Új privát üzeneted érkezett!

Lei!

Elküldtem.
Vendég
 


Nemtudom, Ti hogy avgytok vele, de nagyon sokszor tapasztalom, hogy mintha kihagyné bejegyzéseket, vagy csak az én gépem szórakozik??? Nem hiszem.

K.
Vendég
 


Sziasztok mára!

Ma elkezdem a szülésfelkészítőt az Istvánban, délután 3kor kezdődik, ezek őrültek!!!

Utána meg tornázom egy jót.

Mindenkinek szép délutánt!

Katica, klassz kocsi :lol:

pöttömpanni
 
 

 
 

Jó tornázgatást Pöttöm! A szülésfelkészítő is biztos hasznos lesz. É is akarok majd a Margitba menni ilyenre, csak még most azt nem szerveztek.

Beleki! Valami bibi lehetett az oldallal, mert az előbbi bejegyzésemet én se látom. De csak azt írtam, hogy:

Katica! Gratu az új verdához! :lol:

panna1
 
 


Panna! megnyugtattál... :)

Hát elég vicces dolog történt, megnéztem az Angelcare.hu , hogy az AC 301 mennyibe kerül 34.990.-Ft

A Mária bababoltba 32.291.- A fanni babaházban 32.432.-

Oké, hogy 2-3 ezer Ft, de akkor is!

Még keresgélek. Jól láttam, hogy a brendonban a 300-as van kuponnal?
Vendég
 


pöttöm:
majd légyszi számolj be róla!miről szólt...meg ilyenek...
és mikor lesz a következő?

Kép
winona
 
 


beleki: köszi, mindjárt megnézem!
lei
 
 


A légzésfigyelő egészségkártyára is megvásárolható.
Vendég
 


Nekem is ki szokott maradni.
pl: Beleki milyen táblázatod van? (excel)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Apróka!

Igen, excel.
Vendég
 


Pöttöm!

Az alexandra honlapján 1napos szállítói határidővel megtaláltam neked a Suttogó titkai I. részét.

Mesélj majd a szülésfelkészítőről, hogy milyen volt, én is készülök oda majd vmikor, csak ugye az időpont az elég korai:(((

sniky
 
 


Katica,

Tényleg nagyon szuper kocsinak tűnik, gratulálok hozzá!

sniky
 
 


Hello Kismamik!

húúúúúúúú irkáltatok rendesen lesz mit visszaolvasnom holnap , mert ma nem tudok. A lakás a feje tetején áll szanálok, pakolok.

Na csak azért ugrottam fel hogy elújságoljam , hogy úgy néz ki mocorgunk odabent!:D :D Épp pihiszünetet tartottam mikor valami úgy megnyomta a hasam mintha ki akart volna mászni belőlem valaki. :shock:
Azóta meg bugyborékol a hasam néha és hol itt hol ott olyan mintha belémrugnának belülről. Aztán csend és pihi.
Tegnap elég szarul voltam a náthám talán enyhült kicsit, de este jó mélyen a wc aljára kellett néznem mert valami nagyon nem volt jó és a nyelőcsövem azt hittem szétmarja valami. Talán epét hánytam már bocs de fúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjj. Ma nem is nagyon birtam enni :(

További szép napot mindenkinek! Holnap majd tájékozódom mindenkiről ki mit irt mi a téma.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


bébiörző újabb árak:

http://interstore.hu/cgi-bin/interstore ... 4&id=__TS4


és még nagyon sok minden ezen az oldalon:)

sniky
 
 


További szép délutánt Mindenkinek!! :)

Sziasztok!!

k.a.t.i.c.a
 
 


De jó Mecsi! Mármint az hogy, te is érzed a babát! A hányingeres rész az már nem annyira. Jobbulást neked!

A mocorgás nálunk is úgy van, hogy amikor lefekszek, vagy nyugiban ülök, akkor kezdi rá. Persze lehet, hogy amikor én mozgok akkor csak nem érzem. De elvileg kb így szokott ez is lenni. Vhol olvastam, hogy mozgás közben (főleg mikor anyuci sportol) a babák szinte teljesen mozdulatlanok. Valószínűleg elringatja őket a mi mozgásunk. Na meg persze vmikor aludnia is kell. Nem is keveset!

panna1
 
 


Hú, most vágtam be egy tányér spenótot! Olyan jól esett! Már napok óta fenem rá a fogam, most gyorsan összedobtam egyet.
Párocskám ma jön haza Pécsről :D . Ha minden igaz, lehet, hogy talált elfogadtható albit is. Remélem tényleg jó.

Tudtok infót mondani arról, hogy ha vki szigetelt, fűtésmérős panelban lakik, kb mennyivel csökken a fűtés költsége? Csak úgy százalékosan kb??

panna1
 
 


Mármint hogy azelőtthöz képest, mielőtt szigetelték...

panna1
 
 


Az hiszem mára befejezem, megyek uszikálni! Azt hiszem most nagyon jól fog esni a mozgás. Már 4.napja nem csinálok mást, csak a gép előtt görnyedek...
Nektek is szép estét!
Panna

panna1
 
 


Szia Beleki!

Köszi a tippet, ma én is megnéztem az új boltot a Lövőház utcában és tényleg tök jó! Vettem rögtön három gatyát :) Apának is nagyon tetszett :)
Jövő hétre igértek még új cuccokat, ha vkit érdekel.
d
dorikavagyok
 
 


sziasztok!

ez a mai nap, eléggé katasztrofálisra sikeredett... reggel AFP+hepatitisz B vérvétel, ennek kb. 2 hét az átfutása és a dokim kapja meg, erre mikor beértem a melóhelyre, kiderült, hogy az egyik kolléganőm rubeolás! tökre kibuktam, mert állítólag vasárnap jöttek ki a pöttyök a karján, de hétfőn még bejött... elvileg voltam már rubeolás, de a háziorvosom szerint nem lehet 100% pontossággal megmondani, hogy az tényleg rubeola, vagy sem, ezért javasolta, hogy vetessem le a rubeola ellenanyag vérvételt is! szóval irány vissza az SZTK, dr raft, aki most is "életet mentett", úgyhogy egyre jobban bírom ezt a pasit! ;)

szóval holnap reggel újra vérvétel, aztán 2 hét múlva megint és akkor leszek 110%-osan biztos abban, hogy minden okés!

nagyon irigykedem ám rátok, akik érzik a babát. én is annyira szeretném már, és tudom, hogy még bőven van időm, de olyan rossz, hogy még mindig semmi, vagy legalábbis nem tudom biztosan mondani, hogy igen, a baba mocorog. apa is mindennap kérdezi, hogy na mizújs odabent és engem már kezd frusztrálni a dolog, mert mindig csak azt tudom mondani neki, hogy nem érzem még :(

szóval ezek voltak a mai fejlemények, meg az, hogy Ti rettenetesen sokat írtok, és meló mellett eléggé nehézkes visszaolvasni, de én győztem! :)

vigyázzatok magatokra lányok! betegeskedőknek jobbulást!

nekem már csak 1 nap meló, aztán 1 hét szabadság, majd újabb 6,5 hét meló és VÉÉÉÉGRE otthon leszek, amig a baba meg nem születik! már nagyon várom! végre csak magunkkal kell foglalkoznom! ;)

sophie27
 
 


Sziasztok!
Én ezt az oldalt találtam babakocsi és egyéb kellékek ügyben.
www.bambino.hu Szerintem egész jó árai vannak.
Veronika
l.veronika
 
 


Jelenzem megtört végre a jég, bejelentkezett a bentlakó focistapalántám! Olyan boldog vagyok, el se hiszitek! Nagyon megkönnyebbültem!

Mecsi, jobbulást!

Megyek is aludni, hátha még dolgozik a kicsim egy picit odabent. Úgy szeretem ezeket a hónapokat!
Voltam ma a barátnömnél, vittem neki nagyobb babaholmit, megkaptam a kicsiket, erre se kell most legalább költenem. S ráadásul olyan szépek, modernek, csupa H&M.

Na nem áradozok tovább, megyek most már tényleg aludni, mert ki vagyok dölve, mint az ólajtó. Holnap rohannom kell akciós cipökért a nagynak, idöben ki kell kászálódnom az ágyból.

Jó éjt mindenkinek!

Barbi
Vendég
 


Panni,
Nekem is kicsit rosszul esett amit irtál, hasonló okból, mint Györesznek. Egy régebbi topicos lány irta egyszer, hogy "eddig elveim voltak, most meg gyerekem van":-)
Én soha nem hagytam sirni a gyereket, főleg mert ájulásig birta volna szusszal...Az ehavi Kismamában van egy cikk, amiben leirják, hogy a későbbiekben mit okozhat a kiskori sirnihagyás, érdemes megnézni. Felnőtt létünkre bele sem gondolnuk, hogy mi mindentől félhetnek a gyerekek, ZAlán mostanában a szúnyogtól...Arról nem is beszélve, hogy nekem is jólesik a férjem mellé odabújni:-)
Ja, és amig vártam Zalánt, én is úgy gondoltam, hogy biztos nem fog velünk aludni:-)

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Barbi, nem is kelett sokáig várnod a kicsi jelzéseire, ugye? :lol: Örülök, hogy végre megnyugodtál. Aztán nem pánikolni, ha egy napig megint nem érzed! Én igazából még mindig nem vagyok biztos benne, hogy amit néha a pici mocorgásának érzek tényleg az-e :?

Nem akartam eddig hozzászólni a gyerek altatás témához, mert látom, hogy nagyon szélsőségesek a vélemények. De már nem bírom tovább :D Jelentem én egy rossz anya vagyok, teljesen elneveltem a gyermekemet! A mai napig szoptatással alszik el. És ez nekünk nagyon jó! Ő is szereti és én is. És igaz, hogy így nem sok szabadságom van mellette, de én ezt önként vállaltam. Szerencsére nekem nem nagyon voltak elveim a születése előtt, nyitott voltam a változásokra és mindig azt csináltuk, ami nekünk éppen jól esett. Így aludtunk együtt pl másfél évig. És csak azért költözött vissza a szobájába, mert csináltattunk neki egy nagyon helyes ágyikót és neki is megtetszett hamar. Persze szoktam néha "jó" tanácsokat kapni, hogy most már aztán tényleg le kell szoktatni a szoptatásról és mit csinálok ha a kicsi megszületik, de engem ez nem izgat és egyáltalán nem félek attól, hogy nem fogom tudni megoldani úgy a dolgot, hogy mindannyiunknak jó legyen.
Azt is meg kell osztanom veletek, hogy egyszer engedve a sok okoskodó belebeszélésének megpróbáltam a lefektetjük és otthaggyuk módszert. Minden körülmény ideális volt, gyerek megetetve, tisztába téve, fáradt és sokat foglalkoztunk vele előtte. Hát 40 percig bírtam, de szörnyű volt, ne tudjátok meg. Nem az a kicsit nyöszörgés, hanem teli torokból üvöltött és esze ágába sem volt abbahagyni. na ekkor döntöttem úgy, hogy ezt többet meg se próbáljuk és sajnáltam, hogy egyszer is eszembe jutott.
Cserébe viszont az altatás percek kérdése és soha nincs hiszti (már ha egyszer rávettem, hogy otthaggya a játékát és menjünk aludni). És nagyon szoros, szeretetteljes a kapcsolat közöttünk. Mostanában gyakran odajön hozzám, átölel és azt mondja "szeretlek" és olyan átéléssel, hogy az valami fantasztikus érzés. És ezt nem én tanítottam, de én is sokszor mondom neki :lol:

Tegnap még nagyon rosszul voltam, de úgy érzem ma már sokkal jobb. Este héttől reggel hétig igaz nem is nagyon keltem ki az ágyból, max. a fürdőszobáig mentem. A fejfájásom is kezd alábbhagyni és az oldalam sem fáj már annyira. Köszi, Niki :wink: Meg Katicának a borsosmentaolaj ötletet, mert az segített. Már csak a diétázást fogom nehezen bírni, mert egyfolytában éhes vagyok, de egy ideig métg vissza kell fognom magam sajnos :(
Vendég
 


Györesz és Panni!

Mindkettötökkel egyetértek bizonyos fokig, nekünk valahol fél úton van az igazság. Egy egészen kis csecsemöt nem hagytam én se sírni, kis odafigyeléssel és beleérzéssel, hamar érzi az anyuka, hogy melyik sírásforma mit jelent. Másképpen sír, ha fáj valamije, másképpen, ha éhes, másképpen, ha morcos, mert nem ért el valami, stb. Ennek függvényében változik az is, hogy mikor milyen gyorsan reagálok rá. Ha fáj valami, rögtön, ha éhes, szintén, ha pedig nem sikerül, akkor is morcos marad, ha kikapom az ágyból, mert a sikertelenség érzését nem tudom elvenni. Ilyenkor kis trükkhöz folyamodok, de hamar észreveszik, hogy most is csak azért sikerült, mert besegítettek, de talán akkor nem rám haragszik, hanem a morcossága tárgyára.
Késöbb, amikor nödögélnek, hagyom öket azért egy kicsit sírni, ha nem fáj valami, vagy nem valami rosszat álmodtak. Néha kell egy kis egyedüllét neki is, nekünk is. De nem jellemzö, hogy kiságy fogságában hosszas sírásra lenne vagy lett volna bármely gyerekem is ítélve. Szerintem ha mindig minden helyzetben babusgatva és kényzetetve lesznek, az se a legjobb megoldás. Némi önállóság a kor adottságainak megfelelöen nem árt.
Elöfordult és még elöfordul, hogy már egyszerüen nem bírok a fáradtságtól kismilliómodszorra kikecmeregni és alvásba sírja magát a babám. Ez a fizikai végkimerülés fázisában fordul csak elö. Lefektetni mindig gyengéden szoktam öket, a középsönek kell, hogy odafeküdjek hozzá, míg elalszik, a többinek a cirógatás elég eddig. Ha valami gond van éjszaka, ugrok és utána nézek, mert én is horrorként éltem meg egészen kis gyerekként, hogy a szüleim nem segítettek, amikor minden éjjel megnyilt a fal mellettem az ágyban és jött fel a pokolból az ördög, hogy elvigyen. A végén átjött apám és akkora pofont adott az éjszaka közepén, hogy a fal adta a másikat. Viszont a kezelés hatására az ördög is elinalt, megijedt és nem jött többet, hanem helyette a metro és a végeláthatatlan sötét alagutak, késöbb meg a patkányok...
Szóval ha valaki rosszat álmodik (férjemre is igaz), azt nem hagyom magára, de ha beteg se, vagy ha éhes. Szalon hisztire viszont nem vagyok vevö, arra nem reagálok. Kellenek a határok a kölköknek, különben az orrunkon fognak táncolni.
Ha betegek, ált. odaköltözök hozzájuk, ha rosszat álmodnak, ök jöhetnek hozzánk, mindennek megvan a maga rendje. Fontos, hogy tudják, rád/rátok minden élethelyzetben számíthatnak.
Csak ezt akartam elmondani, most mennem kell cipöt vadászni az Aldiban!

Barbi
Vendég
 


Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek!

Ma voltunk védőnőnél, meghallgathattam a kicsi szívhangját és nagyon jót beszélgettem a védőnénivel. :) Érdekes információkat mondott, többek között azt is, hogy a magzatmozgást április elejére várjam, mivel első babánál leghamarabb a 19. héten, de nagy átlagban csak a 20. héten lehet csak érezni. És a baba mozgását az első mozgós hetekben csak elől a köldök és a szeméremcsont között kell érezni, minden más mozgás csak bélmozgás, ami oldalt történik. Azt mondta, ha mégis hamarabb érzem, akkor az azt jelenti, hogy akkor vagyok 20 hetes. Az orvosoknak is ez a támpont, onnan tudják biztosan mennyi idős is valójában a terhesség. Ezt az orvos is mondta nekem még az elején. Szóval mi még bőven ráérünk a mocorgásra. :)
Meg lettünk dícsérve, mert kb. 5 másodperc alatt megtalálta a pici szívhangját, azt mondta, nagyon nyugodt a csöppség. :) Anya is meg lett dícsérve, :oops: azt mnodta, hogy látszik rajtam, hogy nagyon boldog vagyok és hogy nagyon-nagyon várjuk a picikét. Ez olyan jól esett. :D Nem gondoltam, hogy ennnyire látszik a rózsaszín köd körülöttem. :D

Na, de nem áradozok itt tovább. :) Legyen mindenkinek nagyon szép napja!!

k.a.t.i.c.a
 
 


Sziasztok Lányok!

Na, tegnap végigültem a szülésfelkészítőt, több mint két óra volt, nagyon sokan voltak, de érdemes elmenni. Egy szülésznő tartotta.
A normál szülés menete volt a téma, tágulás-kitolás, mikor induljunk el a kórházba, mikor van baj, és mikor kell a legközelebbi kórházba sietni stb stb. Érdekes és egyben félelmetes is volt :)

Ez a program, akit érdekel, és Istvános:

1.alkalom: 2008.02.27 15.00 óra – Szent István Kórház ebédlője

Jelentkezés.
A kórház és szemléletük bemutatása.
A terhesség alatti változások
Méhen belüli élet

2. alkalom: 2008.03.05 15.00 óra

A szülés történései

3. alkalom: 2008.03.12. 15:00 óra

Relaxáció

4. alkalom: 2008.03.19 15:00 óra

Fájdalomcsillapítás

5. alkalom: 2008.03.26 15:00 óra

Gyengéd születés

6. alaklom: 2008.04.02 15.00 óra

Babaápolás Szoptatás

A felkészítő órák után 6-8 pár részére szülőszoba látogatás.

Az előadások a 6 alkalom után újrakezdődnek, így nem maradt le senki semmiről, még 36 hetes, nagy hasú kismamik is bőven vannak. Sőt! Talán majdnem nekem volt a legkisebb pocim :lol:

Én az első előadásról maradtam le, de mondjuk nem biztos, hogy meghallgatom, mert addigra már a terhességről elég sokat fogok tudni :lol:

Utána rohantam át a B épületbe tornára, késtünk egy páran negyed órát, de azért jól esik ez a kis mozgás is.

pöttömpanni
 
 


Nézegettem a linkeket amiket beraktatok a légzésfigyelővel és a bébiőrrel kapcsolatban.

Mi vasárnap elmentünk az Elefáni bababoltba, és ott ilyen árak voltak:

AC300 Captivával 22eFt
AC301 Captivával 34eFt
AC401 Captivával 39eFt

Szerintem az ajándék szemetes miatt megéri az a plusz 1-2 ezer forintos többletköltség, mert nem minden boltban adnak hozzá sajnos.

Én végül meggyőztem magam, hogy mivel nem olyan kicsi a lakásunk, és van egy mini kert is hozzá, bébiőröset veszek, és akkor már inkább a 401-t, mert azt fel lehet magamra akasztani akárhová megyek.

pöttömpanni
 
 


Köszi lányok a suttogóval kapcsolatos tanácsokat!

Jaj, még azt szerettem volna kérdezni, hogy a két mammut közötti ruhaboltnak mi is a neve? Illetve egész pontosan merre is van?
Melyik oldalon, ha mondjuk a villamos felől közelítek?

pöttömpanni
 
 


Sziasztok!

Na végre vehetek egy kis levegőt, most a szavazás közeledtével olyanná váltunk mint egy nagy ideges hangyacsapat a diliházban......

Zsófi: Én is rákérdeztem, hogy érdemes rubeola ellenőrzés miatt vért venni, de tök mindegy ha már várandós vagy. Mert ha véletlenül azt hozza ki, hogy nem voltál, akkor sem tudsz már semmit tenni, védőoltást sem kaphatsz. Tőlem emiatt már nem is vettek.

Lei!

Nálunk nincs is ilyen cukros lötyis vizsgálat automatikusan, szóval nem gáz ha kihagyod sztem. Vesznek vért kora reggel üres pocakra, aztán meg kell enni egy zsemlét és inni kell egy pohár tejet. Utána újabb csapolás 2 óra múlva. Ha valami gáz van, ezzel a vizsgálattal is kimutatható az emelkedett cukorszint. Tehát ha eltér a normálistól az érték, csak akkor kínoznak tovább a gáz lötyivel.

Beleki, én is elkérhetem a táblázatot? r.zsoofi@gmail.com
nagyon köszike.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok:)

Jaj, de jó, megint süt a napocs:)
Remélem jól vagytok és a betegeskedők is gyógyultabbak már?!

Veronika,

Megnéztem a bambino oldalt, tök jó dolgok vannak fent és árban is szuperek pl. a babakocsik. Ha jól látom Szekszárdon van üzletük, egy kirándulás keretében meg is érné leugrani szétnézni, főleg, hogy 50e körül vannak multifunkciós babakocsik újonnan.

Köszi az infóért, nagyon hasznos!

sniky
 
 


Veronika, Niki, mi is a Bambino-nál vettük a kocsit :)

Érdemes elmenni.

k.a.t.i.c.a
 
 


Tényleg jó a bambínós oldal.
Sajna viszont a megfizethető kategóriájú multifunkciós babakocsi Pierre Cardin, arról meg csak rosszat hallottam eddig. Nekem az a CAM tetszik onna, de az meg már nagyon gáz ár. Bár ha belegondolok, hogy veszek egy nagyon egyszerűt, akkor is kell mellé hordozó a kocsiban.
Amugy a nagyon egyszerű 16E ft-os kocsi, ami újszülött kortól is használható, nekem nagyon bejön. Most akciós, a BONDEL Caribic. Olyan masszívnak látszik és amellé még mindig be lehet szerezni egyéb eszközöket és úgy is olcsóbb.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aprooka, akkor sztem inkább megéri a Bondel Marathon, az sem drága és nagyon masszív. Vagy a kétfunkciósok és ahhoz már csak 1 hordozót kell vennetek. De persze ez csak egy tipp. :) A Bondel-ek nagyon erősek, a Pierre Cardin valóban gyenge minőség.

k.a.t.i.c.a
 
 


Hello Kismamik!

Nátha végre eltűnőben, de azért még kúrálom magam.
Még nem tudtam elolvasni miket irkáltatok, de azt hiszem most egy ideig nem is lesz rá időm mert csak hétfőn jövök haza. Megyünk anyósékhoz pocakmutogatóba Taszár citybe.

Nálunk pl. most az okoz óriás fejtörést milyen színű szoba lenne a legjobb , bár még a nemét nem tudjuk de már gondolkodóba estünk.
találtam egy oldalt szép kis képek vannak ötletnek esetleg nézegessétek meg ha érdekel titeket.
http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=19236021

Hétfőn jövök újra! Mindenkinek kellemes hétvégét nagyon szép időt és jó pihenést!!!:D

Zsófi! Látod megrendelte a csapat neked a jó időt a napsütést virulj ki légy nagyon szép, boldog és nagyon jó mulatást !!!! :)

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Katica: az a baj, hogy annak felfújható kerekei vannak, és azt nagyon nem ajánlják. Én is azt néztem először. Bár tény, hogy nagyobb a fekvőfelülete.
De érdemes kockáztatni, hogy kipukkad séta közben?
Ugye, ezek is összecsukhatóak?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!

Sajna én is már megint elkaptam a takonykórt, egy kedves kollegám totál betegen járt be két napig, mondván, hogy nehogy az 1 éves kisfiát megfertőzze otthon, hát köszi csak engem sikerült!

Valamelyikőtök írt multkor egy homeopátiás orrcseppet, nagyon hálás lennék ha megint megírná, mert ez az orrdugulás kikészít!

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
györesz
 
 


Györesz: az orrcsepp neve Euphorbium, de nekem nem vált be. pillanatnyi segitség volt hogy vegyek 2szer levegőt az orromon aztán be is dugult újra. De lehet neked segit.
Kérdezd meg a gyógyszertárba kismamáknak mit lehet venni.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Aprooka, a felfújható kerék egy tömlős kerék, vastag anyagból, nem fog kipukkadni. Viszont nem rázza szét a picit, mivel átveszi a rugózást a váztól. Mi meg pont ezért döntöttünk mellette, de Ti tudjátok, nem mindenkinek egyformák az igényei. :) Esetleg érdeklődd meg olyantól, akinek van tömlős kocsija, meg olyantól is, akinek tömör a kocsik kereke. Hátha könnyebb lesz dönteni. A boltos is azt mondta a páromnak, hogy jól döntöttünk, mondhatta volna azt is, hogy nem jó és vegyük meg a drágábbat, de nem. Nagyon korrekt volt, elmondta mit ajánl, mit nem és ő is ajánlotta. De mondom, ez mindenkinél változik. :) Remélem mihamarabb találtok megfelelőt.

k.a.t.i.c.a
 
 


Mecsi!
Köszi, de akkor nem költök feleslegesen, próbálom kúrálni magamat! A gyógyszertárba mindenre azt mondják, hogy kismamáknak nem szabad, vagy ajánlják azokat a vizes orrsprayket amik szintén semmit nem érnek! Na mindegy majd csak elmúlik, multkor is 4 napig tartott!

Kép
Kép
györesz
 
 


katica!

Akkor Ti végülis nem rendeltétek?
Hol van Bambino bolt Bp-en?

Györesz!

A múltkor én írtam több féle homeós bogyesz nevét, nem már nem tudom miket. Megpróbálom visszakeresni Neked.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Györesz, ezt írtam febr. 19.-én:

Megtudtam az orrdugulásra jó homeopátiás bogyók nevét:
pulsatilla 9 ch
nux vomica 9 ch

Ezek a ch-k valamilyen potenciált jelölnek, így hát fontosak hozzátenni.
Remélem használni fog.

Mondjuk totál attól is függ, hogy milyen állagú, mennyire sűrű, stb. (bocsánat :oops: )
Így felváltva érdemes próbálgatni, nekem anno nagyon bejött.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aprooka, mi nem rendeltük. A párom épp otthon volt Bonyhádon és beszaladt Szekszárdra a Bambino boltjába. Megnézte elég stabil, meg erős-e ez a típus,amit kinéztünk és mivel az volt el is hozta. Még ajándékot is kaptunk hozzá, tehát pár ezer forint még leugrott róla.

k.a.t.i.c.a
 
 


Panni!

BBoom a kismamabolt neve, a mammutnál kell leszállni a villamosról és a két mammut közötti utcán, Lövőház utca kell sétálni egy kereszteződése kell átmenni és utána balra lesz. Elötte még lesz 2 in 1 üzletek is.
Vendég
 


Aprooka!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen!!!!

Kép
Kép
györesz
 
 


Szívesen Györesz!

Én meg nagyon köszönöm a táblázatot Beleki!!! Nagyon szuper, már csak egy-két dolog, meg egy-két Bababolt név és mehet a menet.

Azt hiszem összeszedem magam és hétvégén telefonálok a keresztanyámnak, hogy akkor számíthatok-e a hiper-szuper méregdrága babakocsijukra, amit anno kinőtt a gyerek. Megígérte valamikor 2 éve, de azóta nagy a csend. Viszont így szép summát takaríthatunk meg.

Nap mint nap bebizonyosodik áldott állapotom. Ti eddig hány dolgot ejtettetek le, törtetek össze?
Mert én közveszélyessé lettem nyilvánítva. :oops: Ma a tavaszi rizseshúst öntöttem rá az irodai asztalra, klaviatúrára, stb. Elég szép látvány volt, mint a bölcsiben. Újra tanulok enni. :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Beleki, esetleg én is megkaphatnám a táblázatodat?
Nagyon megköszönném :lol:

gabor.edina@gmail.com

pöttömpanni
 
 


Aprooka, én pont hétvégén kérdeztem anyukámat, hogy ahogyan nő a pocakom úgy egyre több dolgot ejtek majd le? :) Erre jót mosolygott. Szerintem csak szórakozottabbak vagyunk picikét a boldogsághormonok miatt. :) Ezért figyelmetlenebbek is és ejtünk le, öntünk ki dolgokat. :)

k.a.t.i.c.a
 
 


Jól van apróka:))) nem rossz, feszültséglevezetésnek sem:)))))

Megkaphatnám lányok én is azt a táblázatot? örök hála érte: sniky@freemail.hu

sniky
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?