konan!
Igen, vannak dolgok, amiért a FÉRFIEMBER meg tud változni.
A múltat ugyan nem tudjátok kitörölni, főleg mi nők vagyunk olyanok, hogy hordozzuk magunkban a sérelmeket.
Amivel nap, mint nap kínozzuk is magunkat.
Nőnek nő a társa lelkileg!!! Ebben biztos vagyok, mert csak egy nő tudja átélni, hogy mit is érezhet a másik nő..
Húú kezdek belebonyolódni..szóval szerintem várj hétvégéig, szerintem és hétvégén, ha nem dolgozik a párod ülj le vele beszélgetni, de úgy, hogy csak kettesben legyetek és a fiacskád ne zavarjon meg
...akár egy pohárka bor mellett
-az nem árt a babának, állítólag még jót is tesz, az én dokim is ajánlotta-
talán hatásosabb és bensőségesebb lehet a beszélgetés a férjeddel.
Mondd el neki őszintén az aggodalmaidat, és a félelmeidet is.
Mondd el neki, hogy szeretnéd ezt a pici babát boldogan várni, és ehhez nagyon kellene az ő segítsége is, mert nélküle nem fog menni.
Én nem vagyok egy taktikus nő, mindig őszintén beszélek a párommal, és a taktikákat sem ismerem...deeeee azért a babával talán sikerül nyeregbe kerülnöd.
Amennyiben van lehetőségetek együtt menjetek el az ultrahangra..és dícsérd a babát, hogy mennyire hasonlít rá...ez megfogja érinteni még akkor is, ha kőszikla van néha a szíve helyén
Kíváncsi vagyok nagyon, hogy hogyan sikerül..de biztosan a csajok is adnak valami jókis tanácsot..nekem ez jutott az eszembe..én így csinálnám.
pusz