Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggeltet!

Erika!
Az orra mellett melegítem az arcát, meg jut az orrára is. Csináltam már cseresznyemag párnival, meg 99%-ban a fülmelegítőhöz vehető zselés párnát melegítem fel, és azt teszem oda.

Dorka!
Már én is ki vagyok éhezve vásárlásra....

na itt egy oldal, tegnap találtam, sztem nagyon jók és mi több, nagyon jó áron!

http://www.evcaruci.hu/index.php


Anikó!
Hát nem (csak) a Ti pénztárcátok a kicsi. nagyon drágák, és a későbbiekben rájössz, míg magadnak 3 pár cipőt veszel, addig a gyereknek uannyiért egyet. Itt.

De éppen tegnap mondtam apának, hoyg el kellene menni a C&A-ba, anyának van valamennyi kedvezménye is. Meg akkor egy deichmannba, H&M-be beugrani... na ott talán kapok 5000 alatt is egy blúzt, sőt talán, ha ügyes, vagyok 2-t is!

Többiek?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ja Dorka, elfelejtettem: vannak jóslófájások, de még elszórtan, meg nem is nagyon erősek. Azért remélem, észreveszem, ha menni kell...

donkoaniko
 
 


Csákó!

Ja ..
Anikó! Egen méregdrágák....!!!!! :twisted: Minden!....Aztán ha kell majd tápszer...stb....nekünk egy csomag 5 napig jó...és egy dobozzal 2000.- és ez még csak a kaja fele....hol van még a főzelék, gyümölcs,keksz, pelus, popsitörlő, ruha, játék......meg mondjuk néha vmi zenés buli esetleg....később játszóhz, foglalkozások....no azért a fősuliig nem megyek el.....deakkoris.....

Szilbee!
Jaa....hát igen a fiad már most fokozatosan adja be az (Ál-alva-járást)...hg majd később le tudjon lépni ilyen címszóval bulizni......legyetek résen!!! :lol: Elismerésem hg van energiád írni az éccaka után......hozzám szólni sem lehetne.....

Judit!
ok...majd válasz megyen:))
Hajam...hát kérlek írtam szülés után hg aggasztó....most kezd visszanövögetni....és igen se nem göndör se nem egyenes...szal vmit mindig kell vele csinálni... :?
Háte AnnaLuca meg szépen csendben eloson majd otthonról???????Hihihihiiiiii....nem nevezed be vmi fotós szépségversenyre?......El sem hiszem hg telik az idő.....vagy az ember a másik babáján méri az időt...a sajátomon nem veszem észre...no érted...lehet nem fogalmaztam jól...

Katlina!
És hogy tervezitek majd az estét?.....Robika hol lesz addig?....És te meddig fogsz táncizni?....

Kata!
Én asszem csak megvárom míg Nimi elkezd menni....mert még a hideg van a földön csak ülni odakinnt.....de már nemsoká remélem!

no gyorsan ugra.....hűűűű ki kérdezte hg mire ?....semmire csak úgy improvizatíve.....zenéket válogatok aztán majomkodok a tükör előtt...illetve csak nyaktól fölfelé mert a falon van:))))

fanna3
 
 

 
 


Sziasztok!

Tegnap este megérkeztünk, nagyon jó volt a pihi, csak rövid :oops: :lol: Ma viszont nyílt nappal kezdtünk az iskolában, nemrég értem haza, délután majd jelentkezem még. :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Anikó! Szép!!! :D Húú és már csak 20 nap!!! Lehet mire Katlina férjhez megy te is megszülsz! ;)
szilbee
 
 


Anikó! A képeket honnan szereztétek be és mennyiért?? Nagyon tetszenek!! 8)
szilbee
 
 


folyt. köv., lájtosan...

Anikó, nagyon szép lesz Dorcsi szobája!!! Hú, nemsokára lesz lakója, ez naon izgi! Még épp jókor kötöttétek be a netet, írj gyakran! Izgulunk értetek!
drágaságról, és a gyors növésről: már nekem is mondták, hogy lesz ennek a gyereknek bolti, és nem csak turis ruhája? :oops:
ÉS Annának igaza van: nálunk is nagyon fogy a tápszer (már nincs cici), és még nem evett a gyerek, csak 2x egy nap...és a többbbbbbbi....

Szilvi, majd remélem összejön egy tali, ma lehet mégsem lesz séta, nem merek elindulni vele... 20 perce még visított...nagyon....
Most Nurofen megen. Véres a kis ínye, nagyon durván megszenvedjük. Ilyen még nem volt....
Most apa felváltott egy kicsit.

Judit, innentől nicns megállás! Gratula a nagylánynak!!!!
Egyszer csak megjelenik a fürdőben, és néz rád nagy szemekkel, hogy '"Anya, te micsinálsz ott bent??,"

Judit, a C&A-ban nagyon jó cuccok vannak!!! Most sztem nagyon eltalálták a tavaszi-nyári cuccosokat!
Hétfőn nem votl szerencsém a turival: árucsere miatt zárva... :twisted: nem is volt kedvem utána máshová is menni, úgy lelombozódtam... Meg apa is telózott, hogy Szabi felébredt, és üvölt...

Betti, mi van veletek!!! Már aggódunk, tessék életjelt adni!

Szilbee, nem látszanak a vonalzóid!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szegény Szabi! :cry: Remélem a Nurofen hat! Azért majd meglátjuk... a sétát... Bár gondolom már te is csendre és nyugira vágysz!! nem?? Tényleg!!! most hogy Levente bölcsis át tudom venni Szabit! Dévid még többnyire alszik... vagy ha nem akkor a kezét bogarássza! No? Mit szólsz?? :D Akkor is jöhet ha fogzik!! Ha sír se gond, Dévidet nem zavarja. Levente balhéjihoz is hozzászokott már! ;)
szilbee
 
 


Szilbee! Az állatokat kaptuk, én először nem voltam elájulva, párom alkotott, de így felrakva már nagyon tetszik,olyan aranyos. Ilyen szivacsos valamiből van, felragasztható,és 200-300 forint amúgy darabja. Én itt nálunk már a 100 Ft-osban is láttam egy nagy elefántot ilyenből, csak azt olyan álló mércének kell összerakni, az meg nekünk még korai...

donkoaniko
 
 


Szami: Szia! :D Fotók, fotók, fotók???

Anikó: Aztamindenit, már csak 20 nap!! :shock: :D Szép lett a szoba nagyon! Látom, vetettek légzésfigyelőt. Én szeretem, volt ugyan 2 fals riasztás....

Ó, C&A...mikor szeretnének már megtelepedni Szolnokon?????

Fanna: :shock: :shock: Ilyen olcsó a tápszer? :shock: :shock:

Hát ja, minden írtó drága. Azt gondolják a szállítók, hogy minden kisgyermekes család piszok gazdag és alig várják, hogy szórhassák a pénzt, annyi van belőle....Brendon-ba már be sem megyek. APa szívinfarktust kapna a pénztárnál.
jaimee1
 
 


Dorka!
Az én lányaim csak turisba járnak, de senki meg nem mondaná, hisz mind márkás.... nem volt még az illető turiban?

jaja, én is megkuksiztam a tavaszi/nyári collectiont, és nagyon bejön, volt olyan puli, ami 1990!!!!!!!!! és még tetszett is! Szóval MENNI AKAROK!!!!!
A H&M-es kollekció is tetszett, ott is hasonló árakkal

Jaj ezzel a foggal nagyon megszenvedtek! Egyébként 3. napja, mi is panadollal alszunk, de alszunk, előtte nagyon felsírt, annyira, hoyg nem is aludt vissza, és mellém kellett venni. na ott 1-2 perc alatt bealudt!

Leti nem issza meg a tápit, már próbáltuk, amit ajánlgattam itt van a fél zacsi bontatlan, majd a talin valakihez hozzávágom, minek foglalja a helyet. Olyan beleaprítós kakaósat már evett, meg vaj, sajt, iylenek mennek, elég ez része is, vagy nem?


fanna!
Egyetértek, és még hol a vége! Mondják kis gyerek kis gond..... kezdem érteni.....

azt hittem valami kazira nyomod... én így biztos nem tudnék, azt sem tudom, mit mire kellene építeni, pedig megnéztem már egy párat.

jó volt ez az ál-alvajárás.... hahahaha

Szilbee!
és mit csinál a családban az aki alvajár, tényleg alva jár? csak oylan lájtosan, vagy durván is előad dolgokat? Tök izgi, engem úgy érdekel, bár biztos frászt kapnék, ah megjelenne valaki az ágyam mellett, aztán ő mit sem tud a dologról másnap...

betty!
Tényleg mizu?

Olga? Niki? Márti? Évi?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Fanna!
Robinak bébi sintére lesz akkorra és másnap déilg :oops: ,de ott lesz velünk 19.00-ig utána pancsi
Én táncolni :D ,amíg a lábam bírja :D :D


Anikó,dobhatnál pocakos képet!!!!!
És írjál tényleg bármikor,éjjel is :D
Babaholmik a java ezután jön!!!!!!!!!!!
Tényleg drágák,textil pelust,mi a corában vettük de nem emlékszem mennyi volt de még most is azokat használjuk

Na íme itt vagyok,de nem a ruhában arra még várni kell :D
Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!
Meg vagyok, de a hétköznapi munkám rengeteg, meg esténte a családom férfi tagjai(Kristóf és Apa) a Született Feleségeket nézik, úgy hogy gép közelébe ritkán kerülök.
Bbj! Én imádom a turis cuccokat, mivel azok a márkák szinte elnyűhetetlen darabok. Van valami hír a megrendelt ruhákról?
Katlina! Az Én Keresztlányom 4 hónapos volt amikor a szülei esküdtek és nagyon tetszett neki az egész felhajtás, pedig még kicsi volt.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Sziasztok!

Az előbb írtam egy jó hosszút, mindenkinek reagálva és elszállt. Szóval most nagyon mérges vagyok. Talán este majd újra megírom

Csak annyit, hogy Dorka lázas volt egész nap. Doktornéni délután látta, pisimintát kell vinni a laborba, de nem látott semmi különöset.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!

KAtlina!

Épp gondoltam rá, hogy Robika hol lest addig. Így viszont tök jó, hogy bébiszitter vigyáz majd rá. NAgyon kíváncsi vagyok már a rucidra és persze rád is! :D

Anikó!

NAgyon klassz a babaszoba! :D Jelentkezz gyakrabban! Izgi a dolog! :D

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Dorka!

Ó ez a fog! Azé mán ennyit szenvedni kis drágaságnak! :twisted:

Márti!

Született feleségek! :D :D Mé lett mán megin vége? Annyira szeretem! NA meg a Grace Klinikát! és benne a dokit Ó ha ezt a drágám most olvasná! Persze nekem Ő álmaim férfija! :D Szóval szereti még valaki rajtam kívül?

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Ó ezt jó meg fogalmaztam!

Szóval a férjem az álmaim pasija és nem a doki! :mrgreen:

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok!

Bocis, most megint nem vagyok toppon, úgyhogy csak annyi:

a barátnőmnek új cuccai vannak a teszveszen:
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... 11&p=1&p=0

Kicsit rendbe szedem magam és majd jövök!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!

Élek ám én is (ha a gyerekem hagyna...). :roll:
Ha bölcsibe van, tanulok ezerrel, ha itthon van inni sincs időm.

Betty! Tényleg adhatnál valami életjelet!

Anikó! Nagyon klassz a szoba!!! Mostmár tényleg jöhet a baba! Azta csak 20 nap! Nagyon izgi! Kinek megy a kórházból az sms értesítés?

Anna! Én meg épp neked akartam írni, hogy nem hiszem el, hogy Nimi mindjárt 1 éves!!! :shock: Azta! Tök jó hogy ültem, ahogy tegnap ránéztem a vonalzódra!

Katám! Ezt a hetet inkább kihagynám játszótér ügyileg, a szél miatt, mert azt nem szeretjük. De remélem a hétvégi felmelegedés tart még a jövő héten is.

kati! Én sosem néztem a Grace klinikát, a született feleségekből láttam vagy 3 részt... :oops: Képzeljétek az elmúlt két este hamarabb elaludtam, mint a gyerekem! :oops:

Judit! Gratula a gondolathoz! Mármint a 3. babához. Szóval érted... :oops: Ja tényleg! Találkozóra milyen sütit vigyek? Sósat, ami Grétinek izlett a (jó)múltkor, vagy valami édeset? Meg mi akkor kolomposék után megyünk hozzátok. Ez meg csalás, hogy ti nem jösztök! Vagy Misi jön Grétivel? Akkor is!

Még biztos akartam valamit. :roll: Húgom nem tudom (tudjuk) pontosan mikorra van kiírva, merthogy régóta nem volt menzesze. Gondolom a 12 hetes UH többet tud majd ő is. De nagyjából Október 20 körülre teszi húgom a baba várható érkezését.

Niki! Nektek meg jobbulást! Olyan bosszantó lehetett, hogy nem tudtatok elmenni "nyaralni". Meg hát maga a betegség is. Szegénykéim!

Na üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Nah, megint itt vagyok. Virslis táskák a sütőben, szerintem , mire végzek, meg is sülnek, majd hozok képet :lol: Ja, és Anna, ennek is ugyanaz a receptje, csak.... :lol: :lol: :lol:

Anikó, szép lett a szoba, jöhet a lányka :lol: Bizony, hihetetlen drága minden, s sokszor tényleg érthetetlen módon. A mi hipoallergén tápszerünk, ami 600 gr 2500 ft, ha nincs recept. És ez olyan szűk heti adag.

Judit, de jó lenne ismét egy kismama! :lol: Hogy vagytok? Érdekes ez a vegyes csoport kérdés is: Cegléden nem is emlékszem, hogy hallottam volna róla, pedig ált. dicsérik. Anna és Máté is félig-meddig járt vegyes csoportba: pl. most Annáéknál kicsik és középsősök vannak egy csoportban.

Jaimee, milyen fotók? :shock: Bevallom, mi most nem vittünk magunkkal gépet, mert hát minek is... :oops: :lol:

Katlina, mintha kissé fáradtnak látszanál, de ezen nem is csodálkozom... Olyan kiváncsi vagyok, milyen menyasszony leszel :lol:

Niki, sajnálom, hogy nem tudtatok elutazni... Dorkának is jobbulást kívánok!

Szőrös történetem nekem is van :lol: Mátéval jan 12-re voltam kiírva, Mosonyi előbbre jósolta, az új év első napjaira. Dec. 28-án még dolgoztam, másnap jött a barátném szilveszterezni. Pokolian be voltam vizesedve, el sem értem a lábam, de ő megígérte, leszedi géppel. Este el is jutottunk a mindkét lábomon a bokámig, de ott annyira fájt, hogy mondtam neki, hagyjuk másnapra. Erre hajnalban nem elfolyt a magzatvíz! :shock: Reggel, mikor kiderült, hogy császár lesz, s bevittek a műtőbe, levették a zoknimat, én meg majd' elsüllyedtem, amikor kivillant a szőrös kis zoknim körben a bokám mellett :oops: Na, a következő két műtét előtt mindig időben indultam a kozmetikushoz :lol:

Ditke, engem lehet, hogy érdekelnének a ruhák, ha nem sürgős, a márciusi talin is megnézhetjük őket, nem?

Szilbee, nincsenek vonalzóid :shock: De jó, hogy Levente ilyen kis cserfes lett!

Dorka, mielőbbi kibújást annak a fogacskának! Jázminnak egyáltalán nem tűnik úgy, mintha valaha is lenne több foga, mint a mostani hat :roll:

Erika, én tettem el lekvárt bébis üvegben, s a biztonság kedvéért egy szaliciles vízbe mártott celofánt tettem a fedő alá. Nálam fűszerek vannak most ezekben az üvegekben, majd teszek képet erről is.

Kati, én mostanában nagyon bírom az ősz pasikat, hiába a bpárom már a megismerkedésünkkor az volt :lol: Nekem jöhet a klinikás doki, meg a hétfői krimiből Gibbs is :lol: Egyik nagy-nagy végigbőgős kedvencem a Szív hídjai, pedig Clint Eastwood sem túl fiatal benne :lol:

Balwinom, néznénk új képeket :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szép estét,


Szilbee, lehet élek vele, de kemény kiképzést kaphatsz Szabikától! :wink: Kissé kikészültem ma.... Du. már attól volt nyűgös, hogy nem tudott elaludni. De estére megkapja a Nurofent megint, az tuti!

Kati, ez jó volt!!! Amúgy míg Szabi meg nem született, én is néztem, de én már csak megszokásból nézem meg, mi lesz este a TV-ben, filmet az elmúlt 8 hónapban még nem láttam... :roll:


Judit, szerintem is tök jól lehet a gyerekeket öltöztetni turiból, ezek a kis méretű ruhák meg nem nagyon használtak. Szilbeeéktől is rengeteget örököltünk, szerencsére!
Leti is fogakat növeszt? Pár hete még elég volt nekünk is, ha magunk közé vettük, sajna most tényleg gyógyszerhez kellett nyúlnunk, annyira visított a fájdalomtól szegény! Úgy sajnáltam, minidg mondom olyankor neki, hogy "add át Anyának".... de nem... sajna neki fáj tovább is...

Niki, Dorkának talán húgyuti fertőzése van? Szegénykém.... Jobbulást kívánunk neki!!

Katlina, Robika sokat változott! Hajat is vágtatok, ugye? Olyan szép kisfiús, már nem aza baba, mint amikor utoljára láttam! Nagyon szépen fejlődik!!! :)
Öltöny?

Jaimee, a Brendonról már mi is lemondtunk...
Sajna a Bébibolt is besztárosodott a WWest End mellett, már olyan árkategóriában mozognak a cuccok, mint itt a Ficánkában... Szóval még minidg maradt a jó öreg Outlet....

Anikó, nekem a majom tetszik nagyon a falon (Aladdin társa, ugye?), olyat muszáj lesz beszereznem! (Szabi születésétől a Kismajom volt a családban, a haja miatt...) :D

Kicsit mérges vagyok magamra, hogy megint hittem a ruhába varrt címkének, sajna a 12 hósakra való póló kissé passzentos a Drágámra... De a 18 hós sem lesz jó 2 hónapnál tovább...
Pedig Dévid is kap egyet, neki is 12 hósat vettem, lehet, már kicsi is lesz rá... :) A kis trikó, amit vettem, 92-es, talán még júniusban beleférünk....
:shock:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


jaj, képeket dobok már, olyan rég tettem! :oops:

Dévid ajándékában :oops:
Kossuth téri éneklés
Balogh Béla bácsival barátkozom a Múzeum előtt

Szami, újra itthon! Kialudtátok magatokat? :wink:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Ősz pasik? én is én is! Talán mert itthon van egy? :roll: :oops: Misi azt szokta mondani, egy őszes halánték nőnek ajándék! (hi-hi)

jaj Niki!
Mi a fene lehet ez, hyog ennyire magas még mindig a hője, hoyg majd' egy napig lázas? jaj szegény!
téynleg mire gyanakszik a dokinéni? vagy miért kell a pisis zacskó. már a múltkor is kérdezni akartam, mert akkor is írtad. olyan 2 hete? de akkor Katusnak. azt hoyg csináltad? vagy rosszul emlékszem?

Márti!
megvan a született feleségek évad? kérem!!!!!! A talin? :wink:

olga!
Tökéletes a sós, az tényleg bejött Grétinek! De aztán semmi több. én is valamit alkotok, meg ha mindenki hoz... na legfeljebbb csere-bere hazafele.

Misi megy majd Grétivel, nem is kezdenék nélkülük! :wink:
Leti valszeg horpaszt. Át akar állni az egy alvásra... pedig oylan jó volt, hoyg még humott egyet 5 körül is... na nekem, meg az idegeimnek.

Apának új munkahely? Bedobták már a mély vízbe? vagy csak még szokatón van?

Szilbee!
Mondtam a barátnőmnek ezt az állandó locsogást, erre mondja, hoyg hát ő is lefáradt, mikor a múltkor 3 napig itt dekkolt, hoyg de miért, és miért, na meg az miért?
Be nem áll a szája. Főleg, most hoyg itthon nyomja....

Szami!
Szőrözés
:lol:
Itt meg 80 %-ban vegyes csopisok az óvódák. nem tudom, hoyg jött az ötlet, hoyg váltsanak?

Olga? miért is jó az? Ti mit tanultok erről? Te miylenben fogsz hospitálni?

Ja és még annyi! Keresnek miklósra óvónénit, na????? Sztem a Grétiékhez. most láttam a miklós honlapon! Na, na???


Fanna!
nem is mondtam neked a hajsimítást! :shock: Én a csomagom összedobálásával töltöttem az időt, meg fájáskor számoltam, hétrét görnyedve....kezdtem fosni, hoyg meg lesz a gyerek a kocsiban...

A sátor lezs az aji Niminek? torta? miben gondolkozol?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Dorka!
naggyon jó! csak nem már márc. 15-re gyakorol Szabi? 92-es?

katlina!
Na igen,. itt már az avatar alapján látom, hogy Te vagy! És tényleg fáradtan? Bár ez a szervezés, meg hoyg minden klappoljon! Robika miben hódítja majd a násznépet?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Húgyuti fertőzés? Remélem, nem. Szerintem csak a dokinéni minden lázas állapotnál néz vizeletet, ha nem látja az okát a láznak. Az a furi, hogy már szombat óta taknyos, aznap volt hőemelkedése, aztán vasárnap, hétfőn nem volt láz csak orrfolyás, levertség, tegnaptól meg van láz. Egyébként, ha épp nincs láza, akkor jókedve van.
Remélem már holnapra jobban lesz és nem lesz lázas.

Judit: jól emlékszel. Katusnak kaptam zacsit, de még nem adtam le. Majd holnap a kettőt együtt.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Szami,Bbj!
Hát igen kis drágám,éjjel minimum5*kel fel és reggel 5-6között mi már kelünk és ez már több mint egy hónapja így megy,mármint a korán kelés,az éjjeli meg lassan 9hónapja!Szóval kivagyok merülve,idáig napközben letudtam pihenni egy kicsit de most Robi úrfi nem hajlandó csak babakocsiban szabadlevegőn aludni,így anya zombisodik keményen,már a korrektor és alapozó sem csinál rajtam csodákat!


Dorka!
Sajnálom hogy így szenvettek ezekkel a fogakkal!
Amúgy öltöny lett,végülis a Pelikánnal átellenben,szürke sehol nem volt vagyis volt de nem szép,így majdnem fekete de vannak benne csíkok és nagyon gengszeres benne :D :oops:

Ja Robi aranyszínű kertészgatyó és valami ing,nem öltöztetem fehér ing fekete gatyó,mert én még ehhez kicsinek,sőtt picinek tartom


Kezd fájni a torkom :?

Kép

Kép
katlina
 
 


Szami,Bbj!
Hát igen kis drágám,éjjel minimum5*kel fel és reggel 5-6között mi már kelünk és ez már több mint egy hónapja így megy,mármint a korán kelés,az éjjeli meg lassan 9hónapja!Szóval kivagyok merülve,idáig napközben letudtam pihenni egy kicsit de most Robi úrfi nem hajlandó csak babakocsiban szabadlevegőn aludni,így anya zombisodik keményen,már a korrektor és alapozó sem csinál rajtam csodákat!


Dorka!
Sajnálom hogy így szenvettek ezekkel a fogakkal!
Amúgy öltöny lett,végülis a Pelikánnal átellenben,szürke sehol nem volt vagyis volt de nem szép,így majdnem fekete de vannak benne csíkok és nagyon gengszeres benne :D :oops:

Ja Robi aranyszínű kertészgatyó és valami ing,nem öltöztetem fehér ing fekete gatyó,mert én még ehhez kicsinek,sőtt picinek tartom


Kezd fájni a torkom :?

Kép

Kép
katlina
 
 


Bocs :oops: :oops: :oops: :oops:

De így is közelebb kerültem az 1000.hozzászólásomhoz :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
katlina
 
 


FAnna!

Teljesen elképzeltem az ,,ugri-bugridat". :mrgreen:
Amúgy ilyet én is szoktam! Viszont ezt úgy szeressem ha jó hangos a zene.

Dorka!

NA igen! Végül is Mi se néztünk már jó egy éve filmet.

Katlina!

Torokra egy ajánlat: Tantum Verde van szopogatós és spray változata

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Niki!
De hoyg csinálod? hoyg kell abba beleraknia pisit? még Dorkánál elképzelem, na de Kata?

Na kíváncsi vagyok, mit derít ki a pisiből.

Én is félek a jövő hét keddtől, Nagygizi nem nagyon tűri a melegítést ma szinte alig bírtam megcsinálni neki. az apja fenyegeti, hoyg odaszikszalagozza, na akkor bírja 10 mp-ig.

Katlina!
Jó ksi trükk! :lol:

Fölösleges lett volna, szerintem is, nem temetésre megy!!! Kíváncsi vagyok. lehet nem is Te leszel a nap fénypontja, hanem ő?

Kisgizi egyre többet megy, ma már többször megtette az egyik szobából ki, a másikba be utat. egyre rosszabb...nekem

na még valamit akartam :?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szami: Szív hídjai? :lol: :lol: Majdnem kiszáradtam a bőgésben, amikor először láttam. Meg 2x-ra is... :roll:

Szőrös sztori: Talán azt hitték, direkt ilyenre vagy "nyírva"...Valami divat :D De a legvalószínűbb, hogy észre sem vették. :wink:

Reagálnék még, de hulla vagyok és agyhalott. Megyek a kádba áztatni magam...Szép estét, jó éjszakát, stb....
jaimee1
 
 


Judit!

,,Kisgizi" már akkor nagyon belejött! De édi lehet! :D

Szamóca!

Ezt a ,,Szív hídjait" meg kell néznem! Annyit írtatok már róla.

JAimee!

Áztatás? Kádban? Ó de jó! én is én is

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Jaimee, nem is tudom, hányszor láttam :oops: Aztán megvettem könyvben is :oops: Olyan nagyon szép film. És vicces, de úgy érzem, kell hozzá, hogy bizonyos koron és dolgokon túllegyél :oops: Nem?!

Katlina, jobbulást Neked is!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Kép

Megjött a reggeli műszak!! ;)

Fiúk elspuriztak dógozni...

Minnyá visszaolvasok, aztán ha legkisebb Szilvási engedi, akkor reagálok is... :wink:
szilbee
 
 


Szép reggelt!


Megint fáradtka volt az éjjeli műszak???

Judit, nagyon jópofa ez a "Kis- és Nagygizi"! ÉS ha kislány lesz a harmadik is? MiniGizi lesz? :D
Én most még várom, hogy Szabi elinduljon, aztán tudom, visszasírom még azt, amikor ott maradt, ahová letettem....

Katlina, hogyan kerestetek bébiszittert? Ismerős?
Ha ennyire nehezek az éjjeleitek-nappalaitok, nem akarsz az esküvő előtt is egy napra felfogadni egyet, te meg végigaludnád a napot! Úgy megérdemelnéd! Nem csak az esküvő miatt....

Niki, azt én sem tudom, kislányoknál hogy megy a pisigyűjtés, fiúknál azért könnyebb.... a kis locsolócső miatt...
mi is nézettük 2x is, nem egyszerű művelet... Remélem rendben lesz minden!!!

Judit, akkor 15-én lesz nálatok du. a tali?
Apák mennek?

Szilbee, majd talizni kéne, mert levelet is adni akarok nektek...
Esetleg ma egy séta? Most még elég normális Szabika, így 1- és fél 4 közt lemegyünk. Eseetleg a Máv kórház melletti Parti játéknál talizhatnánk, oda be kéne ugranom....
Dévid orrát szívni kell még?
Levete bölcsiben? Ma éjjel hol aludt??

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka? Éjszaka hogy telt? Du-án végül el tudtatok menni sétálni??
Ja és tessék élni a lehetőséggel!!! :D Addig amíg Levente is egészséges és bölcsizik!! ;) Teccccik Dévid köntöse! :lol:

Judit! Az egyik tesóm pl. gyerekkorunkban kivitte a takaróját az ebédlőbe és ott feükdt le aludni... vagy lehet visszament utána az ágyába.. azt már nem tudom pontosan, de az tuti, hogy nem emlékezett rá, hogy mit csinált éjjel. Aztán... Ádám mikor Levente kicsi volt, automatice hozta éjjel Leventét szopira. pár nap múlva derült ki, hogy battyus marhára nem emléxik rá, hogy ő hordja át a gyereket kajálni.
Ja a "miért" kérdésnél még nem tartunk, csak a "hol van?"-nál, mert folyton keres vmit! :lol:
Ha teszel Leti bokájára lábcsörgőt, akkor legalább tudod merre jár! ;)

Katlina! Hát tényleg tiszta apja ez a gyerek!!

Niki! Hogy van Dorka? Nekünk is adott zacsit múltkor, mikor is Dévid 1x belázasodott. Inkább biztosra megy, pláne ott ahol ugye a tesó már közösségbe jár.


...és még egy-két dolog...

Betty a másik topikba már izent, hogy meggyógyultak végre mind a ketten. Olvasni ugyan tud minket, de írni már nincs ideje!

A tali ügyben én még nem tudok nyilatkozni! Szeretnék, de tudjátok,hogy nálunk 1 hét bölcsi 2-3 hét gyógyulgatás megy... aztán bizonytalan mikor vagyunk éppen egészségesek!
szilbee
 
 


Dorka! Beleőztél... :lol:
Oksa! Akkor tali a partinál... Ádámnak is mondtam, hogy miután elhozza a kölköt a bölcsiből sétáljanak át a gyaloghídon, mert elemegyek a Zagyva partra sétálni és akkor ők is csatlakozhatnának! Mondjuk ők csak 17 órára érnek majd oda...
Majd csörgök, ha megetettem délután Dévidet! 15 perc alatt ott tudunk lenni!
szilbee
 
 


Ja igen! Kell még szívni az orrát! :( Sajna jön is belőle, de komolyabb gondot nem okoz. Szerencsére tud tőle pihenni.

Levente egyébként megint mellettem landolt, ugyanúgy mint tegnap, szintén pontban hajnal 1-kor! :twisted: De most tuti magánál volt, mert tiltakozott, hogy az ágyában kell aludnia! :roll: De ha egyszer belemegyek, akkor többet nem lesz nyugi,,, és valahol Dévidet is meg kell etetnem. Szóval egy kis ölelgetéssel, meg cuppanós puszikkal visszaterelgettem az ágyába! :wink:
szilbee
 
 


Szió!

Hát netom...nekem akkor sem volt egyszerű a pisigyűjtés hg van csövünk.... :? Sőt...nem kellemes élmények közé került...mire produkáltunk....

Kati!
2 ajtó becsuk és lábujjhegyen tombolás... :roll:

Süt a nap..talán jó idő lesz:)

Judit!
Igen tőlem azt kapja....még nem szólt a varrónő..majd írok bővebbet ha tudok :) torta meg...én olyan picire gondoltam...talán vmi figurában...nincs határozott elképzelésem...majd bemegyünk és széjjjel nézünk....
Egyelőre nem látom hg miért rosszabb ha a gyermek jár...nekem 5 hónapos kora óta kúszik...ennél gyorsabban talpon sem hiszem hg jön majd utánam....vagy az elesés veszélye miatt mondjátok?.....vagy majd megtudom..mit kérdezgetek itt hülyéket?.. :roll:

fanna3
 
 


Szilbee, oké!

Tegnap végül voltunk sétálni, kb. 40 percet, azt végig nyűglődte, kiabálta, morogta. Én már egy re idegbetegebb lettem, már a végén mindne gödörbe beletoltam a kocsit, hátha a döcögés szórakoztatja, de nem... nem aludt el. A fejem már sztem vörösödött az idegtől... Aztán inkább hazajöttünk. HA fáj a foga akkor nagyon magas hangon vistva sír. Séta aladt csak szimplán zsörtölődött magában.

Anna, hát nekünk is folyt mindenfelé a pisi, de legalább irányzékunk volt! :)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert Zsófi bal lábbal kelt...bár ma sincs a topon, úgy veszem észre... :?

Szegény Szabika, sajnálom, hogy így megszenved a fogacskáival! Kívánom, hogy minél előbb bújjanak ki!!!(még belegondolni is rossz, hogy mi vár ránk, ha Zsófi is egyszer elkezd fogakat növeszteni...)

Szilbee, Veletek álmodtam. Dajkáltam Dévidet és málnaszörppel itattam...(bocs), de ízlett neki! :D :D :D

Kati,ruhák: van benne 86-92-es méret. Beszélek a szomszédasszonnyal és írok majd!

Szamóca, a talin nem tudom megmutatni a ruhákat, mert mi nem megyünk. Jó lenne találkozni mindenkivel, de ismerve Zsófit, ezt most még inkább kihagyjuk, bocs mindenkitől, de azért nagyon köszönjük a meghívást a házigazdáknak! :D

Niki, jobbulást Dorkának!

Katlina, szépek vagytok! Szép a vőlegénykísérő ruha, és tényleg hasonlít Rád a csajszi, pedig nem is a Te rokonod...

Anikó, forrósodik a helyzet! Szép a szoba. Írjál, mizu Veletek? Nst-re mikor mész?

Mi megvagyunk. Zsófi tegnap leleplezte magát, tud kúszni, ha akar...! Hát igen, papucsért bármire hajlandó. Azonkívül lepakol már az alsó polcokról, kihúzogatja a fiókokat :shock: , ja és egy hete már négykézlábra állva hintázik. Hát kíváncsi vagyok, mikor indul meg!

Ja, Kisgizinek grtaula a jövés-menéshez!

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Ditke! :lol: Ez komoly!?! :lol:

A málnáról jut eszembe, hogy tényleg pont jól jön majd ki nekünk a szilárd ételre való áttérés. Az első kanálkáknál, már lesz friss gyümölcs és nem bébiételeznünk kell, mint Leventénél anno. 8)

A szmócáról. meg az jut eszembe, hogy Dorkáék Szabiját úgy hívja Levente, hogy Szami! ;) :lol:

No menek pakolászni, meg főzni.,
szilbee
 
 


Jó reggelt!

Dorka!
van még egyéb nevünk is Julis, Rozi, és Manci, szóval mikor mi jön a szánkra.... :wink:

Én nem akarom beléd verni az ideget. de. a fülével mindne ok? csak a tapasztalat. akkor visít Leti magas hangon, ha a füle fáj. mostanában olvastam, hogy vannak gyerekek, aki a fogjövés mellé frankón kapják a középfülgyuszit. mivel Kisgizi ínye be van gyulladva idestova jó két hónapja, sztem nekünk is ez a helyzet. habár két fülész mondta, hoyg midnen ok, de a fülpiszkálás, és dörzsölés a fogától lehet, most már én is azt mondom.

Ja, és perzse apák is jöhetnek! Naná.

Ditke!
De kár! Még egy órácskára sem?

Fanna!
nem hüyle kérdés, én úgy gondolom, még annyi akadály sincs előtte, mint eddig. most már sokkal bátrabb, eddig csak cia-s követés volt, most meg, már maga garázdálkodik....megy minden fele.

Betty!
Akkor gyere mihamarabb!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Elkapott a takonykór :cry: Illetve a torkom fáj inkább, de az nagyon. Borogatok meg mézes-citromos teázok - ez meg a gyomorégésemnek teszi be a kaput :cry:
Remélem, gyorsan kilábalok, ha már így a végére nem úsztam meg. Már csodálkoztam is, h. terhesség alatt még nem kapott el semmi nyavalya...

Összefogva írok, bocsi, h. nem külön, és ha véletlenül vkit kihagynék, szóljon rám!

Köszönjük a dicséreteket, azt nem írtam, h. Pöttöm velünk lesz egy szobában egyelőre, a gyerekszoba helysége megvan, de nem a miénkből nyílik, az majd csak később lesz megcsinálva. Úgyhogy ez csak egy sarok a kis Drágánknak, de reméljük, jól fogja érezni magát benne. Aztán meg úgyis belakja a házat :lol:
NST jövő hét hétfő és csüt. Akkor lesz benn doktor bácsi.
Sms Katlinának fog menni, ha helyzet lesz.
Tegnap egész nap fájogattam, nem vészesen, délután meg el is múlt.
ÉSZRE FOGOM ÉN VENNI, HA MENNI KELL???

donkoaniko
 
 


Sziasztok!

Anikó, mintha csak magamat hallanám anno 7 éve :lol: Folyamatosan azon rágtam a nővérem fülét, hogy de HONNAN fogom tudni, hogy menni kell???
Szal én nagyon megkönnyebbültem, amikor elfolyt a magzatvíz, mert akkor legalább tudtam, hogy most már lehet indulni :wink:
Nem szerettem volna túl korán, de túl későn sem beérni. Szerintem ha rendszeresek a fájások, akkor érdemes lassan az induláshoz készülni.

De ha napközben történik, akkor itt vagyunk és majd osztjuk a teljesen ellenkező tanácsokat :lol: :lol: :lol:
Mielőbbi jobbulást!

Középfülgyuszi. Na anno én akkor döbbentem le, amikor a fülészeten közölték, hogy Csonginak az van. Holott nem is fájt a füle. Kiderült, hogy állítólag nem minden középfülgyuszinak vannak fülfájásos tünetei :?

Dorka, jól megszenvedtek ezekkel a fogakkal. Bár szerintem ennek a hülye időnek is lehet köze hozzá, végül is én is nagyon nyűgös vagyok :? :wink:

Niki, hogy vannak a csajszik? Sikerült a pisizacskó hadművelet? Hát elárulom, nekünk egyszer volt benn részünk, el nem tudom képzelni, kislányoknál ez hogyan kivitelezhető, mi nagyon megszenvedtünk vele.

Szív hidjai.... nagyon jó! És igen Szami, tényleg máshogy értelmezi az ember egy bizonyos életkor, és élettapasztalat után!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a jókivánságokat. Éjszaka már nem kellett lázcsillapító. Kopp-kopp-kopp.
Kata viszont elkezdett köhögni.

Pisizacsi: Katánál kaptam csak, Dorka már bilibe pisil, én meg beleöntöm az üvegbe. A zacsit pedig fel kell ragasztani a cunójára, elsimigálni, hogy sehol ne váljon le, nem egyszerű. Dorkánál kellett csinálnunk 2-3-szor.

Anikó: Nemkem azt mondta a szülésznő annó, hogy 5 perces fájásoknál vagy, ha elfolyik a magzatvíz (de akkor sem rögtön, előbb tiszta törcsire le kell feküdni egy kicsit). Biztos, hogy észre fogod venni, mikor menni kell.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Anikó: Ahogy Niki mondja,
- 5 perces fájásoknál
- ha elfolyt, szivárog a magzatvíz
- ha vérzés van

És nyugi, tudni fogod, ha menni kell. :wink: Mondjuk nekem könnyű volt, hívtam a szülésznőt, amikor elkezdett szivárogni a magzatvíz. Jobbulást! :)

Szami: Igen, bizti korban is érni kell, de én amolyan "rívós" vagyok. A rekordom a Sivatagi Show drámai jelenete, amikor elindul a sivatagba a csibe csak úúgy.....Na 8 x meg kellett néznem, hogy ne bőgjek ezen a ponton. Közben el is telt pár év....
jaimee1
 
 


Niki, Katának boldog hófordulót! Mindjárt Ő is egy éves lesz! :lol:

Én már megvettem Jázmin szülinapi ajándékát, egy F.P. zsiráfot.
Kép

Anikó, én nem is tudok tanácsot adni, mert Mátéval fájások nélkül, a kiírás előtt 13 nappal arra ébredtem, hogy pisilni kell, de a WC-ig csak nagyjából éretme el és már ömlött is a zöld magzatvíz, amitől előre óvott mindenki, úgyhogy mi indultunk is azonnal a kórházba. A két lánynál meg, akik szintén 13 nappal előbb születtek, a tervezett császár miatt nem volt semmi ilyesmi. Jobbulást neked!

Ditke, miért nem? Hát, igen, a papucs.... Pont, mint a kiskutyáknál :lol: Jázminnak is nagy kedvence a tesók lábbelije :lol: Gratula a kúszáshoz!

Szilbee, nálunk mindkét nagynál volt iylen átmászkálós időszak, igaz, náluk csak olyan 3,5-4 éves korukban. Eltartott jó egy hónapig, de azóta szerencsére nincs ilyen. Viszont tényleg mindig vissza kell őket paterolni, mert aztán végleg ottmaradnak :lol:

Dorka, micsoda sapija van Szabinak! Nagyon tetszett!

Évi, Jaimee, majd egy talit szervezünk bőgős filmek nézésére, fejenként egy zacsi papírzsebkendővel és a pasik kizárásával :lol:

Judit, én nem tudok sütit sütni :oops: Mármint olyan normálisat... Sós muffin esetleg?

Betty, azért mi várjuk, hogy írj!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Én véreztem....és mégis túl korán mentünk be... hogy lelkiismeretesen nehogy babónak vmi baja legyen.... :?
De azért érezni fogod az biztos!

Meg állítólag van akin látszik....ha a rokonok figyelnek naponta...majd megmondják :D Ne izgulj, csodálatos élmény lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fanna3
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?