Új privát üzeneted érkezett!

Hú de szupi én vagyok a laptetőn, így reggel elég sokan fogtok engem olvasgatni!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska, ügyi vagy!
én is megyek elteszem magam holnapra...

Kép

Kép
kolyok28

sziasztok,

nemrég érkeztünk haza a Pánik c. film díszbemutatójáról.
hááát....óriásmozi, óriásvászon, dolby hang...
:shock: :shock: :roll: :roll:
nehezen bírta szegény kisfiam. majd szétrúgta a hasamat.
múlt héten a színházból a felvonás nélküli darabról a sor közepéről kellett kimenekülnünk.... :? :?

nem tudom. a ti gyerekeitek is ilyen érzékenyek az ilyen helyeken?
nagyon sajnálom szegénykét a hanghatások miatt. megfogadtam, nem kínzom tovább. asszem felhagyok az ilyen programokkal.

tegnap megnéztem 4d-n, hogy mizus vele és képzeljétek egy héttel későbbre tette a baba születési idejét.
nem tudom, most melyik lesz érvényben és melyikhez tartsuk magunkat? :roll:
na joccakát

norco

Sziasztok!!!!!!!!!!!

Most értem haza a dokitól (9 re volt időpontom, még jó hogy nem kellett várni mi??????? :evil: )

37.hétnek megfelelő a baba picit kisebb, de eddig sem szárnyalt nagyságban soha.
3044g-ra becsülték a súlyát.

Méhszáj 2-3cm-re nyitva, és a ctg édi kis jóslókat mutizott!

Most elteszem magam, jó éjt
pepike :)

pepike

Kép

Kép
pepike

Judit,
En mindenesetre nagyon szoritok neked, hogy hetfoig meginduljon a szules es minnel kevesebb idot keljen tavol lenned Levitol.

Ahogy elnezem itt inkabb a palacsintasutes indult be mint a szules. :lol:

Kepeket varjuk a kisagyrol es pelenkazorol.
Mi Elisaet fogjuk osszerakni ha eljon az ideje. Alig hasznalta nem tudom 10x alude-e benne. Csak anyuci mellett szeretett dormolni (azota is) :roll: . Mar 1 evessen kimaszott belolle, egyszer amikor nyugos volt beletettem, hogy legalabb wc-re elbirjak menni nyugodtan, uvoltott is rendessen de egyszer csak elhalgatott, gondoltam na vegre megnyugodott, ahogy indultam ki a furdoszobabol az ajtoban osszetgalakoztam vele na akkor gyorsan szet is szedtuk es elraktuk jobb idokre ami mostansag fog eljonni. Mostanaban szokott at a szobajaba (mar eppen ideje volt) de azert meg hajnalban neha atkoltozik hozzank.

Jim,
Hat igen a lanyom mar most jobban beszel olaszul mint magyarul, a magyarja kicsit romas az a betu helyett (hosszu a) (bocsi de nincsennek magyar betuim) betut ejt, szoktunk is nagyokat nevetni rajta a ferjemmel, pedig itthon magyarul beszelunk csak O valaszol olaszul vissza. Amikor hazamegyunk 1-2 nap alig szolal meg magyarul de amikor rajon, hogy senki nem erti amit mond mindjart at tud valtani.
Nekem is tetszik olaszorszag habar nem a tisztasagarol hires. :roll: Meg ami meg gaz, hogy a malnalevel tearol meg nem is hallottak, hat meg ilyet, igy anyummal kell hozassak amikor jon, remelem nem lesz keso.

Biribon,
Ha olaszos vagy bisztossan tudod, hogy itt a Luca (luka) az fiu nev. Na mar most mi ezt a nevet szerettuk volna a fiunknak, de ha otthon is anyakonyveztetjuk akkor lany neve lesz, igy vagy k-val irjuk vagy marad a masik valasztott nev a Christian (velemeny?).
Olyan rosz, hogy nem mindig lehet olyan nevet adni a gyereknek amit szeretnenk. En 20 evig azt hajtogattam, ha nekem lanyom lesz Mia-nak fogom hivni, hat nem az utolso pillanatban kijottem olaszorszagban ahol a mia nev megint nem lett volna egy jo valasztas.

Beuska,
Ne idegesitsd magad itt a finisben a ferfiak mar csak ilyenek, sokszor az egyem ferjem is kenyelmes, en meg olyan kis porgos vagyok, olyankor nagyon tud idegesiteni.

Pepike,
Raer itt kint is noni, konnyebb lesz megszulni.

Ahhoz kepest, hogy meg csak most kapcsolodtam be jo hosszura sikerult a hsz.
Akkor jo ejt mindenkinek elteszem magam holnapra en is. A szulni keszuloknek megy a drukk.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok!

Szia Tcis!!!!! Eltartott egy darabig, mire leesett, hogy a Mia miért is nem szerencsés válsaztás................... :lol: :wink: Üdv köztünk, szeressük a hosszú hsz-kat!!!

PAti! Kitartás!

Judit! Eléggé nem tetszik nekem se, hogy ennyire hamar befektetnek........ ELmúlik, csak nagyon nehéz lesz! Drukkok érkeznek!

Pepike! Nem mondom ezt a dokit már!!!! Szegénykém, gondolom jó fáradta is vagy! Remélem ilyen rendelésre már nem kell menned a kicsi születéséig! A 2-3 cm az nagyon reményt keltő! Már csak pár nap, és érkezik a manóka!!!!

Én most ellépke, megyek ügyet intézni, majd jöszök valamikor!

Puszka!
Vendég

Halihó!!!

Nuku szülés, bocsi, h nem írtam már tegnap...Csak hulla voltam estére, plusz vendégek is jöttek..

Judit,
úgy örülök, hogy taliztunk!!!! :) :)
Levi annyira jó pasi ezeken a képeken, hihetetlen!!!! És a méreteiből adódódan, lehet mondjuk sztárkosaras, vagy pólós lesz, hmm?? Csak győzd levakarni a kislibákat!!! :D

A nutellát nagyon jól tetted :wink: én is eltüntettem a múltkor a legnagyobb kiszerelést, kb.3 nap alatt.

A dokim végül nem mondott semmit, azaz kiértékelte az nst-t, minden rendben (fájások zéró), aztán megkérdeztem, hogy mi van a szabijával..Ő meg sandán csak annyit mondott, hogy jaaaa! nekem nem mondta? majd csak áprilisban megy valamikor, szóval "szépen kivárjuk ezt a babát"! Szupíííííííííííí! Holnap megint megyek nyomkolászni...

AZ még hagyján, hogy állandóan nasikról diskurálunk, de ilyen képeket feltenni!!!!!!!!!!!!! FÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJ!
Én ma tárkonyos levest csinálok+tejberizst! beeee!!!

Tcis,
üdv köztünk, ne izgulj, sokszor én se tudom követni a topicot (4-5-6 oldal egy nap :shock: ), de gyere gyakran!!! És sárga vagyok, imádom Olaszországot, mindig ott szerettem volna élni!!! Ott volt az eljegyzésünk (Lignanoban), ti melyik részén laktok?? Olvastam, hogy hol, de nemtom pontosan merre van!

Allora, ciao ragazze (tiszta olasz hangulatba kerültem :) ) !

KépKép
kmanna

Szép jó reggelt mindenkinek!

Én tudok ilyenkor is bejelentkezni ám!!!! :roll: :roll: :lol: :lol:
De csak azért mert tegnap hívott a védőnő, hogy ma jön, ugyhogy itthon dekkolok és csinositom a lakást! :D Mert hát ugye álltalában csak este jövök haza a nagyitól, mert ki az, aki az üres lakásban ücsörög, egymagára főz, és uncsizik..... Na hát az nem én vagyok :D :D :D
Na megyek megcsinálom a reggelimet, aztán nekilátok vminek!
Vendég

Közben meg frissitgetek, hátha vki felébredt! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Halihó, 6 óta fent vagyok, alig 4 órát aludtam, mert felváltva keltek a kölkök, ráadásul Laura vissza sem akart aludni. ÁÁÁÁ, megint ordít, úgyhogy röpülök...vagy inkább odaszédelgek, az még megy... :roll:

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!
Kmanna!

Az uh-n egy másik lány mondta ( neki is ugyanaz az orvosa mint neked), hogy nem megy szabira a dokid, én meg erősködtem, hogy megy. :) Lehet, hogy megilyedt, ő is 38. hétben van.
Na mindegy azóta már biztos megkérdezte, mert vitte neki az UH eredményt. :)
Lehet hogy mégis egyszerre leszünk kórházba :wink: ?

Mindenkinek köszi a drukkokat, de ahhoz hogy hamarabb induljon csoda kell. A doki mondta, hogy úgy néz ki a helyzet, mint aki soha nem akar szülni.

Kölyök!
Hát igen a kórházban is indulhat(na) éjszaka, tehát az érv nem túl meggyőző. Bár ott azért hamarabb észreveszik az előjeleket, ha vizsgálgatnak és közbe tudnak avatkozni, hogy ne éjszaka legyen a műtét.

Tényleg merénylet ez a sok édesség itt a fórumon.
Így hogy álljam meg a mogyorókrém evést??? :?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jaj de jó!!!!!!!!! Már három hetes az első topicos babánk!!!!!
Móni kítartás!!!!!! (mondom ezt én :roll: , akinek még nyugodt az éjszakája, mert a baba még csak bentről dörömböl, mert éhes :oops: :roll: )
Vendég

Niki: hogy telt az első otthoni éjszaka?
Vendég

Sziasztok!!!! Tök jól aludtam, kisasszony háromkor kelt, betettem az ágyba és fekve szopiztattam, sikerült bealudnunk, és hatkor döbbentem rá, hogy mi van. :D :D :shock: Cici megint a szájába és még mindig alszik, kipaterolt a helyemről, apa meg nézi. :D :D

Képzeljétek, tegnap csak kétszer kellett pótlást adnom, egyre több a tejem!!!! Király!!!! Azért a biztonság kedvéért ma még leküldök egy alkoholmentes sört :wink:, hogy tuti legyen a dolog!!

Ma megyek az ideggyogyóra a pofámmal, kíváncsi vagyok, mit mondanak. Lehet, hogy nem kell kezelésre járni, mert szereznek nekem itthoni készüléket. :D

Ja szülésindításról vannak tapasztalataim, ugyanis nem egyet láttam a két hetes kényszerpihenőm alatt. Nálunk zselével csinálják. Valami prepidin a neve. Nem akarok elbátorítani senkit, de remélem senkinél nem kell alkalmazni, nagyon gáz...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Apával
Kép
Tesómmal
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Na felkelt, megyek adaadom a cicit.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok,

Gyors leszek, mert ma végre van program... Szóval, az aszalt sárgabarckot senki ne próbálja vizhajtásra, mert nem azt hajtja... ezt garantálhatom, éjjel csak 6x voltam wc-n... és egyszer sem kellett pisilni :cry:

Megyek, készülődök, aztán megyünk ctg-re aludni, majd be a munkahelyemre. Ott olyan jó gyorsan eltelik az idő!!!

Azért ez már szégyen, hogy senki nem szül. Mi van már, mi lettünk a "sokat röhögünk-sosem szülünk" topic????

Kép

KépKép
eszterxx

Jó reggelt, ébresztő! :)

Kép

feri (mni)

Jo reggelt.

Most ebredtem de mar van mit visszaolvasni.

kmanna,
ott voltunk tavalj nyaralni szep hely, a ferjem iden is oda akar, mert gyornyoru homokos a strandja. Ha az autoutat nezed milano elott kb 30km-re.

Rohanok viszem a lanyom az oviba, kesobb jovok.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok, én is fent vagyok már 6 óta :roll: de megfogadtam, ma nem ülök egész nap a gép előtt, inkább kitakarítok :shock:

csujzi, jó hogy jöttél. juditkecsk, neked meg szorítok, hogy az 1 hét alatt megszüljél, a kórházban olyan lassan mennek a napok.

este olvasgattam az orvosi élettankönyvemet -bezzeg, mikor vizsgázni kellett, nagy ívben elkerültem....- szóval tök érdekesen ír, hogy mi az élettani háttere a szülés beindulásának. Nem szkennelem be, mert túl hosszú, de az a lényege, hogy mikor a magzat "jeleket küld" az anyai szervezetnek, akkor indul be. Magyarán a mellékveséje elkezd kortizolt termelni, melynek hatására a placenta ösztrogénszintézise megnő, az meg stimulálja az intrauterin prosztglandinszintézist, mely ugye-ugye az ondóban is van :D no és akkor szülés van. Az ondós változatot nem említi a könyv, de akkor legalább a sexnek tudományos alapja van, hogy szülésindító :D :D :D A másik lehetőség, hogyan lehetne stimulálni a bébi mellékvese kortizol szekrécióját???? PAti??? Most ne azt mond, hogy a hipothalamuszának Acth szekréciójának serkentésével!? Ha lenyelem az ekcéma elleni kenőcsöt? :lol:

A túlhordásról is olvastam, meg a tejciről, tisztára belelkesedtem, de arról nem írok.

Szóval, pepike, kavics még a végén ti jöttök, tök izgi!!!!!!

Beus: mit csinált már megint férjurad? Mentés előtt kinyomta a gépet, mi?! :x Örülök, hogy befejezted, nekem is lassan neki kéne állni a Robiénak, máus első hetében kell leadni, most néztem, nem is kell köttetni, csak elektronikusan.

Pati: :cry: :cry: :cry:

biribon, ha az ember nem használja a nyelvet, elfelejti. Én az angollal vagyok így. Folyékonyan beszéltem, de már évek óta meg se nyikkantam. Olaszul önszorgalomból kezdtem el tanulni, aztán olasz kéttannyelvűbe mentem, komolyan vettem, tolmácsversenyekre jártam, olasz levelezőpartnerekkel tartottam a kapcsolatot, sőt, egyikőjükkel mai napig tartom a kapcsolatot, dolgozom neki, szakfordítok. (elég jó zsozsóért) Úgy tudom magam szinten tartani, hogy nézem a Rai1-t meg sok tanítványom VOLT. Amióta elköltöztünk Pécsről, megszűntek a tanítványok, de ha meglesz a bébi, próbálok itt is tanítványokat szerezni. A kéttannyelvű jó volt, mert pl matektól elkezdve biológián át...stb mindent olaszul tanultam, vagy így tanul meg az ember egy nyelvet, vagy úgy hogy, kint él.

tcis: és az Andrea névhez mit szólsz? :wink:

majd napközben benézek néha, de ma tényleg takarítok 8)
Vendég

jó reggelt, látom senki nem szült meg éjszaka ;) vagy még nem vallotta be... :lol:
Pepike, én mindig csodálkozom, hogy éjszakás orvost választottál :shock:
Norco, szerintem is örülj neki, hogy kisebb a baba :) könnyebb lesz megszülni -reméljük.
Tcis, szeretjük a hosszú hozzászólásokat, szval :) nekem is kellett egy kis idő, mig leesett, hogy miért nem jó a Mia :) Viszont, hogy a lányod hozzátok olaszul beszél, ezt nem értem. Ha Ti magyarul beszéltek hozzá mindketten, miért nem magyarul beszél Veletek???

Niki, engem is érdekelne az első otthon töltött éjszaka, gondolom fárasztó lehetett... szval :)
nekünk még mindig csak a kiságy áll, azuram szerint nem kell elsietni a komódot majd talán ma... viszont úgy leszidott, hogy végül nem csináltam tegnap gátmasszázst, szval ma muszáj leszek.... :roll:

Csujzi, hajrá a lakásszépítgetéssel. Bár szerintem nem szólna be egy védőnő, ha kicsit nem csillogvillog, de asszem én is takaritanék, ha jönnének.... télleg itt is van valami, ami enm kötelező, de kijönnek segíteni és állítólag hasznos... Csak fel kéne őket hívni, hogy vagyunk... már napok óta halogatom.... majd ma :)
mint ahogy ma elmegyek babaágyneműt venni, meg a maradék hiányzó babadolgokat megvenni :)

képzeljétek este egy csomó hó esett itt, minden fehér. ha felkeltem rendesen, csinálok majd képet :)

jaj, de korog a gyomrom, megyek megcsinálom a reggeli tejbepapit :)

Kép

Kép
kolyok28

nemér, ennyi aranyos képet felrakni, én nem bírom megállni, hogy ne gyönyörködjek bennük ...
és nem lesz semmi a reggelimből ....

Jim, Andrea :lol: :lol:

Eszterxx, vidám napot, akkor ma nem aggódunk, hogy hol vagy, de azért este részletes beszámolót kérünk, hogy hányszor mozdult meg Andris, azaz Edömér. :)

na megyek, mert éhesvagyok....

Kép

Kép
kolyok28

kolyok, azonnal képeket kérek!!!!!!!!!!!

tcis kislánya bizti azért nem magyarul beszél, mert ovis és ott olaszul beszélnek. Nekem apám tesói kint születtek Kanadában és a srácok egymás közt angolul beszélnek, de apjukkal, anyjukkal magyarul, mert így szokták meg. Csak néha van ilyen hogy: hozd ide a fuckin' távirányítót....stb...Iskolás korukig csak magyarul beszéltek, jó azóta 40 évesek az ikrek, 42 a másik nagybátyó, szóval az angol jobban megy nekik.

na majd frissítek, mert nagyon várom a képeket!!!!!
Vendég

1204704511.0062.doc

Sziasztok,

Csatolva Pati apás szüléses leirása, hogy senki ne unatkozzon még véletlenül sem.

Azon vigyorgok, hogy érdekes módon senki nem jósol magának 40+t... Ja, és kéretik mellőzni mindent, ami szülésbeinditással kapcsolatos rémtörténet, illetve az olyan tanácsokat, hogy jobb a kisebb baba, mert ettől többen kapunk itt pánikrohgamot.

Szilvánusz, mi van már????????

Kép

KépKép
eszterxx

Gyors beköszönés. Hááát izgalmasra sikerült a tegnap esténk. Kb. 1 órán keresztül ötperces jóslók, derékleszakadás, menstruációszerű kisebb görcsök, plusz nem vészesen fájdalmas keményedések, aztán azóta semmi. Gondolom ezek jóslók, vagy nem?
Szóval egyben, sztem ma sem szülünk :roll:, holnap reggel megnézi a dokim mi a helyzet odalent, de azért még jövök.
Esztexxx, jelentkezz ctg után!!!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

bocsi Jim, én csináltam képeket, mig hűlt a tejbepapim, de nem találom a drótot amivel fel tudom tölteni... :roll: szőrénszállán eltűnt...
de megkeresem majd. most kicsit mennem kell....

Kép

Kép
kolyok28

Beuska!
Gratulálok a szakdogához!
Ügyes vagy!

Kmanna és Judit!
Szerintem ezek az NST készülékek nem jók! :lol: :lol: Sőt biztosan. Vagy csak bennünk van a hiba??? :lol:
Hát az én dokim jövő héten szabin lesz. Úgy néz ki, hogy Manna dokiját megöröklöm! :lol: :lol: Lehet együtt szülünk?
Én tutti túlhordom. :roll:
Bár azt mondják, hogy nyákdugó távozása után 1 héten belül elvileg megvan a baba. Hát én azt csak remélni merem!

Judit!
Az a helyzet, hogy van itt egy Főnök. És nélküle semmilyen döntést nem lehet meghozni! :roll: Ha ő azt mondja, hogy TE várj, akkor a dokid a feje tetejére állhat, akkor sem fog semmi sem történni. Sajnos. :(
Bár én ezt a programozott császárt sem értem. :roll:
Akkor vagy várják meg a 40-ik hetet és aznap csaszizzanak, vagy várják meg, hogy a gyerek adjon némi jelet, hogy születni akar! És akkor csaszi!
De azért valahogy úgy kellene, hogy ne tartsanak ennyire bizonytalanságban! :roll:

Csujzi!
Az jó, ha az ember nagyija karnyújtásnyira van! :) Én azt hittem teljesen egyedül vagy otthon :( Mert az maga a csapás! :(

Pati!
Úgy tűnik ez a babó igen jól érzi magát a Te pocakodban. :lol:
Megértem a türelmetlenséged! Mostmár egyre inkább megértem .... :?
De nőben gyerek még nem maradt! :lol: :lol:

Mzx!
Én most nyafogok, hogy nem bírok aludni és kialvatlan vagyok. Ahogy olvasom a Mommy és Te hozzászólásaidat, van egy olyan érzésem, hogy nem sok jó (értsd alvásilag) vár rám a baba megszületése után... :roll: :lol:

Pepike!
Hallod, nagyon kemény a dokid! Szállást is biztosíthatna, ha már olyan sokáig ott tart! :lol: :lol:

Bosek!
Örülök, hogy van tejed! Lesz ott több is! "Kitartás!" mondta Szálasi! :lol: :lol:
Annyira aranyos babucid van! :)

Eszter!
Én be nem mennék a munkahelyemre! :roll:
De jó, hogy neked ott még mindig jó! :lol:

Jim!
Takarítást nem illik túlzásba vinni! Csak óvatosan! :lol: :lol:
Vendég

na, az uram rakta el a fiókba.... teli vagyunk "drótokkal" de ő csak egyet rakott el :lol:
szval nem olyan szépek, mert kicsit nyálkás az idő, nagy hegyeket most nem látni, de az ablakunkból vannak:
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
kolyok28

Jó reggelt.

Ki jön holnap állatkertbe? :wink:

Ügynöknő, köszike a linkelést. A fosika se mozdított semmit az ügyön? Pedig nem gyenge kis bábakoktélt alkottál a barackozással.

Ma az oviban bejelentettem, hogy nyugodtan szokják meg a pocis imidzsemet, mert ez a gyerek bent marad.
Sőt, kezdek megbarátkozni a gondolattal. Tulajdonképpen nincs nagy hasam, még cipőt is kötök ha kell, na jó, időnként leeszem, amióta az Ügynöknő felhívta rá a figyelmet... :lol: csak aludni nagggyon kényelmetlen, de azt babával se lehetne, úgyhogy hátrébb nem vagyok. :wink:
Szóval én terhes maradok, Norton nő amíg tud, és lesz egy nagyfiam extra és egy kicsi intra mostantól. Asszem egyre kevésbé riasztó a gondolat. Továbbra is járhatok aquanatálra, mondjuk a vérnyomi meg az orvosi oldal felett most nagyvonalúan szemet hunyok.... :roll:

Bosek, engem priviben érdekelne ez a beindításos dolog. Fura egy szerkezet vagyok, általában jobban viselem a sz.r dolgokat, ha fel tudok rá készülni. Mondjuk még 1 hétig+2 napig nem aktuális...

Jimm, basszus :shock: ugyanezen gondolkoztam, hogy hogyan lehetne a magzati kortizolt növelni. Elvileg ugye stresszhormon, de hogyan stresszeljem ezt a kis ultranyugis galócát?? A másik rákfenéje, hogy ahhoz, hogy a láncreakció beinduljon, mindkét (anyai-magzati) oldalon készen kell állni (receptorok stb..) különben nem megy végig.
Ergo, megint egy ötlet, ami nem megvalósítható.
Marad apa, receptre. :wink:

Voltál úszni? Pénteken, ha nem szülök ( :roll: :roll: :roll: :roll: , mindegy, azért leírom, jóvanna) akkor menjünk akvázni! Után ameg dumcsi vagy palcsi vagy mittomén. Gorkát 4 óra körül kell elhoznom, előtte reggeltől ráérek, ha te is.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Szegény Mni azóta olvas vissza, mióta hazaértek :lol: :lol: :lol:
Várunk Niki!!!!

Jujjj, de királylányos, ma már Kvaszévi is lesz!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Igen, én is várom Nikit és Évit, meséljenek!!!

Kép

Kép
kolyok28

Indítás és indító gyógyszerek leírása: TÉNYLEG csak orvosi érdeklődésű, erős idegzetű olvasóknak!!!!!:
Érdekességképpen tettem fel, aki el tud vonatkoztatni a saját szülésétől!:

http://www.pfizer.hu/cms/netalon.xml?data_id=294
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=117&cid=44200
http://209.85.129.104/search?q=cache:Zf ... cd=1&gl=hu

Kép
Kép

mpatr

kolyok, köszi a képeket! 8) nem semmi! mondjuk itt is hideg van, de azért hó nem esett.

PAti: Ok, menjünk pénteken. Fél 4-ig érek rá, akkor jön a pöcs ex.
Szóval hanyagoljuk a kortizolt....NA, majd megnézem a cikkeket, csak most dühöngök, mert letiltottak, a freeblog.hu -ról, mert reklámot csináltam Esztereu-nak. Kapják be, még zsu babás blogját sem tudom megnyitni, azaz semmilyen freeblogot. Viszont az admin felületemre be tudok lépni, a reklámot már le is töröltem. Kiváncsi vagyok, mikor engedik vissza az IP-met. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukkantok.
Nem aludtam szinte semmit, nem tudok lefeküdni. Kész vagyok.
:( :( :( Szenvedés az egész!!!!!!!!

Judit
Sajnálom, hogy a dokival nem lehet beszélni.

Aki szülni készül annak drukk, az elkeseredetteknek kitartás.

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
tündérmanó27

Néhány további nagyon érdekes cikk a szülészet témában (nemcsak indítás!!)http://www.babanet.hu/faq/szul04.php
http://www.babanet.hu/faq/szulk01.php
- ez különösen érdekes cikk!!!!! főleg a vége :shock:

http://www.babanet.hu/faq/szul10.php

spirituális háttér a terhesség és szülés mögött:
http://www.naturalap.hu/asztrologus/koz ... rhes4.html

néphagyományok a terhességben, szülésnél:
http://209.85.129.104/search?q=cache:1P ... d=21&gl=hu

Kép
Kép

mpatr

Tündérmanó: mi a baj???

Kép
Kép

mpatr

Imádom, amikor anya cirógat egy picit:

Kép

:)

kölyök: nem semmi ez a havazás! De gondolom Ti is jobban örülnétek már a virágzó tavaszi fáknak :) Milyen magasan laktok amúgy, esetleg fent a hegyekben?

Első éjszakánk: Lilla este 10-kor hamizott, aztán aludni tértünk, illetve csak a lányok, mert én egyszerűen nem bírtam elaludni hajnali 2-ig. Ekkor felébredt Lilla, Niki elkezdte etetni és én erre tudtam csak elaludni. Összességében véve Lilla jól viselkedett az első éjszaka. Ja és az esti fürdetés elejét nagyon-nagyon élvezte, a 38 fokos vízben, aztán egyszer megunta és azonnal sírni kezdett. Azt vettük egyébként észre, hogy akkor sír, ha nincs rajta ruha (talán fázik?), bár a tisztábatevést simán bírja.

feri (mni)

Lányok!

Merre vagytok???

Az nem lehet, hogy most ÉN ülök a NET előtt és TI pedig SEHOL sem VAGYTOK!
Vagyis sehol az túlzás! :lol: :lol: De nem itt. Nem írtok! :(

Körmöt festettem. Hogy legyen jobb a hangulatom. Jobb is lett! :lol: :lol: Rózsaszín csillámos, nagyon babi! :lol: :lol: Nőcis! :lol:

Tündérmanó!
Mi a bajci? Mesélj! :? Ez nagyon rosszul "hangzott"! :roll:

Pati!
Én nagyon szívesen mennék veled állatkertbe. Csak sajna nagyon messze lakunk. Ha Pösten lennék, akkor mot is ott ólálkodnék. És jól felidegesítenék egy vadállatot, hogy megijesszen. És tutti szülés! :lol: :lol:
Nem vagyok állatkínzó, de a szülésmegindításért MINDENT! :lol: :lol:

Persze mindezt tenném a Te érdekedbe! :D
Vendég

(csak nagyon halkan....szerintem az a hasmenés nem a baracktól volt...Eszter ma szülni fog....hangsúlyozom, szerintem....)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Patr: ez komoly ez az állatkert? Hánykor mennétek? :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

kolyok,
Szerintem azert mert sokat vagyunk olaszok kozott, minden baratunk az es 1 eves koratol heti tobb alkalommal jartunk baba klubba olyankor en is olaszul beszeltem vele ha + mostmar az ovi is belejatszik. Szerintem ugy erezheti, hogy ha mar itt mindenki olaszul beszel akkor o sem akar lemaradni. Most anyum itt lesz 2-3 honapig vele ugy is csak magyarul beszelhet (kulonben a mama nagyon be tud porogni :roll: ) akkor majd szerintem a kiejtese is javul. Kulonben mindent megert csak kicsit tori a magyart.
Szep a kilatasotok. Itt is mar 800m-en havazast mondtak, a hegycsucsok tete feherlik is.

Jim,
Az Andrea is nagyon szep nev, habar otthon lanynevre valtozik az is, de vegul is nem olyan veszes.
A Christian senkinek nem jon be csak nekem? :( A ferjem se nincs nagyon oda erte.

eszterxx,
Akkor nekem aszalt sargabarackot kell ennem hatha az megindit, mar mindent kiprobaltam de nem nagyon segit semmi, ugy szenvedek mint a kutya.

Megyek en is takaritani, ugy latszik ma ilyen takaritos nap van.
Kozben azert majd frissitgetek ugy sem birom ki.

Feri,
Ez a lany csodaszep, nem gyozok gyonyorkodni benne. Gratula az elso ejszakahoz, csak mindig ilyek maradjanak az ejszakaitok.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Csatlakozom Zsuzsofihoz!

Volt már az úgy, hogy egy egész zacskó aszalt sárgabarackot megettem, mert szeretem. Semmi ilyen hatása nem volt. 6x meg biztos nem, ellenben a fiam születése elött hasmenésem volt :wink:

Akinek még aktuális lesz, pénteken a vital tv-n 17:30-kor a bábakoktélról és a túlhordásról lesz szó...

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_pa ... where_tv=1
Eszternek nagyon drukkolok!

Kicsit visszaolvasok, mert csak nagyon felszínesen futottam át az irományokat4

Melinda! És Te hol vagy?????

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bocsánat 17:05-kor

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Már én is 6-tól felvagyok, csak a családot rendeztem.
Képzeljétek el, hogy kizártam már megint magam. Szóval 10 kor hazajövök nagy kopácsolásra. Gondoltam magamba körülnézek a házban, hogy ki azaz őrült aki a 4 éves lakását szétveri. Erre rossz kulcscsomót fogtam fel és becsaptam az ajtót. Hál istennek a telcsim nálam volt, mert várok egy telefont, így riasztottam az uram, hogy azonnal jöjjön haza.

Tcis!
Köszi a bíztatást. Tudom, hogy milyenek a férfiak, de néha nem bírom elviselni amikor beszologatnak, holott lóg a belem.

Jim!
Az kellett volna még, hogy lecsapja a biztosítékot. Akarta, de most nem merte. Tudta, ha elszál most akkor nagyon nagy bajt csinál, így csak terrorizált, hogy kidobja a számítógépet, ha leadtam a szakdogámat. Hiszen minek nekem úgysem dolgozok és egyébként sem keresek egy árva fillért sem, foglalkozzak a kis családommal. Na erről ennyit.

Kölyök, kavics!
Köszi az elismeréseket.

Ma bementem az önkormányzathoz, de minek. Kiderült, hogy nekem nem kell házassági anyakönyvi kivonat, mert a IX. kerben szülök és ott is házasodtunk össze. Így ma 1 órát elcsesztem a napomból, plussz a kizárással mégegyet.

Na megjött a várva várt telefonhívásom, mennem kell majd jövök.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Tündérmanó!
Annyira sajnálom!

Jim!
Tök jó, hogy így utána olvasol mindennek, és utána a lényeget megosztod velünk.

Pati!
A cikkek is jók. Bár a zselés indításról szóló cikk ilyesztő volt. Nekem azzal indították a lányomat és szépen beindult, semmi szövődmény....
Jó, hogy akkor a tudatlanságban voltam....

Bosek!
Engem is érdekel priviben mit tapasztaltál a zseléről, pontosabban láttál.

Feri!
Maradjanak is ilyen jók az éjszakáitok! :wink:

Kölyök!
Örülök, hogy már te is látod az alagút végét, és már sokminden megvan a babának.

Beuska!
Gratulálok!
Minden elismerésem, hogy ezt Te így végigcsináltad!
Pihenj amennyit csak tudsz, mert lassan ismét szükség lesz az energiára.

Aranykavics!
Látom Te is csatlakoztál a türelmetlenek táborába... :D

Ma direkt későn kapcsoltam be a gépet, hogy addig egy csomó mindent megcsináljak. :evil:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Találós kérdés:
Mi az? Az elején napokig azért imádkozol, hogy ne fájjon, jajj csak ne fájjon, a végén azért epekedsz, hogy végre szenvedj a fájásoktól??
ESZTERXX, ÖN NYERT: A 40 +os Terhesség :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Most ment el a védőnő! Nagyon rendi volt megint, a szoptatásról meg az első itthon töltött napokról beszéltünk, na meg hogy mi lesz a kórházban! (vizsgálatok)
Kicsit beparáztatott a kicsi baba miatt, hogy milyen hátrányai vannak, na meg ha még császi is lesz, a bent töltött idő miatt is!!!! :? :? :? :? :? :? Ugyhogy kicsit készen vagyok! Itt Sopronban a császárosokat 6 nap után engedik haza, de ha a baba kicsi, meg még a súlyából is veszít, akkor a 10 nap is előfordul. Na meg még elötte is bent leszek....... :( :( :(
Ugyhogy készen vagyok, mint a zacsis leves!!!!!!!
Vendég

Jaj Csujzi!

Hát téged se irigyellek. Ha hétfőn befekszel, akkor megvárják, hogy magától induljon???

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pepike!
Most jutott eszembe, hogy mit írtál. :shock:
Mit mondott az orvos arra, hogy ennyire ki vagy nyílva?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Drága Csujzi!

Teljesen megértelek.
De te lélekben a legrosszabbra készülsz fel. Hidd el, hogy egyáltalán nem biztos, hogy kissúlyú lesz, egyáltalán nem biztos, hogy veszít a súlyából, vagy ha veszít is nem kóros mértékben.

Az viszont tény, hogy senki sem szeret kórházban lenni sokat! De ha már kint lesz a kisbabád gyorsan fog repülni az idő. :D

3 óránként szoptatás. :D szoptatás, szoptatás.... :D

Ez a gyerek ma nagyon lusta a pocakomban. Már megbögdöstem néhányszor, arra komótosan megmozdul. :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?