Új privát üzeneted érkezett!

Mommy annyit írt arról, hogy a palacsintasütésről, hogy beindítja szülést, bár nem értem miért és nem is hiszek benne, de én csak nekiálltam.

Betöltés elött:
Kép

Fogyasztás elött:

Kép

Viszont enni nincs kedvem belőle. Mostanában ez van, megkívánok valamit, aztán nem kérek belőle.
Kölyök!
Azért ugye nem lincselsz meg. :lol:

Lehet,hogy csak ha dobáltam volna akkor indult volna meg a szülés. :? :roll: :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Basszus csajok, ti rengeteget tudtok termelni! :lol: :lol:

Olyan jó, van amit olvassak! :lol: :lol:

Jim!
Az a fekete kétrészes szerkó fenomenális!
Az "elkap a gépszíj" fotódon nyerítettem! :lol: :lol: Persze a röhögéstől. De végül is mostanság eléggé zabos vagyok! :? :lol:

Mzx!
Az én urammal sem lehet "veszekedni", csak néz rám, otthagy, mosolyog, vagy fájdalmas tekintettel néz rmám, hogy ezt most miért csinálom?! :roll:
Szóval nálam a dühöngés az egyszemélyes! :lol: :lol:

Tündérmanó!
Az tényleg kellemetlen. Elképzelhető, hogy rosszul mozdultál. De ahogy Pumperka mondja, ha szülni kell, nem hiszem hogy az összes többi nyűgödre oda tudsz még figyelni! :lol: :lol:

Eszter!
Nincs valaki idegesítő a családban?
Esetleg ha jól felidegelnének talán András fiad is megszületne! :lol:
Az biztos, hogy nincs annál idegesítőbb, mint mikor rendszeresen megkérdik, hogy egyben vagytok e még? :lol: :lol: :lol:

Beuska!
Az a fotó nem semmi!
Annyira röhögök! :lol: :lol:
Szakdogához kitartást! :? Szülés elött szakdogát írni! :shock: Ki hallott ilyet! :roll: :lol: :lol:
Egyébként az a jó, ha valaki sokáig leköti magát.
Én nekem addig semmi bajom nem volt, amíg teendőim voltak. Két hete "nem csinálok semmi" kb. és azóta kezdtem fokozatosan nyűglődni! :lol: :lol:
Úgyhogy Te és Pepike csináljátok nagyon jól! :D

Jujj, most jutottam el a második autós fotóig! :lol: :lol: :lol: Már a férjem is azt kérdi, hogy min röhögök, meséljem el. Megmutatom neki is ....

Lányok!
Megy a nyákdugóm! Már sikeresen összekentem az ágyat és kétszer cseréltem betétet! :roll:
Vendég

A tölthető elemmel kicsit sikerült fotóznom. Vigyázat sokkoló képek jönnek!

ui: na este jövök és pumperkát lincselem a pali fotók miatt 8)

Kép

Kép

Kép
Vendég

Igazad van Aranykavics! Nekem is jobb volt amikor a lányommal voltam terhes, akkor írtam a szakdogát, államvizsgáztam és ott volt egy örökmozgó egyéves.

Most benneteket fárasztalak, palacsintát sütök, zoknit párosítok... :(
Éljen a zoknipárosítás. :lol:
Négy után legalább kellően lefoglal a család.... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, dejóóóól néznek ki....
lehet hogy nem várom meg az estét és még délután nekiállok annak a palacsintának...
nem lehetne valahonnan rendelni :?: pl ha otthon lennék, elslattyognék a nagyi palacsintázójába.... nemáááá miért kellett ezt tenni velem....:?: :?: ....

wow, Aranykavics! hajrá +++++

ja, és nem semmi amit az Istvánkórházról irtál Beus, hogy beindult a nagyüzem ott....

na most télleg megyek mosogatni, majd kicsi pihi, majd lehet hogy megpróbálkozom a gátmasszázzsal. hátha megy egyedül. télleg elég az olivaolaj rá, vagy kell valami különleges kenfefice?

jókat kérdezek, ugye? ;)

Kép

Kép
kolyok28

Félbehagytam a visszaolvasást az előző oldalon, muszáj megszólalnom:

Jim, drága, van még egy hely, ahonnan nem vetted ki az elemet!!!!!! Mondjuk nem hiszem, hogy kompatibilis lenne egy digi fényképezőgéppel, de "arról" aztán szó sem esett, hogy esetelg azt is fel lehet használni más célra :lol:

Amúgy nem szültem, csak egyrészt válaszolgattam a 850 telefonra és mailre, hogy még nem szülünk, másrészt elmentem szempillát is befestetni. Ha jövő héten sem lesz meg Edömér, akkor marad az arckezelés... Lassan el kell kezdeni a cicababásodást, ha már szülni nem lehet menni, meg edzeni sem, meg szex sem... áááááááááááááá

És a DMben újra van Baby Love-s törlőkendő, 4x80 darab 1500 Ft, ha valakit érdekel.

Kép

KépKép
eszterxx

aztaaaaa Jim.... nem kispályás a pocakod... mi télleg nem egy napon fogunk szülni....

Pumperka, zoknipárositásról mindig az jut eszembe, hogy a férjem annyira "bogaras", szval eleve úgy kell kiteregetni, hogy egymás mellé a párokat, mert akkor látod, hogy mindent kivettél a mosógépből.... tiszta dinka, de mondjuk legalább a szárítóról való levétel gyorsabban megy.... :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Eszterxxx!!!! köszi, igy nem kell mennem mosogatni :lol:
újra itt, mesélj, milyen színűek lettek a szempilláid? ugye minimum szivárvány?

a kérdésedre a válaszom, legyen inkább azon napokon Andris, amikor amúgy nem kéne bemenned a kórházba, csak hogy ne az amúgyis betáblázott programot törölje a szülés ;)
és én drukkolok Andrisnak, nem akarunk Zebulont...

Kép

Kép
kolyok28

hűamindenit, fél nap és már nem tudlak követni titeket vagy 4 oldalt írtatok tele.
mindjárt visszaolvasok

reggel nem akartam megint rátokzúdítani a parámat, de hajnali 2től gyakorlatilag most du 1ig egy nagy folyamatos görcsben állt az alhasam néha belenyilalló fájdalmakkal
amúgy semmi keményedés, meg nyákdugó meg ilyenek.
nem tudtam mire vélni

aztán forró fürdőre sem lett se jobb se rosszabb, erre a barátnőm rábeszélt, hogy azért menjünk el a már megbeszélt mozira, mondván úgysem eszik olyan forrón a kását. alig bírtam járni, de gondoltam nagy baj nem lehet, a Mammuthoz legalább közel a Kútvölgyi, cuccok nálam, ha van valami
aztán egyszercsak a mozi legvégén mintha elfújták volna. és azótasem semmi. ki érti. jóslófájás vajon??

Jim, kizárt, hogy Martin 25 napig van abban a pocakban!!!!

KépKép
judit18

Pumperka, nemééééééééééér!!!!!!!!!! Ez a palacsintás fotó merénylet! Korog a gyomrom!!! De most nagyon lusta vagyok nekiállni sütni. :?

Jim, nem semmi pocak! :shock: És még van hátralevő idő növeszteni.

Végre az egész család alszik, úgyhogy most elvonulok ázni a kádba. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jim, én perverz vagyok, nekem tetszik a pocakod!!!

Feri, nagyon köszönjük a képeket!!!!!! Niki, tessék előkerülni és jó részletesen mindenről beszámolni!!!! A kis távolkeleti is érdekel, mit tett, nálunk rengeteg sárga van az Istvánban, hátha előre tanulok...

Kölyök, oké, akkor holnap indul az átkeresztelés, mert akkor úgyis megyek be. Holnapután pedig megint Andris. Amúgy sem szülhetek most, Beuska is megirta!!!

Pumperka, ez a palacsintás kép nagggyon nagy merénylet volt! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN is kérek!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Jaj, ezt el is felejtettem, hogy Te is istvános vagy.... :? akkor télleg nem szülhetsz ma. na most kétnapontként lesz egy ellendrukkered :lol: bocsi :oops: :lol: de legalább nem azt fogom kérdezni, hogy na, megszültél, mint a kétmillió érdeklődő, hanem hogy ugye szépen egyben vagytok még, sehol egy fájás, azt tartogasd holnapra... :lol:

najó, ma még gyorsan, de csak akkor, ha vállalod, hogy 9 óránál nem vajúdsz tovább!!! mert ha igen akkor az legyen 33órás legalább ;)

(fúúú dejó hogy messze lakom.... :lol: )

Kép

Kép
kolyok28

Jóbiza, Kölyök!!!!!! Irok még neked a Daubnerről meg mindenről, amitől legalább jó nagy honvágyad lesz!!!

Kép

KépKép
eszterxx

ezt persze megérdemeltem. :roll:
de akkor elmondom, hogy a fincsi lindt csokikat a szomszéd faluban készítik... :P voltam ott vásárolni, és olyan csokiillat van a levegőben....
mondjuk erről is eszembejut valami magyarországi élmény...
voltatok már Szerencsen? exem ott lakott, szembe a csokigyárral.... hát, ott nevelnék gyerekeket, nem kell nekik csokit venni, csak kiküldeni az udvarra hadd szippantsák az a jó csokiillatot.... hmmmm.
najó, ma már megettem egy rakat csokit...

Kép

Kép
kolyok28

Bezzeg a palacsintával ellentétben senki nem, irigyeli meg tőlem. :lol: :lol: :lol:

Vannak napok amikor szeretek zoknit párosítani....
Mikor volt utoljára.... :roll:

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Gondolom mostanra mindenki lesi az órát, hogy mikor megy el ez a szerencsétlen a gyerekeiért és akkor holnap reggelig nyugi van... :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka teljesen igazad van, a mosogatásra sem jelentkezik senki....
lassan jobb lenne ha kimennék a konyhába...

csak az a baj, hogy minden mozdulatot előre meg kell gondolni, ez a szeméremcsont ez nagyon alattomos....

mondjuk nem panaszkodom, mert pl vasalni még inkább nem szeretnék.... nem is tudom, most kikapok-e de én a babaruhákat sem vasaltam ki még. majd a 39-40dik héten, amikor már megkötöttem a takarót és mindent megcsináltam és Ti már rég babáztok, és egyedül leszek itt a fórumon, akkor talán kivasalom a ruhákat...

Kép

Kép
kolyok28

Judit 18: sem nyákdugó, sem keményedés? NEM JELENT SEMMIT!!! Nekem sem volt egyik sem!!!! Lehet, hogy szívat téged a szervezeted?????? Tök izgi lehet a helyzet :!: :!: :!: Innen nézve mindenképpen :!: :!: :!:

Niki: várunk téged is!!!!
(idedobná néköm valaki Linocs mobilját?)

Eszterxx: nekem nagyon tetszik az Edömér!!! Szóval akkora jövő hétre szorítsak neked :?: :?: :?:

Kép Kép Kép
fanetta

Pumperka!
Ez tényleg merénylet volt!

Eszterxx!
Még túl szép leszel a végén és ezek után már nem a Jim fotóit fogjuk nézegetni, hanem a tiedét.

Jim!
Hatalmas a pocid. Hol van ajtad a + kiló? Én nem látom.
Van a Koiss dr-nál egy kismami akinek nagyon keskeny a csípője. Ő is a hónap végére van kiírva, és neki is ilyen óriás méretű a pocija, viszont a méhszája hátul és zárt. Azt beszéltük ma pont, hogy nem biztos, hogy megfogja tudni szülni a babát.

Feri!
Köszi a képeket! Ez olyan jó érzés. Én is emlékszem úgy ahogy a Pumperka. Az elsőre és a másodikra is. Az a finom babaszag ahogy beköltözik a lakásba, és minden pillanatban csendre és neszre is ott termünk az ágyánál. Ez egy felejthetetlen emlék. Én ezért voltam mindig megőrülve a harmadik gyerekért, hogy mégegyszer átélhessem ezeket a csodálatos pillanatokat, hiszen nekem a kettő egymás után jött, illetve a családban azóta hiába született több gyerek az nem olyan.

Na mentem gyerekbegyűjtő utamra, majd jövök!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

[quote="pumperka"]G írta:pumperkaondolom mostanra mindenki lesi az órát, hogy mikor megy el ez a szerencsétlen a gyerekeiért és akkor holnap reggelig nyugi van... :lol:

neeee, hagyd őket ott ahol vannak, biztos jól érzik magukat, maradj velünk ;)

Kép

Kép
kolyok28

najó, ha ennyire elvonultatok, elmegyek én is ... mosogatni ...:roll:

Kép

Kép
kolyok28

ezt nem bírom ki, hogy le ne írjam

nagy pelyhekben esik a hóóóóóó
annyira széééép

ebben csak az a vicces, hogy tegnap még 10 fok volt itt is....
na megyek....

Kép

Kép
kolyok28

(van ablaka a konyhánknak, hóesést fogok közben nézni. :P

Kép

Kép
kolyok28

Na csajok Ti miket összeírtatok pár óra alatt!!!! :)

Elmentem dokihoz. Nincs tüdőgyuszim szerencsére. Azt mondta, hogy rheumás fájdalom. Na mondom ennyire öreg vagyok már?

Pumperka
A fájásokkal legalább edzettem a vajúdós fájdalmakra!!!!
Még jó, hogy ettem palacsintát tegnap előtt! :)

Jim!
Tényleg Te hová híztál? Csak a pocidra!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Eszterxxx: a koreai szimplán jobban kötődött a gyerek szaros pelenkájához, mint a gyerekhez, merthogy azt leszarta, hogy sír a babája, hozzá se nyúlt, viszont tisztába tenni szerette. Olyannyira, hogy a kakis pelust szépen odagyűjtögette az ablakpárkányra. Biztos nem akarta elpocsékolni és a lepattant Kútvölgyiben még egy mosógépet sem talált, ahol elöblítse őket.
Fanetta: küldöm a Linocs mobcsiját.
Judit18: nekem is vannak ilyenek, főként éjszaka, nincs hozzá keményedés, de nem bírok tőle aludni. Hajrá hajrá, mert most aztán végképp alapítványiba kell mennünk, a Kútvölgyi ugyanis dettó István. Telt ház, négy vajúdó 3 szobára és kb. ezer ember.
Pumperka: ez ténlyeg nagyon súlyos volt ez a palacsinta, nem tudom melyikőtök írta, de én se voltam végig kívános, az utolsó két hétben meg még a sz..rt is megenném. Lehet, hogy nekem gyűjti a koreai?? :shock: :shock: :shock:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Fanetta, küldtem priviben Linocs mobilját!!

Aranykavics, na tessék, te is beelőzöl!!??

Pumperka, tetszett amit a szexről írtál, utolsó próbálkozáskor pont a nyugdíjas-szex jutott eszembe....

ja és vállalok minden árva, magányos palacsintát!!

Pihenőszék - mikortól lehet használni, mert abban ugye nem lehet vízszintesen a baba...?

na hazamennek a Kútvölgyisek? mondom, hogy csak a koreai marad nekem. különben pont mesélte valaki, hogy ismer egy koreai családot, ahol totál ridegtartáson vannak a gyerekek, majdfelnőnek maguktól alapon, nem csoda, hogy ilyenkor sem foglalkoznak velük...
egyébként engem is érdekel mivel idegesítette a csajokat bent..

jut eszembe, Biribon ha újra jössz, írj magadról valamit, hogy megismerjelek ha esetleg egyszerre szülünk? ki a dokid pl?

eszterxx, én megértem a cicababásodást, de lassan kezdhetjük előről ha így (nem) haladunk

kölyök, lehet, hogy rendszerfüggő vagyok de én is így teregetek zoknit, leszedésnél sok időt spórol az ember...
mondjuk volt egy rendmániás pasim egyszer neki meg vasalni kellett az alsógatyáit, na az már nekem is sok volt...

tényleg igaz, hogy szülés előtt már egy nappal alig mozog a baba? mondván rákészül? mert Eszerke megint úgy csinál mintha nem lefelé szeretne kijönni, dörömböl egész nap hasirányban. ha igaz a tézis akkor még nem nagyon szülök...

KépKép
judit18

Csajok,nem semmi a termés... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csajok!

Ez egy szelet az esküvői tortiból!!!

Már csak, hogy szegény Pumperka helyett most Monát szidjátok!!! :)

Kölyök! Még én sem mosogattam el ma! Egész nap a neten lógok, mióta hazajöttem! Kh..................... :oops: :oops: :oops: :oops: De 3-4 napi elmaradást kell betolnom, totál ki vagyok a net nélkül!

Szóval a merényletem!!!! :lol: :roll:
Kép
Vendég

Ja és JIM: tuti te vagy a következő!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Pumperka egy aljas szemétláda. :lol: :lol: :lol:

Nálunk meg üzemi hőfokon zajlik az élet.

Elmentem a Tescóba pingvinezni, telefonál az apám 11:15-kor hogy bedurrant a füle, 12-ig az érdi ügyeletre kéne érni...

NA jó, következő kép, itthon, 3/4 3, Peti indul dolgozni. Már készülök fürcsizni, pihenni, kell estére az enerdzsi a szülésznőhöz a szar hírekhez (zárt, lapos,... :roll: ).
Na szóval apa robog vissza, kérdezem, baj van?
Igen.
(természetesen ilyenkor tudom, hogy már megint történt valami a 2 macskával és 3 kutyával, vagy a szomszéddal, vagy ellopták a kocsit, szóval valami felemelő van)
???
Odacsukta a Fionát (fehér macska) a tolókapu, és ráfogott az Ordas (német juhászunk, híres macskagyilkos) és csurom vér az udvar.

FASZA!!!
Kilépek, tényleg minden csurom friss vér.
Merre szaladt a macska?
Hátra a kertbe.

Megyek macskát keresni. Pörög a fejemben a szlogen, szülök, bammeg, egy elmegy, egy jön. Meg fog halni az a kiba...tt macska...
NEM IGAZ, HOGY ITT MINDIG VAN VAN VALAMI!!!!
Nem sírok, nem sírok, nem sírok, majd UTÁNA. Most meg kell keresni a macskát, hátha lehet még tenni valamit. De ilyen vérfürdő mellett aligha.

Macska sehol. Vér sincs a kertben.
VALAMI NEM STIMMEL.

Újra: merre szaladt a macska?
A kertbe.

Nem stimmel. A vér elöl van, a ház előtt. Sok friss vér, még be sem alvadt. (orvosilag gondolkodom: honnan vérezhet a szerencsétlen? basszus, bárhonnan. a kapu, a kutya,...)

Akkor se stimmel.
A macska HÁTRAFELÉ SZALADT, a vér ELÖL VAN.

Újra: Peti mennyi idő alatt vetted észre?
Azonnal. Hallottam ahogy ordít a macska, és fordultam is vissza és reflexből nyitottam a kaput ki.
A kutyák?
Zseton a házába futott, az Ordas a teraszon volt. Csipi bent.

????
ez egyre rejtélyesebb :shock:

Ordas száját kinyitottam, szőr, vér sehol.
NEM ÉS NEM STIMMEL.
Gondoljuk át újra: a macska HÁTRAszaladt, a kutyáknak nem volt ideje ráfogni, mert addigra Peti visszaért. De az udvar csurom vér.

KI VÉRZIK IT?????????????? :shock: :shock: :shock:

Kutyavizit.
Megvagy!
ZSetonnak hiányzik a farkaskörmös lábujja. Ja és vérzik. De ilyen esetben ez eléggé normális.

Remek.
Tehát.
Macska kapusérült, vagy túlélte, vagy nem, a kutyának a lábujja leszakadt.

NA, végülis a kutyának elláttam a lábát, fertőtlenítés, antibiotikum injekció, ugye jó egy állatorvos kutyájának lenni? :wink: A kis zsivány már kint játszik a kertben.

A macska konzerv-függő, szerencsére sikerült előcsalogatni a macskakonzerv hangjával. Behoztam a házba, külsőleg nincs baja, egyelőre ittbent van,megfigyelésen.

NEM, NEM CSAJOK. NEM SZÜLÖK.
DE NEM UNATKOZOM. :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Asszem megállt a tickerem!!!!! :shock:

Ma betöltöttem a 37. hetet!

Ez tuti!
Vendég

hóesés??? nem semmi

még valami
múltkor - gondolom tapintatosan, Patin kívül - nem nagyon kommentáltátok férjem felvetéseit második név ügyben - Mandula volt a javaslata....
azóta sem jutunk tovább, második opciónak befutott az Iringó tőle.
nekem az sem tetszik igazán
szerintetek?

neki meg semmi ami nekem...pedig a mai filmben pl. Majának hívták a kislányt és úgy megtetszett, még futok egy kört vele este, de ahogy állunk nem lesz második név.

úgy nyomaszt, amúgy mindenben annyira egyet szoktunk érteni Attilával és ezen most elvérzünk. rajta meg érzem a sértődést, mondván úgy emlékszik az Esztert én javasoltam és most persze én meg nem akarok belemenni az ő javaslataiba.
de ugye igazam van, hogy ne legyen már olyan neve a gyereknek ami nekem nem jönbe igazán?

KépKép
judit18

Pati!!!!

Ez maga a tökély! Elmehetel simán nyomozónak!!!! :)

Hülyére röhögtem magam hallod-e!
Vendég

Pati, minek akarsz te állatkertbe menni? meg moziba se kell.. sőt ki se tedd a lábad van otthon elég akció látom :))

KépKép
judit18

Illetve

khm

Szóval bocsánat!

Átérzem, hogy szegény állatok is kínlódnak, és azt is, hogy fájna a macsekot elveszteni!! És látom magam előtt, ahogy nyomozol, hogy hol és ki/mi vérezhet, miközben a sírással küszködöl!

Kérlek ne haragudj jó????????? Ölelölelölel!!!
Vendég

Pati: nem akarsz novellát írni? Tök izgi volt a sztori, reméljük macseknak nincs baja.
Judit18: Mi a vezetékneve az uradnak?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

[quote="jimmorrison"]m írta:jimmorrisonommy: Texasban milyen idő van?

Mint otthon május-jüniusban :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judit!

Nekem tetszik a Mandula! Nem szokványos név, de nem is becézhető, és biztosan sokan felrántják rá a szemöldöküket!

Nálunk is lesz második név, mert a fiam azt választotta, de első névnek nem adnám!
Nóra Hajnalka lesz a lányom!

Szóval, ha megtaláljátok végre a tökéletest, ne hagyd magad senkitől lebeszélni!

Az Iringónál százszor jobb a Mandula! Sokkal bájosabb hangzású!
Vendég

Mommy!

Van ám haszna, hogy ma még semmit se nem csináltam, legalább tudunk dumizni!

Elnéztem a vasgyúró fiadat!!!! Tökéletesen formás!!!! ÉS egyetértek veled abban, hogy az idegbaj többet árt a gyereknek, mint az, ha nincs elég tejci! A stressz ártalmasabb, mint a tápi!!! Hajrá Joseph!!! És hajrá Mommy!!!!

Pont ilyen tökéletes lesz majd a továbbiakban is!

Irigy irigy az időjárkálás miatt! Fostalicska az idő errefelé......................... Boááááááááááááááááááááá
Vendég

Sziasztok!

Gratula Evinek es Linocsnak! Hogy milyen gyonyoruek ezek a babak :) !

Jim! Itt vagyok, csak nagyon elfoglalt(na jo, csak teszem, h huuu mennyi mindent kell meg csinalni)... es az a pocak :shock: :shock: :shock: , oriasi....

Pumperka! azert it mindig neznek vernyomast ill vizeletet, csak nincs CTG ill az a sok UH min otthon! Hat azok a palacsintak, nyam nyam :) ! Pihenoszek is szep, apuci is vett az egyetlen pici babajanak, a mienk hasonlit az elso kephez, csak kremszinu, meg vibral is, meg vmi 4-5dallamot jatszik, de az egyik baratnomnek csak olyan egyszeru van es a baba imadja, ki se lehet belole szedni :) !

Kolyok! itt nem ajanljak a paplant, sot azt mondjak, h eleg csak a halozsak, mi vettunk mindent, mert en az a nagyon parazos vagyok, sot meg olyan szerkezetunk is van, ami ha a levego felmegy 21fok fole, akkor pipol, ha 24fok fole, akkor mint ha egy mento parkolna a lakasba, szoval mar tudom mi lesz az elo dolog, ami repul az ablakon :) !

Fanetta! Nagyon tetszik, ahogy a gyerekneveleshez allsz, olyan lazan, de megis profin :) !

Kép Kép
rima

Az Iringóra mindenkitől azt fogod megkapni, hogy a Südi Iringó miatt adtad.
Nekem is sokkal jobban tetszik a Mandula!!!!!
(becézés: Mandi..? :oops: :oops: )

Monácska, lehet rád haragudni????

Kavicska, most akartam írni, hogy a macskázás-kutyázás végeztével láttam a papíron a nyákdugeszt, de ugyan ez kocsonyás szerű sárgás volt, de kb. hangyapöcsnyi, úgyhogy most komolyan elbizonytalanítottál ezzel az ágy-eláztatással... :shock:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Judit!

A védőnő biztos azt mondaná, hogy amig nem ül egyedül addig semmilyen formában ne ültesd a babát. Na de ez is túlzás. Szerintem senki nem bírja addig fektetve tartani a kölkét, ha másnem ölbevevéskor. A baba is nagyon unatkozni fog előbb utóbb fekve bármivel pakolod körbe.....
Szóval én ebbe a merev háttámlájúba be fogom tenni, ha nem is egyből, de látni fogom mikor nem nyeklik szegénykém. Amúgy az enyémet lehet vizszintesre is állítani. De neki az lesz a poén, hogy az ággyal ellentétben egy kicsit más perspektívából nézelődhet. Ill tudom magam után vinni, s ha egyre többet van fent szeretne látni.

Na én is megyek gyermekbeszerző útra. :) :)

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Egyenlőre csak a suliba! :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

natessék, amig mosogatok addig visszajön Pati anyánk,
az állatok védelmezője is.
Szegény macsek, szegény kutya... komolyan aggódtam, végig izgultam az írásodat....
Látom nem unatkozol...
Apukád füle is jobban van?

Judit, nekem is tetszik a Mandula, sokkal jobban mint az IRingo.
de ne aggódj hogy a második neven nem tudtok megegyezni, nálunk is ezt van. az első az tuti megvolt, nemkétséges, másodikra meg az uram nem is akar adni, én sem anyakönyvezve hanem a keresztelőre, és én szeretném a nagyapám nevét adni. tudom, hogy ugyse fogja a kölök használni, én se használom a másodikat, sőt nálunk senki nem használja a másodikat.
Na, szval a Mandula nem szokványos, de szerintem szép a hangzása.
ja és ne értsd félre, már rájöttem én is, hogy kiteregetéskor télleg könnyebb párosítani mint utána, csak elsőnek ez olyan fura volt... :lol:

Pati, mintha Jimboszokrányunk azt mondta volna, hogy ma szülsz. még van 8 órád, hátha ez a dugó azt jelentette, hogy indulsz is. ++++

Monácska ez a torta igen finomat néz ki.... :P de már nem akadunk fenn semmin, de ha valaki feltesz egy daubner parfétortáról képet.... na az lenne nekem gyilkos.....
amúgy én is néztem a tickered, hogy valami nem stimmel. szerintem javitsd ki! :)

Tündérmanó, reumás?? ez furin hangzik.... :?

Kép

Kép
kolyok28

[quote="mpatr"]
írta:
mpatrkocsonyás szerű sárgás volt, de kb. hangyapöcsnyi, úgyhogy most komolyan elbizonytalanítottál ezzel az ágy-eláztatással... :shock:

Én nem emlékszem, hogy azt írtam volna, hogy eláztattam az ágyat! (de megnézem :roll: ) Ahogy ültem fel az ágyból, húztam egy csíkot a lepedőre. Magyarul: összekentem! :roll:
Ez is kocsonyás, sárgás, barnás, de inkább barnás, viszonylag kompakt cucc, nyúlik mint állat!

Velem nem lehet most semmit sem megkívántatni.
Ma sok finomságot diktáltam magamba.

Boááá érzésem is van tőlük! :lol: :lol:
Vendég

Monácska tök jó az új tickere Ákosnak!!! pingvinek :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Érdemes ide visszatérni felvidulni! Ugyanis:
1. mire indultam a kádba, Apa felébredt, és jól összevesztünk, bőgtem egy sort
2. elfogyott a k@rva melegvíz, forró helyett langyi-melegben kellett gyorsan fürödni
3. az idegtől (és a nemlátoksemmit-től) jól összevissza kaszaboltam magam altájon

De legalább itt most újra jobb kedvem lett. Megállapítottam, hogy Szilvánusz sem egészen százas! :lol:
[quote="szilvánusz"] írta:szilvánuszn se voltam végig kívános, az utolsó két hétben meg még a sz..rt is megenném. Lehet, hogy nekem gyűjti a koreai?? :shock: :shock: :shock:

Monácska, hát ha ez kellett, és most bőszen szidlak a tortás kép miatt!!! :evil:
Igaz, hogy már három napja almás pitét zabálok, mert annyit sütöttem, de mégis. ÉHES, ÉHES, ÉHES vagyok. Egyfolytában.......

Judit18, meddig bírtad az alsógatyavasaltatós pasi mellett? :shock: Én asszem első alkalommal a fejébe húztam volna a gatyáit! :x
A név ügyben igazad van, gáz úgy szólítani a gyereket, hogy neked nem tetszik. És ha tényleg kell a konkrét vélemény (Mandula, Iringó, Maja), nekem egyik sem jön be. :oops:

Kép
Vendég

Zsu, lécci nem követni Jimösszeveszünkaférjjel példáját!!!! min vesztetek össze?

és a fürdőszobai történet sem hangzik jól :?

Kép

Kép
kolyok28

Pihenőszék
Nagggggggggggggyon szuper találmány... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én annyira nem hinném, hogy káros lenne a gyereknek... a pocakban sem egyenes a gerince... és a nagyon ajánlott hordozókendőben sem...
Pihenőszékben a bébi bekapcsolódik a család életébe... nem száműzetésben van a kiságyban...

Paplan
Gondolom, hogy ahol -20 fok van, ott kell :wink:

Jim
Nem semmi a pocakod :lol:
Eltevés, grimasz :lol: :lol: :lol:

Pati
Nálatok nem unalmas az élet :roll:
Vendég

Pati!

Nem semmi volt a sztoritok :shock:
Szegény kutyus,tényleg jó hogy állatorvos a gazdija :wink: Én annyira tudom sajnálni szegény sebzett kutyikat :(

Sazl nyákdugesz távozott..??Ez haladás!! :lol:

Judit!

Nekem nagyon tetszik az Iringó,nekünk az lett volna ha lány lett volna.Tudom hogy mindenki a Südi Iringóra asszociál,de nekem akkor is tetszik :wink:

Jim!

Sztem is te lehetsz a következő befutó...nagyon lennt van a hasad és óriási :wink:

Pumperka!

Kész vagyok a palacsintádtól...annyira megkívántam :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?