Jim: hihi-én is nagyon utálom a vasalást, de szerencsére nem kísért engem
. Én Nimróddal a 35-ik héten rosszul mértem be a lányom és az ajtókilincs közötti távolságot - hát mit mondjak, fájdalmas egy tapasztalat volt. Még most is látszik a hasamon egy halvány emlék!!!! Szerencsére Nimin nem látszik semmi nyoma ennek!!!!
Mpatr: csak azért ezek az alacsony labdák, hogy ne gondoljátok ám, hogy csak habos az élet a túloldalon
Szóval inkább élvezzétek, amíg lehet, hogy babó bent van - kaja, pia szívócsövön, kaki-pisi megoldva, és kuss van.
kiszazsu: és a vacsival mi lett
ABBÓL SEM KAPTAM
Igen: bent volt kétszer az apjával Fanni. Nagyon megviselte a távollétem:csak ölben és csak cumival volt el a bölcsiben is a különben nagyon önálló nagylány. A mindig mosolygós, vigyori palántám lement apátiába.
Feljöttek meglátogatni: megláttam, sírtam én, sírt Fanni, sírtak a nagylányok. Öleltem, ölelt, nem akart elengedni, még annyi időre sem, hogy bevigyem a csomagokat a kórterembe. Mire kijöttem verte magát földhöz. Megnézte a babát, majd nyújtotta a kezét, hogy akkor most őt vegyem fel. Csere: baba apához, ő hozzám.
Elvállás: figyelemelterelés: lekísértem őket, elbúcsúztam tőlük a csoki automata előtt, majd szóltam Fanninak, hogy kérjen pénzt és dobja be, hogy kapjon csokit, majd leléptem. így nem volt gáz, és mégis fer volt.
Hazavitel:
Amint meglátta Fanni a nagy gyöngy meg a gyurmakészletet, amit babótól kapott, nem érdekelte többé Nimród, csak hogy kipakolja az ajándékait.
Hát
Juditkecskemét, én is azt gondoltam
Kikó: kis hajasbaba!! Édi-médi!!!!
Judit: hihi -mókásan hangzik az akciód!!! Gondolom, csak olvasni az!!!!
Pumperka: olajos labdán fentmaradni!!!! Ez aztán még nemnagypocakkal is bravúros feladat!!!!
Kölyök: ha ezt meg tudod csinálni, akkor lehet, hogy nem ártana benevezni egy ingyencirkuszra. Ráadásul ha még társulna melléd
pété a szeme alá ragasztott csomagnyi papirzsepivel, tutira nagy sikeretek lenne!!!! Lehetek és a manageretek????