Új privát üzeneted érkezett!

már nem dolgozom
magdolnam
 
 


Magdolnám akkor neked ma szerencsés napod van :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Lányok!!!
Megvan hogy mikor szaggatott és mikor nem a vonal a fertinél. ha egyértelműen meghatározható az ovu napja akkor piros vonal, ha csak kb-re határozza meg akkor szagatott.
Addig keresgéltem az okot, míg megtaláltam.

Kép
Kép
nati80
 
 

 
 

Magdolnam
Mióta nem dolgozol? Én erről lemaradtam. :cry:
És milyen az otthonlét? Mit csinálsz egész nap?

Kép
Kép
nati80
 
 


Jaj mondjatok valami jó gyógyszert amit bevehetnék, annyira levert ez a nátha,hogy alig tudok mozogni, orrom bedugulva fejem robban, süket vagyok meg a csontjaim fájnak :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti
Neocitran!!! Nekem mindig bejött eddig. Nem volt annyira rossz a közérzetem utána.

Kép
Kép
nati80
 
 


hát már kb 2hónapja nem dolgozom. :) de írtam egyébként.

Márti, ez jól elkapott téged!!! Hát nem tudok semmit. Kamillateát mézzel javasolnék, de ebből nagyon sokat! Nagyon jót tesz a kamilla!!! És lehet aspirint is bevennék mellé. Bár apósom és az eyik barátnőm a pálinkázásra esküszik!
magdolnam
 
 


andy, a barátnőmnek nem túl jó hogy ilyen rosszul van, mert az elsőnél is így volt, és hetekig kórházban kellett lennie mert annyira vészesen lefogyott. És most ugye ott van a két éves kisfia is úgyhogy nem lenne túl jó ha megint kórházba kerülne... és neki ráadásul nem csak a 13-14. hétig tartott, hanem majdnem a negyedik hónap végéig... Úgyhogy szerintem mindenki másképp reagál... De az tök jó, hogy te már túlvagy rajta. És nemsokára dolgozni is tudsz menni.

viri, az lh-t nem reggel kell csinálni hanem délután és az egy tized az semmi. :) SZerintem még semmi sincs veszve. :) (most olvastam monyo hozzászólását, lehet hogy így van, de én is délután csináltam mint andy, és nekem is kimutatta...)

magdolnam, tényleg megérte felkelni. :)

én meg úgy döntöttem, hogy felhívom ma a biztosítót a tető miatt. Ha már csak 5.000-et fizetnek, akkor is pénz... Vagy 1m2-en lejött a tető... És tegnap láttam a híradóban, hogy akinek van biztosítása, annak ilyen esetben fizetnek is hamar. Hát kíváncsi leszek... :) Ha már egy része visszajön a negyedévi biztosításnak, akkor is jól járok. :)

KépKép
muffin
 
 


Muffin
Akkor nem jártatok valami jól a vihar miatt. Ha nálatok a szél elérte a 140km/h-t akkor fizet a biztosító, különben nem. De ezt ők tudják, hol mennyi volt.
A mi tetőnknek kutya baja, nagyon jól megcsinálták. Ez most jó teszt volt. Ha ezt az erős vihart kibírta, akkor mindent.

Magdolnam
Bocsi, lehet olvastam, csak kiment a fejecskémből.

Kép
Kép
nati80
 
 


nem tudom hogy itt mennyire volt erős a szél. Meg annyira nem nagy a gáz, csak úgy vagyok vele, hogy egy próbát megér. :) Igazából ha nem kapunk semmit, akkor csak kell valaki aki felmászik és megigazítja a cserepeket meg vagy 2 eltört, de van másik úgyhogy azt is ki tudjuk cserélni. De ha már van biztosítás... Hát majd meglátjuk. :)
Amúgy mogy megyek és nézek valami ebéd után.
Mindenkinek további szép napot! :)

KépKép
muffin
 
 


Csajok!

Most már mindegy mikor kellett volna, vagy nem kellett volna csinálni a tesztet. Ez az egy volt, és nega. Majd csinálok egy hcg-t és az + lesz és kész :)

Andy: jobbulást neked! Ugye nem mész jövőhéten melózni?

Magdolnam: örülök, hogy boldog vagy. :)

Márti: jobbulást neked! A neocitrán nálunk is nyerő.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Viri
Szerintem múlt hónapba sokkal nagyobb leesésed volt a 12. dpo-n. Ez még nem rossz. Nem baj, ha egy kicsit ingadozik, de holnapra menjen föl. Drukkolok nagyon!

Muffin
Nem semmi vihar lehetett nálatok. Azért próbáljátok meg a biztosítót, hátha...

Magdolnam
Ezért tényleg érdemes volt felkelni. :lol: :lol: Hol váltják be?

Kép
p__lilla
 
 


Viri
Holnap csinálod meg a hcg tesztet? Gondolok majd rád, de írd meg korán, mert korán iindulok suliba. 6 körül? vagy izgulhatom végig a holnapi napot.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati, Magdolnam, Lilla, Muffin, Kisvirág, ment egy privi nektek, olvassátok el és aki még kéri irja meg.Ha nem müködik a link akkor leharaptam a Http-ből. Bocsika :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


:cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Viri
Én is délután csináltam volna az LH tesztet a helyedben, bár lehet, hogy monyonak igaza van. Nem tudom. Lehet még korai volt. Szerintem várjál a HCG teszttel addig a napig, amikor nem kéne megjönnie. És akkor tesztelsz egy pozitívat.

Kép
p__lilla
 
 


Irjátok már meg, ha sikerül elolvasni, ha nem akkor ujraküldöm :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti: én megoldottam és végigolvastam. Most bőgök mint egy csacsi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nyuszi, ha olvasol nagyon sok-sok-sok erőt kívánok nektek!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Márti
Nekem sikerült elolvasnom. :cry: :cry:

Kép
p__lilla
 
 


szóhoz sem jutok... drága kicsi Eliot szerintem érezte hogy mennyire ledöbbentem mert végig rúgdosott amíg olvastam. Üzente hogy mami ne legyél szomorú, én itt vagyok...

Fülű, nem találok szavakat, csak remélem, hogy tényleg hamar eljutsz az alagút végén a boldogsághoz!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
muffin
 
 


Márti
Én is megkaptam. Végig csöndben sírtam, hogy észre ne vegyék itthon. Nagyon szomorú történet.

Nyuszi!
Ha olvasol minket. Nagyon sajnálom amin keresztül kellett menned. Borzalmas emberek vannak, akik nem foglalkoznak a kismamák érzéseivel. Sajnos még azt is sejtem ki lehetett az a doki. Most cseréltem le egy másikra.
Remélem hamarosan egy kisbaba boldog anyukája leszel és talán Csaba és Reményke együtt jönnek vissza hozzátok.

Jajj Lányok! Én most annyira elkenődtem. Csak sírnék egyfolytában. Főleg azért mert ha ez már egyszer megtörtént Nyuszival, miért kapta ezt megint? nem hinném hogy megérdemelte volna egyszer is.

Kép
Kép
nati80
 
 


Lányok én is bőgök mint egy csacsi, de Nyuszifülűben hihetetlen erő lakozik, ahogyan feldolgozta ezeket és továbbnéz, nem roskad magában.Gyujtottam gyertyát a kis angyalkákért.
Viszont az orvosok közönye, nemtörődömsége szavak nélkül hagyott... :x :shock:
vajon minden orvosnak már rutinszámba megy az ilyesmi? Nem tudnak belegondolni, hogy ez személyre szóló dolog, fájdalmas...

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Nagyon szomorú nyuszi története. Sajnálom, ami velük történt. Meggyújtottam én is a gyertyát értük.
Az orvosok viselkedése meg felháborító.
Nyuszi! Nagyon erős vagy, annak is kell lenned. Tudom nehéz, de túl kell lépned rajt. Biztosan hamarosan sikerülni fog, és kisfiú lesz, hidd el!

Kép
p__lilla
 
 


És EGÉSZSÉGES!

Kép
p__lilla
 
 


Márti
Privi ment!

Én nem tudom ezen a történeten túltenni magam. Annyira megrázó. Folyamatosan bőgnék, de továbbra is csak csöndben pityergek, magamban meg zokogok.

És megint elkezdett mensisen fájni a hasam. :cry: :cry: :cry:

Lilla
Neked valami tünet?

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
Semmi. :cry: :cry:

Kép
p__lilla
 
 


Nati privi ment

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Lányok lányok!!! :):):) Drágák vagytok. Köszönöm az együttérzést.
Ne sírjatok! Szomorú, de elmúlt. Vége van. Szerencsésnek mondom magam, mert vannak nálam sokkal szerencsétlenebbül járt kismamák (pl akinek a karjaiban hal meg a gyermeke). Reménykém nagyon szeretett engem, vigyázott rám, hiszen műtét nélkül megúsztam az egészet,nem kellett kaparást csinálni. :):)
Szóval a kisdobos öv fent van: ELŐRE és nem vissza. :)

Ja és a titok: úgy siekrült hogy nem érdekelt, nem foglalkoztam semmivel, nuku hőmérőzés, nuku lh teszt, nuku pg53mikroszkóp. Ne agyaljatok (tudom hogy k..va nehéz), csak éljetek boldogan és szerelmesen, a meglepetés ugyis akkor jön mikor szeretne. :)


....már csak egy jó kis fogyókúra recept kellene.....:):):)....Valakinek van valami tuti receptje dobhatja rögvest :) totál felborultam felpuffadtam, rengeteget felszedtem, igaz a hormonjaim nem álltak vissza (még mindig vannak tüneteim), gyogyit egy darabig nem akarok s zedni. vitaminokat sem, semmi xart. Csak amit eszek. Ettől a sok kütyütől is felszalad az úszógumi ( nekem traktorgumim lett)

Puszillak benneteket!!!!


Ölel mindenkit:
Nyusz
nyuszifülû
 
 


Nyuszi
Örülök, hogy jelentkeztél.
Akkor nem is kell várnotok 3 hónapot, ugye? Ez a szerencse a szerencsétlenségben.
Van egy fogyókúrareceptem, amivel állítólag egy hét alatt 4-6 kilót lehet fogyni. Megvan, hogy melyik nap mikor mit kell enni. De sajnos csak papíron van meg, de ha érdekel legépelem. Hétfőn, vagy szerdán lehet kezdeni.

Kép
p__lilla
 
 


Nyuszi!

SZIAAAAAAA!!!
Küldtem neked üzit iwiwen, mert nem tudtam ide mikor jösz.

Ha jól veszem ki az írásodból, már egész jól vagy lelkileg. Hajrá!!!

Én a 90 naposra voksolnék, mert nekem már egyszer bevált. De most csak a vacsit hagyom el és ennyi. Meg mozogni is kellene, de mostanában egy kicsit lusti vagyok.

Ugye rendszeresen fogsz jönni? Kérlek!!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok csajok!

Milyen privi szállíngózik körbe? Megkaphatom én is, ha olyan?

Virág, nagyon drukkolok a pozitív teszthet!++++++++++++

Márti, most akkor mégis babarojekt van? Csak mert írtad, hogy drukkoljunk, hogy véletlenü összejöjjön. Vagy csak nem tesztek meg semmit az ellenkezőjéért. :wink: Helyre rázódtak már nálatok a dolgok?

Képzeljétek el, nekem már 3 napja ovulációs fájdalmam van. Nem tudom, hogy hány tüszőm érhetett meg, mert Clostit szedtem, és tegnap volt poz. az ovu tesztem, de biztos, hogy nem egy, mert nagyon érzem a petefészkemet.(nem voltam UH-n, mert nem tudtam elmenni) Most ez mennyire normális? Aki szedett már Klostit, mik a tapasztalatok?

Járt már valaki jósnőnél valaha? Mert én már igen. És, hogy miket jósoltak, mert hogy kettő is volt.(egyik októberben, másik most szombaton) Most voltunk bálon, és ott volt jósda, ahova az anyósom is elment, és én is. Akkor most ezt hallgassátok. Októberben azt mondták, hogy 2 gyerekünk lesz, akik gyorsan egymás után fognak születni(ikrek?), és most, az anyósomnak azt jósolták, hogy egy gyerekünk lesz, nekem pedig, hogy nem fog születni(ugyan az a jósnő, szóval kb ennyit ér egy jósnő.). Egy kicsit kiakasztott. És próbálok nem gondolni erre, de azért volt két rosszabb napom.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Nyuszi: olyan igazságtalan az élet. Annyira sajnálom, hogy másodjára is át kellett élned ezt a borzalmat. A dokik, meg elmehetnek a … -ba annyira érzéketlenek.
Kívánom, hogy tényleg megtaláljátok a boldogságot! Valahol vár rátok is! És szeressétek nagyon egymást a pároddal!!! Gyertyát én is gyújtottam a kis angyalkáidnak! Reméljük egyszer valóra válik az álmod és lesz egy csodaszép kisbabád!
És annyira csodálom, hogy ennyi erő van benned. És tényleg előre kell menni és nem vissza!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Nati: nekem hajnalban nagyon sokat szúrt-görcsölgetett a hasam. Most napközben már nem szúr annyira. Inkább úgy érzem, mintha bármelyik pillanatban meg akarna jönni. De figyi Kendével is mensisen fájtam végig. Úgyhogy….. :)

Erika: nekem mikor 5 tüszőm ért be annyira fájt mindenem, hogy alig bírtam menni. Kekszelni nem is volt nagy kedvem. :(
Én nem jósnőnél voltam, hanem egyik ismerősöm kártyából jósolt még novemberben, hogy a közeljövőben lesz bébim. Azóta se lett, úgyhogy kezdem feladni a belé vetett hitemet.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Viri
Dehogy adod fel. A most még novemberhez is közeljövőben van.

Erika
Ugye most a párod itthon van? Akkor tuti elkapjátok és beválik az 1. jós jóslata. :lol: :lol:
Amúgy én sem hiszek bennük. Vagy mégis?? Még sose voltam jósnál. Félek attól, hogy akár rosszat mond. Nem akarom tudni előre.

Kép
p__lilla
 
 


Viri
Tudod mi a furi? Most hogy nyuszi történetét olvastam megfáájdult a hasam, de tegnap óta már semmit sem érzek. És ez jó, mert januárban éreztem és megjött.
Nagyon izgatott vagyok a holnapi hőd és teszted miatt.

Jós dolog: Én azt hiszem, hogy ha valaki elmegy jósoltatni és hisz benne akkor beválik, ha azt mondod ez nem igaz, akkor nem fog beválni. Tudjátok mi irányítjuk az életünket!!!! Ez a TITOK!!!!

Én hiszek abban, hogy lesznek gyerekeim és nemsokára itt lesz legalább az egyikük a pocakomban. :wink:

Kép
Kép
nati80
 
 


Jajj azt nem is írtam, hogy eddig mindig délutánra, estére puffadtam fel, de most másképpen volt. Reggelre ébredtem úgy mintha lufit nyeltem volt. Hogy ez tünet e? Nem tudom. Kismamik?

Kép
Kép
nati80
 
 


A puffadás az tünet ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Lilla!

Már visszament tegnap reggel, de az éjszakát azért kihasználtuk. :oops: Ha a kisfickók 48-72 óráig életképesek, akkor mé jók vagyunk, mert most tartunk a 48. óránál. :lol: De mivel most már biztos, hogy április közepén/végén végleg visszaköltözik, így már nem is akarok annyira görcsösn teherbeesni.

Azért az is benne volt, hogy nekem muszáj májusig teherbeesnem, mert "csak" így tudok én is kiköltözni. De mivel ez az eshetőség már nem játszik, így már annyira nem is érdekel.

Szóval azon nevetnék, ha pont most jönne össze. Azért nem tiltakoznék. :D

Jósnő kérdés: a múltamat úgy mesélte, mintha könyvből olvasná(az első) azt is megjósolta, hogy a férjem haza fog jönni, méghozzá miattam.(ez is megtörtént, mert ha én nem tiltakozom akkora vehemenciával, akkor elfoadta volna a sokkal rosszabb állásajánlatot külföldön. DE mivel az ajánlat sokkal rosszabb volt, mint amit vártunk, így jön haza) Szóval ezért valamilyen szinten bízom az első néniben(2 gyerek rövid időn belül)

Amit még a féjem mondott hétvégén. Hogy új alapokra kell helyeznünk a babaprojektet. (És itt csatlakoznék nyuszihoz.) Azt mondta, hogy semmi hőmérés-bár az utóbbi időben ez nem volt- semmi lh, semmi könyv, és stb. Élvezzük az életet, szeressük egymást.

Szóval igyekszem így élni. Bár már ez van egy ideje, de azért a le...m hónapok nem sikerülnek olyan tökéletesre. Mert azért a ciklusom végén már nem igaz, hogy nem érdekel.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Nati! Mivel nekem is meggyőződésem, hogy két gyerekem lesz, méghozzá ikrek, így biztos hogy beválik.
Valami miatt érzem, hogy ikreim lesznek, bár még a mi családunkban nem fordult elő. Azért nem fogok elkeseredni, ha csak egy lesz a pocimban. :D

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika
én abszolút nem hiszek a jósnőkben és tök felháborított,hogy a hétvégi jósnőnek volt mersze olyat mondani nem lesz babád :shock: :evil: Kiváncsi vagyok milyen fejet vág majd ha egy év múlva besétálsz a babáddal!!! Mert hiszek benne,hogy rácáfolsz a jóslására!! :lol:

Nati
a kismamik puffadnak a babavárás elején!

Viri
rajtad a világ szeme holnap!!!

Márti
jó,hogy javul Huni.Szegénykék ti mindi jól kifogjátok a több óra várakozást...

Kérekszépen én is privit
holka
 
 


Holka!

Egyébként pont ezt mondtam én is az anyósomnak, hogy jövőre szépen besétálok a babámmal, vagy nagy pőocakkal a jósnőhöz, és az orra alá dörgölöm. Igazából én is totál fel voltam háborodva, hogy egy nőtöl nem lehet elvenni a reményt, hogy anya lehessen!!!

Megy a privi

Nyuszifülü, Megsírattam a történetedet. És gyertyát gyújtottam az angyalkáidnak.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


sziasztok!

én is kérem szépen a privket, és nyuszifülüét is. köszike.

Kép
andyfekete
 
 


holka! hogy vagy ma? fekszel még? pöttyözés van még? remélem már lassan a múltté,

Kép
andyfekete
 
 


Holka

De ennyire korán jelentkezhet a puffadás? Igaz egyébként i saz vagyok, de már megint lufira dagadtam. Mint a gömbhal a Nemo nyomában. Felidegesedek, vagy valami lelki trauma és és puffadok. Most lehet Nyuszi története hatott így. Vagy az ebéd :oops: :oops: :oops:

Szerencsére a következő napok nagyon gyorsan el fognak telni, úgyhogy nem lesz sok időm azon gondolkozni babás vagyok e. Hétfőn meg már lehet meg is mutatja a teszt, ha addig nem esik le a hőm. De nem fog.
De persze az is lehet várok tovább.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nyuszifűlű
:cry: :cry: Teljes szívemből kívánom,hogy újra megtaláljon benneteket egyy kis élet mihamarabb és egészséges kisbabátok szülessen!!! Nagyon megérdemelnétek!!!
holka
 
 


Andy
Most 3 napig nem volt semmi barnázás aztán ma reggel egy minimalis megint volt...
Fekszem folyamatosan,bár félórákat fenn voltam az elmúlt napokban...pl kiteregetek,elmosogatok. Ma reggel duploztam Henivel a szőnyegen ülve.

Nati
én minden terhességem elején pufi hasú voltam és szúrkáltam.

Erika
köszi a privit... bár ha ti sírtatok akkor én babás labil lelkemmel szerintetek,hogy sírtam?? Majdnem feladtam féluton az olvasást... végtelenül sajnálom Nyusziékat.. :cry: :cry:
holka
 
 


Holka, azért vigyázz magadra, ne erőltesd meg magad, ha még vérzel.

Nekem meg már annyira elkezdett fájni a hasam, hogy most örülök, hogy nincsen itthon az uram, mert szerintem itt nem lenne ma este semmi. Szóval petéim jelentem megértek. :lol:
Remélem, jók voltunk tegnapelőtt éjjel. :D

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika
Én valamelyik nap olvastam, hogy a kiskatonák a méhben 25 órát a petevezetőben 48 órát élnek. De biztos vannak kivételek.

Kép
Kép
nati80
 
 


neti, a 39. óránál tartunk. Az benne van a 48 órában. :lol:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


segítség! Ez most nagyon fáj. Most a Clostitól ennyire fájhat? Egyébként is szokott, de nem ennyire, hogy fetrengek a fájdalomtól :?

Kép
Kép
cs_erika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?