Új privát üzeneted érkezett!

Judit!
Utána néztem tényleg van benne valami :wink:
Vendég

Hát Csajok, én is max. gyedet kapok, és én most családi pótlékkal együtt 79500 Ft-ot kaptam. Hogy lehet hogy a max. gyedesek között is van különbség?

horvviki

én akkor a családival együtt 36000-rel vezetek!!!! :lol: :lol:
Vendég

Igen, Mamiblue!
A családi pótlék 2 kölyöknél +25e.

Viki!
A max. gyed 74e körül van. Nem lehet, hogy nálad sem oké valami?
Vagy úgyis mész már vissza és mindegy... ?

Kép
Kép
pfranciska

Ha már pénzezünk.....én előkerestem a januári bérlapom, és ez áll rajta:
- családi pótlék 12.200.-
- GYED 64.400 .- (GYED miatt kieső napok 14)
- és még volt itt 9 napra TGYS

Most nekem akkor elvileg februárra már tisztán GYED-et és családi pótlékot kellene kapnom, nem? Az nettó 80e kb. És én többet kaptam. Közel a dupláját :shock: A végén még fizethetem vissza :?

mikegirl

Viki: Én is maxot kapom! De nem tudom mennyi! Nekem mindig utalgatnak össze-vissza mindent! Nekem eleve a családi pótlék majdnem45 e ft, meg ugye 3 gyerek után jár a családi adókedvezméyn az 12 e ft, bár lehet, hogy ezt már eltörölték!

Mikegirl: Nem hiszem, ha magas volt a fizetésed,akkor az a 9 nap TGYÁS az eléggé megugrasztja! Én most 50 e-rel kaptam kevesebbet, mnt a TGYÁS-om volt, de mondom, én még tán 13. fizetési előleget is kaptam! Na én majd bizti fizethetem vissza, mert én tavaly még utazási csekket is kaptam!

Viki: Te munka mellett még megkaphatod a GYES-t is , ám!:)

mamiblue

Dincus különeben nyugodtan rakj fel a képeim közül nekem nincs türelmem válogatni :wink:
Vendég

Mamiblue
Gyes munka mellett - tudsz részleteket? Meddig, hogyan, kinek jár?

mikegirl

mikegirl, sajnálom Atit, jobbúlást kívánok neki, küldöm a gyógyító puszikat az arcocskájára :)
Te kapsz bérpapírt? Én mióta itthon vagyok, (2007 január) nem láttam ilyen papirost :x .
A mi napunk hajnal 4-kor kezdődött, eszeveszett ordítással :roll: aztán 6-ra megtudtam vigasztalni, de addig semmi nem hatott. Délelőtt és délután is volt még sírás, és most alvás van. Kiváncsi vagyok meddig.
Képzeljétek vittem aput az sztk-ba, és amíg nem került ránk a sor beugrottam a gyógyszertárba. Mondom a nőnek hogy 7 hónapos babának szeretnék valamiféle fájdalomcsillapítót (gondoltam én panadolra, vagy akármi másra, mert semmi nincs itthon). Azt mondja a nő, hogy ne haragúdjon nem adok. Én nézek rá értetlenül, nem értettem hogy mi van, nem vagyok abban a korban :lol: , vagy azt gondolja viccből kértem :lol:
Még mindig csak nézem, magyarázatra várva felhúztam a szemöldököm (szokásom). "Erre a nő mondja, hogy 7 hónapos babának nem kell adni még fájdalomcsillapítót, hogy a máját roncsolja, egész életébe ugyis be kell szednie majd egy csomó gyógyszert, ha nem kér mást kérem engedje a következőt az ablakhoz."
Nemtudtam hogy hirtelen felháborodjak, vagy köszönetet mondjak, de aztán köszöntem és távoztam.
Mit szóltok? Holnap majd veszek egy másik patikába :lol: . Milyen fájdalomcsillapítót vagy ajánlotok?

Kép
mona76

A GYED maximum összege:

A mindenkori minimálbér kétszerese, azaz 69000x2 138eFt, ennek vesszük a 70 %át az 96600 Ft és ezt nettósitjuk. Ez a felső határ, ettől nem kaphat senki többet.

Mikegirl: igen lehet dolgozni Gyed mellett is, de akkor redukálják az összeget azt hiszem a Gyed összegére és maximum csak 6 órás melot vállalhatsz! LEGÁLISAN!!!!

Kép
sziszike77

Sziasztok!

Ma egy éve, hogy csináltuk a tesztet, és megtudtuk, hogy valaki beköltözött a pocimba! Tök véletlen jutott eszembe, beszélgettünk erről,. megnéztem kíváncsiságból a naptárban, és ma van! :lol:

Gyes, Csokinyuff, csatlakozom, nekem is annyi, nem több! :(
És tényleg hasonlítasz Barrymore-ra, Mamiblue, szerintem jól írtad! :D

Mikegirl! Drukkolok Neked, hogy a szavakat tettekre tudjátok váltani!

Megyek aludni, kidőlök

dincuska

Dincuska!
Ennyire későn tudtad meg, hogy babát vársz?
Merthogy egyidősek leányaink, de mi már karácsonykor bejelentettük a nagyszülőknek...
Vagy valamit elnéztél? :)

Sziszike!
Én úgy tudtam, hogy a gyed maximálva van bruttó 83ezernél...

Csajócám 6 óta fönt van, unalmában kiszopizott mindent, aztán meg kirókázta a fölösleget a lakás különböző pontjain, utána összekekilta a ruháit is és most visszaaludt az ölemben...

Kép
Kép
pfranciska

Ja, és egész jól kúszik hátrafelé. Meg 2 hete bőszen hintázik előre-hátra négykézláb. És már nem dől el, mint egy fa, ha felültetem :) Szóval az elmúlt héten sokat ügyesedett Enikő.

Na, megyek, főzök egy kávét, hiába vagyok fönt 6 óta, még nem tértem magamhoz...

Kép
Kép
pfranciska

Én is karácsonykor már tudtam pedig akkor még csak két hetes voltam :lol:
Maja akkor volt 1.1cm :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mikegirl: Sajna semmi pontosat nem tudok, csak azt , hogy lehet dolgozni, sőt ha a munkahelyed beleegyezik máshol is dolgozhatsz! 3 éves koráig jár!

Mona: Nekem kiküldik a bérpapírom, ez is az ottani munkaügyesektől függ! Hát elég hanyagok nálatok :( Én a nurofent ajánlom, van kúpban is az biztos nem roncsolja a máját! Nekem volt már úgy, hogy Sebinek fájt a feje! Ő egyáltalán nem sírós, de akkor úgy ordított, nagyon lehetett rajta látni! És pár napig fogzási fájdalomra is lehet adni! A gyógyszertáros meg hülye!!!

mamiblue

csokinyuff: És barrymore magyar származású :D

mamiblue

Nálunk is Karácsonykor volt a nagy bejelentés. Én december 7-én csináltam a tesztet. Ha egy nappal előbb csinálom, akkor a Télapó hozta volna Atit. :lol: Azt nem tudom mikor készült :oops:
De szerintem nálam az UH tévedett a szülés időpontját illetően. Eleinte júli 28-ra kalkulálta, és később javította magát aug 8-ra. És én napra pontosan júli 28-án szültem :D

Mintha javulnának a pöttyök......de nem akarom elkiabálni.

Na lépek, mert Ati alszik, most egy-két dolgot meg tudok gyorsan csinálni, mert ébredés után tízórai, és irány a gyógyszertár. Az egyik krémet meg kellett rendelniük, mert nem volt. Mára ígérték. (Bioderma)

Szép napot!

mikegirl

Mona
Bérpapír - egy kötegben kapok x hónapot, ha bemegyek érte. Esetleg az asszisztens egyben kipostázza, de már ezen gondolkozott 3 hónapja.....

mikegirl

Sziasztok!

Hát én tényleg tegnap 1 éve tudtam meg... :lol: Előtte 1 héttel már bejelentkeztem nőgyógyászhoz, mert azt hittem fertőzésem van, aztán 1 nappal azelőtt megtudtam, hogy baba van, és aszontam: ,,Eredetileg egy fertőzés miatt jöttem, de most tudtam meg, hogy babám lesz." :D Édi volt a doki bácsi. :lol: Kérdezte, hogy nem gyanakodtam? Mondtam, eszembe se jutott, a hasam utána kezdett nőni, a menstruációm eleve nem volt rendes, meg semmi tünetem nem volt, csak az álmosság így utólag visszagondolva. Emlékszem a szilvesztert is végigaludtam. :D Ezért is volt bizonytalan a terminus, azt hittem, elmeséltem ezt az elején. Nem bánom, hogy nem tudtam hamarabb, csak végigizgultam volna az első 12 hetet, így ez kimaradt. :D

Mikegirl: De jó, remélem el is múlnak maholnap.

Franciska: Ügyi Enikő, Emma még semmi négykézlábas dolgot nem produkál.

Szép napot!

dincuska

Én úgy tudtam, , csak GYES mellett lehet dolgozni, GYED mellett nem...

Én az első gyerek után mentem orvoshoz, mert totál véletlenszerűen jövögetett meg a havim, sőt el is tünt pár hónapra. A dokit kértem, hogy tegye rendbe a dolgot, mert hamarosan ismét gyereket szeretnénk. Azt mondta, ebben a hormonális állapotban ez bizony igen valószerűtlen. Kb. 1 héten belül terhes lettem :lol: Ennyit az orvostudományról. Persze ez volt az utolsó csepp a pohárban, orvost váltottam :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert Fanni nyügi.

Csak gyes mellett lehet dolgozni, és csak Fanni egy éves korától mehetek el gyesre. Addig semmi... Szóval majd augusztustól gyesen is leszek meg dolgozok is. Akkor igy több lesz a pénz is 28ezer Ft-tal. Gyes mellett már lehet vállalni rendes 8 órás melót.

Fizupapir: nekem mindig kipostázzák

horvviki

franciska: köszönöm, írtam neki, kiváncsi leszek mit válaszol!

fizupapírt én is mindig megkapom postán.

ti mit csináltok a kiürült bébiételes üvegekkel? olyan kis formásak, hogy a szívem szakad meg amikor kidobom a szemétbe! miért nem lehet ezeket visszaváltani? :roll:

leko

Leko, ne is mondd, tele a szekrényem... Gyűjtöm, de már lassan nem férek tőlük, én is sajnálom őket! :roll: :D

dincuska

Dincuska!
Bocs, hogy nem emlékszünk... tuti, hogy írtad, rémlik is valami, de olyan rég volt! :)

Enikőt ma hordozókendőben vittem ki, elegem van belőle, hogy végigvisítja a kocsikáztatást! Így meg be is ájult édesem és annyira fújt a szél, hogy be is jöttünk. Persze könnyen vagyok, mert ma délelőtt apa itthon van (valami verseny van a suliban és nincs tanítás), így ő még futtatja a nagyfiút...

Kép
Kép
pfranciska

de jó h ez a téma, szóval amig gyed-et kapunk nem lehet munkát vállalni? milyen hülyeség ez?

én tavaly újév napján tudtam meg h babát várok, vagyis 2.-án, arra jött meg az eredmény a dokinál :wink: de már karácsonykor sejtettem a dolgot, mert nem igazán izlett a kedvenc menüm szenteste :roll:

babakajás-üveg: nekem a párom használja őket, festékes-tartónak :wink: Kép
nora80

Nora! De lehet melózni, csak akkor nem lehetsz gyeden! :lol: Sziszike irta, hogy lehet gyed mellet is melózni, de nem pontosan értem, hogy... :roll: Szóval kapom a gyedet, plussz fizut is, ami nem lehet magasabb, mint a gyedem? Vagy félreértek valamit? Sziszike segits, plíz!!! :roll:

horvviki

Na, ha már ezen az oldalon még nincs kép....
Bocsi... :)
Kép négykézláb Kép szemek... Kép kenyéren és vizen tartanak... Kép kiscsaj a nagy ágyon Kép és Benedek rendet rakott...

Kép
Kép
pfranciska

Gyógyszertárat megjártuk, de hiába. :( Na, majd apa elintézi a fővárosban :lol:
Aztán egy szuper jót sétáltunk!! El sem tudom képzelni ugyanezt bent Pesten....
Kertészek levonultak. Valaki kérte, hogy dobjak képet. Áprilisban lesznek növények, így most nem látványos. Majd inkább akkor, ha nem gond ....
Aztán apának is szólok, hogy a hiper-szuper gépéről töltse már le a képeket, mert így nem tudok hozzáférni. Én is meg szeretném mutatni nektek Atit.

Franciska
Jaj a pasiknak!!!!!! :lol:
Háááát, Benit sem fogom megkérni, hogy jöjjön el hozzánk segíteni rendbe vágni a lakást :lol: :lol:

Üvegek - kuka. Bár gondoltam, hogy jók lehetnek majd, ha a védőnőhöz kell járni terhesgondozásra. Majd egyszer...... :lol: (De előtte rendbe tesszük a dolgainkat apával :wink: ) Mindig gondban voltam a kis üveget illetően....

Meló - én januárba tervezek visszamenni. Ti meddig lesztek otthon?

Pöttyeszt akárhogy rakom le, fél perc múlva a csülkeivel a padlón kalapál :lol: És bontja a habtapit. A széle a legizgibb :lol:

Vasalnom kellene :? Bepróbálkozom......

mikegirl

Mikegirl, én kértem a képeket, de akkor várok aprilisig :) Jó ez az üveghasználati tipp :) nekem nem is jutott eszembe. Én is kidobom egyébként, sajnálom, de nincs értelme gyűjtögetni szerintem...

Ma mi is sétáltunk egy nagyot, mert a tanácsadó kb 2 km-re van és ma nem autóztunk. Esztert hasra fektettem a babakocsiban, hogy kilásson, nagyon élvezte, még sikongatott is örömében :) 7620 g és 70 cm.

Franciska :lol:

Mona, nem semmi a patikus, egyébként meg mi köze hozzá??? Mi Nurofen szuszpenziót használunk, ha kell, eddig csak fog miatt kellett. Nekünk bejön. És nem szteroid alapú, ami nem tudom, mit jelent.... :oops: de biztos nem olyan duuurva.

Na, lépek, uzsonnakészítés van (=behozom a kamrából, hogy ne legyen hideg :lol: )

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Nálunk most vacsira is befigyelt egy üveg paradicsomoskrumpli :D
Ebédre finomfőzelék volt. Ott is elfogyott az egy üveg. :D

mikegirl

paradicsomos krumpli - külön :oops:

mikegirl

MA voltunk mázsálni Maja 8250g és 68 cm...
A doktornő azt mondta rá hogy hájpacni multkor jumurdzsák volt....
Egyszer már megmondom neki a magamét.... vén szatyor :evil:
Vendég

Sziasztok!
Áttört a második fogacskánk! :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
dudu_84

Dudu! Gratula a foghoz :lol:

Mikegirl: Te 2x adsz főzeléket egy nap? Én is gondoltam rá, de eddig csak ebédre kapja, vacsira pép van, meg cicizés. Más is kétszer ad főzeléket már??? :roll:

Csokinyufff: ne foglalkozz a dokinővel! Nagyon is szép baba Maja és én egyáltalán nem láttam dundinak! :wink: Majd ha többet fog mozogni, mászni meg ilyenek, akkor nem fog annyit hizni...

horvviki

Nyuff: Hát akkor körbö ugyanakkorák a lánykák, Emó két hete volt ennyi! De szerintem azóta nem sokat hízott! :D

Jó éjt

Dudu! Grat a fogacskához! :D

dincuska

Gratula Majácskának!!!! :lol: Lökött egy doktornőtök van.... :twisted:

Dudu - Nektek meg a második fogacskához gratula!! Akkor lesz most pár nyugodtabb éjszaka :wink:

Viki
Védőnő már régen javasolta.
És mivel ma már megvolt a 3* 220/230 ml táp, úgy voltam, hogy most kipróbálom. Mikor, ha nem most :) Kíváncsi vagyok az éjszakára.

Én a szemfogak helyén egy-egy fehér pöttyöt látok Ati ínyén. Létezik az, hogy ott készülődik valami? Csak azért, mert Hanguson kívül szemfogakról nem hallottam, és mi nem vagyunk élen járók semmiben :lol: :lol: :lol: Mi csak úgy szép lassan, nem kapkodva fejlődünk :lol: :lol:

mikegirl

Agi: Én is küldhetek neked képeket a kertünkről...néha sírni tudnék ha kinézek! Most meg úgy néz ki mint 1 ufo leszállóhely! :lol:

mikegirl: jó étvágya van Atinak :)

Én meg elkezdtem fogyizni! Majd éhen halok minden este, de muszáj, mert Majával ellentétben én tényleg egy hájpacni vagyok. :D

Jó éjt!

mamiblue

holnapra tudós leszek gyed mellett dolgozós témából!
Mikegirl: szerintem fogzás terén minden lehet!!!!!! Lásd az én Hangusomat. Amúgy nálunk is a Nurophen szuszpenzió lett a nyerő! (nem minthogyha olyan sok mindent próbáltunk volna)
Ma voltunk úszáson és úgy berágtam, mert kurvááááááára retkes volta a viz, akartam panaszkodni de úszás végére a gyerek elfáradt és nyüglődött, de a következő alkalommal leroditom a fejüket, mert ez most másodszora fordult elő! A többi anyuka is szóvá tette az öltözőbe, de basszus egyikőjük sem mert szólni!

Pattogóval mi a helyzet??

Maja egy tünemény, Csoki a dokinőt tedd már helyre! Ha ducik a babák az a baj, ha soványak az abaj!

Szakdogázom újra!

Kép
sziszike77

Jucu:Bálint hogy van?? Minden rendben mostmár??
Sebi meggyógyult??

Remélem egy kis betegecskét sem hagytam ki!

Kép
sziszike77

janúári topicba beleolvastam, és megrökönyödve látom, hogy a hozzátápiról beszélgetnek, ki hogy kezdte, hogy csinálják :shock: 1-2 hónapos babák :shock:

Kép
mona76

Jaj, pocsék éjszakáink vannak! Csenge kicsit náthás, csak éppen annyira, hogy nem kap az orrán rendesen levegőt, de kifújni nincs mit. Szájában meg ott a cumi, ki nem köpné semmi kincsért- ott sem tud levegőt venni. Vettünk a patikában sósvizes orrcseppet, és itthon derült ki, hogy előző nap lejárt a szavatossága :evil:

Nem tudom ki írta a Sudo krémet a benőtt-gyulladt lábkörömre- bevált. Szépen lement a gyulladás Luca lábujjáról :) Köszi!

Bébikaja-én kidobom az üveget, de nem használunk sokat. Csak barackot-és szilvát veszek néha, minden mást magam főzök.
Vendég

Voltunk tegnap gyógytornán. Azt mondta, hogy semmi súlyos, egy kicsit le vannak tapadva az izmai néhol és egy kicsit befelé dőlnek a lábai, de ezt nem venni észre.
2 hét múlva megyünk megint, utána hetente. A végén már nagyon sírt az Alex. Teljesen átmaszírozta, még a rágó izmokat is, mert ott is lehetne gond, például a nyelvhasználattal. Furi volt, remélem használni fog.

Gergőt megnéztük az úszás edzésen, hát olyan ügyes, leússza a 3 évvel idősebb fiúkat.

Dávidomat meg egyszerűen agyon csapom. Sorozatban hozza a rossz jegyeket, most, hogy már a felvételibe beleszámít. :?

Na és a legnagyobb: sikeresen kirugatta magát a suliból, érettségi előtt 3 hónappal. :evil: :evil: :evil:

De legalább a párommal kijövünk, a pénz körüli vitákat leszámítva. Már egy hónapja szívességből dolgozik a nagybátyjának, amivel persze semmi gond, ő is segített, de ebből így nem lehet kenyeret venni. :shock:

Én nem adok neki még kétszer főzeléket, csak ebédre. Délután gyümölcs, vagy tejpép. Szerintem nekik még szükségük van a 2x-i összebújásra, még ha az cumisüveg is. :lol: :lol:

mona76: Remélem megtanultad belőle, hogy ne kukucskálj máshova. :D :D

Nyuff: Váltsál dokinőt, azonnal!!!!! :twisted:

Kert? Nekem 250négyszögöles telek van a ház alatt, amiből egy homokozónyit tudnék használni, d e a macskák használják rötyinek.
A többit anyósom birtokolja a mindenféle gazaival, dzsunbujszerűen, vagy a férjem elfekvő lomtárnak. :cry:
tuza edit

Mona!
Belestem én is oda és ugyan nem szokásom ítélkezni, de bevallom, számomra is megdöbbentő!

No mindegy, mindenki maga tudja....

Kép
Kép
pfranciska

Hello!

Sebi megint taknyos :( Nem tudom miért lehet, csajok nem csináltak ilyet...

Edit: Mit csinált a fiad hogy kirúgták? :(

Tegnap írtam, hogy fogyizok! És képzeljétek nem lett kevesebb a tejcsim!:) Mérleg szeirnt már 2 kilót fogytam ,de ez még nem valós fogyás szerintem!

mamiblue

Jó reggelt!!!

Hiába az esti főzelék, 1/2 12-kor ki kellett egészíteni egy kis tápival :)

Csajok, küzd valaki hasonló problémával? Éjszaka azért kell 5 - 6x felkelnem, mert Ati a hátára fordul, és úgy nem tud aludni. Olyan kis törperős, de esze ágában sincs önmagától hasra fordulni. Pedig menne ha akarná....
Utolsó fordításnál már az ágy jobb oldalára raktam, így legfeljebb csak oldalra tud fordulni helyhiány miatt, mert az esetek zömében jobbra fordul. Van valakinek jobb ötlete?

Mona
Nem hittem el....de tényleg.....én is átnéztem. Az 1 hónapos 3 hetes baba almát kap :cry: :cry: :cry: :cry:

Sziszike
Koszos volt a víz?! Mi késő du járunk, akkor már sötétedik, és szerintem nem látszik annyira...... Most pénteket mindenképpen kihagyjuk az arcocskája miatt.

mikegirl

Edit
Ati tegnap háromszor bújt össze velem és a cumisüvegével :lol: Ezért kapott este főzeléket. Sőt, 1/2 12-kor negyedszer....

mikegirl

Sziasztok

Sziszike
Köszönjük szépen már jól van,csak extranyűg van két napja.
Tegnap éjjel is 11 kor ordított mint a sakál.Kapott teát az sem volt jó,majd nurofen szirup, mert sehogy nem tudtam megnyugtatni,és keserves sírás tovább.No akkor nem tudtam várni ,csináltamneki 125 tápit becsókolta és elaludt. :shock: /pedig megvolt az 5 evése estig/szóval nem tudom mi lehet a baj. :oops:
Szakdoga :cry: hát én nem tudnám csinálni :oops: de te is ügyi vagy :lol: :lol: :lol:
Úszás miatt meg nyugodtam szólj,nem is értem miért nem nyitják ki a szájukat az anyicik??? :twisted:

Mikegirl
Örülök,hogy Ati jobban van. Létezik a fogacska biza,nekünk is már alsó kettő most,hogy betegséggel kijött....tovább nehezíti a felső kettő/sőt 4/ mert mind be van duzzadva.

Dudu
Gratula a fogacskához :):):)

Judit
Fogyizol?CSak nem a 90 napos?Húúúúúúúúú én nagylegény voltam ,elkezdtem ,és a betegség közepén feladtam ,mert amikor ideges voltam nem is ettem,de éjjel meg ropizgattam :):)
Holnap kezdem újra. :lol:

Edit
Alex ügyike volt ,hogy így bírta :lol:
Gergőnek meg gratula a "leúszáshoz" :) Mikor kezdett úszni?Szereti?Nem szedttetek össze fertőzést soha?

Viki
Mi is 2× eszünk főzit már elég rég.Dokinőnk mondta inkább 2 legyen ez mint a tápi ,mert az jobban hízlal és nem vagyunk mi sem alultápláltak :lol:
Sőt nekem tegnap evett egy pár falat vajaskenyeret./kinézte a Dius szájából/
És tegnap vettem DM-ben öszibarackos túrókrémes vévikaját hát csajok ez a csúcs!!!!!Fiam végignyögte az evést és mondta nyamnyamnyam,azt hittem megzabálom :P
Én nagyon gondolkodom,mert ugye néhol azt írják sovány túrót kaphat almával/bébiszakácskönyv 7 hótól írja/ csak félek hogy a gyomra még nem bírja,ezért prószáltam bébikajába.Még várok 3 hetet és akkor megprószálom ha dokinő engedi.

Nyuff
Ha ti hájpacnik akkor mi??????9,17 dkg 72 cm -kel mik vagyunk????
Szard le az ilyen orvost!!!!Szép formás Maja és szépen fejlődik,te meg nyugodt vagy.Gondold el ha úgy adódna /BÁR NE LEGYEN SOHA/ egy olyan vírus amit mi összeszedtünk mit csinálna egy olyan babóval akin nincs mit fogni,nincs tartaléka.NEkünk is azt mondta dokinő szerencsénk van ,hogy BÁlintak volt miből fogyni.
De ez sose legyen gondod,SZÉP KISCSAJ ÉS NEM HÁJPACNI.Az maximum ÉN VAGYOK :lol:

Kép

Kép
jucu

[url]gyors almarecept
lereszeltem egy negyed almát (jó nagy édes almából) és a pépet gézen átnyomtam, így lett almalé...én azért lével kezdtem, mert kanállal enni nekik nem olyan egyszerű, meg kell tanulni és nem akartam, hogy ha félrenyel véletlen, akkor pépet nyeljen, azt
nehezebb felköhögni...két nap után jött a pép...ma már egy kis darab banánt is tettem bele...

[/url] ÉS 1 hós 3 hetes a baba :twisted: :twisted: :twisted:
Meg cukor a tápiba!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Normális ez a nő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No megyek iszom inkább egy kávét,mert nem sok kellett ,hogy írjak neki egy két keresetlen szót!

Kép

Kép
jucu

na megkaptam én is a gyedet, 88e a családival együtt :D

Regi egy nap egy babakaját eszik meg

szerintem ő is dundibb a társainál, de nem igazán érdekel, csokinyuff örüljünk neki h egészségesek, majd ledolgozzák a hurkákat ha beindul a mászás, mozgás :wink:

fogyás: nálam érdekesen működnek a dolgok,mert a várandósság előtti súlyomhoz képest 10! kilóval vagyok kevesebb, nem tudom miért, de fogyok el... leszív a bébi :wink: Kép
nora80

Jucu
Mindjárt bőgök, annyira sajnálom ennek a csajnak a kisbabáját.......

mikegirl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?