Sziasztok!
Mivel is kezdjem, olyan sokat írtatok.
Colett:
Szerintem meg nem ciki a giliszta. Nekem is volt ovis koromban, emlékszem mintát vettek és elküldték vizsgálatra. Szerintem ez benne van a pakliban ugyanúgy, mint a tetű, vagy akármi.
Vicky:
Állati jó Bálint ágya. Noéminek is hasonló lesz, csak kicsit veszélyesebb fajtából. Magasabb lesz egy kicsit, de bukórács lesz rajta. Majd nyáron vezetem be. Addig is azzal kéne kezdenünk, hogy újra kiszedjük a rácsokat a kiságyból. Egyszer már próbálkoztunk, de hát alvás helyett elcsavargott a művésznő.
Pil:
Nagyon-nagyon drukkkkkk!!!!!!!!!!!
Remélem hamar hazajöttök. Hál'istennek, hogy ennyi minden negatív lett. Jaj, mindig van valami ezekkel a csemetékkel.
Puszi a pocijára Peti babának.
Benia:
Köszi a köszöntést. A húgom kisfia is Benedek. Bencét nem akartak, mert kicsinek nagyon ari név, de felnőttként már nem annyira. A Benedek pedig elég komolyan hangzik. Hátha még valami vezető beosztásban is lesznek...
Majd még megyek visszafelé, olvasok, hogyha valakit kihagytam....
Képzeljétek: kettőkor már függönyt mostam, raktam fel. Készen vagyunk a házzal, de a sötétítőket még most vittem tisztítóba, ha azok is fent lesznek, akkor teszek fel képet. nagyon szépek lettünk. Mármint házilag.
Másik: végre senki idegen nem volt a házban, hát hozzáfogtam vasalni, mert eddig még hozzá sem fértem, minden le volt fóliázva. Mindig csak azt vasaltam, amibe a Zorán oviba ment, meg apának legyen ruhája. Én itthon a koszban elvoltam egy melegítőben is.
Na, szóval már vasaltam, szzépen haladtam, egyszercsak kigyulladt a vasaló a kezemben. Szabályosan elkezdett lángolni ott, ahol a zsinór becsatlakozik a vasalóba. Nem tudom miért. Még csak víz sem érte, mert nem volt benne víz. Igaz, hogy gőzölős, de már rég elromlott a gőzölője, szóval nem értem.
EGyszerűen nem tudtam vele mit csinálni, csak fújkáltam. Van a helyiségben egy mosdókagyló, de nem tudtam vele odaszaladni, egyrészt azért, mert olyan vasalódeszkám van, amiben bele kell dugni a vasalót és a vasalódeszkának is van egy konnektorja, az meg a konnektorba (szép fogalmazás). Szóval ki kell volna húznom a deszkából a vasaló konnektorját, de ahhoz le kellett volna tennem a vasalót, na, akkor tuti leég az egész helyiség ruhástól, mindenestől.
A másik, hogy ahogy mozgattam a vasalót lobogott a láng, hát hogy a fenébe mertem volna vele futkosni. Szóval fújkáltam és a végén mikor már alig bírtam tüdővel, elaludt. Hát a folyosó bűzlött rendesen.
Van egy úti vasalónk, ami akkora, mint a Noémi cipője kb., azzal vasaltam ágyneműt...
gondolhatjátok milyen élvezet volt.
A többi ruha, amit már nem győztem, mert a mosógép és a szárító is teli volt ruhákkal, (tényleg úgy örültem, hogy mindent kimosok, kivasalok, hogy csak úgy pakoltam a ruhákat a mosógépbe folyamatosan) most a ház összes létező radiátorán szárad szépen kisímítva. Vasalódnak.
Kismamik? Hogy vagytok??
Sok pocirugdosást kívánok nektek.
Na, végül Mindenkinek köszönöm a Zorán-köszöntést!!
Egy kérdés azért a végére: ismeri valaki a Flavom Kids lekvárt? Ha igen, tapasztalat??
Most akarok rendelni, hátha Noémi nem lenne ennyire beteges, de rohadt drága. Három üveg 33 rongy. Naponta egy kiskanál kell belőle reggel. De ugye akkor már Zorán is fogja enni. Szóval olyan, mintha másfél üveggel vennék 33.000.-Ft-ért.
És mi van, ha nem szeretik. Akkor fogok agyvérzést kapni. De tényleg valamit ki kell most már találni Nonónak, mert ez nem állapot, hogy állandóan beteg.
Most úgy néz ki a popója a sok hasmenéstől, hogy ilyen talán még soha nem volt. Semmfiéle kence nem segít.