Hali Csajok!
Bingii:végre előkerültél! Már nem tudtuk elképzelni hol vagy eltűnve!??
Tej kérdés: jókat derültem ezen a 'hazudjunk a tejről' kampányon
És milyen igaz!! Én is olyan szarul tudom magam érezni, amikor attól parázok, hogy a gyerek nem eszik, nem hízik eleget. Mindenki mondja, hogy az én gyerekem már ennyi kiló, meg annyi kiló, Marci meg még most éri el az 5 kg-os súlyt, amitől teljesen kivagyok,mert már nálunk sokkal fiatalabb babák is jóval előttünk érték el ezt a súlyt! Folyton ezzel sokkolom magam, a párom, anyámékat, hogy az én gyerekem sovány vagy beteg, vagy a fene tudja mi, hogy nem hízik...
Pedig tejem aránylag van, na nem dől, tudjátok, hiszen megírtam a kálváriánkat.
Egyébként Konkri totál úgy vagyok, mint te, mostanában engem is püföl a gyerek esti evésnél, bömböl, sikít, de én nem is bírom visszatenni a szájába a cicit, mert kiköpi és ordít, mint akit nyúznak, ha megpróbálom visszatenni a szájába. Tehát még egy párszor bepróbálkozom vele, akkor fuldoklik meg ordít, aztán le is teszek róla és cicit cserélünk. Szóval nekem olyankor már nem szív ki egy grammot sem,sajna. Pedig ha még szívná kicsit, akkor belövelne a tejem, mert én még utána nyüstölöm magam mellszívóval és látom, h nem sok kellene már
Így Bingii szerintem szerencsés vagy ebbe n a témában!:)
Én ma olvastam anyuméknál egy 1978-as kiadású Anyák könyve c. könyvet, amelyben már a 2. hótól írja a hozzátáplálást és a 3. hótól már két etetést írt kiváltani gyümölccsel. Hát ennyit a 6 hónapig anyatej témáról! Én ahogy lehet, 3-4 hótól elkezdek neki hozzátáplálni, az tuti! Már ha lesz addig tejem!
Azért jó, h van ez a fórum, mert látod, h másnak is vannak problémái, kinek ez, kinek más. És reméljük, hogy ezeket tényleg kibírjuk féllábbal is addig, amíg már majd beszélni tudnak és el tudják mondani, h mi bántja őket és akkor talán segíteni is tudunk majd rajtuk!:)
Pocok: megfázáskor használtam csak maszkot. És ahogy írták, ilyenkor semmi puszi és hasonlók!! Homeos bogyók: mindenfélét, torokfájásra, lázra, ha van, utána tudsz nézni itt:
http://homeopatia.info.hu/
Nálunk is megy a nyugtalankodás minden alvásnál, éjszaka is, pedig eddig nem volt jellemző, h nyugtalanul aludt volna. Szerintem a szél és a frontok...
Vörösbegy:Donátnak jobbulást!