Sziasztok
Sziszike
Köszönjük szépen már jól van,csak extranyűg van két napja.
Tegnap éjjel is 11 kor ordított mint a sakál.Kapott teát az sem volt jó,majd nurofen szirup, mert sehogy nem tudtam megnyugtatni,és keserves sírás tovább.No akkor nem tudtam várni ,csináltamneki 125 tápit becsókolta és elaludt.
/pedig megvolt az 5 evése estig/szóval nem tudom mi lehet a baj.
Szakdoga
hát én nem tudnám csinálni
de te is ügyi vagy
Úszás miatt meg nyugodtam szólj,nem is értem miért nem nyitják ki a szájukat az anyicik???
Mikegirl
Örülök,hogy Ati jobban van. Létezik a fogacska biza,nekünk is már alsó kettő most,hogy betegséggel kijött....tovább nehezíti a felső kettő/sőt 4/ mert mind be van duzzadva.
Dudu
Gratula a fogacskához
:):)
Judit
Fogyizol?CSak nem a 90 napos?Húúúúúúúúú én nagylegény voltam ,elkezdtem ,és a betegség közepén feladtam ,mert amikor ideges voltam nem is ettem,de éjjel meg ropizgattam
:)
Holnap kezdem újra.
Edit
Alex ügyike volt ,hogy így bírta
Gergőnek meg gratula a "leúszáshoz"
Mikor kezdett úszni?Szereti?Nem szedttetek össze fertőzést soha?
Viki
Mi is 2× eszünk főzit már elég rég.Dokinőnk mondta inkább 2 legyen ez mint a tápi ,mert az jobban hízlal és nem vagyunk mi sem alultápláltak
Sőt nekem tegnap evett egy pár falat vajaskenyeret./kinézte a Dius szájából/
És tegnap vettem DM-ben öszibarackos túrókrémes vévikaját hát csajok ez a csúcs!!!!!Fiam végignyögte az evést és mondta nyamnyamnyam,azt hittem megzabálom
Én nagyon gondolkodom,mert ugye néhol azt írják sovány túrót kaphat almával/bébiszakácskönyv 7 hótól írja/ csak félek hogy a gyomra még nem bírja,ezért prószáltam bébikajába.Még várok 3 hetet és akkor megprószálom ha dokinő engedi.
Nyuff
Ha ti hájpacnik akkor mi??????9,17 dkg 72 cm -kel mik vagyunk????
Szard le az ilyen orvost!!!!Szép formás Maja és szépen fejlődik,te meg nyugodt vagy.Gondold el ha úgy adódna /BÁR NE LEGYEN SOHA/ egy olyan vírus amit mi összeszedtünk mit csinálna egy olyan babóval akin nincs mit fogni,nincs tartaléka.NEkünk is azt mondta dokinő szerencsénk van ,hogy BÁlintak volt miből fogyni.
De ez sose legyen gondod,SZÉP KISCSAJ ÉS NEM HÁJPACNI.Az maximum ÉN VAGYOK