Sziasztok!
Jó sokat ítatok 2 nap alatt
Ildicsi mennek a drukkok mára, hogy minél hamarabb túl legyél rajta!
12. hét: egy kicsit biztos megnyugszom (bár magamhoz képest már most is keveset parázok:) ) De szerintem nekem az igazi mérföldkő majd az lesz, mikor elkezd rendesen mocorogni odabent. A rémhíreket egyébként próbálom kikerülni amennyire csak tudom.
Folyás: nekem is van, semmi viszketés vagy égő érzés nem társult hozzá, mégis kiderült, hogy gombás, meg is lepődtem rendesen.
Magzatvédő vitamint 2 naponta szedem, plusz van itthon Magne B6, de amíg nem görcsöl és nem keményedika pocim, addig nem szedem.
Nagyszülők: szüleim örültek nagyon, bár tudták, hogy már próbálkozunk egy ideje, szóval annyira nem lepte meg a dolog. Gondolom anyósom is örült, de vele csak a párom beszélt. Amikor meg legutóbb fent voltunk ott volt párom nagyanyja is, ő meg még nem tudja, úgyhogy akkor nem kerül szóba a baba. Ja, mindkét oldalról első unoka.
Honey: akkor nem csak én tudok teljesen bambán egy dologra koncentrálva közlekedni
konan: gratula a fiad kishúgához. Ez az itthoni testvér nagyon aranyos
Fogad helye remélem mostmár rendbe jön hamar.
Blúmi: jobbulást!
Judit: már csak egy nap van az UH-ig kitartás
Bagzerka: eredményed remélhetőleg meg lesz, nem lehet, hogy még nem lett kész? Én meg egyébként múlt héten jöttem rá, hogy nem kaptam meg a TORCH vizsgálatom eredményét, remélem csak elkeveredett a dokinál, utálom a vérvételeket.
Luca: a babanet.hu-n van egy olyan menüpont, hogy Várnadósság naptár, be kell lépni a saját neveddel és jelszavaddal, és beírni, hogy hanyadik terhességi hétben jársz.
Tünetek: nálam is csökkenőben vannak, igaz teljesen még nem múltak el, de már haladunk afelé
Védőnő: én már voltam, de állítólag semmi jelentőssége, hogy 12. hét előtt vagy után mész. Nekem szimplán kértea dokim, hogy a 12. hétre legyen meg a kiskönyvem, és már azzal menjek UHra.
Igazolást a 4 alkalomról egyébként is majd az orvosodnak kell adni, és nem a védőnőnek, illetve nem is a kiskönyvet kell bemutatni.