Lilla!
Már visszament tegnap reggel, de az éjszakát azért kihasználtuk.
Ha a kisfickók 48-72 óráig életképesek, akkor mé jók vagyunk, mert most tartunk a 48. óránál.
De mivel most már biztos, hogy április közepén/végén végleg visszaköltözik, így már nem is akarok annyira görcsösn teherbeesni.
Azért az is benne volt, hogy nekem muszáj májusig teherbeesnem, mert "csak" így tudok én is kiköltözni. De mivel ez az eshetőség már nem játszik, így már annyira nem is érdekel.
Szóval azon nevetnék, ha pont most jönne össze. Azért nem tiltakoznék.
Jósnő kérdés: a múltamat úgy mesélte, mintha könyvből olvasná(az első) azt is megjósolta, hogy a férjem haza fog jönni, méghozzá miattam.(ez is megtörtént, mert ha én nem tiltakozom akkora vehemenciával, akkor elfoadta volna a sokkal rosszabb állásajánlatot külföldön. DE mivel az ajánlat sokkal rosszabb volt, mint amit vártunk, így jön haza) Szóval ezért valamilyen szinten bízom az első néniben(2 gyerek rövid időn belül)
Amit még a féjem mondott hétvégén. Hogy új alapokra kell helyeznünk a babaprojektet. (És itt csatlakoznék nyuszihoz.) Azt mondta, hogy semmi hőmérés-bár az utóbbi időben ez nem volt- semmi lh, semmi könyv, és stb. Élvezzük az életet, szeressük egymást.
Szóval igyekszem így élni. Bár már ez van egy ideje, de azért a le...m hónapok nem sikerülnek olyan tökéletesre. Mert azért a ciklusom végén már nem igaz, hogy nem érdekel.