hogy nem tudom mi az elég.
Roni, gratula az új fotóhoz.Nagyon formás kis prücsök, tiszta anyja vagy inkább apja? :)
Szeder, jaj, de jó /bocs/ , hogy nem vagyok egyedül ezzel a hangulatváltozással.Persze attól, hogy neked is van attól nekem sem jobb :oops: , csak így nem érzem magam holmi csodabogárnak.Főzni főzök, csak nem úgy mint régebben, élvezzettel, hanem muszályból.
Tojásos nokedli, jó ötlet.Majd jövőhéten talán meg is csinálom?, akkor hétvégén itthon lesz a lányom ő is nagyon szereti.
Többi uh.-os kismami merre vagytok?
Mi holnap este megyünk.Ilyenkor még végigjárjuk a nagyszülőket + egy kis vásárolgatás, este 9-től hamarabb nem hiszem, hogy hazaérünk, de jövök majd a beszámolóval és a fotóval.

Kép
kobak
 
 


Honey: részemről mehetünk majd együtt :) Nem akarok vele sokáig várni, csak túl korán sem akartam menni :)

Judit: Neked is gratu a babához :)

Integrált teszt: nem megyünk. Ha indokolja bármi (tarkóredő, AFP akármi) akkor amnio.

Kép
kistiggrincs
 
 


Sziasztok!

Folyamatosan olvasok,csak írni nincs dőm! Jók a babaképek, örülök, hogy mindenki boldogan érkezik a 12. heti uh.-ról!
Határozottan javulgatok, napi 2 róka van, ha nincs fejfájás és front(olyankor pocsékul vagyok). Lassan vissza szeretném venni a háztartásirányítást anyóstól, mert tényleg emberfeletti, amennyit itt dolgozik, de látom, hogy már nagyon elege van, fáradt és folyamatosan panaszkodik! Nem könnyű a helyzet, úgyhogy alig várom már, hogy a régi önmagam legyek! Mióta segít, automatikusan több dologba beleszól és ez idegesít, de semmi esetre sem akarok hálátlan lenni! Nélküle elképzelni sem tudom, mi lett volna itt!
Csabim a középfülgyulladása mellé bekapott egy hányással-hasmenéssel-lázzal járó vírust, hát nem sokat aludtunk az elmúlt 2 éjjel!
Ismeri valaki a Wolfson Magzatdiagnosztikai Központot? Milyen? A dokim ott csinálja az uh-t!

Petra!

Nekem is 13-a, csütörtök a nagy nap!

Márti
borossné becz márta
 
 


Kistigrincs
köszi

Márti
örülök, hogy jobban vagy.


A tarkóredő értékem 0.7 lett. Az nem túl alacsony??
Jelent az is valamit? :roll:
a baba pedig 62.1 mm

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Szia Judit
Nem tudom, sokat olvasgattam már róla, de pontos határértéket nem tudok.Szerintem nem lehet gond, mert az 1mm körüli érték az tudom, hogy jó.Olvastam 2-3 mm-es értékekről is ahol nem volt gond, így nem hiszem, hogy a 0,7 baj lenne.A dokid nem mondott valamit erről, esetleg szólt volna ha nem jó.Gondolom én.

Kép
kobak
 
 


Megkérdeztem, és azt mondta, hogy jó...
Reméem, hogy ez nem jelent semmit.
Az orrcsontja megvan, uh. az is jó jel:)

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Szia Márti :) örülök, hogy jobban vagy már :) .Minden elismerésem az anyósodé és nem utolsósorban a Tiéd.
Nekem nem voltak ennyire súlyos tüneteim, 1-szer volt róka, inkább szinte folyamatos erős émelygés.Az az egy róka meg komolyan még jól is esett, na nem az a rész amikor tartott, hanem utána olyan megkönnyebülést éreztem, hogy na!!A párom is csak nevetett rajtam, hogy vuk milyen boldoggá tett.
Kívánom, hogy minnél hamarabb tartsón újra a régi önmagad legyél.Meg a többieknek és magamnak is ezt kívánom :lol:

Kép
kobak
 
 


Judit akkor miért aggódsz :) ?Nyugi van, minden rendben. :)
Hogy tetszett a családnak a kis jövevény?Ha jól emlékszem úgy írtad, hogy hárman mentek és megy Báló is.

Kép
kobak
 
 


Mirci, bocs valahogy kimaradt ez a hsz nekem :oops:
Sajna segíteni nem tudok.Nekem akkor szokott ilyen lenni, ha hirtelen állok fel ill. egy-egy hirtelen mozdulatnál.Vagy egy nagy tüsszentésnél is előfordult már, de szépen el is múlik max 1-2 perc és nyoma sincs.
Ha folyamatos akkor én valószínű felhínám a dokimat.
Írjál majd légyszives mi történt.

Kép
kobak
 
 


hahó csajok!
most elöször a munkahelyről :D hurrá ezt is megéltük :P

na alig bírtam olvasni egyenlőre. köszi a soksok hozzászólást a barátnőmet illetően, nagyon remélem hoyg kiderül hoyg semmi oka az izgalomra.... hát majd szerdán...

mai uh-sok, dokisok jelentkezzetek, aki meg megvolt, röné, neked meg gratula és édes a kép is :)

ja igen, előkerült a vérvétel eredményem, el is mentem érte ma, viszont kiderült hoyg ami listát a nődokim írt hoyg kell: vércsoport is volt benne, de a körzeti ezt kihagyta...így az hiányzik :S szupi. meg mondjuk nem értem, mert a múltkor már tudtam, persze fejből most nemtom...meg azt sem hogy hol a kiskönyvem simis. szóval kutatnom kell. de azt tudom hog nem az a vércsop, ahol kell injekció szülés előtt az ellenagyag miatt. az csak egy fajta, nem?? mert az tuti h én nem az vagyok.
ja és laikua módon végig mentem az eredményeken, ahol egy db figyelmezetető csillagocska volt: a vas ,ellett hoyg a felső érték felett van kicsit :D simivel is ez volt h nem hoyg nem voltam vashiányos, sok is volt! tök kiváncsi voltam h ez most hoyg lesz, de most is. ez mitől lehet, nem is értem.... a heti egy eleveit gondolom nem produkálna túladagolást, nem???? furi

ja és tizsta agymosott vagyok, én esküszöm nem emlékszem: úgy van bennem hoyg az afp-nél volt vér és uh,. 16 hetesen. most meg már megvan a tarkóredő cucc, ami akkor sztem csak később kellett... szóval még lesz egy afp vér eredmény??! és az is ide tartozik? mármint a down kór szűrésre??? :roll:

na dolgom akadt :)
alig várom a 6 órát :D és vas éés hétfőn sem dolgozom!!!! juuhhhhéééjj!!!
plusz hétfőn doki is! és tuti kikunyerálok egy uh-t is, nehogymáá ne lássam :)

na páá,
majd jövök

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


ja és Judit!!!
süt soraidból a boldogság! tökjóó :)
és sztem ha a doki azt mondta az értékre hoyg jóóó, akkor jóó!!! higgyél neki!:)

pussz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


na kijavítottam a kis vonalzó galibát :)

és :oops: nem röné, hanem roni..... szorrri. felületesen tudok itt bent olvasni 8)

páá

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Örülök a jó eredményeknek csajok!Én is akarok!

Judit, biztosan minden rendben van.Szerintem az a tarkóredő jó.Az a baj, ha túl vastag.Várjuk a képet!
Vendég
 


Judit
ne aggódj a nucha miatt..ha egy héttel később mész már 0,9 lett volna. Ne izgulj! Örülök,hogy minden rendben van a babóval.
holka
 
 


Judit GRATULA!!! Ne aggódj, a doki tuti mondta volna, ha valami nem ok. vagy további vizsgálatra küld. De nem küldött, úgyhogy ÖRÜLJÉL!!!!! :D :D

kistigrincs,
mivel közel egyidősek vagyunk arra gondoltam, hogy megérdeklődöm, hogy áprilisban hogy indul csoport és akkor akkor elkezdhetnénk. akkor kb 15 hetesek leszünk. :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Szia Kobak!

Nálam is általában tüsszentésnél, vagy erősebb köhögésnél volt ilyen nyilallás az alhasamban, de most nyugalmi állapotban is néha. Nem folyamatosan, de ma többször is. Valaki........, többiek éreztetek hasonlót?
Mindenesetre holnap felhívom a dokimat. Majd megírom mit mondott.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Köszi, megnyugodtam, többen mondták, hogy az jó. Köszi a gratulációkat:)

De most képet nem tudok felrakni.
azt írja ki, hogy a fájltípus nem megfelelő.
Mit csináljak?

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


mirci!
nekem orrfújűsnál szokott jobb oldalt húzni kicsit... sztem ez ugyanaz a fajta lehet. én nem aggódom miatta. :)

na indulok haza vééégre, asszem kezdek megfázni....

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sziasztok!

Ne aggódjatok a nyilallás, húzás stb. miatt, tök normális, nekem az egyik 1. jel volt, hogy babát várok, valamennyi terhességemnél volt ilyen. Megoldás: Ha érzitek, hogy jön a hapci, köhögés vagy orrot kell fújni, akkor, ha ültök vagy fekszetek húzzátok fel a lábatokat, ha álltok, guggoljatok le! Az esetek nagy részében ezzel megelőzhető a dolog, de amúgy sem árt csak kellemetlen, meg ijesztgeti a kismamát!
Úgy tudom, a nyomás okozza, aminek tüsszentés, köhögés stb. esetén ki van téve az egyre nagyobb "terhet" hordozó méhünk!

Márti
borossné becz márta
 
 


Honey! Köszi az infót az AFP-ről!

Bagzerka! No problem. :D

Judit! :D Gratulálok a jó eredményekhez!!!!!Nem tudod megnézni, hogy milyen fájtípus? Mert JPG-t biztosan fel lehet rakni. Lehet, hogy csak ekként el kell majd mentened.

Kobak! :D Hát persze hogy tisztja anyja!!!! :D :D :D KÖSZI!!!

Basszus. Egyre jobban kezd idegesíteni, hogy nem tudom a babám méretét!HOgy lehettem ilyen figyelmetlen, hogy nem kérdeztem rá? De most hogy jobban belegondolok, ezt a dokinak magától kellett volna mondania, nem????Én annyira el voltam foglalva azzal, hogy jó-e a tarkó redője, hogy erre nem is gondoltam, Mindig utólag jut eszembe.
Mit jelent ez? D 17 cm

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


roni
azt nem tudom sajnos :roll:

és hogy kell jpg fáljba mentenem? tul.képpen ezt nem tudom :D

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Kép baba
Kép baba

Kép baba

Kép baba


Remélem sikerül most! bocsi a sok képért:)

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Judit!
Szuper!!!!Nagyon jók a babáról a képek. Ügyes vagy!!!Mennyivel szebben látszik a tieden!!!Nagyon szép baba!Nagyon jól látszik az arca már a kis nózijával.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?