sziasztok!
hazaértem a délutáni bababoltozásból... eredmény: fejvédő és hozzávaló huzat, lepedők, babahajkefe (elsőnek hülyeségnek tartottam, de meggyőztem magam, hogy mégsem lehet az én hajkefémmel szegénykém fejbőrét kapirgálni.... ) hőmérő és kisolló ugyanolyan szinben mintában mint a hétvégén vett babakád (fontos az összhang
szval sokmindent vettem... )
visszaolvastam a termést...
és nem tudom már mi mindent akartam irni, de jó újra itt.
mindjárt rendezem a gondolataim....
elsőnek is
Kikó
üdv újra itt
kérünk képeket!!! És szüléstörténetet! meg mindent!!!
Pati, drága anyánk, én eddig nem paráztam, de most, hogy Te parázol, én is kezdek...
kérlek, ne aggódj, Nortonnal minden rendben és a szülés is menni fog. Ha inditani kell, az nem lenne jó, nyilván senki nem akarja, de ... azt mondják a félelmet megérzi a gyerkőc is... és akkor mégnehezebben lazultok el és mégnehezebb lesz a szülés... najó nem osztom itt az észt, mert én még sosem próbáltam szülni, de nagyonnagyon rossz téged igazán parázni látni....
Szilvánusz, készz
mondjuk örülök, hogy nem a mosókonyhát kaptam meg mint szülés helyének
üdv minden újnak itt, ha megírjátok a paramétereket, szivesen beteszlek titeket a táblázatba. (nincs kedvem a vonalzó alapján visszaszámolni, szval név, kor, szülés várható időpontja, baba neve, kórház, tesók, ha akarjátok kg, magasság, afp, na és persze baba érkezése mikor mennyivel
)
ha már úgyse szül márciusban senki, akkor legalább valamivel lefoglaljam magam.... pedig Évityúkanyónk milyen szépen indította a márciust
télleg, nem volt úgy, hogy ma jön? Úgy hiányzik...
Tcis, furcsa hogy még nincs kitalálva a nevetek.... a Luca nekem amúgy tetszik, és itthon hivhatjátok Lukának. szval szerintem nem gáz. A mi nevünk Máté, és azért nincs benne a táblázatban, mert a férjem titkolja, elvben mindenkielőtt. én már belefáradtam abba, hogy mindenkinek magyarázkodjak, igy a finisben már megmondom, persze nem mindenkinek. de a táblázatban maradjon a régi neve
mosógép: lehet sajátod, vagyis vannak házak, ahol nem szokták engedni, de van ahol igen. de alapból nincs a lakásokban mosógép, azon meggondolásból -gondolom én- hogy úgyis kevesebbet használod, és így egy háznak van közös mosógépe. és van ahol van beosztás, pl kedd a te mosónapod, akkor moshatsz... nálunk szerencsére nincs, és eddig sosem ütköztem senkivel. vagy legalábbis mindig én voltam a gyorsabb
nekem 56os ruhák a legkisebbek. a mai bababoltozás során láttam kisebbet, meg is lepődtem, hogy vajon kéne-e vennem.... de nem, úgy döntöttem, ha kell, akkor elküldöm a boltba az apját, hogy vegyen.
ja és nekemmég mindig nincs összeállítva a kórházi cókmók.... tegnap összeírtam mi kell itt bele, de még nem állítottam össze....
najó, most kicsit abbahagyom az írást, mert igy is sokat irtam.
majd mindjárt folytatom úgyis