Új privát üzeneted érkezett!

Furi ez a 2. gyerek kérdés... Apukám pont ezt mesélte, mint amin most ti tanakodtok. Ő is azt mondta, hogy annyira szeretett, hogy el sem tudta képzelni, hogy legyen neki még egy gyereke akit akár fele annyira szerethetne. Aztán lett... :D és ugyan úgy szereti.
Akkor tök hülyének néztem ezért az eszmefuttatásért... (mivel én még nem tudom átérezni ) de titeket látva, akkor ez egy általános dilemma. :D :D

Egyébként olyan aranyos, apu örül az unokának a legjobban a családból. Mindig megkérdezi, hogy "gyerek hogy van"? És ha meglátogatom őket mindig ad puszit a hasamra is! :)

Nálatok mit szólnak az új jövevényhez a nagyszülők?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok!

Eladó egy nagyon jó állapotban lévő Pierre Cardin babakocsi hordozóval lábzsákkal együtt 30.000ft-ért!!
érd:0630-6166916

További kellemes pocakoskodást! Kép Kép
ruby1
 
 


Honey!

Ne haragudj, de nem tudom megállni, hogy meg ne kérdezzem, hogy mit ártott neked az az szegény útjelző tábla, hogy lefejelted??? :lol: :lol: :lol:
Nagyon vizuális tipus vagyok, így még most is azon kacarászok... :lol:
NE HARAGUDJ! Szegénykém biztos nagyon fáj a homlokod! :( Este borogasd hátha hamarabb lelappad. :wink:

Nálunk nagyon örülnek a nagyszülők, hogy az unoka. A férjemék részéröl első lesz, felőlünk meg második a bátyámnak van egy tündéri 5 éves kislánya.
Anyukám már 1 hónapja elkezdett neki hímezni a takarójára, meg a kiságyhoz lesz ilyen "baba holmi" tartó és arra is. Van már kiskacsánk, gombánk, katicánk, vonatunk, virágunk..stb. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.m.
 
 

 
 

Képzeljétek! Nemrég kaptam a hírt, hogy ma reggel fiamnak (apai részről) megszületett a kishuga. Jázmin 3410 g és 57 cm hosszú. :D Tamás hogy fog örülni!!! Napok óta lesi a telefonját, hogy apja mikor hívja, hogy megvan a hugi.

Kép
Kép
konan
 
 


Bocsi, hogy "jön" az unoka. Ez kimaradt! :)

Kép
Kép
a.m.
 
 


Anikó!

Gartulálok a babához. Szép nagy baba lehet az 57 cm-el! :lol:

Kép
Kép
a.m.
 
 


Nálunk az elsőnek is nagyon örültek, és ez már a második.
De aranyosak, még nem kérdezgetnek annyira, hogy mi van.
Mercit nagyon elkényeztették. Nagypapa (mármint nekem apa) is simán tisztába tette sokszor

Öcsém nekem is 10 évvel fiatalabb, és bár már az is 28, de még nem terveznek babát (még nem is nős, csak régóta együtt van a barátnőjével).

Ami a szeretet illeti, nekem Merci minden nap egy csoda, hogy tud szeretni. És az az aranyos, hogy senkit nem akar megbántani. Mondja nekem, hogy "anya én úgy imádlak, téged szeretlek a lejobban". De ha ott van mondjuk apukája vagy a nagyik, akkor rögtön hozzá teszi, meg téged is apa, meg téged is papa, mama.

Kép
Kép
csibe21
 
 


Hahó!

Nekem Nándinál kék kiskönyvem volt, most meg rózsaszin 8)

nagyik nagyon örülnek az unokáknak, anyukámék még nagyon féltenek a nyári vetélés miatt, de sztem már lassan ök is lenyugszanak. Anyósékkal ritkán találkozunk és ök kevésbémutatják ki az érzéseiket, de biztos vagyokbenne, hogy ök is örülnek és várják.

Ildicsi :)
Kivettelek a tábliból, de visszavárunk! Gyors felépülést kivánok és mihamarabbi pocaklakót!!!

Tábli: (lehet, hogy 1-2 helyen lemaradt a szül. dátum, sikitson, akit kifelejtettem. Bocsi, nem volt szándékos!!! :oops: )
Kép

Pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Konan nem lehetett semmi a fájdalmad! Drukk a mai varratszedéshez!! Majd írj, hogy mi volt! Ja és gratulálok Tamás kishugához szép hosszú baba :)

Honey ezt meg, hogy csináltad??? Én is kíváncsi lennék rá! :lol:

Nagyszülők Nálunk is nagyon örülnek, főleg ha kisfiú lenne a 3 lányunoka (az Én részemről) után már nagyon jó lenne, a férjeméknél Kornélia az első unoka és Ők nagyon boldogok mert ugye Nekik két fiuk van!

Érdekesek ezek a kiskönyvek nem???

Ja és amitől féltem Én úgy bezabáltam túrós tésztából, hogy ketté áll a fülem, alig bírok megmozdulni :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


Sziasztok!

Konan, ez nagyon megható, hogy a fiad így várta a kistesót. Akkor a te kisbabádnak még jobban fog örülni, mert ő veletek lakó kistesó lesz!

Nálunk a nagyszülők örülnek nagyon, főleg az én szüleim. Apukám eléggé tartozkodó pasas, ilyesmiről még beszélni sem lehetett vele korábban, de most nagyon lelkes ő is. Nagy kínlódás, dadogás közepette mindig kiböki a kérdést: és a Borsócska jól van?? (ő nem itthon dolgozik, így csak 1 hóban 1x van itthon). Jókat mosolygok a szégyenlősségén :lol: Anyukám meg tiszta babalázban ég :P
És az előzmények miatt nagyon félt, szinte mindentől kímélne, pedig alapban nem egy kényeztetős, aggódós szülő.


A párom szülei meg messzebb vannak, ott nem is első unoka, de azért ők is várják a babócit.

Honey, elképzeltem a jelenetet, és nekem is fájt! De megmondom őszintén, kicsit kuncogok is rajtad.. Legközelebb nézz az orrod elé, és ne bántsd az oszlopokat! (Persze azért együtt érzek veled!!!!)

Rönééé



Kép
röné
 
 


gratula konan!!! :D

Hát igen.... tényleg nagyon röhögtek a körülöttem lévők.
Egyébként úgy "sikerült" hogy fogtam a párom kezét és néztem az úton egy autót, hogy még simán át tudok futni elötte a túloldalra. A páromban fel sem merült, hogy 30 évesen, lassan anyaként képes vagyok izomból nekimenni az oszlopnak - ezért nem szolt hogy "vigyázz, oszlop!"
Viszont én meg annyira az autóra koncentráltam, hogy szó szerint nem néztem az orrom elé. És amikor lendületet vettem hogy futok, utamat állta a behajtani tilos tábla! :D :D Annyira nekimentem, hogy mikor átértem a túloldalra, még akkor is rezget.
Tagnap egy zacskó fagyott zöldborsóval a fejemen nézetem a TV-t. :D ááá, nem néztem ki hülyén.... :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Viszont feltennék nektek csomó alap kérdést...
Rájöttem, hogy még nagyon sokmindenről fogalmam sincs. - Vagy csak elfelejtettem az oszloppal való találkozásom során :D

Az AFP vizsgálat is olyan alap ( ingyenes ) vizsgálat, amit a korházban elvégeznek? Mint a 12.heti genetikai uh? ( mert ha igen, akkor nem sok értelme van a külön fizetős géndiagnosztikai centrumoknak )

Kiskönyvet ki adja? Doki vagy védőnő?

Védőnőhöz mikor kell bejelentkezni? Nekem kell csak úgy beállítanom hozzá, vagy a dokim küld?
Azt hogy hova kellene mennem védőnőhöz honnan tudom meg?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


nekem is szétszakadt most majdnem a fejem - csak Saridon volt :( :(

Kép
Kép
csibe21
 
 


honeymoon :)
-az afp is alapvizsgálat, viszont elég megbizhatatlan, ezért választjuk sokan a fizetöset.
-védönöhöz doki küld egy "ajánlással", elvileg bár mikor mehetsz, a lényeg, hogy a szüléskor legyen benne 4 pecsét (ez után kapod az anyasági támogatást, vagy valami lóvét, már nem emlékszem) A védönöállitja ki a kiskönyvet és vesz gondozásba, nálunk van külön karton arra is felir mindenfélét.
-védönö "kerületileg" illetékes Bp-en, illetve lakhely szerint kell menni. (bárén pl még nem voltam átjelentkezve Inárcsra, mert még épp költözködtünk, épitkeztünk, és csak kb 7 hónapos terhesen volt hivatalos lakhelyem Inárcs, de megbeszéltük a védönövel, hogy ö gondozásba vesz, igy végig ö "követett nyomon"

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Ildicsi! :cry: Sok erőt kívánok és mihamarabbi újbóli babavárást kívánok!Kitartás.

Honeymoon!
A 16.heti AFP alapvizsgálat. Az is jó, de!Sajnos a fizetés, amit előbb kell csináltatni, jóval részletesebb vizsgálat, és nagyobb %-ban mutatja ki esélyt genetikai rendellenesség kialakulására. Valószínű, be fogom vállalni én is.

Nekem is van nagyon erős folyásom pár napja. Én is úgy érzem, mint Honeymoon, mintha megjönne. De persze nem. Csak a bugyikám lesz nagyon olyan.... :oops: ha elfelejtek tisztasági betétet rakni..

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Bocsesz a nyelvi helyesírási hibákért, most veszem észre, miket írtam, egy kicsit fáradt vagyok már....

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Én nem szedtem folsavat, remélem nem baj. Bár Holka írta, hogy azt a tervezés idején kell. Remélem így van. Csak terhes vitamint.Gravidát. Az első hónapban mindennap, aztán meg 2 vagy 3 naponta.

Konan! Remélem, hamar "túléled" ezt a fog(hely)fájást!Szorítok.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Honeymoon, szerintem menj el minél előbb a területileg illetékes védőnőhöz. Én azt olvastam, illetve a védőnő is megerősített ebben, hogy a kismamának a 12. hétig le kell jelentkeznie, hogy később minden járandóságát megkapja. Plusz amit már írt Minyu is, 4* igazoltan meg kell jelenni nála! De lesz az több is, általában havonta van egy védőnős randi.

Az én védőnőm simán az első Uh alapján vett gondozásba, nem kért külön orvosi igazolást. Szerintem derítsd ki minél előbb kohez tartozol területileg, és hívd fel beszéld meg vele. Ez esetleg helyenként változhat.

Rönééé



Kép
röné
 
 


Lányok, lehet, hogy tudatlan vagyok, de mi az a tripletest? Gondolom valami 3-as vizsgálatról van szó, de pontosan mit foglal magába, nem tudom.. :( Vagy más elnevezéssel hallhattam már róla??

Rönééé



Kép
röné
 
 


Lányok!
Légyszives holnap gondoljatok rám,szorítsatok!7-re megyek nemtudom mikor jutok be a műtőbe.Nagyon félek! :cry: Sziasztok.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Kedves Ildicsi! Gondolunk Rád! Légy erős! Remélem lelkileg, és fizikailag is "hamar" túl leszel rajta. (Jó oldalak vannak, ahol sorstársakkal, orvosokkal tudsz beszélgetni, és sokat segítenek. Ha gondolod privátban elküldöm a címeket.)

Honey! Szerintem az interneten is fent vannak a lakóhely szerint illetékes védőnők. Én pl ott találtam meg az elérhetőséget (bár én nem budapesti vagyok) Szerintem semmi gond, ha később mész, de tovább már ne halogasd, így Te is megnyugszol.

Nálunk a nagyszülők rég tudták, hiába titkolóztunk. Férjem anyukája pedig megálmodta :)

Engem sajnos elkapott egy vírus: fejfájás, torokfájás, láz, végtagfájdalom. Teljesen levert vagyok. Antibiotikum, és pihi. Nagyon remélem nem lesz baj.

Bagzerka! Egyet értek veled, és az eszemmel teljesen felfogom ... De sajnos mégis úgy vagyok összerakva, hogy mérföldköveket várok, és hihetetlen gyorsan elmúlik minden. Remélem meg tudom fogadni a tanácsodat, és minden nap szépségét megélni...

Az én születési adataim: 1976. 08. 17.

üdv mindenkinek, boldog várakozást!

Kép
blúmi
 
 


Ildicsi!
Nagyon szorítok neked én is! Remélem hamar rendbe jössz és :cry:nemsokára jöna hír, hogy újra kisbabát vársz.

Konan: érted is izgulok!

Blúmi: jobbulást! Pihenj sokat! Lázad is van?

A nagyszülők nálunk még nem tudják!
A szüleim nem nagyon támogatták a múltkori babánkat sem (ami elment), mivel féltenek, hogy benne vagyunk a korban, hogy fogunk megélni, meg azt mondják ők is idősek már. Persze mikor megszületik, tudom, hogy ők fognak a legjobban örülni neki. Rengeteget segítenek, egymás mellett is lakunk.

Nagyon izgulok, holnapután Uh! a várva várt 12. heti
Szorítsatok
lolababa, starlak nektek is szorítok holnaputánért

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Minyu!

Én sajna kifelejtődtem. 1978.05.12. a születési dátumom, és mint látom, mások is, én is 03.07-én megyek 12 hetes UH-ra, vérvételre.

Honeymon!
Bocsi, hogy ezt írom, de még most is potyognak a könnyeim az oszloppal való találkozásod kapcsán, bár én még csak fél órája olvastam. A páromnak is sokszor kellett olvasnom, mire megértette a sztorit, mert annyira nevettem. Azt mondta, hogy Ő is járt már így, neki meg a térde fájt utána sokáig. És még csak 29 volt és nem terhes, amikor történt.


Az AFP vizsgálatot a dokink a magánrendelőben meg tudja csinálni, vagy vannak olyan helyek, ahol ezt is elvégzik?

Na üdv mindenkinek: Ági

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


hahóóó :)

szeder!! pont ma jött a babanetes heti fejlôdési értesítô, tényleg, arra ti feliratkoztatok??? tökjóó! szóval abban van hoyg a 13. héttôl látják a dokik a nemét! szóval beindultunk mi is, asszem holnap kérek is 4d-s idôpontot :D
/a folsav benne van minden terhess;gi vitaminban!!! szóval külön nem kell szedni, ha minden nap elevitezel! meg azt senkinek nem írják fel sztem, csak mondják, és simán megveszed a patikában.

a.m.
én magamnak tiszogatom mindneféle pakolással, sbt-vel, és igen, több a kis hiba, mint általában. de tudom hogy miééértt :D meg zsírosabb az arcom és a hajam is hamarabb zsírosodik, viszoint mosás után meg hámlik a fejbôröm, olyan száraz... meg a testem minden egyéb része is tök száraz, már fáj sokszor annyira!!

gwini, én is akarok majd fejfájásra, de eddig nem jutottam el gyógyszertárba :D mindig, amikor fáj, akkor akarnék valamit, de ha semmi bajom, akkor meg nem megyek be venni...ördögi kör :P

honey!
akkor mehetnénk együtt tornázni!! tökjóó! nekem mondjuk a munka körül kell táncolnom, gondolom neked is :) szóval nekem kb a péntek az, ami egész nap jó, és azonkívül meg 1re járok melóba, szóval azelôtt kéne. hmm??? neked?
ja és simivel azért néha ittam egy kis bort vagy egy pohár sört, most meg egyszerûen nem kívánom!!! szóval egy kortynál több le se megy. mert azért próbálkoztam :D:D
ááá az a lefejelés elég durván hangzik :S
-afp sima vizsgálat, ingyen van
-kiskönyvet védônô adja
-hívd fel a védônôt, és beszélj meg idôpontot! a körzetedbe tartozót felhívod, és az eligazít a címed alapján!!!
tényleg, ti melyik kerületben laktok?

csibe!
én is most kék könyvecskét kaptam, és mintha simivel rózsaszín lett volna, de esküszöm nem emlékszem :( és nem is találom..... szép tôlem, mi....

holka!!
én is ezen aggódtam egy ideje hoyg hoyg tudok két manót ugyanúgy imádni, de mostanra megérett bennem a dolog :) szóval ismerem az érzést... de tuti természetes lesz, ha egyszer meglesz a pici!!!

lola!!!
szépen leírtad, igen, asszem mindkettô ugyanolyan jó és bennem is mindkét dolog megvan!!! :) és persze hoyg én is várakozom, hisz a pocakosodás aztén várakozás a javából, és imáádom!

konan :(
szegény, jobbulást!!!! gratula a kis rokonhoz!! :) vagyhát értem én, de ezekszerint jóban vagytok....

lanta! túróóóscsusza!!! de imáádom! igyekszem visszafogni a tészta fogyasztásom, de annak néha nem tudok ellenállni....

minyu!!
én 1978.08.02.

nálunk én családom nagyon örül és várják a picit, marciéknál meg van aki jobban örül, meg van aki kevésbé...de majd ha megszületik, biztos beôrülnek ôk is :) simivel is így volt, most sem aggódom. azért nehéz hoyg pl anyós soha egyszer nem kérdez semmit, a hasamra sem néz, semmi. nekik uh képet pl még soha nem is mutattunk :( simivel szóóba se jöhetett, és most sem nagyon, bár most nem lázadnak annyira....

Ildicsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon szorítunk neked és sokat gondolok rád!!!!! remélem hamar jelentkezel jó hírekkel majd! puszik neked!!!!

blúmi! jobbulást!!!!!!
most látom, te is oroszlán :)

judit!
szorítunk. mindne rendben lesz, ne izgulj! aztán majd tegyél képet!!!!!

na megint enyém az utólsó szó???? :)
én meg ma hívtam a körzetit h mikor ugorhatok be a labor eredményekért, erre közli hoyg a nevemen nincs ott ilyen :O :O nemáááár!!!!! kétszer ugyanazt a vérvételt nem akarooom! így is alig éltem túl :P szóval hívhatom reggel a labort hoyg hova is keverték :S szupeer
ja és mi hétfôn megyünk dokihoz, remélem meg is mutatja picurt :)

na jóócak, ájulok!
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


honey!!!!
te erre gondoltál????
http://www.a1wellness.hu/material/bemutatkozas.php
mert ez konkrétan majd hoiyg nem szemben van a munkahelyemmel!!!!! :) elég jó lenne! bár béna én, nem találom hoyg mikor tartják a jógát... te tudod? már írtam is nekik hoyg mondják már el :)

na jóócak tényleg :D

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Tamáskám este már képet is kapott a mobiljára a tesóról. Hordozta egész este a lakásba és percenként mutogatta! Nagyon aranyos volt!

Röné!
Tamás ezt is mondta, amikor megmondtuk neki a babót: Jaj de jó, akkor lesz egy itthoni kistesóm is!!! (Apukájáéknál Jázmin már a 2. közös baba, van már egy öcsike is, akit szintén nagyon imád.)
Már nagyon várja! Minden nap kérdezget, mindent tudni akar.

Lanta!
Rendesen megszenvedtem ezt a foghúzást. Én még így foggal nem szenvedtem. És persze pont most! De azért most már egyre jobb.
Köszönöm, hogy gondoltatok rám!

Tegnap kiszedték a varratot. Előtte mindenki azt mondta, hogy ne aggódjak, az már nem fáj kicsit sem. Na persze ebben is kivétel vagyok. Nekem fájt! Főleg, hogy gyulladásban van még mindig a fél fejem. De a tegnapi napot végre gyógyszer nélkül kibírtam. Ennek nagyon örülök, mert azért nem igazán nyugodtam meg hogy nyugodtan szedhetek algopyrint. Azért csak motoszkált bennem, hogy nem csinálok-e vele rosszat a babónak.
Ma reggel pedig végre túlestem a múlt hétre tervezett vérvételen is. Holnap kapom meg az eredményt. Remélem nem lesz semmi gond.

Ildicsi!
Persze hogy gondolunk rád!!! Légy erős! Remélem gyorsan túl leszel rajta lelkileg (is) és mihamarabb boldog kismami leszel!!!

Blúmi!
Jobbulást Neked!!! Sok pihi, folyadék és vitamin (gyümi)!

Bagzerka!
Igen, lehet mondani, hogy jóban vagyunk. Tulajdonképpen a válásunk is „baráti” volt. Úgy néz ki mindketten megtaláltuk a magunk igazi párját!

Honey!
Én is elképzeltem!
Bár oda se neki! Én is jártam már hasonlóképpen. Csak én a Skála Metro üvegfalán akartam bejutni. Képzeld el, belülről milyen lehetett a látvány???

Képzeljétek! Elmúlt minden nyűgöm! Nincsenek estére kavicsok a hasamban, elmúlt az a szörnyű puffadás, nincsenek hangulatingadozásaim és rettentő jól érzem magam a bőrömben. Úgy látszik ez már tényleg a 2. harmad!!!

Kép
Kép
konan
 
 


Szegény Ildicsi!

NAgyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen a műtétnél és, hogy sikerüljön minél hamarabb minden értelemben rendbe jönnöd. :)

Bagzerka!

A te vonalzód hogy hogy 163 napot mutat? Nekem ma van a 180 napom és 14+2 vagyok??? Ha jól tudom akkor a terhesség 280 napból áll és nekem ma van a 180. ? :wink:
Ez apróság csak véletlenül észrevettem bocs ,hogy szóltam.

Minyu!

NYugi semmi gond, hogy még nem sikerült engem is felírnod a táblába.(Tudom, hogy rengetegen vagyunk és egyéb dolgod is van) Szóval a szülinapom mégegyszer: 1979.05.13.
Előre is köszi! :D

Kép
Kép
a.m.
 
 


Blúmi!

Gyógyulj meg minél hamarabb! Milyen antibiotikumot szedsz? Magas a lázad? Egyél sok vitamint, gőzölj ha a torkod is fáj + mézes forró tea!

Kép
Kép
a.m.
 
 


Írtam egy hosszút, és az egész eltűnt! :roll:
Na, mindegy...
Dia, szorítok neked!

Hol lehet kérni értesítőt a baba fejlődéséről?
Vendég
 


Sziasztok!!

Ildicsi nagyon szorítok Neked!! Mihamarabbi felépülést kívánunk! Várunk majd a jó hírekkel!

Honey hát ez nem lehetett semmi!! Nekem is volt egy hasonló sztorim csak az úgy történt, hogy a helyi szórakozóhelyre mentünk ami már dugig volt mikor odaértünk és Én be akartam lökni az ajtót mert eddig az nyílt, de közben megfordították és Nekem úgy sikerült belöknöm , hogy egy az egyben az üveg szétrobbant benne! Na hát szó se róla az összes szem rajtam kidobó rohant ezerrel aztán vitt az irodába! Még jó, hogy törzsvendégek voltunk és jóban voltunk a tulajjal :lol: De azért utána egy darabig valahogy nem kívánkoztam oda! És még szerencsésen úsztam meg mert a hajamból szedegettük ki az üvegszilánkokat, szerencsére az arcom egyben maradt! Hát ennyi az Én sztorim!

Blúmi sajnálom!!! Próbálj skat pihenni és vitamin, meg tea stb.. Mihamarabbi gyógyulást Neked!!

Bagzerka azóta megvan az eredményed???

Konan jó, hogy túl vagy a nehézségeken és persze, hogy a vérvételen is! Reméljük innentől gyorsan fogsz javulni és elfelejtheted ezt az egészet!! :lol:

Ja és az az érdekes, hogy tegnap óta Nekem is elmúlt minden tünetem!! Ez lehetséges így a 12 hét előtt? Mintha elvágták volna! Se hányinger, se émelygés, se kajaundor!!! Ugye ez nem jelent rosszat?? Annyi azért maradt, hogy éjjel járok pisilni és a fejemet érzem néha! De egy kávé megoldja a problémát!!! Na de nem parázok MINDEN RENDBEN VAN!!! :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


Én sem voltam még védőnőnél.Majd a 12. hét után.
A doki így mondta, a védőnőt azért felhívtam, és azt mondta, nem baj, ha csak akkor megyek.
Csak az a feltétele az anyasági támogatásnak, hogy legalább négyszer megjelenjünk a terhesgondozáson, koraszülés esetén egyszer.A jogszabályban így van.
Vendég
 


lanta, azért Te sem vagy gyenge!! :D :D
de látom konan is szépet alakított. na ez azért megnyugtat!!! :D

minyu, röné...és aki még írt a sok kérdésemre: nagyon köszi a választ. Úgy döntöttem elmegyek a plusz fizetős vizsgálatokra.

Bár őszintén szólva most ma reggel úgy összevsztem a párommal, hogy most még gondolni csincs kedvem a babára.... :oops: Tudom, hogy ez szörnyen hangzik, de annyira kiborított hogy itt bőgök kb fél órája a klaviatúra felett.
Már az is megfordult a fejemben, hogy ma haza sem megyek és fel sem veszem a telefont neki, hogy igazán ráhozzam a frászt.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok!

Jó sokat ítatok 2 nap alatt :)

Ildicsi mennek a drukkok mára, hogy minél hamarabb túl legyél rajta!

12. hét: egy kicsit biztos megnyugszom (bár magamhoz képest már most is keveset parázok:) ) De szerintem nekem az igazi mérföldkő majd az lesz, mikor elkezd rendesen mocorogni odabent. A rémhíreket egyébként próbálom kikerülni amennyire csak tudom.

Folyás: nekem is van, semmi viszketés vagy égő érzés nem társult hozzá, mégis kiderült, hogy gombás, meg is lepődtem rendesen.

Magzatvédő vitamint 2 naponta szedem, plusz van itthon Magne B6, de amíg nem görcsöl és nem keményedika pocim, addig nem szedem.

Nagyszülők: szüleim örültek nagyon, bár tudták, hogy már próbálkozunk egy ideje, szóval annyira nem lepte meg a dolog. Gondolom anyósom is örült, de vele csak a párom beszélt. Amikor meg legutóbb fent voltunk ott volt párom nagyanyja is, ő meg még nem tudja, úgyhogy akkor nem kerül szóba a baba. Ja, mindkét oldalról első unoka.

Honey: akkor nem csak én tudok teljesen bambán egy dologra koncentrálva közlekedni :D

konan: gratula a fiad kishúgához. Ez az itthoni testvér nagyon aranyos :) Fogad helye remélem mostmár rendbe jön hamar.

Blúmi: jobbulást!

Judit: már csak egy nap van az UH-ig kitartás ;)

Bagzerka: eredményed remélhetőleg meg lesz, nem lehet, hogy még nem lett kész? Én meg egyébként múlt héten jöttem rá, hogy nem kaptam meg a TORCH vizsgálatom eredményét, remélem csak elkeveredett a dokinál, utálom a vérvételeket.

Luca: a babanet.hu-n van egy olyan menüpont, hogy Várnadósság naptár, be kell lépni a saját neveddel és jelszavaddal, és beírni, hogy hanyadik terhességi hétben jársz.

Tünetek: nálam is csökkenőben vannak, igaz teljesen még nem múltak el, de már haladunk afelé :)
Védőnő: én már voltam, de állítólag semmi jelentőssége, hogy 12. hét előtt vagy után mész. Nekem szimplán kértea dokim, hogy a 12. hétre legyen meg a kiskönyvem, és már azzal menjek UHra.

Igazolást a 4 alkalomról egyébként is majd az orvosodnak kell adni, és nem a védőnőnek, illetve nem is a kiskönyvet kell bemutatni.

Kép
kistiggrincs
 
 


Honey!
Fel a fejjel! Nem tudom min tudtatok így összeveszni, de előfordul. Most pedig aztán Te is sokkal érzékenyebb vagy a kelleténél (na mondjuk ez az a mondat, amitől amikor mi összevesztünk majdnem kifutottam a világból, pedig így utólag tényleg így van!). Az, hogy ilyenkor nem a babára gondolsz, teljesen normális! Ezért nem kell lelkifurdalásodnak lenni. Én sokkal rosszabbra is gondoltam mikor ennyire sértve éreztem magam!
Gondolj arra, hogy nemsokára lehiggadtok, vagy Te, vagy Ő meg fogja tenni a kezdő lépést és utána nem lesz semmi gond, ugyanolyan boldogak lesztek, mint pár órával ezelőtt és újra az összes gondolatod csak a babuci körül fog forogni.
Szóval a lényeg: beszéljétek meg! Minél tovább húzzátok, annál rosszabb. Szerintem még ha neked van is igazad, hívd fel és ne hagyd addig, amíg le nem tisztáztátok a dolgot! Meglásd sokkal jobb lesz! (Azért előtte kisírhatod magad nyugodtan, én attól sokkal jobban lettem!)
Bocsi, hogy bele vau-vau...!

Üdv: Anikó

Kép
Kép
konan
 
 


Ja! És Honey! Tessék mosolyogni! :D :D :D

Kép
Kép
konan
 
 


köszi konan!! De komolyan!!! Megnyugtatott amit írtál. Én gyűlölök veszekedni, soha nem is teszem. Kb tavaly nyáron veszekedtünk utoljára. Viszont én minden veszekedés után úgy érzem, hogy itt a világ vége.
Felhívni nem most tudom, mert kb ott folytatnánk , ahol abbahagytuk. Egy sms-t már írtam, de semmi válasz.
Sajnos én nem tudok 10 perc alatt megbocsátani, főleg ha tudom, hogy a másik volt ultrabunkó. ( Nem csípem, ha azzal fenyegetőzik egy pasi - aki ráadásul a férjem! , hogy elhagy, mert állítólag csesztetem. Pedig 2 óra rendrakás után csak arra kértem, hogy vigyázzon a rendre, mert holnap jönnek megnézni a lakást )

De talán estig elszáll... :? :cry:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Honey!

NAgyon sjnálom, hogy így összepkaptatok,de ha kisírtad magad utána biztos könnyebb lesz és talán rövidesen megtaálod a módját, hogyan béküljetek ki. Nem jó ha szomorkodsz! Tényleg most mindannyian sokkal érzékenyebbek vagyunk. :wink:

Különbenis "minek veszekedni ha verekedni is lehet"! Jajjjj ezt nehogy komoyan vedd! Vicc próbált lenni, bocsi! :)

Szurkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön kibékülnötök! :D

Kép
Kép
a.m.
 
 


honey-friss házasok!!
Sajnálom,hogy így indult a napod..... szerintem inkább beszéljétek meg a problémát!

Ági
AFP-re nekem pl a kórház-rendelőintézet laborjába kell mennem,ott leveszik a vért, kezembe adják a kémcsővet amit oda kell adjak a kórházi védőnőnek.

kiskönyvet én is 13 hetesen csináltattam,de ettől még nem csúszok le a támogatásokról. Csak azért jobb ha kicsit hamarabb kész mert akkor a 12 hetes tarkóredővizsgálat eredményét már bele tudják írni.

Ildicsi
gondolok rád ma. Remélem gyorsan túl leszel rajta.

Blumi
gyors gyógyulást kívánok!!
holka
 
 


Honey sajnálom! Tudom mit érzem Én is így vagyok egy veszekedés után!! A legrosszabbakra gondolok csak, hogy itt a vége! Aztán mégsem és utána már csak nevetünk rajta, hogy bolhából csináltunk már megint elefántot, mert ugye a komoly problémákat meg tudjuk beszélni!! Hát ez van, ilyen az élet sajnos!! De mindenképpen beszéljétek meg és ne húzzátok mert tényleg egyre rosszabb lesz! Én így négy napig húztam el egyszer egy veszekedést és iszonyatos volt, soha többet olyat! Inkább az legyen benned okos enged a többit tudod :lol: Fel a fejjel!!!

Kép
Kép
lanta
 
 


Honey!
Ő sem gondolta komolyan ezt az elhagyásos dolgot! Csak hát ha válaszol az sms-re akkor az olyan izééé...! :wink: Ez a férfiúi büszkeség! Én is rendszeresen küzdök vele! Este minden rendbejön!

Kép
Kép
konan
 
 


Lányok! Köszönöm a jókívánságokat, nagyon jól esett. Éjjel volt lázam is, egyébként maripen eytrát kell szednem. (háziorvos írta fel, nőgyógyász, védőnő jóváhagyta) Azért nagyon be vagyok tojva.... Mindegy, ha kell, akkor végig fekszem, hogy ne legyen baj.

Konan! Örülök, hogy javul a fog helyzet!

Honey, sajnálom! Én is utálom a veszekedést, megértem, hogy így érzel. Szerintem, ha ő volt a "bunkó" akkor lépni fog. Csak ez tényleg nehezen megy a férfi büszkeség miatt. Fel a fejjel! szerintem még ma nagy bocsánatkérésben lesz részed. Írj, ha történt valami!

Kép
blúmi
 
 


bocs: maripen extra

Kép
blúmi
 
 


megbeszéltük és bocsánatot kért... :D Nagy szerencséje :D :D
Sőt azt is kikönyörögte, hogy ebédeljek vele! :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Tényleg igazatok volt!! :D :D Úgylátszik ti jobban ismeritek a férjemet mint én hihihihi :lol: :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


blúmi,
láz ellen hűtőfürdő? Vagy annyira még nem vészes?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Honey! :P :P :P
Nem olyan bonyolult őket kiismerni! :wink:

Kép
Kép
konan
 
 


Blumi jobbulást kívánok! Próbálj meg jó meleg takaró alatt sokat aludni, és jól kiizzadni!

Honey, örülök, hogy megitn minden OK a férjed és közted! Neked most nyugalomra van szükséged!

Ildicsi, mielőbbi jobbulást! Van egy topik, ahol én anno nagyon sok segítséget kaptam! Esetleg nézz be hozzájuk (élet a vetélés után)

Konan, de jó, te már lassan az AFP-re mész! Így tényleg gyorsan megy az idő!

Roni, te jársz valamilyen kismamatornára? Ha igen hova? Engem kismamajóga érdekelne, bár csak a 3. hónaptól kezdhetem szép lassan a tornázást...

Rönééé



Kép
röné
 
 


Honey örülök, hogy minden rendben!!! :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


Sziasztok!

Konan!
Nagyon együtt tudok most veled érezni a fog miatt... én szombaton megyek fogdokihoz, de már most görcsben a gyomrom, valamiért amióta az eszemet tudom, rettegek tőle. Persze, utólag mindig megkönnyebbülés, de előtte és akkor, ott... áááááááááá
Egyszer annyira paráztam, hogy addig nem volt nyugi, amig dupla adag érzéstelenitőt nem adott... de rendes volt, mondta hogy csak azért, nehogy rossz hirét keltsem a városban... :D Szóval jó fej volt...

Dia!
Most már fizikailag túl vagy rajta, remélem lelkileg is gyorsan gyógyul a seb! Öleld magadhoz Domit, és gondolj arra, hogy talán nemsokára jön a hugi (vagy öcsi) is. Sok gyógypuszit küldök neked!

Honey!
Folyás nekem is volt Lolával is, van most is. Semmi különös, mert csak én érzem, de kellemetlen. Ez vele jár sajna... Majd elmúlik. ;)
A férjed... küldök neki egy virtuális seggberúgást. :D
Hiába! Ahogy megfigyeltem, mi is mindig a legapróbb dolgokon balhézunk végletesen, a nagy dolgok sosem komolyak. Ha tudnád, hányszor mondta nekem is a párom, hogy elmegy, mert elege van... Eleinte órákig bőgtem miatta, aztán utána balhéknál nem vártam meg, hogy fenyegessen, én mondtam, hogy menjen el, hagyjon békén... Na azóta nem fenyegetőzik ilyesmivel. :D
Én meg letudtam magamban, hogy férfiból van...
De a legszebbet még azért elmesélem...
Pár napja felhoztam, hogy belegondoltam, nemsokára nagy hasam lesz, még fáradtabb leszek, Laura is egyre mozgékonyabb, jön a nyár, stb. Na mit mondott erre? Sosem találnátok ki... Idézem:
"Úristen! Hogy fogom én ezt kibirni!" Mármint ő... azt hittem, a világból kifutok. Aztán egy jót röhögtem rajta. Hülye és kész. Férfi.

Blúmi!
Remélem hamar meggyógyulsz! Iszonyú lehet, főleg most, az elején... neked is mennek a gyógypuszik!

Lanta!
Fog még mindig semmi?

Kép
Kép
lolababa
 
 


Lola jó fej a férjed... Mintha az enyémet hallanám!! De Ő mindig hozzáteszi, hogy csak hülyéskedik!!! Csúcsok!!!
Fogunk még mindig nincs kint! Pedig látom az ínye alatt és teljesen más most az alsó ínye mint idáig volt! Hogy mikor fog áttörni nem tudom!!! Csak már ne kínozza meg szegénykémet mert már annyit szenvedett eddig is a semmiért!!! :(

Kép
Kép
lanta
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?