Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Viki!
Drukkolok én is, hogy minden rendben legyen! Mikor lesz eredmény?
Gyönyörűségesek így együtt e gyerkőcök, kérünk még képeket! :)

Monee!
Gyerekzsúr jól sikerült, csak Violka fáradt el nagyon a végére, mert nem aludt délután! Majd teszek fel képet is, de még nem töltöttem fel őket a gépre.
Ovi: hát, a reggeli kelésekkel gondok vannak, nehezen megy... Pedig fél 8 felé ébresztem csak, korábban nem. Ma már nehezen váltunk el, a nyakamba csimpaszkodott, és kérte, hogy ne menjek el! Hát, majdnem bőgtem, de szerencsére ő nem sírt, remélem utána sem, hogy eljöttem! :(

Ma ügyintéztem, okmányirodában másfél óra várakozás után végre átirattam a kocsit a nevemre! Csak tudnám, miért adnak akkor időpontot?! :evil:

Vince baba igen, már 23 hetes a pocimban! Most már nagyon jól viselem a terhességet, hányinger teljesen megszűnt, álomkór szintúgy, ilyenkor aktívabb az ember, fészekrakás ösztöne hajt talán, vagy mi! :) Csak a nagy pocakom "zavar" kicsit (Violával ekkor még fele ekkora volt!), meg hát a súlyom, de nem érdekel, majd leadom utána! 6 kg jött föl eddig, állandóan enni tudnék! :?

Kanga mama!
Turi ügyben én sem vagyok jártas, de anyósom sokat jár, és túr Violkának is jó cuccokat, megkérdezem majd tőle, jó?

Tencsi!
Remélem, már teljesen meggyógyultatok, sajnos, én is tudom, milyen ez, mi is benne voltunk! :? :(

Lassan megyek az oviba, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Monee!
PKU-ról én is csak annyit tudok mint Viki, viszont egészen Aíz születéséig nem is hallottam róla :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: !

Köszi mégegyszer mindenkinek a kicsi menyasszony dicséretét!

Kanga!
Unokára vissztérve: akkor szerintem kitekerném annak a Zorronak a nyakát aki táncba vitte a lányomat :D :lol: :wink: !
Turit olyant ahol olcsó cuccok vannak nem tudok. Viszont itt Komlón minden szombaton a piacon árul egy fiatal párocska használt rucikat. Én megint turiztam Alíznak egy kis felsőt 300-ért.

Jevi!
Én azért nem is fektetem le délután Adélt mert akkor éjjel sokáig fent van, reggel viszont nem tud időben felkelni. Így meg simán elalszik fél 9 körül. Tudom nálatok bonyolultabb mert ott alszik Violka az oviban.

Sajnos a lányok nem lettek jobban (sőt Adél egyre rosszabbul lett), ezért tegnap a doktor néninél kezdtük a napot. Kaptak antibiotikumot, egy kevert orrcseppet meg köptetőt. Alíznak alig tudjuk beadni, tegnap este ki is hányta
:( .

Üdv:
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Nahát Erzsó, nem is örülsz? Fiatal nagymama leszel! :lol: :lol: :lol: Most menjek Komlóra a piacra???

Jevi, köszi, ha megkérdezed a mamát. :lol:

Monee, köszi a drukkot. A múltkor már eszembe jutott, de mindig elfelejtettem, a szopis fotelról le ne mondj, nálunk külön közelharcot vívtam azért, hogy a gyerekszobába kell egy kényelmes fotel... ebből nem engedek. :lol:
kanga_mama
 
 

 
 

Sziasztok!

Meg volt az első nagy közös sétánk! :D Meg kell mondjam őszintén, már nagyon hiányzott, hogy nem mozdulhatok ki sehová, így elmentünk 4-esben sétálni, és Peti tündéri édes volt! Végig fogta a babakocsit, nehogy elguruljon Tesóbabája, mert akkor mi lesz Tesóbabával, ha elgurul :lol: és nagyon kis édes volt, út közben többször behajolt babakocsiba, és beszélt az Esztihez,hogy mikor jön a mama, meg melyik kocsinak milyen kipufogója van :lol: :lol: szóval kis édes volt. Majd egy órát sétáltunk, szépen süt errefelé a napocska, jót is tett a lelki világomnak. :) A gátsebemnek annyira nem esett jól, de meg kell szoknia :? úgy húzódik még mindig :roll:

Esztike most szopizott 60-at (ma olyan 1,5-2óránként eszik) és már alszik is tovább, ő is egy kis Tündérke! :D

Szóval már csak szegedet kéne felhívnom, hogy mi van az eredménnyel, csak állandóna foglalt az a rohadt szám, amit megadtak! :?

Kanga mama!

Itt kertvárosban van két jó turi is, az egyik a Nagy Imre úton, egy 10-emeletes aljában.Nem tudom pontosan a címet, de ha a nevkós spartól jössz felfelé a fema felé, akkor bal oldalon lesz egy játékterem után. A másik meg a szintén a spartól befelé, a patika mellett. Nem tudom mennyire vagy erre ismerős! :oops:

További szép napot mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki, ismerős vagyok... csak a boltokat nem tudom elképzelni. A játéktermet tudom melyik az, akkor már meg fogom találni. Ott is van patika? Na, ezt nem tudtam, de akkor azt hiszem mihelyst működni fog az autóm, beleülök és megkeresem. Köszi a segítséget.
Peti a nagytesó... kis aranyos! Egyem a szívét. Eszti baba is jó kislány, reméljük így is marad. Most már nagyon jó időt jeleznek... úgyhogy szerintem egyre sűrűbbek lesznek a séták, nem igaz Viki?! A sebed meg majd csak meggyógyul, csak azért óvatosan!
kanga_mama
 
 


Sziasztok!

Eszti tegnap felcserélte a nappalt az éjszakával!:( Este akkorát szopizott, hogy minden vissza is jött belőle, persze jól megijedtem, mert Peti soha nem csinált ilyet, aztán alig mertem letenni, aztán meg ha letettem felébredt és nagyon üvöltött, asszem mégsem bírta a cukkinit, vagy valamit amit ettem,mert eddig nem volt vele baj, csak tegnap este.:( Úgyhogy éjjel együtt aludtunk,pedig nagyon nem akartam, de annak sem lett volna értele, hogy Peti se,mag férj se aludjanak, így inkább magamhoz vettem a kiscsajt! Persze szegedet továbbra sem lehet felhívni, mire tegnap nem volt foglalt, addigra közölték, hogy 3-ig lehetett volna érdeklődni,most reggel mel azt mondják, majd fél 11 után hívjam őket, na mindegy, mire oda tudok szólni, remélem már a papírt is megkapom!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Sajnos most már nem tetszik Violkának az ovi, reggel is rettenetesen sírt, és negyed óra múlva, amikor felmentem hallgatózni, még mindig sírt nagyon! :( Én meg az udvaron bőgtem! :( Sejtettem, hogy ez lesz, mert nagyon anyás!
Erzsó! Nálatok hogy volt ez Adéllal? Sokat gondolkodtam, hogy aludjon-e ott Viola, de arra jutottam, hogy igen, mert ha nem alszik 5 óra felé már kezelhetetlen, viszont sokszor átlendül, és ugyanúgy 10 fele alszik csak el este! :? Hétfőn nem aludt, és a többieket sem hagyta, annyira sírt, ma meglátjuk, ha nem tud ott aludni, akkor nem erőltetem a dolgot. Csak múlt héten meg olyan szépen elaludt! Tanácstalan vagyok... :(

Kanga mama!
A Nagy Lajos kir. úton van a turi, hétfőn reggel van bálabontás, de állítólag nagy a tömeg, meg a lökdösődés, szóval nem tudom, én már bizti nem vállalnám be a pocakommal... Hogy pontosan hol is, ott az Ifj. Ház felé, asszem valami Sztk vagy mi van még ott, ezt nem tudom pontosan. :oops:

Tegnap ráadásul olyan epegörcsöm is volt, hogy azt hittem, ez már a vég, még levegőt is alig kaptam, úgy felpuffadt a hasam! :shock: :? Val.leg a borsótol, amit ettem, pedig azelőtt nem volt ezzel gondom! :?

Mennem kell, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Jevi, tényleg... köszi, már tudom, hogy hol van. Csak azt nem tudtam, mikor van bálabontás. Hát azt hiszem nem hétfőn kell odamenni.
Most mikor elkezdtem írni a hozzászólást, a párom ideállt mögém és meglátva Violka fényképét a szalagodon, csak ennyit mondott: "Milyen szép kislány!" :lol:
Óvoda: tudom, hogy nem vigasztal, de a kericsajom ugyanezt csinálja a bölcsiben, hol alszik, hol nem... amikor nem, akkor már 5-kor KO, de van, hogy este 10-kor még ugrál. De az sem mérvadó, hogy ha alszik, mert bizony akkor is tud gyagya lenni. Szóval nem tudom és nem értem én ezt a gyerekek körében. Mi csak abban bízunk, hogy az oviban talán már más lesz, de most hogy olvasom amit írtál... hát... majd meglátjuk (a vak is ezt mondta). :?
kanga_mama
 
 


Jaj, hát Vikinek is akartam írni, hogy majd csak alakul, ne keseredj el... reméljük, hogy szimpla nyügi volt és nem más. :?
kanga_mama
 
 


Kanga mama!

Ma voltam az egyik turiban,megnéztem a címet, Nagy Imre út 57.!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki, imádlak, köszike! :lol:
kanga_mama
 
 


Kanga Mama!

És azt elfelejtettem az előbb, hogy most 50 % van mindenre, a készlet erejéig! :wink:
Vettem az Esztinek egy badyt 75 forintért, a Petinek meg egy tök új farmert 500-ért. pólókat 150-ért, meg egy kicsit használtabb nacit 300-ért! :) :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Viki!
75 ft-ért ?! :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :lol: :lol: :lol:
Te mázlista :D !
Nem alvás :cry: .
Ha vigasztal, (Tudom nem ) Alíz sem alszik éjjel. Csak cicin hajlandó aludni. Van amikor annyira mélyen alszik és közben elfordul tőlem, de abban a percben már ordít a cici után. Hiába simizem vagy énekelek, addig orít amig oda nem adom neki.
Már volt hogy a cumit oda szoritottam a cicimhez, hátha.........
Ilyenkor szokták azt mondani hogy kicsi de nem hülye :D .
Pedig Ő 4 hónapos koráig aludt. Mondjátok meg akkor miért változott meg ennyire???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jevi!
Adél is febr.-ban kezdte az ovit. Nem volt vele soha gond, nem sírt. Igaz beszélni sem beszélt senkivel. Ha kérdezték válaszolt, de egyébként nem mukkant meg.
És most szept.-ben az első napon nagyon sírt. Ő bent én meg kint.
8.15-től üvöltött 9-ig (addig hallgatoztam :oops: ). Akkor haza jöttem megetetni Alízt és vissza mentem. Úgy voltam vele ha még mindig sír akkor haza hozom, de már nem sírt.
Másnap meg beigértem neki valami hercegnős cuccot és nem is volt gond.

Hűűű, még akartam valamit de elfelejtettem. Na mindegy!
Megyek, megsült az almás pitém! :wink:

Sziasztok!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Húha, fel kell hívnom a sógornőmet, hogy jön-e velem... bár az autóm még mindig nem jó, de akkor megyek 8 kerekűvel... :lol: Body kéne még egy pár darab, meg rugi... és ha már ott vagyok, még isten tudja mi minden...
kanga_mama
 
 


Jaj meg van mit akartam még mondani :lol: !

Képzeljétek Alízkánk tegnapelőtt FELÁLLT!!!
(igaz el is esett) Azóta aktívan gyakorolja ezt a tudományát. Képeket majd hozok róla, csak még nem töltöttem át őket.

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Kismamik!
Megkímélt ruhácskáink is vannak eladók!

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Erzsó, Alízka nagyon ügyes, kicsi szívem, biztosan nagyon édes, ahogy próbálgatja.
Figyi, ha megtudom, fiam, vagy lányom lesz... valszeg érdekelni fog. Rendben? :lol:
kanga_mama
 
 


Ja és persze, nehogy félre tedd nekünk, isten tudja mikor kerülünk sorra. :cry:
kanga_mama
 
 


Visszahívtak szegedről: NEGATÍV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki!
Jujj, de jó!!!! Nagyon örülök!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Viki!
Tök jó, nagyon örülök! :D :D :D

Erzsó!
Most végülis úgy döntöttem, nem alszik ott, így ma már nem is sírt annyira, megnyugodott hamar. Talán ez lesz a megoldás? Végülis már megszoktam, hogy nem alszik, ha meg nagyon zizzent, elviszem egy kicsit kocsikázni, ott tutira bealszik! Majd meglátjuk, végülis most otthon vagyok, megtehetem. Meg aztán nekem is baromira hiányzik már délutánra! :)
Alíz nagyon ügyes kislány! :shock:
Én múltkor végignéztem Violka cuccait, sok minden használható még, csak a nagyon rózsaszíneket vettem ki, de így is el vagyunk látva! :)

Kanga mama!
Köszi a képdícséretet férjednek is! :wink:
Remélem sikerült jó dolgokat turizni!

Megyek, mert fürdetni kell, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Hú, ma 1,5 órát sétáltunk 4-esben! Majd apa még ment Petivel + egy kört, addig Esztit tisztába tettem és megetettem! Hát,azért elfáradtam én is. Nem elég,hogy éjjel nem alszom túl jól azért csak 2 hete szültem, még mindig itt fáj,ott fáj, stb... de annyira jó, hogy már ki lehet menni!!!!!!!!!!! :D :D :D :D és a napsütés tök sok erőt ad :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Viki!
Gyönyörűek vagytok a képeken, Petike nagyon jó testvér lehet, sétizzetek is sokat, nagyon szép idő van! :)

Hétvégén mi is csavarogtunk, szombaton Székesfehérváron voltunk kézimeccset nézni, meg Párom húgával találkozni, aki ott kapusedző a csapatban. Jó volt, csak az út kicsit fárasztó, de Violka nagyon kis ügyes volt, sokat aludt az autóban. Vasárnap pedig Orfűn voltunk, gyönyörű idő volt! :)

Ma ovi, Violka még mindig sír, de már csak nekem szól, ahogy belépett a csoportba, már el is hallgatott. :shock: Még nem alszik ott, de most jó így, mondjuk itthon sem alszik, de legalább este korábban lefekszik.

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Viki!
Egyet értek Jevivel, gyönyörűek vagytok a képeken!

Jevi!
Lehet hogy be fog vállni, hogy ebéd után haza jöttök. Nekünk bejött, igaz Adél szeretne ott aludni de itt nem engedik meg mivel én itthon vagyok. Egy hátránya van hogy így nagyon rövid a délelőtt.

Lányok!
Ma az erkélyen 27 fok van :D :D :D :D :D :D :D :D !!!!

Üdv mindenkinek!

Erzsó
Kép Az első felállás....
Kép ...és annak következménye
Kép Ügyes nagylányom

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Bocsánat,hogy így ismeretlenül írok nektek.(remélem Kanga mama nem haragszik meg)

Kanga-mama magyar hangjaként jelentkezem :D Megszületett a kislányuk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Már aláírták a papírokat,hamarosan ő is jelentkezik és mesél. :lol: :lol: :lol:

Viki: Mi ismerjük egymást :D Anyósod kolléganője vagyok és a Mikulás ünnepségen találkoztunk :D Gratulálok a kis Eszter Viktóriához :D

Szép napot mindenkinek! Betti

Kép
csöpke
 
 


Szia Betti!

Remélem Ti is jól vagytok! :D

Kanga Mamának meg gratulálunk, és remélem hamar megkapják a babájukat, és nagyon boldogok lesznek! :D várjuk a jelentkezést! Betti! Köszi a híreket! :D

Erzsó!

Gyönyörűek a lányok, mint mindig!

:wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Csöpke!
Köszi hogy meghoztad ezt a csodás hírt!!!!!

Kanga mama!
Szívből gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok! Egy szép álom valóra vált!
:D

Szép estét!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

KANGA!

Nagyon nagyon gratulálok Nektek!
Ilyen jó hírt nem is vártam! Ez fantasztikus!


Gratulálok a kislányotokhoz! :D
Tudom, kicsit furin hangzik, de én várom a Te születés történetedet is!

(Jajj, még a könnyem is kicsordult! 8))

Viki!

Eszti nagyon hasonlít már ilyen pöttöm korában is Petire. :)
A meztelenkedős kép nálam most a nyerő! :D

Erzsó!

Mekkorát esett Alíz? :lol:
Ez a tábla tök jó ötlet... na majd ha oviba kerülünk. Asszem még van egy kis időm megfontolni a vásárlást. :D

Jevi!

Hogy telnek a napjaid, mostmár Vincével kettesben? :D

Tegnap voltam UHn.
Jelentem minden oké van. :D
Mindene megvan, épp annyi rajta az alkatrész ami szükséges. :D
CRL: 63 mm
BPD: 21 mm
Tarkóredő: 1,6 mm
Kaptunk fotót is róla (annyira szép! :D), a héten valamikor felrakom, csak még nincs bescannelve. :)

Norbi is eljött velem. :D
Én sajna a monitorból nem láttam semmit (mért így van ez a Megyeiben?!), csak Norbi arcát tudtam nézni közben, de az is egy élmény volt. :D

Kellemes napot mindenkinek!
Kanga, mihamarabb jelentkezz!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Csak kutyafuttában mert rohanunk az oviba.

Monee!
Lehet nézni a monitort, igaz nem a dokiét. DE a másik oldalon (neked balra) direkt van egy másik, hogy a kismama is lássa a pocaklakót.
Nekem mindig mondták hogy ott tudom nézni!

Na most csak ennyi!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Erzsó!

Most ott nincs monitor. :(
Voltam már jó párszor UH-n a baba előtt is és eddig egyetlen alkalommal volt csak monitor a bal oldalon. Nem tom, lehet hogy elromlott vagy mi, de most nincs ott semmi. :(

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!


Kanga mamáék úgy néz ki,csütörtökön jönnek haza a kicsi Ivettel. :D :D :D Puszil benneteket és ha tud, jön majd mesélni.

Viki: Jól vagyunk ,köszönjük,Lauránk nő mint a gomba. :lol: Gyönyörűek a gyerekeid! :lol:

Erzsó: A te gyerkőceid is csodásak. :lol:

Puszi mindenkinek:Betti

Kép
csöpke
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Micsoda hírek! :)

Kanga mama!
Szívből gratulálunk a kis Ivetthez, nagyon jó egészséget kívánunk Nektek!


Csöpke!
Köszönjük a csodás híreket! :)

Monee!
Örülök, hogy minden rendben! :) Én ma megyek Borsay dr.-hoz.
Hogy telnek a napjaink? Pörgősen, olyan hamar elmegy a délelőtt, aztán rohanás az oviba, Picúrra most sincs semmi időm! :( Sőt pihi sincsen, mert ugye itthon nem alszik Viola, asszem megpróbáljuk jövő héttől az ottalvást! Pocak pedig hatalmas, most már nehezebb minden, lassítani kéne, de olyan sok minden van, tavaszi nagytakarítás még visszavan, lakás átrendezés szintén. :(

Viki!
Szerintem is nagyon hasonlít Petire Eszti baba! :) Le se tagadhatják, hogy testvérek!

Erzsó!
Nagyon ügyes a kis Alíz, hogy már feláll! :shock: :)

Megyek, mert Violka hiányol, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Kanga mama!

Szívből gratulálok a kislányotokhoz! Nagyon örülök, hogy valóra vált az álmod! :D

Viki!

Nagyon jók a képek! Nagyon aranyos Peti, ahogy szereti a kistesóját. Amikor ilyen képeket látok, előtör belőlem is, hogy mi lenne ha.... :)

Erzsó!

A Te kislányod is jó korán kezdi az álldogálást, nemsokára futkoshatsz te is utána.

Velünk nem sok minden történt az elmúlt hetekben, napokban. A Máté megint volt beteg, három nap bölcsiben töltött nap után. Mostmár megint jól van, és járunk bölcsibe, de már nagyon várom a tavaszt, mert jó lenne túl lenni ezen a náthás, köhögős időszakon. A Máté nagyon szépen elkezdett beszélni, mindent utánoz, mindent kérdez. A múltkor a tescoban a halakat nézva azt mondta, hogy "eltolatott a hal" az elúszott helyett, meg tudtam volna zabálni.

Mindenkinek jó éjszakát!

Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok!

Kangaaaaaaaaa!

Türelmetlenül várom a kislányod fényképét! Remélem már otthon vagytok! :D

Feldobok gyors egy pár képet.

Először is a baba. (Az UH képet mi fordítottuk meg, mert így jobban látszik a gyerkőc rajta. :D) Ő az! :lol:
Kép

Aztán az én jóllakott hasam. :D
Kép

Jevi!

Én is szerdán voltam Borsaynál, csak én egészen a rendelés elejére mentem, így nem kell sokat várni.
Délután megint nagyon sokan voltak?

Remélem sikerül ez az alvós dolog az oviban. Tényleg már neked sem ártana egy kis pihenő. Meg aztán a babának is jó lenne, ha tudnálegy kicsit rá is figyelni... de ezt Te is tudod. :)

Netty!

Milyen a munka? Te vagy otthon Mátéval amikor beteg, vagy valaki tud segíteni?

Sok sok minden jót hétvégére!
Mi menésben leszünk, uh. lehet hogy nem fogok tudni jönni.
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Kedves Lányok!

Mindenkinek köszönjük a gratulákat. Ivett csodálatos kislány, teszi a dolgát. 3 óránként eszik, alszik.
Fényképeket egyenlőre még nem rakhatok fel. E-mailben szívesen küldök, ha adtok címet.
Látjátok, 17-én még turit kerestem, meg nyafogtam, erre 21-én megszületett Ivett és 22-én reggel már találkoztunk is. :lol:

Viki, nagyon édes Eszter és Peti együtt. Gyönyörű gyerekeid vannak.

Most nem tudom folytatni, kajcsi idő van és nyüszi-büszi! Majd még jövök! :lol:
kanga_mama
 
 


Kanga!

Én szeretnék kérni képeket, helyesmonika(kukac)gmail.com a címem.

További sok sok mindent jót Nektek is! :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Viki!
Nagyon helyesek a gyerekek, olyan édesek külön-külön is, de együtt még inkább! :)

Kanga mama!
Én is szeretnék képeket: eva.leipold@freemail.hu címre küldheted! :)
Minden jót Nektek!

Mennem kell, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


lemaradt:
Monee!
Köszönjük Neked is a képeket, olyan izgi, nemsokára Te is megtudhatod, ki is lakik a pocidban, ha szerencséd van! Nevek már vannak?
Én 3/4 6-ra mentem, általában akkorra hív mindig, és most szinte rögtön bekerültem, alig kellett várnom! Legközelebb márc. 26.-án megyek. Te?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az első tanácsadásról! Eszti 3700 g és 51 cm, vagyis kerek 1 kg-t hízott 3 hét alatt és 4 cm-t nőtt! :D április 8.-án megyünk a 2 hós oltásra, és beadatom neki a rota vírus ellenit is, abból is megkapja akkor az elsőt!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Mi is megjöttünk a tanácsadásról. Háááát nagyon el vagyok keseredve! Alíz eddig sem volt egy nagy vasgyúró tipus, min. mennyiségeket hízott egyik hónapról a másikra. Most 1,5 hónap alatt is csak 32 dekát hízott. 6980gramm és 68cm. Nagyon az alsó határt súrolja. Ha ápr.15-ig (akkor megyünk legközelebb) nem szedi össze magát akkor alultápláltnak fogják "minősiteni" :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: !
Pedig rengeteget eszik, de emellett egy perc nyugta sincs.
Nyugodt, kiegyensúlyozott baba. Egy hét alatt 3 fogat nővesztett, ágyba kapaszkodva lépeget, és ha fogjuk a kezét megy!
Gábor szerint hülye vagyok hogy aggódom! :evil:
Egyébként tényleg kicsi, de szerintem formás :lol: !

Képek nagyon szuperek!

Kanga!
Én is szeretnék képet pici lányotokról :wink: .
adelka04@vivamail.hu -ra jöhet, és mégegyszer nagy gratula nektek!

Bocsi hogy nem reagálok mindenkinek, de most eléggé taccson vagyok!

Szép napot mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Kép
Íme a kis soványság
Kép

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Erzsó!

Egyáltalán nem tűnik alultápláltnak a lányod,nyugi! És gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűű! :wink: Amíg szépen fejlődik (ül, áll, lépeget., stb..) , meg nyugodt baba, addig miért nem hagyják békén, nem értem? Szerintem se aggódj, bár tudom, könnyebb mondani másnak :?

Kangamama!

Én is kérek képet kicsi Ivettről, ha lehet! nagyviki78@freemail.hu

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Kanga!

Megérkeztek a képek, nagyon szépen köszönöm!

Ivett baba gyönyörű, csodálatos!!!
És mekkora hajacskája van :D :wink: !
Ahogy néztem a képeket zokogtam.............


Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Erzsó, nagyon szépen köszönjük. Imádjuk! Most már el sem tudom képzelni nélküle a további életünket, pedig még csak holnap lesz 2 hetes. Igen, nagy hajacskánk van, valszeg nemsokára fodrászt kell hívjunk... hehe... :lol: :lol: Legalább is nekem nem ártana.
Figyi, aki azt mondja, hogy Alízka alultáplált, az hülyeséget beszél. Gyönyörű kislány!!!
kanga_mama
 
 


Sziasztok Lányok!

Előkerültem én is! Olvastalak Titeket, de az írásra sajnos nem maradt már időm. Néha győzöm magam utolérni, vhogy mindig van mit csinálni a fene egye meg!!!!

Kanga Drága, szívből gratulálok a Ti kis Csodátokhoz!
Nagyon sok boldogságot és millió meghitt pillanatot nektek. Megkaptam a képeket és el voltam ájulva, gyönyörű kislányotok van és elhiszem, hogy nem tágítasz mellőle!!! Nagyon formás, abszolút nem újszülöttnek tűnik!!!

Viki, csak ámulok a gyönyörű családodon! Eszter baba nagyon szépen fejlődik, eszméletlen az 1 kiló, 2x csináltak ilyet az én manóim is!!! :lol: Peti tündéri, ahogy "legyeskedik" a hugica körül!!

Monee, szuppper a kép!! Manócska csuda édes és a pocid meg nagyon helyes!! Ez már több a jóllakotságnál!!!!

Jevi, nem lehet egyszerű most neked. Sikerült a héten már az oviban aludnia Violkának!! Rád is rádférne egy alapos pihi. Annyit gondolkodtam azon, hogy mi lesz az enyémekkel szeptembertől a bölcsiben..... na majd meglátjuk akkor.

Erzsó, nem kiakadni. Egyszerűen jól fel tudnám pofozni az ilyen gyerekorvost. Hogy mondhat ilyet?? Az nem tűnik fel neki, hogy a kislányod csodaszép, mosolygós, kiegyensúlyozott, mindent csinál amit kell, sőőt! Próbálj meg nem foglalkozni vele, bár tudom, hogy ez nem könnyű. Megkerestem, hogy a gyerkőceim ennyi idősen mekkorák voltak. Viki 7080 gr és 64 cm, Domcsi 7220 gr és 68 cm. Nem olyan nagy a különbség, főleg Vikicával!! Egyszerűen vannak olyan gyerekek, akik nem híznak hiába esznek sokat. Domcsi is egyszálbelü, nagyon vékony testalaktú, pedig tud enni rendesen.

Mi jól vagyunk szerencsére, hamar kikászálódtunk a betegségből, azóta olyan étvágyuk van, hogy győzöm etetni őket! Nem is bánom, mer sose voltunk vasgyúró alkatok, de most a Domcsi csont és bőr volt. Most már nagyo szupi a fogása és a kisasszony meg elég rendesen kikerekedett!!! :lol: Holnap megyünk barátnőmékhez ahol nálunk két hónappal idősebb iker fiúk vannak. Kiváncsi vagyok rájuk, már ezer éve nem találkoztunk.

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Néhány kép a manókról! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?