Sziasztok!
Viki!
Drukkolok én is, hogy minden rendben legyen! Mikor lesz eredmény?
Gyönyörűségesek így együtt e gyerkőcök, kérünk még képeket!
Monee!
Gyerekzsúr jól sikerült, csak Violka fáradt el nagyon a végére, mert nem aludt délután! Majd teszek fel képet is, de még nem töltöttem fel őket a gépre.
Ovi: hát, a reggeli kelésekkel gondok vannak, nehezen megy... Pedig fél 8 felé ébresztem csak, korábban nem. Ma már nehezen váltunk el, a nyakamba csimpaszkodott, és kérte, hogy ne menjek el! Hát, majdnem bőgtem, de szerencsére ő nem sírt, remélem utána sem, hogy eljöttem!
Ma ügyintéztem, okmányirodában másfél óra várakozás után végre átirattam a kocsit a nevemre! Csak tudnám, miért adnak akkor időpontot?!
Vince baba igen, már 23 hetes a pocimban! Most már nagyon jól viselem a terhességet, hányinger teljesen megszűnt, álomkór szintúgy, ilyenkor aktívabb az ember, fészekrakás ösztöne hajt talán, vagy mi!
Csak a nagy pocakom "zavar" kicsit (Violával ekkor még fele ekkora volt!), meg hát a súlyom, de nem érdekel, majd leadom utána! 6 kg jött föl eddig, állandóan enni tudnék!
Kanga mama!
Turi ügyben én sem vagyok jártas, de anyósom sokat jár, és túr Violkának is jó cuccokat, megkérdezem majd tőle, jó?
Tencsi!
Remélem, már teljesen meggyógyultatok, sajnos, én is tudom, milyen ez, mi is benne voltunk!
Lassan megyek az oviba, üdv: Évi