Szép estét,
Szilbee, lehet élek vele, de kemény kiképzést kaphatsz Szabikától!
Kissé kikészültem ma.... Du. már attól volt nyűgös, hogy nem tudott elaludni. De estére megkapja a Nurofent megint, az tuti!
Kati, ez jó volt!!! Amúgy míg Szabi meg nem született, én is néztem, de én már csak megszokásból nézem meg, mi lesz este a TV-ben, filmet az elmúlt 8 hónapban még nem láttam...
Judit, szerintem is tök jól lehet a gyerekeket öltöztetni turiból, ezek a kis méretű ruhák meg nem nagyon használtak. Szilbeeéktől is rengeteget örököltünk, szerencsére!
Leti is fogakat növeszt? Pár hete még elég volt nekünk is, ha magunk közé vettük, sajna most tényleg gyógyszerhez kellett nyúlnunk, annyira visított a fájdalomtól szegény! Úgy sajnáltam, minidg mondom olyankor neki, hogy "add át Anyának".... de nem... sajna neki fáj tovább is...
Niki, Dorkának talán húgyuti fertőzése van? Szegénykém.... Jobbulást kívánunk neki!!
Katlina, Robika sokat változott! Hajat is vágtatok, ugye? Olyan szép kisfiús, már nem aza baba, mint amikor utoljára láttam! Nagyon szépen fejlődik!!!
Öltöny?
Jaimee, a Brendonról már mi is lemondtunk...
Sajna a Bébibolt is besztárosodott a WWest End mellett, már olyan árkategóriában mozognak a cuccok, mint itt a Ficánkában... Szóval még minidg maradt a jó öreg Outlet....
Anikó, nekem a majom tetszik nagyon a falon (Aladdin társa, ugye?), olyat muszáj lesz beszereznem!
(Szabi születésétől a Kismajom volt a családban, a haja miatt...)
Kicsit mérges vagyok magamra, hogy megint hittem a ruhába varrt címkének, sajna a 12 hósakra való póló kissé passzentos a Drágámra... De a 18 hós sem lesz jó 2 hónapnál tovább...
Pedig Dévid is kap egyet, neki is 12 hósat vettem, lehet, már kicsi is lesz rá...
A kis trikó, amit vettem, 92-es, talán még júniusban beleférünk....