Új privát üzeneted érkezett!

SZILVÁNUSZ!!!!!!!!!!!

MEGGYŐZŐDÉSEM VOLT, HOGY AZ ÜGYNÖKNŐNÉL ÉS NÁLAM HÜLYÉBB PIPIK NINCSENEK EBBEN A TOPIKBAN.

MEKKORÁT TÉVEDTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kihaltam, kééééééééééééész, ez hihetetlen!!!
Méééééééééééééééég!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ítéljük oda a Best of 2008 márciusi topiki díjat!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Laptető :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Melinda ilyenkor már mindig be szokott jelentkezni! :shock:

Ő kis csendesen nem siránkozott, pedig neki sincs/volt sok hátra.
Hátha szül éppen. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="szilvánusz"]P írta:szilvánuszumperka: nekem is általában pontos a ciklusom, sztem 2 nappal később fogant a kiíráshoz képest és az uh-kon is a március 3-4 napokat hozott a méretei alapján. Na de ma 5-e van, hahóóó.

Majd nőnapra virág helyett kibújik a kicsike. :wink:
Vendég

Tényleg, Meli tegnap sem írt....gyanús-gyanús....
Vendég

[quote="mpatr"]
írta:
mpatr :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :
Ítéljük oda a Best of 2008 márciusi topiki díjat!!!!

Tied a díj Szilvánusz!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Hát rendületlenül olvasok vissza, de lehetetlen mindenkire reagálni! :roll: :oops:
Úgyhogy csak tőmondatokban:

Niki, jó, hogy újra itt vagy!
Eszterxx, könnyesre röhögtem magam a vonalzódon! :lol:
Tcis, Zsombi, üdv. a topicban!
Juditkecskemét, nem irigyellek! :( Én ha minden jól megy csak 3 napot leszek távol Alexától, de én sem tudom elképzelni, hogy bírjuk ki (főleg ő), hát akkor te mit szólj!
Csujzi, neked is drukkolok, hogy minél kevesebbet legyél bent és ne legyen semmi gond a vérnyomással!
Beuska, gratula a kész szakdogához! Nem semmi idő alatt hoztad össze!
Pepike, ez már nagyon durva, hogy az utolsó hetekben is éjjelig kell a dokira várnod! És megy a drukk ++++++++++++
Bosek, csak így tovább a szopival!
Fanetta, nagyon édi az a kép!
Szilvánusz: Kép

Na, most értem végig a közel egynapos termésen! :roll:
Vendég

mit fogok én enni mindjárt:
töpörtyűs, hagymás, libazsíros, füstöltsajtos melegszendvicset. Aztán megyek oviba.
Vendég

Ja azt elfelejtettem írni, hogy király dolgom volt, kétágyas szobában egyedül voltam!!!! Ja utsó előtti napra kaptam társat, de minek???? Marha idegesítő volt, ahogy elhagyta magát, én másnap már tök fitt voltam, neki meg a férje cseréltek ki a betétet a WC-ben, mert annyira nem volt ereje....... :shock: :shock: MONDANOM SEM KELL, SZŐKE VOLT A CSAJ ÉS NAGYON SÖTÉT!!! :evil: :evil: Annyira rájátszott, hogy tüntetőlegesen a nappalokat a szomszéd szobában töltöttem az ismerősökkel, és csak aludni mentem a saját szobámba. A harmadik napján is anyukája fürdette, ami nekem a műtét után hat órával egyedül is sikerült, ugyanis a nővérke otthagyott, mint a szart. Ja úgy 35-nek néztem.

Böbi

Kép

Kép
bosek

[quote="jimmorrison"] írta:jimmorrison
[quote="szilvánusz"]P írta:szilvánuszumperka: nekem is általában pontos a ciklusom, sztem 2 nappal később fogant a kiíráshoz képest és az uh-kon is a március 3-4 napokat hozott a méretei alapján. Na de ma 5-e van, hahóóó.

Majd nőnapra virág helyett kibújik a kicsike. :wink:

Már csak az a kérdés, melyik évben :wink:

Kép
Kép

mpatr

Ja, ezt meg azoknak küldöm, akik tegnap galád módon telirakták palacsintás képekkel a topicot! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép Kép

Gyerekek, megettem 7 szilvás gombócot! :? És még csak nem is ez a baj. Hanem hogy még mindig ennék!!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

[quote="jimmorrison"]. írta:jimmorrison... Aztán megyek oviba.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

ááá nem úgy van ám az Patríciám, most ti jöttök. Mindenki gyárt szépen egyet-egyet, jól elröhögcsélünk, aztán csak eltelik a március is szülés nélkül.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Bírom ezt a Jimm-et.
Majd amikor írják az "egy szupermodell titkai" könyvet róla és kérdezik, hogy
És, árulja el, hogyan tudja magát ilyen remek kondiban tartani?
- Semmi az egész. Ha úgy érzem, kijöttem a formából, bevágok egy kis töpörtyűs, hagymás, libazsíros, füstöltsajtos melegszendvicset.

:wink: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Juditkecskemét: az első szívások még most is gyilkosok nálam is!!! :shock: :shock: :shock: (kb. ilyen guvadt szemeim vannak most is az első szívásoknál :!: :!: :!: ) Pedig gondoltam, hogy második gyereknél már nem érzem!!!

Igen Judit, Jim: köszke. Fanni tényleg olyan mint én kiskoromban, de Nimród meg tisztára olyan, mintha az apja a száján köpte volna ki!!!!!! Pláne, ha kinyitja szemét!!

Ami meg a kiképzést illeti - valójában szerintem nem lesz gáz. Csupán edzettebben nő fel majd a kiskölök. Szerintem, ha szülő normálisan áll hozzá, és bevonja a "nagytesót" is a tennivalókba, odaadja neki a picit, és nem egy tiltott és megközelíthetetlen tabuként tálalja számára, akkor a "nagy " is normálisan fog kozzaállni a picihez.
És szerintem az a fontos, hogy ne használjuk kifogásként a picit: pl: rohannunk kell haza, mert a picinek ennie kell, nem vehetlek fel, mert a pici itt van nálam, stb... Nyilván lesznek ilyen helyzetek, de ezeket lehet másként fogalmazni.

kiszazsu: az egyik tányért bevállalom :!: :!: :!: Borítékban küldöd :?: :?: :?: Elsőbbségivel kérem :!: :!: :!:
Engem nem ér szívatni :!: :!: :!:

Kép Kép Kép
fanetta

[quote="fanetta"][ írta:fanettab]Juditkecskemét: az első szívások még most is gyilkosok nálam is!!! :shock: :shock: :shock: (kb. ilyen guvadt szemeim vannak most is az első szívásoknál :!: :!: :!: )

Nimród meg tisztára olyan, mintha az apja a száján köpte volna ki!!!!!!

Ajaj, Fanetta, ez két csúnyán alacsony labda volt........ :wink:

Kép
Kép

mpatr

[quote="fanetta"][ írta:fanettab]kiszazsu: az egyik tányért bevállalom :!: :!: :!: Borítékban küldöd :?: :?: :?: Elsőbbségivel kérem :!: :!: :!:
Engem nem ér szívatni :!: :!: :!:

Fanetta, nem figyeltél eléggé. :wink: MIND MEGETTEM!!! :oops: Vacsira kell még főznöm, mert a családnak nem lesz elég a maradék.
Vendég

Tényleg Fanetta, téged még nem kérdeztelek: Fanni meglátogatott a kórházban? És hogy viselte a hiányodat? Kapott ajándékot az öcsikétől?
Vendég

Egyedül maradtam :?: :cry:

Ki tudja, mi van Kikóval? Ő még nem ment haza a babával?
Vendég

Mire végigolvastam elfelejtettem kinek mit szerettem volna írni! :)

Mpatr
Tegnap voltam dokinál és azt mondta, hogy rheumás izületi fájdalmaim vannak, mert tegnap előtt begörcsölt a bal oldalam, a nyakamtól lefelé. Azóta vagyok szarul és nem tudok még mindig lefeküdni!
Nem fog elmúlni péntekig szerintem!!! Uh-on az ágyat szétszedem amíg csinálja a doki!
Remélem azért még hazaenged!!!!!

Szilvánusz
Amit írtál a mai napom csúcsa volt! Tényleg tiéd a topic díj.

Kölyök
Ez a pasis kipakolás nagyon ismerős. Októberben költöztünk ide, és engem nagyon idegesít a Pató Pál módszer és az, hogy én nem csinálhatok emelős, húzogatós, pakolós dolgokat. Már minden régen a helyén lenne. Teljesen átérzem a helyzeted!!!!

Niki
De jó, hogy újra itt!!! Tapasztalataim alapján először nekem is minden bajom volt a szoptatásnál, meg kellett találnom a megfelelő pózt. Ádámnak is idő kellett, hogy jól kapja be a kajagépet. Én először fotelban, hátamat megtámasztva kispárnán a gyerek szitut alkalmaztam, aztán amikor már nagyon lelógott a gyerek a párnáról akkor fekve. A mellem sajna sokszor kisebesedett, volt, hogy nem is lehetett odaadni neki.

Csujzi
Ádámom 3000 g-mal született 52 centivel. Azt mondták rá utolsó uh előtt, hogy óriás baba lesz. Hát az a doki sem látott rendesen.
Idekinn 1 hónap alatt nőtt 10 cm-t és 3 hónapos korára megduplázta a súlyát.
Azt szokták mondani, hogy idekinn a picik sokkal gyorsabban nőnnek.

Linocs mamiról és a kis Frusziról nem tudtok valamit?

Kép
Kép
tündérmanó27

Jó reggelt!

Csujzi
Ne aggódj a baba súlya miatt!
Nézd meg a táblázatot, hogy mennyi babánk született 3 kiló alatt... és semmi gond nincs velük...
Lepény meszesedése természetes folyamat...
TErhességgel meg megdöntenéd a Guiness-rekordot?

Kavicska
Hááááááát... készülj.... :wink:
3 óránkénti szoptatás... az már a jobb beosztás...

Mni
És gyönyörű Lillácskád :lol:
Ferinek már van Lilla baba-vonalzója....

Kölyök
:roll: ... a gondolatától is fázom...

Bosek
Neked legalább valamelyest megy a szopi :oops:

Pati
A barátnőm már a 3. gyerekét szülte a 42. héten... beszéltük is, hogy ő úgy van genetikailag kódolva
:wink:
Lehet, hogy te is?

Pumperka, Pati
Érettségiző ruhát nem csomagoltok a gyereknek? :lol:

Fanetta
Édes a két gyerek együtt :lol:

Szilvánusz
:lol: :lol: :lol:
Ezt még az USA előválasztási erdemények előtt a BBC is be fogja mondani...
Vendég

Sziasztok,

Elkezdtem visszaolvasni, aztán rájöttem, hogy 4 oldal lett a termés reggel óta!!! Úgyhogy előbb inkább irok...

Gyerek jól van, végig aludt természetesen a ctg-n, fájás nulla, vérnyomi rendben. DOki majd csak pénteken lát, vizelet sem volt, mert elég heti 1x. Igaz is, minek azt igy, a túlhordásban...

Aztán bementem a munkahelyre, eddig csak súlyra és centire fogadtak a többiek, most bővitettük nappal is. A legrendesebb március 7-et mondott, a leggyenyóbb 17-ét úgy, hogy 48 órát vajúdok előtte. És ez egy srác volt...

Én beirtam magamnak az április 1-t...

Pati, holnap nem megyek állatkertbe, mert bejelentkezett egy rég nem látott barátnő, hogy találkozzunk... azt még gyorsan beiktatom szülés előttre, mert aztán ki tudja, hogy itthon mi lesz...

Tényleg, Benneteket is mindenki látogatni akar a kórházban? Csak mert engem mindenki felhiv, hogy mi újság és hogy ha szülök, akkor mikor jöhet be a kórházba... banyek, mittudomén, jöjjön pénteken, akkor tuti benn leszek, de szerintem csak vizsgálaton...

Kép

KépKép
eszterxx

Fanetta!
Ez rossz hír, azt hittem a mellbimbóm egy életre megedződött....Ezek szerint előröl kell kezdeni :( :(

Jim!
Te mindig ilyen lightos kajákat ettél? Hogy voltál akkor olyan csini?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Zsombi,
Hogy van zsombi szivecskeje?

Fanetta
Engem is erdekel, hogy Fanni meglatogatott-e a korhazban. Nekem annyit ajanlottak, hogy ha meglatogat a lanyom akkor ne ugy lasson eloszot, hogy a karomban tartom a picit vagy szoptatom. En is sokat agyalok, hogy is lesz ha majd kibujik picur, nagyon nem szertnem Elisa pici lelket barmivel is megserteni.

tundermano
Ez eleg sz@rul hangzik, sajnalom, hogy igy szules elott meg az ilyen bajok is elojonnek nem eleg az ami mar van.

Na most rohanok uszotanfolyamra a lanyommal
Tcis

Kép

Kép
tcis

Judit18: merre vagy? ne b...szá fel, hogy szülsz? de tényleg, voltál ma dokinál is, mi volt?
Eszterxx: tessék szépen visszaolvasni...éjdemes :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok újra! Még nem volt időm elolvasni az eddigi hozzászólásokat, de gondoltam, gyorsan írok pár mondatot. Hétfőn délután jöttünk haza a kórházból. A szülés nem volt egyszerű dolog, nagyon stresszes és feszült voltam végig. De hála, túl vagyok rajta!!!! Izgalmasan telnek a napok, az éjszakáktól még eléggé félek. Zalán nyugodt kisbaba, bár este mindig egy kicsit nyugtalanabb lesz, talán átveszi az én "félelmeimet". Van tejem is, de mint tapasztalatlan anyuka, az jár mindig a fejemben, hogy van-e elég, jól lakik-e. De gondolom, ha éhes maradna, sírna, nyugtalankodna. A hormonjaim elég jól működnek :cry: , szoktam pityeregni. Hol azért, mert elérzékenyülök a babám láttán, hol az izgalom miatt, hol meg azért, mert csak. Teszek fel majd képeket a kis prüntyimről!

Puszi Mindenkinek!!!

Ildi

Kép
kikó70

már itt vagyok vagy másfél órája de ezt végigolvasni!

kikó, jó hogy itt vagy! lássuk, lássuk Zalánt!

Pati, én múlt héten tettem be az 50es cuccok mellé az 56-ost. kész leszek ha az is kicsi, egy full fiók tündibündi rózsaszín cucc menne veszendőbe

üdv az "újaknak" - bár itt a finishben ez már furán hangzik, ti is régi motorosok vagytok a témában

Szilvánusz, Vida nekem nem is mondta, hogy a túlhordás ilyen súlyos idegi követkeményekkel jár mint ahogy nálad kezd kibonatkozni :) :)

ctg- minden vidámságos és ok, mini összehúzódást lehetett látni amit én észre sem vettem

nőnapon randi a szülésznővel újabb ctg-re, dokival meg hétfőn ha addig nincs akció

Pati az a titka a nyugalomnak, hogy nem vizsgálnak túl, nekem pl. fogalmam sincs, hogy mennyire vagyok zárt meg ilyenek. így ezen nem is idegeskedem.
most én arra apellálok, hogy Esztike olyan pontos kislány mint amilyen én vagyok (télleg) ezért szombaton érkezik...

mondjuk fene tudja, tegnap óta van néhány keményedésem, pedig ez tök új nálam.

na mindegy, ctg után egy megközelítőleg 30 cm átmérőjű hagymás rostélyossal vigasztaltam magam. asszem ma kihagyom a vacsorát...

ja és még egy macskás sztori - csak, hogy mi sem unatkozunk..:
hajnali f4 - iszonyat bűzre ébredek - hancúridőszak van így egy elvetemült kandúr már 3.szor spricceli tele a terasz ajtót, ami penetránsan terjeng mindenhol - bejön a macskaajtón
ettől persze gyengelelkű lánymacskám nem mer kimenni, így bepisil.
így f4kori jelenet - 9.hónapos kismama pizsiben, kabátban a teraszon térdepel és domestosozza az egész teraszajtót, kívül-belül miközben lestrapált férje pisit takarít és utána még az egész lakást is felmossa, hogy a lábnyomokat is fertőtlenítse
majd alvás tovább édesen...

ha ettől nem indul be a szülés...nincs több ötletem
de azért elméláztam rajta, hogy mindezt mellemen lógó babával hogyan fogom menedzselni..

KépKép
judit18

Judit :shock: nem gyenge, nálatok is üzemi hőfokon megy az élet!! :lol:

Mommy, édes a kép!!!

Kikó, nagyon örülünk, hogy visszatértél- reméljük, ezúttal véglegesen közénk. A legutóbbi látogatásod elég rövidre sikerült :wink: :lol: Kérünk képeket és ha lesz időd, akkor szüléstörténetet is, nem baj, ha nem rózsaszín ködös, de a Tied :wink:

KVASZÉVI HOL VAN MÁR?????????????????

Ügynöknő, Töhötöm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, ma kiderült, hogy Szilánusz se normális, na jó, ezt eddig is tudtuk, de ma mindenen túltett!!!

Kép
Kép

mpatr

KManna szülni mentél???

Kép
Kép

mpatr

Mindjárt megyek a nagyi palacsintázójába. Van ott valami finomság, amit szívesen ajánlotok??

Fanetta, Bosek, Mommy, annnnnyira cukik ezek a gyerekek, még kérünk, még kérünk képeket!!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

sziasztok!
hazaértem a délutáni bababoltozásból... eredmény: fejvédő és hozzávaló huzat, lepedők, babahajkefe (elsőnek hülyeségnek tartottam, de meggyőztem magam, hogy mégsem lehet az én hajkefémmel szegénykém fejbőrét kapirgálni.... ) hőmérő és kisolló ugyanolyan szinben mintában mint a hétvégén vett babakád (fontos az összhang :) szval sokmindent vettem... )

visszaolvastam a termést...
és nem tudom már mi mindent akartam irni, de jó újra itt.
mindjárt rendezem a gondolataim....

elsőnek is
Kikó :) üdv újra itt :) kérünk képeket!!! És szüléstörténetet! meg mindent!!!

Pati, drága anyánk, én eddig nem paráztam, de most, hogy Te parázol, én is kezdek... :? kérlek, ne aggódj, Nortonnal minden rendben és a szülés is menni fog. Ha inditani kell, az nem lenne jó, nyilván senki nem akarja, de ... azt mondják a félelmet megérzi a gyerkőc is... és akkor mégnehezebben lazultok el és mégnehezebb lesz a szülés... najó nem osztom itt az észt, mert én még sosem próbáltam szülni, de nagyonnagyon rossz téged igazán parázni látni....

Szilvánusz, készz :lol: :lol: :lol:
mondjuk örülök, hogy nem a mosókonyhát kaptam meg mint szülés helyének :lol:

üdv minden újnak itt, ha megírjátok a paramétereket, szivesen beteszlek titeket a táblázatba. (nincs kedvem a vonalzó alapján visszaszámolni, szval név, kor, szülés várható időpontja, baba neve, kórház, tesók, ha akarjátok kg, magasság, afp, na és persze baba érkezése mikor mennyivel :lol: )
ha már úgyse szül márciusban senki, akkor legalább valamivel lefoglaljam magam.... pedig Évityúkanyónk milyen szépen indította a márciust :) télleg, nem volt úgy, hogy ma jön? Úgy hiányzik...

Tcis, furcsa hogy még nincs kitalálva a nevetek.... a Luca nekem amúgy tetszik, és itthon hivhatjátok Lukának. szval szerintem nem gáz. A mi nevünk Máté, és azért nincs benne a táblázatban, mert a férjem titkolja, elvben mindenkielőtt. én már belefáradtam abba, hogy mindenkinek magyarázkodjak, igy a finisben már megmondom, persze nem mindenkinek. de a táblázatban maradjon a régi neve :lol:

mosógép: lehet sajátod, vagyis vannak házak, ahol nem szokták engedni, de van ahol igen. de alapból nincs a lakásokban mosógép, azon meggondolásból -gondolom én- hogy úgyis kevesebbet használod, és így egy háznak van közös mosógépe. és van ahol van beosztás, pl kedd a te mosónapod, akkor moshatsz... nálunk szerencsére nincs, és eddig sosem ütköztem senkivel. vagy legalábbis mindig én voltam a gyorsabb :lol:

nekem 56os ruhák a legkisebbek. a mai bababoltozás során láttam kisebbet, meg is lepődtem, hogy vajon kéne-e vennem.... de nem, úgy döntöttem, ha kell, akkor elküldöm a boltba az apját, hogy vegyen.
ja és nekemmég mindig nincs összeállítva a kórházi cókmók.... tegnap összeírtam mi kell itt bele, de még nem állítottam össze....

najó, most kicsit abbahagyom az írást, mert igy is sokat irtam.
majd mindjárt folytatom úgyis :)

Kép

Kép
kolyok28

szilvánusz:
igen, a marcipános palacsinta fincsi!!!
de ha bírod, akkor
édes rakott palacsinta mindennel...
az a legfinomabb....
énisénisénis.... akarok....

Kép

Kép
kolyok28

Hű, de felhúztam magam.

A BabaPatikában van egy hirdetés, (szült) kismamákat fogyasztósan masszíroznak, otthonukban. Tök vonzó, gyógynövényes kencefice, helyi hatás, eltűnnek a csíkok, pöpec.
Ki az a faszkalap, aki masszázzsal foglalkozik és ilyet mer hirdetni???? Ezt fel kellene akasztani!!!!!!!!
Tsókolom azt a masszőrös kacsóját!!! Hát hova kerül a kötőszövetből az ott tárolt salakanyag??? A vérbe. És onnan??? A tejbe. És onnan???? A kisbaba szervezetébe.
Hogy rohadna el az ilyen hozzánemértő köcsög állat.
Ezt még egy közepesen alulképzett masszőr vagy kozmetikus is álmából felébredve is tudja, hogy minden ilyen dolog szigorúan tilos és ellenjavallott a terhesség és a teljes szoptatás idején!!!!!

BAROMÁLLAT!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép

mpatr

Kép

Kölyök
Akkor ti nem fogtok így kinézni... :lol: :wink:
Mi elfelejtkeztünk a baba hajkeféről... :oops:
Vendég

Kölyök, minden látszat ellenére én is csak emberből vagyok, örömökkel, bánattal, félelmekkel..... :oops:

Kép
Kép

mpatr

Pati, tudom, a Neked vannak a legemberibb reakcióid.
Csak valahogy azt hittem, hogy Téged nem tudnak beparáztatni a szüléssel kapcsolatban.... :roll: de Te írtad, hogy nagyon bízol a szülésznődben, szval tuti nem lesz olyan ami ártana Nortonnak vagy Neked!

Dany, hihetetlen a kissrác :lol: micsoda pofa.... :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Szijjja Judit!

Hijányoltalak már, hogy hol vagy egész nap. Igen, határozottan kezdek begajgulni, én is érzem... hát evan. Mostmár legalább nem bánod, hogyha nem kerülsz velem egy szobába? Jó fej lány ez a Biribon, nem??? :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Még egyben vagyunk. :(

Tegnap is, meg ma is elég sűrű volt a program, alig voltam itthon, ezért nem jöttem. De mindjárt elkezdem a visszaolvasást.

Melinda

Kép
melinda80

Kölyök: köszi a tippet, ez a rakottas jól hangzik...

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Pati,
szülni??? az mi??? hehe..
áááá, csak iszonyat beebédeltem, aztán bevacsiztam, ja és közte volt nagyim féle palacsinta (bocsi, én le vagyok maradva egy nappal).. Úgy tudom, szülés előtt nem szokés bezabálni, ugye? :D

A nap jó híre: ma kaptunk egy hintázós pihenőszéket, piros, macis, egyszerű de nagyszerű. Egy régi ismerős gondolt ránk! Jólesett! Végre nemcsak a telefonok jönnek, hanem vki értelmes dologgal is gondol ránk.....

Eltettem magam holnapra, kicsit fájogatok, de ez csak a szokásos, semmi jelentőséget nem tanúsítok neki..pusz!

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Hazaértem a suliból. Hulla vagyok, és még a lányomtól is elkaptam a betegséget.

Tegnap a doki azt mondta hogy 2-3cm-re vagyok nyitva. Jó lenne tudni ez mit jelent időben, ezzel még ki lehet húzni a végéig vagy a napokban baba lesz. Mondjuk sok jóslóm van és a derekam is fájdogál rendesen. Tapasztalatok?????

jó éjt holnap visszaolvasok
puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

http://www.medu.hu/v.php?j=267

Kölyök!
Ezt ajánlom neked, meg annak aki még pingvinnek érzi magát.
Tévedés, hogy úgy mozgunk mint a pingvinek. Ők sokkal jobban mozognak nálunk :D :D :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Íme 2 kép Zalánról. Kép Zalán a kórházban Kép Zalán otthon

Kép
kikó70

Az normális, ha így a vége felé az ember egész családja megbolondul???
A lányom tiszta hisztéria, a férjem egyszerűen nem normális, én meg kezdek meghülyülni: ma elsírtam a magam a Fókuszban a Medveczky Ilona meglepetés szülinapi partyján, mikor egy kislány énekelt neki.
Kép
Vendég

Szia Kikó!
Pont ma hiányoltalak már! Nagyon édi a kis Zalán! Gratulálok újra! :lol:
Mesélj ám majd, hogy milyen volt a szülés, hogy viselkedik a babuci, milyen otthon, és mindenről!!!
Vendég

Kikó!
Gyönyörű a kisfiad! :D
Gratulálok mégegyszer! :D
Vendég

[quote="kiszazsu"]A írta:kiszazsuz normális, ha így a vége felé az ember egész családja megbolondul???
A lányom tiszta hisztéria, a férjem egyszerűen nem normális, én meg kezdek meghülyülni: ma elsírtam a magam a Fókuszban a Medveczky Ilona meglepetés szülinapi partyján, mikor egy kislány énekelt neki.
Kép

Én is sírtam :oops: :oops: :oops:
Vendég

Kikó, már kezdtem aggódni, akartam írni sms-t. Örülök, hogy otthon vagytok, nyugiiii, 1-2 hét és belejössz mindenbe. Puszi zalán cuki fejére! Milán megismerte a képen!!!!!!!
Vendég

Ja...én is "csak"másfél órája olvasok vissza... :shock:

Nagyon édesek a babák!!!!!

Én is ma voltam CTG-n,minden OK,méhszáj mint a Keravill(valaki így írta nemrég :wink: )úgyhogy én tutira nem szülök mostanában...

Niki:én csak bimbóvédővel tudtam szoptatni a kisfiamat mert a nagyfiamnál fél évig(!)nem tudott begyógyulni a sebes mellbimbóm...szal teljesen rendben ment a védővel is a szopi.Egyébként az Avent bimbóvédő jött be nekünk nagyon,pillnagó alakú,átlátszó szilikon,olyan mintah ott se lenne...És fájó ,sebes mellbimbóra is az Avent-es bimbóvédő krém a legjobb(én már mindent kipróbáltam szó szerint)

Hátfájás ellen nagyon jó a szopipárna...én csak ülve tudtam szoptatni mert hatalmas volt a mellem és mindig ömlött :shock: a másikból amíg az egyikből szopott a baba,szal a szopipárnával hátra tudtam dőlni a kanapén és nem fájt se a hátam,se a derekem és babát is kényelmesen tudtam tartani.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?