Jó reggelt,
megjöttünk a tor-túrából!
Szabika nagyon jól viselte a százezer boltot, ahová bementünk, és az utat szinte végigaludta felfelé is, meg "lefelé", hazafelé is. Nagy dolgokat nem vettünk, sok apróság, mint pl. játék szerszámkészlet Szabinak
(apa vette, a munkavédelmi sapkát már leszavaztam), pólók, nyári ruhák, lepedők, termosz, ilyenek. MAgunknak semmi.. Ja de! Ebéd....
Viszont az előtte való éjjel....
Azt hittem nem megyünk sehová.
Iszonyatos ordítást csapott a drága, most tutira meg tudtuk állpaítani, hogy a foga!! Reggelre láttuk, hogy át is bújt az egyik metszőfoga, az volt a bűnös. De csak Nurphennel tudtuk elaltatni, a fájd.csillapító után kb. 20 perccel sikerült megnyugodnia.
Ma éjjel viszont nagyon jót aludt, 21-től 7.20-ig, semmi sírás, nyöszörgés, úgyhogy mind a hárman kipihentük az előző éjjelt.
Új produkció: direkte fintorog a kicsi!!! Pl. ha zoknit teszünk az orra alá (az övét), és közben fintorogva mondjuk, hogy juj de büdi.
Szilbee, nem jöttök el hozzánk Dáviddal? Tudod, babakocsi, ilyesmi van! Mi még nem is sétáltunk együtt!!!! NAaaaaaaaaaaaaaaaa....légyszi-légyszi-légyszi.....
Védnéni miért megy? Csak úgy? Jó pihenést azért.....
Kemény lehetett az éjjel.
Anikó, nagyon ügyes a lánykátok, ahogy nézem az adatokat, jó nagy baba, nem? Még semmi jel? (Még ne is legyen mondjuk!)
Kata, tessék felpörögni, olyan rosszkedvűs vagy te is!
Katlina, szép ez a ruci! Sajátja? VAgy kölcsönöztétek?
ÉS a tiedet mikor láthatjuk???????
Erika, mi fűszerek tárolására is használjuk az üvegeket. Idővel majd valami díszt is pingálunk rá...
Niki, jobban vagytok már???
Judit, a hemoglobint a gyerekorvos mérte, egy kis műszerkével. Pici szúrás a középső ujjon, és 1 perc múlva megvan aze redmény. Nem tudom, minden gyerekorvosnak van-e ilyen szettje. NAgy előny, mert a vérvételt el lehet vele kerülni.
Ditke, vasalnivaló kész? És erről jut eszembe: megfőztél-kitakarítottál-elmosogattál-bevásátroltál-főztél is?
Mert hiszen otthon vagy, te ráérsz, nem????
Ezt kaptam meg nemrég én is.....
Férfiak.........
Na, majd a többit később!