Új privát üzeneted érkezett!

Most hívott a védőnő, hogy megíratta nekem a recepteket a gyerekorvossal. Kis naív. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

na tessék, laptető, akkor jár nektek egy újabb táblázat :lol: Kép Kép

de szeretnék már baba miatt frissiteni....

Kép

Kép
kolyok28

Pumperka :) lehet, hogy ő megérzett valamit :) hajrá :)

Kép

Kép
kolyok28

[quote="jimmorrison"]. írta:jimmorrisonMegyek most már tényleg. Pusszantás. majd 10 ing után jövök pihenni és jutalomolvasni :wink:

Na ezt én is így fogom csinálni. :D

Kölyök, neked meg drukkolok! Ami jár az jár.... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

pumperka: :wink:

képzeljétek, Finnországból most rendeltek tőlem 2 db fogkrémet. Nemzetközi babérokra török, ollé 8)
Vendég

MEGYEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

jim, én csak simán belerakom a tojásokat nem kell külön felverni

én tegnap látogattam az ikeába amolyan pótcselekvésképp
nekem már minden megvan, de mindig lehet venni valami NAGYON FONTOS dolgot
külön kispárnahuzatokat vettem, hogy ne kelljen keverni az ágyneműhuzatokat, mióta egyszerre 4 párnával alszom

meg barnamártásport - szoktam venni ott mélyhűtött húsgolyókat. itthon is reprodukálni lehet a cuccot. és ha igazi tejszínnel csinálod a barnamártást még sokkal finomabb mint amit ott az ikeaban adnak.

ma nagyon a kaja körül forognak a gondolataim....
na lépek mielőtt sok leszek

KépKép
judit18

Jim,
hajrá!!!
Köszi, jól vagyok, fájás nuku.
Micsoda nemzetközi kapcsolataid vannak! :)

Én meg nekiállok a rakott krumplinak, most azt kívántam meg.

Melinda

Kép
melinda80

Pumperka,
rendes védőnőd van! Nálunk ez az előre receptírás nem szokás. Majd csak akkor kapom meg őket, ha a bébi születése után elmegy értük Apa.
Kipróbáltam én is a labdán ücsörgést, főleg, mikor a gép előtt vagyok. Határozottan kellemesebb az ülés, és utána sokkal könnyebben mozgok.

Melinda

Kép
melinda80

csak még egy kérdés - jim, mi ez a fogkrémbiznisz???

KépKép
judit18

Sziasztok!

Kikó!
Gyönyörű baba Zalán.

Pumperka, Melinda és Jim!
Vasalónőt én is felvennék illetve egy mosogatónőt is. Mivel az is halomra áll rendszeresen. Elmosogatok és már megint egy két tényér pohár landol a mosogatóba. Igaz évek óta könyörgök egy mosogatógépértm, talán az idén kapok egyet a drága uramtól.

Kölyök!
Köszi a táblit! Na ki lesz a következő?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Helló Csajok!

Szilvánusz! Egyáltalán nem veszem célzásnak a vasalós sztorit... 8) Majd küldöm a képet a lányom popsijáról, miután megszületett, tuti ott lesz a vasalónyom... Egyébként mostmár szép sárgásbarna a pocakomon az a pár centi...

Hiszti: Láttátok már a Nanny mc Phee című mesefilmet? Az utolsó 10 percet tegnapelőtt végigbőgtem.. A Medveczky szülinapiparty-t végigbőgtem, tegnap a trolin utazva eszembe jutott, hogy vajon milyen érzés lesz meglátni a pici babucit, amikor megszületett: potyogtak a könnyeim.
Ma reggel egyfolytában baszogattam a páromat, hogy menjen már dolgozni, mert el fog késni, és jó lenne, ha nem rúgnák ki, mert akkor miből fogunk megélni,és amúgy se érjen hozzám, mert fáj mindenem és megint 3 órát aludtam éjszaka. Aztán egy órája küldött egy szerelmetes üzenetet, bőgtem. Majd felhívtam és bocsánatot kértem tőle, azt mondta egyáltalán nem haragszik. Most ahogy ezt írom, könnybe lábad a szemem.
Szerintem életemben nem sírtam annyit, mint az elmúlt 2-3 hétben.... Valami gond lehet a könnycsatornámmal? :oops:
Lassan kéne a szemem alá ragasztani egy csomagnyi papírzsepit...

Kedden abbahagytam a magnéziumot, persze semmi változás. Vártam, hogy majd tegnap szülök.Ma sem fogok. És ahogy elnézem, bejön, amin röhögtünk a dokival, hogy attól , hogy abbahagyom a gyógyszert, lehet, hogy a 41-dik héten még megyek NST-re. Már nem is találom olyan mulatságosnak...

Tegnap a védőnő jól megszivatott. Arról volt szó, hogy bemutat a gyerekorvosnak, aztán jön családlátogatásra. Reggel 7-kor porszívóztam, pakolásztam, jól kifáradtam. Erre közölte velem, hogy ha 2 hét múlva sem szülök meg, akkor majd lehet, hogy meglátogat minket, de ő most inkább nem jönne... :evil:
Legalább kitakarítottam... :roll: Meg megkaptam a recepteket...

Kép
pété

Szilvánusz és Eszterx! Isten ments, hogy cseszegesselek Benneteket, de olyan színtelen a táblázat teteje... :lol:

Kép
pété

Megy a drukk a tágulgató-fájogató-nyákdugeszt elhagyó tábor tagjainak. Hátha ma mégis lesz egy-két új babánk. Nálam, mióta elkészültem a gyerek fogadására a házban, leálltak a pocakban az előkészületek. Szilvánusz, Eszter, Pati! Lehet, hogy nálatok is ez lehet az oka a gyerek lenyugodásának? Kellett annyira sietni ? :wink: (behúztam ám a nyakam, mielőtt az első saller megérkezett volna :):):))

Mondjuk én most épp újra élvezem azt a kis időszakot, amikor már nyugodtan emelgethetek, kúszhatok-mászhatok (ha bírok), mert már legfeljebb csak annyi történhet, hogy kibújik a kismanólány. Azelőtt is megtettem mindezt (hogy a csudába lehetne elkerülni az emelgetést és a kúszás-mászást egy 3,5 éves gyerkőc mellett :?: :?: ), csak közben mindig paráztam, hogy nehogy valami gond legyen...

Cumi-cumisüveg-szopi téma: szerintem abszolút gyerekfüggő ez is. Aki lustibb, könnyen rákaphat a műcicire :), de pl. az én manóm 10 napos korában kap(hat)ott először cicit, addig cumisüveg + cumi, és azonnal profi módon kezdett szopizni. Ja, és onnantól kezdve semmilyen mű dolgot nem volt hajlandó elfogadni. A tejbelövellés is megtörtént a 3. napon úgy, hogy a baba a közelben sem volt, és egészen 31 hónapos koráig szopizott a kis büdös kölke :):):) :shock:

Majd ha már mindannyian a túloldalon leszünk, megosztjuk erről is a tapasztalatainkat. Lesz majd mivel bővíteni a táblázatot :).

A "túloldali" babák mind gyönyörűek!! :D :D Nekem sokat segítenek a fotók a ráhangolódásban. Szüléstörténeteket is kérünk ám mindenkitől.

Tcis
Jól vagyunk, köszi! :)

Erika

Kép

Kép
zsombi

Sziasztok
Gyors bekukk.

Melinda nálunk is készül a rakottkrumpli, meg borsólevest csinálok. Nasinak egy kis puding. Gyümitortát akartam, de ahhoz nincs kedvem, de még majd meglátom.
Olyan határozott vagyok vagy mégsem?!

Vasalósok szétosztanám az itt lévő halmazt ha gondoljátok!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Ja a lényeg!
ANITA
Holnap akkor az nst, uh és vizsgálat közé beiktassam a téged való látogatást is!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megy a drukk!!!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Tényleg Jim! Mi ez a fogkrém biznisz?
Savanyúságon kívül a szuterénben még mi mindent kotyvasztasz?

Pété!
Gondoltam rád tegnap. Tudtam, hogy már nem szeded a magnéziumot, bár az azért nem egyik napról a másikra ürül ki totálisan...
:wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tündérmanó!
Te csak pihenj a hátaddal!!!!! Semmi gyümölcstorta!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Én már tegnap kivasaltam. Labdán ülve a 2 tonna cuccot :!: Sajnos, a fenekem állagán nem tapasztaltam semmiféle pozitív irányú változást, úgyhogy lehet, hogy átgurulok hozzád is, hátha kell a jó popsihoz a napi rendszeres edzés :lol:

Kedves Bőgőmasinák!
Ez igy van rendjén. Én Zsombornál a reklámokat is végigsírtam ám (főleg a babpopsisakat :))! Most meg nem érek rá tévézni, így eddig viszonylag jól megúsztam a dolgot :wink: Sokat segít az is, ha egész napos programként az ember fején ugrál a nagyfia.:)

Megyek is hozzá, meg főzni valamit. De hogy mit? Napok óta palacsintára vágyom, de hogy mitől....????? :):):):):):)

Erika

Kép

Kép
zsombi

Pumperka
Igenis értettem!!!!!!
Fáj is most rendesen!!! Jön valami front mostanság????
Megpróbálok nem venni tudomást a fájdalomról, de az a baj, h érzem!!!

Jim
Van még valami eltitkolt dolgod!!!
Nem semmi csj vagy!
Komolyan csodállak!!!!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Jim: hihi-én is nagyon utálom a vasalást, de szerencsére nem kísért engem :D :D :D . Én Nimróddal a 35-ik héten rosszul mértem be a lányom és az ajtókilincs közötti távolságot - hát mit mondjak, fájdalmas egy tapasztalat volt. Még most is látszik a hasamon egy halvány emlék!!!! Szerencsére Nimin nem látszik semmi nyoma ennek!!!!

Mpatr: csak azért ezek az alacsony labdák, hogy ne gondoljátok ám, hogy csak habos az élet a túloldalon :!: :!: :!: Szóval inkább élvezzétek, amíg lehet, hogy babó bent van - kaja, pia szívócsövön, kaki-pisi megoldva, és kuss van. :lol: :lol: :lol:

kiszazsu: és a vacsival mi lett :?: :?: :?: ABBÓL SEM KAPTAM :?: :?: :?:
Igen: bent volt kétszer az apjával Fanni. Nagyon megviselte a távollétem:csak ölben és csak cumival volt el a bölcsiben is a különben nagyon önálló nagylány. A mindig mosolygós, vigyori palántám lement apátiába.
Feljöttek meglátogatni: megláttam, sírtam én, sírt Fanni, sírtak a nagylányok. Öleltem, ölelt, nem akart elengedni, még annyi időre sem, hogy bevigyem a csomagokat a kórterembe. Mire kijöttem verte magát földhöz. Megnézte a babát, majd nyújtotta a kezét, hogy akkor most őt vegyem fel. Csere: baba apához, ő hozzám.
Elvállás: figyelemelterelés: lekísértem őket, elbúcsúztam tőlük a csoki automata előtt, majd szóltam Fanninak, hogy kérjen pénzt és dobja be, hogy kapjon csokit, majd leléptem. így nem volt gáz, és mégis fer volt.

Hazavitel:
Kép

Amint meglátta Fanni a nagy gyöngy meg a gyurmakészletet, amit babótól kapott, nem érdekelte többé Nimród, csak hogy kipakolja az ajándékait.

Hát Juditkecskemét, én is azt gondoltam :roll: :roll: :roll:

Kikó: kis hajasbaba!! Édi-médi!!!!

Judit: hihi -mókásan hangzik az akciód!!! Gondolom, csak olvasni az!!!!

Pumperka: olajos labdán fentmaradni!!!! Ez aztán még nemnagypocakkal is bravúros feladat!!!! Kölyök: ha ezt meg tudod csinálni, akkor lehet, hogy nem ártana benevezni egy ingyencirkuszra. Ráadásul ha még társulna melléd pété a szeme alá ragasztott csomagnyi papirzsepivel, tutira nagy sikeretek lenne!!!! Lehetek és a manageretek????

Kép Kép Kép
fanetta

Na sziasztok!

Bocsánat, de nagyon összegyűltek itt nekem a végére a dolgok!
Állandóan csak intézkedem!
Tegnap fél napot töltöttem az APEH-nél, mert hát miért is ne, most kell a Széchenyi kártyát meghosszabbítatni!
Ma az okmányiroda, Tb, és társai, hogy véletlenül se legyen a nevemmel semmi probléma!
Jaj olyan hosszú lett! Bernád-Szalontai Márta Katalin
Jaj na nem normális dolog ez!
De majd kitalálok egy jó kis signót!

Na ki fog akkor ma szülni??????????????
Lehet Anita?????
Akkor holnap megyünk babázni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Fanetta!
Hát ki nem merném próbálni.... :lol: :lol: :lol:
De azért másnak merem ajánlani. :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Kiko! Gyonyoru Zalan fiad :) ! Gratulalok hozza, tokeletesre sikerult :wink: !

Judit! a cumi, cumisuveg szerintem is gyerek fuggo, kepzeld a baratnom 10hetes kislanya inkabb ehezik, mint, h az anyatejet uvegbol kapja :shock: ! Szerintem is a nyakdugeszod tavozik, mar jo lenne, ha jonne egy ujabb baba, ugyhogy hajra :) !

ez nem eri ennyi finomsagot irni, mutatni, fozni :twisted: !

en egy nagyon furcsa szerkezet vagyok, vasalni nagyon szeretek, mosogatni is, nem lehet egy koszos edeny, tanyer nalunk, mert en attol falramaszok, na de a WCtisztitas, ez az egyetlen dolog, amit utalok :roll: !

Kép Kép
rima

fanetta
Fannival valo siros leirasod engem is megrigatott. Jobban fellek az Elisatol valo elvalastol mint a szulestol. Rettenetesen kotodik hozzam, probalom mondogatni neki, hogy majd ha kibujik a kistestverje akkor anyanak par napra be kell mennie a korhazba de itt lesz vele a papa es anyum a mama (mivel en vagyok a mamma, anyukam pedig a mama). Azt mondta, hogy O is jon velem a korhazba.

tündérmanó27
Sajnalom en mar elpakoltam a vasallot :lol: Megejtettem a bevasartlast is, most meg megyek fozek egy jo kis spagettit tenger gyumolcseivel.

kolyok
En ferjem ikea es hasonlo helyekre csak hetkoznap szeret menni mert hetvegen annyian vannak hogy mozdulni nem lehet. Esetleg probald meg ezt az ervet, hatha...

Tcsi

Kép

Kép
tcis

csak nagyon gyors bekukk, a vasalás fele kész, de ezt fel kell raknom, mindjárt tolom a sütőbe :roll:

Kép
Vendég

Márti,
a TB-nél azonnal megcsinálták az új TAJ kártyát, vagy le kellett adni a régit és majd küldik postán az újat? Én tavaly májusban mentem férjhez, de azóta el vagyok maradva az APEH meg TAJ kártya névátiratással. :oops: A személyi igazolvány meg a lakcímkártya egyszerű volt, azonnal megcsinálták. A TAJ kártyát meg nem akartam leadni a baba miatt, hátha kérik valamilyen vizsgálathoz, de sose kérték, csak a kiskönyvet, ha ezt akkor tudtam volna, már rég kész lenne. Remélem nem lesz gond a tgyás és társai ügyintézésekor, hogy még a régi nevemen van a kártya...

Melinda

Kép
melinda80

Jim,
ez merénylet a javából! :o De jól néz ki, biztos fincsi lesz! :)

Melinda

Kép
melinda80

Gondoltam, hogy tetszeni fog :wink: :lol: Majd ha megsült, újból fotózok.

Meli, az én taj kártyámon még Szalayné Gudricza Hedvig van. Azóta voltam Gudricza Hedvig majdnem 2 hónapig, aztán lettem májusban Király Hedvig. Semmi kedvem újracsináltatni, de előbb-utóbb kénytelen leszek. Na most rohanok, mert telefonált a férjem, hogy most indult haza ebédre, a köret még sehol :shock:
Vendég

Jim,
Ezt Te fuzted fel vagy keszen vetted?

Kép

Kép
tcis

Kölyök: köszi a tippet, nagyon finom volt a rakottas, Judit18, igen valóban lepukkant, nem volt kés, mire kétszer szóltunk, nagy nehezen kettőt előhoztak a mosogatóból, aztán tele volt homival a hely, meg nem is volt nagy adag, de mondjuk a rakott mindenes az isteni volt.
Judit18: ma voltam szokásos körömön. Jöttek a "jó" hírek: zárva vagyok jól hátul, méhösszehúzódás nuku, méhlepényem fiatalosan és fitten, vérkeringés rendben, magzatvíz bőven, továbbra sem egy óriás baba. Juhéjjjj. Holnap megint kell mennem. Na azt mondjuk tudni kell, hogy náluk mégcsak 40+3-nál tartok, merthogy nem úgy számolják mint a vonalzónk, vagyis 40.betöltött hét, hanem mensi+ 7nap minusz 3 hónap. Indításról egyelőre nem hajlandó beszélni sem, még úgysem hogy kövi7 pénteken utazik el. Szülésznőm megjegyzi: lassan hazamegy az összes ismerősöm a szintről, mire én nem baj, van erre a a hétvégére is két jelölt! :lol: Ja és megint találkoztam 2 éppen most szült anyukával, akik kedden még ott várakoztak velem a ctg-n. :cry:
Pété: remélem azért nincs harag :wink:
Fanetta: annyira cukik a gyerkőcök, és igazad van, kussolhatnánk és örülhetnénk a csendes kis napjainknak.
Jim: Te polihisztor vagy amúgy? Vagy nálad egy nap 29 órából áll? Nem semmi vagy hallod!
Pumperka: te, aki két gyereket szültél 40+-ra, te mit akarsz itt ezzel a Lehet, hogy ma születekkel? :lol:
Kikó: nagyon szép baba a kisfiad!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Tcis: úgy gondolom,hogy valójában, a mi részünkről sokkal nagyobb a függés a gyerek irányában, mint fordítva - bár kétségkívűl őket is megviseli a dolog.

Pumperka: igen - mindig van az embernek ötlete, ha a másik tehene döglik!!!! :lol:

Kohn:Rabbi, döglenek a tyúkjaim, mit csináljak?
Rabbi: Adjál nekik kukoricát.
Másnap. K: Még mindig döglenek a tyúkjaim, mit csináljak?
R: Mit adsz nekik?
K: Hát amit mondtál, kukoricát.
R: Főzd meg a kukoricát, és úgy add nekik.
Harmadnap. K: Még mindig döglenek a tyúkjaim, mit csináljak?
K: Hát amit mondtál, főtt kukoricát.
R: Ezentűl egyenként vágd kettőbe a főtt kukoricát.
Negyednap. K: Még mindig döglenek a tyúkjaim, mit csináljak?
K: Hát amit mondtál: főtt, felezett kukoricát.
R: Akkor ezentúl a főtt, felezett kukorica mellé keverj árpát.
K: De rabbi! Nincs már tyúkom, mind megdöglöttek!
R: Kár! Pedig ötletem még lett volna :!: :!: :!:

Judit18: drukk!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Na ma sem szül senki????

Tök boldog vagyok, nem kell már tápi, dől a tej!!! Hiába, a pozitív gondolkodás csodákra képes!! :wink: Meg a tegnapi sör!! :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Anya, ez a cici király!!!!
Kép
De jól laktam!!!
Kép
Kiütve.
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jim!

Ez tényleg merénylet volt.

Én még mindig a szakdogámon molyolok, vagyis az elektronikus részén, mert az még nincs 100%-ban kész.

Judit!
A Marcit én is 40+6 napra szültem. Gyenge fájásokkal mentem be, mert éreztem, hogy gáz lasz ha nem megyek be. Hát a végén fájásgyengeség miatt megindították, de már előtte rengeteg görcsoldót kaptam, illetve burkot is repesztettek, ha nem mentem volna be akkor 2 nap múlva be kelett volna feküdnöm és megindították volna.

Melinda, Jim!
Én ezeket a dolgokat megúsztam úgy, hogy nem vettem fel a férjem nevét. Én Csépes Beatrix-ként születtem és így is halok meg.

Kölyök!
Nekünk is kéne menni az ikeába. Szerintem hétvégén egyik este ez lesz a program!

Tényleg nagy hír képzeljétek az egyik cég fizetett. HURRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ! Vihetem a postára a sok felhalmozott csekket!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Bosek!

Én rengeteg alkoholmentes sőrt ittam amikor a gyerekeimet szoptattam. Illetve ami rengeteg tejet tud még csinálni a PIZZA illetve a TÉSZTA. De szóba jöhet a rántott leves is.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Bosek!
Nagyon édi a pici lány! A fülbevalót hol lőtték be neki?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

A kórházban, 3 e fülbevalóval együtt.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek.
Blanka milyen edessen mosolyog. Ugy birom mikor igy almukban mosolyognak. Orulok, hogy van tejcsi, az nagyon sokat jelent a te lelki nyugalmadnak.

Kiko.
Most nezem en meg Zalan babat meg sem dicsertem milyen kis edi, pedig meg voltam gyozodve, hogy megtettem. Akkor ami kesik nem mullik. Aranyos kis cukor falat.

Zsombi,
31 honapig szoptattal? :shock: Azt hittem, csak en tuloztam kicsit el 20 honapig de Te aztan jol belehuztal.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok Lányok!
Olyan sokat írtatok, hogy már úgy néz ki, nem is tudom bepótolni az olvasást. Az utolsó 3 oldalt elolvastam, sajnos többre most nem futotta. Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat. Sok babuci született már meg. Én is gratulálok a gyönyörű gyerekekhez. Tragikus volt az éjszakánk: cry.
Éjféltől folyamatosan szopizott a picikém, annyira fájt a pocija. Úgy érzem a cici megnyugtatja, bár azt is tudom, hogy a pocó fájást meg a tejtől kapja szegény. Ördögi kör de egyszerűen semmi nem nyugtatta meg csak a cici.
Talán 2x negyed órát aludtam ma reggel 9-ig. Én is használok bimbóvédőt, nem megy máshogy. Már annyira fáj a cicim. Olyan erővel szívja Zalán és a legszebb, ha hasfájás gyötri akkor elkezdi szívás közben tekergetni. Na akkor belehalok. A szüléstörténetet elkezdtem írni tegnap, de a végén elszállt az egész. Ma megpróbálom bepótolni.
Pussz

Kép
kikó70

Szilvánusz,
pedig már reménykedtem, hogy hátha szülsz! Kitartás!!!
De fura, hogy a Te dokid az indításról hallani se akar, nálunk meg az a szokás, hogy a kiírás napján befektetnek a kórházba és kétnaponta oxytocin injekciót kapsz, tesztelik, reagál-e a szervezet erre fájásokkal. Nem tudom, mi a jobb. Én azért jobban örültem volna, ha inkább a 41. héten fektetnek be, hátha addig magától beindulna.

Bosek,
nagyon édi Blanka, cuki ahogy mosolyog! :)

Melinda

Kép
melinda80

Kikó! Ne csüggedj, biztosan rendben lesz minden, gondolom, csak idő vagyis tapasztalat kérdése!!!!

Szilvánusz! Dehogy haragszom! Jót röhögtem...(legalább nem bőgtem)

Ti vettetek sterilizátort? És milyen mellszívót? Ez a kettő még hiányzik. Meg még mindig nincs meg a kiskád, de azt a páromra is rá merem bízni, amíg a kórházban leszünk...

Kép
pété

Bosek! Olyan elégedettnek tűnik ez a pici lány! :D

Kép
pété

kiko
Probald meg a hasadra tenni, mikozben Te hanyatt fekszel. Nekem ez bevalt, csak konnyen ra lehet szoktatni, de nagyon szeretik a babok ezt a pozt. Az en lanyom is hasfajos volt sokat setaltunk hajnali 2-3 oraig es vegul mindig a hasamon aludt el.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Bosek!

Nagyon klassz hogy már nem kell táp!!Ügyesek vagytok!! :wink:

Melinda!

Nekem kb.5 hónapja veszett el a TAJ kártyám(valszeg valamelyik vizsgálatnál a terhesség elején)szal nekem VÁC-ra kellett menni csináltatni és azonnal kész lett.Sztem máshol is azonnal megcsinálják akkor.

Tényleg ezt a szavazási- mozgó urna dolgot meg kellenne kérdezni...ki tudja!!Én mindenképp akarok menni szavazni....és nekem jobb oldalon a szívem :oops: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

pete
Sterilizatort nem vettem, mellszivot avent-et, itt legalabb is majdnem mindenki azt ajanlotta. Az elsovel nem volt, nalunk eleg hamar bealt a kereslet kinalat nem kellett, csak ejjel sokszor elaztattam az agyat meg mindent es most csak azert vettem meg.

tcis

Kép

Kép
tcis

Pété!

Nekem AVENT mikróba tehető gőzsterilizálóm van(nagyob szuper és egyszerű)és AVENT kézi mellszívóm és MEDELA kézi mellszívóm,mindkettő nagyon szuper és egyszerű használni!!

Kikó!

Próbáld meg a repülőtartást a kicsinél:mindkét kezed-karod a hasa alá teszed,őt ráfekteted hassal és ide-oda ringatod mindkét irányba oda-vissza.Valamint hasfájásra még nekünk a homeos Chamomilla 9ch vált be.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Melinda: igen már akartalak is kérdezni, hogy neked miért olyan biztos, hogy hétfőn be kell feküdnöd? De akkor is, ha semmi bajod se neked, se a picinek? Hát igen a mienk amúgy is egy másfajta szellemiségű kórház, a dokink meg pláne a természetesség híve. Mindezt még tetőzi, hogy ha jól tudom, az oxytocin tesztelésnek is vannak feltételei: 1. minimálisan legyen nyitva a méhszáj. 2. méhnyak megrövidülve 1-esre. Na most nálam példul egyik sem adott momentán. De én nem bánom, hogy nem fektetnek és tesztelgetnek még egy darabig. Ja, el is felejtettem, dokim tanácsa: Szex, szex, szex!!! :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Fanetta, kösz a tapasztalatokat. De sajnos továbbra sem tudom eldönteni, hogy bejöjjön-e Alexa majd, vagy sem. Azt hiszem, majd Apára bízom a döntést. Egyébként mintha már érezné a vesztét a kiscsaj: két napja irtóra hisztis, de szinte már elviselhetetlen mértékben!!!
(A vacsi is elfogyott, bár akkor én már csak kettőt mertem enni. :oops: )

Jim, :evil: :evil: :evil: nem volt szép tőled ez a tepsis merénylet! Fel ne merd tenni megsülve :!: :!: :!:

Melinda, én pont tegnap csináltattam új TAJ kártyát (két és fél év után már illő volt :roll: ) és rögtön megvan. Még fizetni sem kell érte a névváltoztatásért. A nyomtatványt le tudod tölteni az internetről is. Vagy várj csak:
1204806565.291.doc

Bosek, nagyon édi a kis Blanka, ahogy kidőlt! :lol: :lol: :lol:

Tcis, én is 20 hónapig szoptattam, akkor hagytam abba, mikor terhes lettem. :lol:

Kikó, én hasfájásra Aloe Verás cseppeket adtam, minden szopi előtt, és semmi gondunk nem volt. Majd megkeresem a nevét.

Szilvánusz, nálunk nem jött be a szex, mint szülésindító. De hajrá!!! :wink:

És tényleg szüljön már valaki, mert az első babáink fényképeit (Laura, Joseph) lassan már az Egyhónapos albumba tölthetem fel, a Megérkeztem album meg nem telik! :(

Kép
Vendég

Nekem az adókártyám van elveszve, bár a számot tudom, de a férjem azt mondta addig nem szülhetek amíg azt nem intézem. És igaza van, hogy utána csak nehezebb a babával.

Na most ott voltam az Apehnél. Érdemes volt eddig halasztani és ilyen nagy hassal menni. A biztonsági ember aki egyben irányítgatja is az embereket, egyből felkarolt és vitt a megfelelő ügyintézőhöz. Nem voltam ott 10 percnél többett! :shock:
Tök jó a kedvem, hogy még akadnak rendes emberek. :D

Szilvánusz kiegyeznék most is a 41. héttel is, ha biztosra tudnám, hogy a vérnyomim megállja addig a helyét és nem fektetnek be. Holnap drukkoljatok, hogy jók legyenek az eredményeim. Gyógyszert szedem, de azt se szeretném még 2 hétig... :(

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?