Halihó!
Eltűntem, mert nagy munkában vagyok! A tejem totál visszaesett, így azon ügyködöm, és némi kis noszogatással Marci is, hogy visszajöjjön a tejcsi. Mostmár mindkét cicire szükség van a szopizásnál, és mindkettőt kieszi, így jön ki kb. 100-120 gramm evésenként. Kétóránként etetek,hogy kapcsoljon az agyam és nőjön a tej mennyisége. Sajnos Marci nem túl lelkes ebben az ügyben, sok a hiszti meg a sírás, nagyon megvisel...
Próbálok pozitívan gondolkodni, hogy visszajön a tej, meg ilyenek, hátha fejben is hibádzik valami, de sajnos nem nagyon vagyok jó ebben az önpszihóban
Minden nap megfordul a fejemben, hogy ez kész katasztrófa és jöjjön a tápszer, de ilyenkor mindig az eszembe jut Vörösbegy példája, aki szinte a nulláról hozta fel a tejmennyiséget és mostmár van neki teje!
Így most eszem, iszom, szedem a homeos bogyókat, iszom a teát és a sört
, na és várok, remélek...
Vörösbegy: neked mi volt a módszered a tejcsi mennyiségének növelésére??
Láttam, h elkezdtél almát adni Barninak. Mit jelent az, h először csak a levét?? Totál kezdő vagyok ebben
Tudnátok segíteni??
Ha muszáj, akkor én is adok majd neki tápszert, van még a fagyasztóban anyatejcsi,azzal kiegészítem neki a napi kaját, de amíg lehet, addig erőltetem a cicit
Ha nem sikerül, akkor viszont 3 hós korától menni fog a hozzátáplálás!!
Lafi: komolyan le a kalappal!! Mennyiféle kaját kitalálsz Hunornak! Hányszor is eszik most, egy nap, tápit?? Honnan tudjátok, h gyümi után kell még neki tápi vagy valami?? Én ehhez olyan, de olyan hülye vagyok... Te honnan okosítottad ki magad??
Hunor nagyon gyönyörű, édi a mosolya is!:)
Bingii: sz@rd már le a védőnőt, orvost!! Addig nőjjön Maja, amíg tud, anyatejtől nem lehet elhízni!! Egyébként meg ne vedd el tőle a cicit, nehogy csökkenjen a tejed mennyisége! Szerintem nálunk is ez volt a hunyó, h Marci nem evett elég intenzíven és meg már hiába mellszívóztam utána, az nem ugyanaz.
Alvás: szerintem kb. a 4 óra az reális, de inkább kevesebb, napközben. Inkább csak meg-megszundít fél órára, órára, aztán ébred is. Ja és séta közben is alszik kb. egy órát.
Marcsi: nagyon szép Ádám! Hogy elment a haja? Nagy hajjal született, ugye jól emlékszem?? Egyébként nagyon hasonlít az én Marcimra, csak neki még mindig óriási a haja.
Sleepin: annyira cuki az a kép a vonalzód mellett Bendéről! zabálni való!
Pocok: ti hogy csináljátok a táp+anyatej kombinálását? Egyáltalán honnan lehet tudni, hogy mennyi tápot kell adni a babának?
Na lelövöm magam, bocs a sok hülye kérdésért!!