Új privát üzeneted érkezett!

Szia Csenge!
Megyek holnap tornára! Annyira nem vagyok már kripli, és nagyon hiányzik a mozgás! Te is jösz? Tök jó lenne! Na meg Niki energiáit addig begyűjtöm és teljesen meggyógyulok. :) A jó kedve máris átjött, tényleg hasznos tanfolyás lehetett :) köszi köszi érte!

Én még nem írtam, azt hiszem, a találkozó nekem is előtte dől el, hogy jó e vagy sem, de most úgy néz ki, hogy ok.

Gabi, rád én is külön gondolok, én ugyan nem tanultam elküldeni, de szerintem, ha besegítek a pozitív energiák jobban eljutnak:) és egyébként is, valahogy érzem, hogy nem lesz baj.

KépKép
columbine
 
 


na lányok annyira beindultam itt a nagy babakocsi fórumozásra hogy nézegettem egy csomót bár használtan. Érdemes megnézni az iwiw oldalt, aztán az expressen : ishttp://www.expressz.hu/baba/babakocsi ... ge=0%2C30&
persze sok helyen lehet még nézni de én most itt nézelődtem.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Niki, elküldtem :)

Ági, igen megyek (ha nem jön közbe valami) találkozzunk előtte? Hol, mikor? Mit is kell vinni?
Vendég
 

 
 

Csenge, szerintem a kórház előtt a főbejáratnál, negyed és fél 5 között. Ha neked is jó így. Kényelmes naci, póló, cipő nem kell, és amin tornázol, én egy törülközőt szoktam vinni, van aki torna matracot. A csajszinak 200 Ft-ot szokás adni, ha tetszett a dolog és szeretnél járni, illetve a kiskönyved, mert beírja a tornát ha fogsz járni és az orvossal le kell pecsételtetni.
Priviben elküldöm a telefonszámomat, ha bármi van csöngess nyugodtan.

Mecsi, nekem nem jön be a link :(

KépKép
columbine
 
 


Mecsi, megvan a bibije, az elején le kell az is-t törölni:
http://www.expressz.hu/baba/babakocsi/i ... ge=0%2C30&
így jó már

KépKép
columbine
 
 


Sziasztok!

REmélem mindenki jobban van... én remekül, szombat óta.

Képzeljétek itt a Lövőház utcában (két mammut között) nyilt egy újabb kismama ruházati bolt és nagyon édes az eladó, kb. olyan mint a Christina Moda Margit krt-i üzlete.

Kicsit olcsóbb, mint a 2 in 1. Honlapja www.bboom.hu

Vettem egy polót 4500, egy farmert 6500 és kaptam ajándékba egy bandázst, ami 3500 lett volna. Még nincs teljes árukészlet.

Nagyon vagány rucik is vannak.

Szép napot!

K.
Vendég
 


Ja fürdőruci 6000.
Vendég
 


huh, még egy óra......egyedül vagyok itten a kínlódásomban?
Mindenki már hazafelé tart?
Én is, én is. :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


apróka én is melózom még:(

fel a fejjel, mindjárt vége a mai napnak, tarts ki!

sniky
 
 


Én is itt vagyok :lol:

Nyomom a netezést ezerrel. Esküszöm beleőrülök ezekbe a hülye kocsikba :lol:

pöttömpanni
 
 


húú én még nagyon tanácstalan vagyok babakocsi ügyben, úgy volt, hogy ismerőstől kapunk kölcsön, de jön a 3. baba náluk így ez a lehetőség ugrott.

Fogalmam sincs milyet érdemes, mennyiért és hol venni????!!!!
100 ezreket nem tudunk költeni rá, max 30-40e-t, az ugye meg használt kategória...

sniky
 
 


jaj de jó, akkor vannak sorstársaim.
ez a hétő......plusz megint van valami a gyomrommal. :cry: jaj én ettől már sosem szabadulok.

babakocsi: én már feladtam. ez annyira bonyolult, hogy majd ahogy esik úgy puffan. el,megyek pár börzére és ha ott nem kapok, akkor marad a boltos megoldás, vagy rendelés.
Addig meg hátha valakinek eszébe jut kölcsönadni :)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


apróka drága, félek, hogy amíg nem mész el pihenni, ez a gyomor dolog nem nagyon fog javulni, azért én küldöm továbbra is a pozitív energiát, de ha kiíratnád magad, tuti megoldódna. Mindenesetre szerintem gondolkodj el rajta! ;)

babakocsi ügyben én is így gondolom, egyelőre még várok, hátha alakul a dolog...

sniky
 
 


igen, tudom, de még szeretnék kitartani kicsit, hátha kicsit javul. már az is nagy dolog lenne.

babakocsi: ha esetleg találok valamit most szombaton, talán elcsábulok, de majd meglátjuk.
keresztanyám anno igért nekem egy nagyon tuti, nagyon drága járgányt, de azzal az a baj, hogy a gyerek kb 3-5 hónaposan kinövi. Ők is eléggé bosszúsak voltak, amikor rájöttek, no de tanulópénz. aztán azóta se kép se hang, így nem tudom mire számítsak. mert ha ez bejön, akkor már eleve sportkocsit vennék a későbbi időkre......
na, majd meglátjuk.

azt hiszem lassan hazamegyek, mert mára elég volt.

jó éjt!
holnap jövök.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!

Hát a babakocsi egyelőre nekem is csak fejtörést okoz. Nem nagyon tudok túl sokat költeni rá, 30-40ezernél Én sem tervezek rá többet. Meg fontos, hogy könnyű legyen, mert tömbházban lakunk és nincs közöstároló :roll: , szóval folyton cincálhatom fel-le a másodikra, és hát sajnos nem vagyok egy body-girl!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


Niki, köszi szépen! :lol:

Ági, át szoktatok öltözni vagy eleve olyan naciban mész, ami kényelmes?
Vendég
 


sziasztok csajszik!

a betegeknek jobbulást! Gabi neked szorítunk Babcival együtt ;)

Niki, nagyon köszönöm, hogy gondolsz ránk és az időjárásra. tényleg nagyon szeretnénk, ha legalább ilyen idő lenne, mint most délután... annyira nem vagyok nagyravágyó, igaz? :)

a babakocsis üggyel kapcsolatban, mi kölcsönkapnánk egy mélykocsit, de az a gáz, hogy az elsőre költözünk és ugye babával egyedül leszek otthon, tehát a lépcsőn le és felcipelés eléggé necces... lift nincs, közös tároló nincs! :( szóval lehet, hogy nálam is marad a kétfunkciós, ami hordozó + rendes babakocsi, ami közel vízszintesig dönthető, ha nem teljesen! csak ugye ezek annyira nem szélesek, szóval, ha jól feljődik a baba, akkor lehet, hogy annyira nem lesz kényelmes, főleg beöltöztetve olyan február környékén... nem tudom amúgy még, hogy milyet veszünk, de jó lenne az első babának mégis egy új, aztán a másik babus majd megörökli!

én még sajnos nem tudom biztosra mondani, hogy érezném a babát, de a 20. hétig van bőven időm...

ami viszont furcsa, hogy az AFP eredményemért 20-án kell mennem a nőgyógyászhoz és akkor már a 18. hétben leszek és uh időpontom még nincs... jól van ez így szerintetek?

sophie27
 
 


Zsófi: én nagyon drukkolok nektek az idő miatt, de akár milyen is lesz az idő a te napod ne felejtsd el!
Nekem is esett az eső aznap mikor a hajamat csinálták ott sirtam a fodrásznál aztán csak kisütött a nap. Ne foglalkozz semmivel csak hogy szép legyél és hogy jól érezd magad!!! meglátod minden jó lesz!!

Lányok és ma lehidaltam. Felhivott egy barátnőm hogy kölcsönadja a babakocsiját. Ú szupi ! Ráadásul amilyet kinéztem ma a Greco quattro tourt. hát odáig vagyok már nem is érdekel hogy még mindig beteg vagyok és nem akar javulni.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


minden beteg kismamának jobbulást!!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Sziasztok!

Minden beteg kismaminak jobbulást!!! Sajnos az idő most nem kedvez nektek.
Zsófi! Ne aggódj, hogy még nincs időpontod. Az afp lelet után a betöltött 18 és 20.hét között csinálják a következő ultrahangot, tehát elvileg, ha már a 21. hétre kapnál időpontot, az sem késő.
Látom mindenki gondban van a babakocsival. Én is nagyon körbejuártam ezt a témát. Merev mózes jó- tologatni. Autóban az sem ajánlott, még akkor sem ha méregdrágán megveszed az adaptert hozzá. Ha csak áthúztod rajta az övet, az balesetveszélyes és meg is büntetnek érte. PIci babáknál csak a menetiránynak háttal bekötött hordozó az elfogadott. A hordozóra sokan azt mondják, hogy nem jó a legkisebbnek, mert nem kíméli a gerincét, sokan pedig azt, hogy mivel hasonló testtartásban volt a pociban, nem lesz semmi baja.
Peg Perego Venezis még kapható új változatban is 70-80 ezerért. Nekem egy ideig nagyon tetszett, aztán jobban szemügyre vettem. 1, Nagyon kicsik a kerekei 2, nagyon alacsony a felépítése, közel van a földhöz a gyerek 3, nagyon keskeny- nem tudtam elképzelni, hogy télen hogyan lehet anorákban belegyömöszölni egy 1 évesnél idősebb gyereket
bende
 
 


Megint én. A www.poronty.hu-n van jó néhány blog a babakocsikról. Talán segít a döntésben. Csak legyen energiátok végigböngészni a sok hozzászólást, véleményt, ellenvéleményt.
Zsófi! azt mondják a hétvégére javul az idő. Biztosan gyönyörű esküvő lesz, még akkor is, ha nem fog sütni a nap. Elég, ha Te ragyogsz.:)
bende
 
 


Mindenkinek nagy gratula a mocorgásokhoz! :D

És minden betegnek jobbulást kivánok!!!

Már irtam, hogy nekünk PP Veneziánk van, és szerintem nem keskeny. Mondjuk nekem nem is dundus a gyerek, mindig girnyócska volt :D Simán elfért benne anorákostul is. A kereke meg tényleg kicsi, de jól birja a terepet is, mert jó a bolygósitása.

Most szombaton de. pedig a Marczibányi téri Műv. Házban és a MOM műv.ház.-ban is lesz babaruha börze, ha érdekel valakit. De babakocsit általában a nagybörzén érdemes keresni, ott újak is vannak akcióban, és használtat is árulnak.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziasztok!
babakocsi ügyben gyors hozzászólás: sajnos idő hiányában nem nagyon tudok sokat jönni, illetve olyan sokan vagytok itt, hogy követni sem tudom az eseményeket! :oops: :roll:

egyébként úgy néz ki, nekünk is kisfiúnk lesz, de annyira szar volt az Uh, hogy inkább megvárjuk a 11.ei genetikai Uh-t :lol:

babakocsi ügyben gyors hozzászólás Én eddig a Pré Pérego-ba voltam beleszerelmesedve.160000 FT ért :lol:

de most rátaláltam erre

http://pandababahaz.hu/shop_artdet.php? ... nas_356985
Vendég
 


Sziasztok!


Zsofi, ne aggódj, az idő eltörpül a nagy esemény mellett. Nálunk olyan szélvihar volt amikor készülődtem, hogy csak na, és a mise közepétől kisütött a nap :lol:
Pluszban a ruhámat háromszor kellett átvarrni és kétszer szakadt el. Ha babonás lennék...... A második szakadás a templomba indulás előtt negyed órával.
Mégis visszaemlékezve annyira muris volt (na, jó akkor nem annyira)
Szóval ne foglalkozz semmivel, mert a lényeg hogy Ti ketten ott lesztek és igent mondotok!!

Babakocsi: Hrk, a nagy börze a március 31.-i? Vagy melyikre gondolsz?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Jó reggelt Kismamik!

Megjöttem az AFP-ről , hát fel tudnék robbanni! A magyar egészségügy egyszerűen katasztrófa ha nem abba a korházban szülsz amelyik kerületbe be vagy jelentve és ha a beutalódra a tartózkodási cimet irják véletlen. Na meg persze bár nem bántom az időseket, de ha két vénasszony ül a felvételi ablaknál akik azt se tudják hogy mit hogy miért úúúúúúúúúúúúúúúúúú. :twisted: :twisted: :twisted:

Beteg sorstársaim remélem már jobban vagytok! Én még nem érzem a javulást sőt estére mindig rosszabb. Megyek is az ágyikóba vissza.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Szia Mecsi!

Sajnos bármilyen ismeretséged van, szemét emberek mindig vannak.
Amikor először mentem laborvizsgálatra, pont mögöttem jött egy agyonszolizott platina tyúk, aztán amikor sorra kerültem közölte flegmán, hogy ő előbb volt itt. Amikor egy idős néni szólt neki, hogy ez nem igaz, közölte, hogy mindenki befoghatja és seggriszálva betipegett a 20 centis csizmijében a vizsgálóba......no comment.

Már nem is húzom fel magam rajta.

Viszont Neked jobbulást! Meg persze mindenkinek! természetes gyógymódok: lámpázás, kamilla, eukaliptusz párologtatás illetve nagy takaró alatti arcgőzölés és ami a legjobb: dupla zokniban meleg só a mellkasodra.
Ja, és ha bírod: kakukkfűtea mézzel, furi az íze, de a a köhögést, torokfájást elűzi. Illetve feketeretekbe kis gödröt vágni és abban mézet áztatni 20 percig. Utána ha megeszed, az is jó a torokmizáriára.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!

Végre magamhoz tértem kicsit!! Niki, sokkal jobb volt már az éjszakám, ezer hála a gondoskodásért :) Remélem lassan mindenki meggyógyul.

Csenge, én ott szoktam átkapni a pólót, nacit, úgy láttam egyébként mindenki ott öltözik. Eléggé zsufi a terem, de nem nagy kaland.

Apróka, a pocakoddal óvatos legyél, a stressz nagy bajokat csinálhat, tapasztalatból mondom, hogy nem szerencsés játszani a fekéllyel. Vagy próbálj meg lazítani valahogy vagy menj el dokihoz, mert ez nem fog így elmúlni, csak roszabb lesz.

Zsófi, drukkolok a jó idő miatt, remélem szerencsétek lesz vele!

KépKép
columbine
 
 


Sziasztok:)

Ági, örülök, hogy jobban vagy;) a többieknek jobbulást kívánok és gondolok rájuk folyamatosan!

Most egy pár napig muszáj hidegebb időt elviselnetek, hogy Zsófinak jusson egy kis napsütés szombatra!

De kitartás, nemsokára végleg itt a jóidő, legalábbis egy pár hónapra;)

Csenge, nagyon szívesen;)

sniky
 
 


Találtam egy nagyon részletes leírást, babakocsiról, hogy mit kell figyelembe venni! Én mostmár értem nagyjából, hogy mi a lényeg.
Nem egyszerű...
http://www.babakocsi.net/milyenamegfelelobabakocsi

KépKép
columbine
 
 


Zsófi!

Péntekre melegedést mondanak! Úgyhogy hajrá a nagy napon, aztán hadd olvassam a beszámolót, minden érdekel. Mi júliusban esküszünk!

És mindenkinek boldog babavárást! Végigkövetlek benneteket a szülésig úgy döntöttem, no nem perverzitásból :lol: , csak ha a babóm nem dönt úgy, hogy neki megfelel a petevezetőmben és inkább továbbmegy, akkor most én is oszlopos tagja lennék a csapatotoknak. Na de, majd eljön az én időm is! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


sziasztok!

Én is mindenkinek jobbulást kívánok, aki beteg. Én szerencsére eddig még kimaradtam ebből az influenza szórásból. De lekopogom, nehoggy most üssön be nekem is :)
lei
 
 


Tabati,

Örülök, hogy itt vagy velünk, majd aztán mi követjük a ti növekedéseteket, remélem hamarosan;)

sniky
 
 


columbine!

elolvastam, de eszerint legalább 3 babakocsi kellene otthonra.
Mert a többfunkciós babakocsi hordozóval mózessel nagyon szuper, de nagyon hamar kinövi a gyerek. Így tuira kell egy nagy sportkocsi majd későbbre, de egy könnyeeb bevásárló is.......

Nem is tudom mit tegyek.
Ez a panda babaház engem nagyon érdekel. Igaz, hogy nem ismertek a márkák, de tényleg 2 éves a garancia és 40 körül már nagyon tuti járgányok vannak.
Lehet, hogy elnézek oda valamikor.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!

Mecsi:
Teljesen átérzem, ami veled történt. Nekem is vannak jó kis kálváriáim, íme a legutóbbi:

Hepatitis B szűrésem eredménye, amit hétvégén vehetem át anyámtól!
Mikor mentem a beutalóért, a doki a gondozóban azt mondta, hogy az AFP-ért jó két hét múlva mehetek vissza a laborba, a másikért pedig a vérvétel másnapján. Amíg át nem vettem tőle a beutalókat, addig nem is tudtam, hogy mi az a "másik", azt ugyanis elfelejtette közölni velem.
Jó, bent vagyok a vérvételen, éppen csapolnak, miközben a nőci elkezdi mondani, hogy az AFP-ért a következő hét szerdán mehetek, a maradékot pedig a gondozóba küldik.
Akkor persze eszembe sem jutott, hogy a doki nem ezt mondta, de éppen ara koncentráltam, hogy amíg a tű bennem van, legalább addig ne ájuljak el. Na hogy is legyen? A vérvételes nőtől valahogy jobban hangzott, hát nem mentem vissza másnap semmiféle eredményért. Aztán a megfelelő időben elhoztam az AFP-t, és ha már "a maradék a gondozóban lesz", azt majd a következő beutalónál elhozom.
Ahaaa, pár napra rá anyám telefonál, hogy nála van valami leletem, ami negatív, a Dózsakerti védőnő hozta.
Mi van? Nekem védőnőt senki nem mondott! Ráadásul ugye arról volt szó, hogy a tartózkodási helyemnek megfelelő védőnő az illetékes (Én már hozzá is járok, mert Dózsakertből elküldtek), és nem a bejelentett címemnek megfelelő. (Ezt is el kéne már intézni)

Szóval tévedett az orvos és a vérvevős néni is. Akkor kinek hihet az ember, ha senki sem tudja a dolgokat?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


Sziasztok!!

Jobbulást mindenkinek!!

Babakocsi ügyben tegnap találtam egy oldalt, mi valószínűleg innen vásárolunk majd. Mindenféle kocsit lehet kapni, mindenféle kiegészítőkkel és az ár nem túl borsos szerintem. Nézzétek át a felszereltséget, mert mindegyiknél más, de ha épp nincs a kiszemelthez alaptartozékban az amit szeretnétek, meg lehet rendelni külön. Nekünk nagyon bejött ez az oldal. Modern, praktikus kocsikat találtunk. Jó böngészést!

http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/index.php

k.a.t.i.c.a
 
 


Én is néztem Apróka, de sajna nincs a kocsikhoz autós hordozó, csak külön lehet venni, így 45.000 a kocsi+ 13.000 a hordozó, az 58.000 és a mózes, nem az a merev falú, hanem a puha oldalas. Ennél vannak jobbak is ilyen áron.

KépKép
columbine
 
 


Hát köszönöm az együttérzést, de nehéz megnyugodnom annyira felhúztak, nem is birok aludni.

AFPnél nem néznek vizeletet, vittem de nem kértek. ? Márc 19dikén lesz meg az eredményem aztán UHra fel! Jaj de messze van az még. De legalább elmondták hogy be kell mennem a leletért és a másik részét a védőnő kapja meg.

nehéz ügy a babakocsivásárlás az biztos , a végén már álmában is kocsit vásárol az ember. Egy biztos ha valami megtetszik és megfelel meg kell venni, mert mindig van jobb vagy hasznosabb vagy akármi ami eltántorithat az eredeti döntéstől.

Ajánlat! Állitólag a bababörzéken szoktak árulni pelust is olcsóbban mint a boltba! Bár lehet hosszú sorokat kell végigállni de
érdemes megnézni.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Na találtam egy oldalt, összehasonlítva sokkal jobbak az árai mint a többinek, nézzétek meg, hátha...
Ezt egy nő árulja, kíváncsi lennék, hogy honnan szerzi be olcsóbban a babaholmikat, de nagy biznisz lehet :) meg kéne találnunk a forrást és akkor még olcsóbb lehetne. De bíztató, hogy itt a mindent tudó, legdrágább kocsi 69 ezer.
http://gportal.hu/portal/babakocsik/

KépKép
columbine
 
 


Columbine!

Néztem, de biztos, hogy nem a mély, merev falú a mózes?
Illetve volt 2 ajánlat, amihez adnak hordozót is, nem?

A poppet sztem eléggé borsos én ott 75 alatt nem találtam használhatót.

jaj, engem a frász kezd kerülgetni babkocsi ügyben.
Már nem is tudom hol olvastam, azt hiszem ez is columbine által küldött cikkben van, hogy hordozóból is csak az a jó ami menetiránnyal ellentétes.
Ami azért vicces, mert ma már a kocsik 70 %-ban van légzsák elől, igen ám, de ezek közül kb 5% kikapcsolható. A mienk tutira nem. Akkor ilyenkor mi a helyzet? Azon kívül hogy nagy szívás? Mert a legtöbb kombi babakocsi, amihez adnak mózest és hordozót, olyan hordozó, ami csak előre szerelhető fel anyósülésre. Innentől bukta a bukta.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sajnos a hordozót jó pár hétig menetiránynak háttal kell betenni, mert a babácska nem tudja tartani a buksiját és nagy fékezésnél megsérülhet a nyaka. Ezért mindegyiket úgy kell bekötni, amíg nem tudja tartani a nyakát. Sajna ez szabvány. És ugye mózest semmilyen formában nem lehet kocsiba tenni, megbüntet a rendőrbácsi :(
Valóban nehéz ügy.
A lényeg, hogy hordozó, mindenképpen kell, mert csak azzal lehet autózni. Aztán olyan kocsi, ami vagy mózessel van, vagy vízszintesre dönthető, mert az a jó a picur gerincének, és hason is tud benne aludni. Én nem sok olyat láttam eddig, amit teljesen le lehet dönteni, tehát a mózest sem lehet megúszni.

KépKép
columbine
 
 


Sziasztok!

Jobbulást a betegeskedőknek, remélem mindenki szépen kilábal a náthából-orrdugulűsból- gyomorfájásból!

Megjöttem UH-ról, mindent rendben találtak. :D Nem lehetett végignézni sajnos a vizsgálatot, mert a falon lévő monitor bekrepált, így csak részleteiben láttam (illetve amikor méricskélték, akkor nem is, mert akkor feküdnöm kellett) :cry:
Amikor viszont felkönyökölve nézhettem, a kis pindurkánk eléggé rúgkapált, meg hadonászott a kezeivel, de ezen kívül nyugisan feküdt. Szépen látszottak a kezei, lábacskái, gerince, feje. A szonográfus mindent lemért rajta, és még mindig pontosak vagyunk méretben, azaz pont a számolt kornak megfelelő. Vagyis azt mondták, hogy ezen túl már nem is szokták változtatni a kiírás időpontját, hiába nő más ütemben később a babó. SZóval nekünk marad az aug. 3.

Próbáltuk a nemét is megnézni, még egyenlőre mindig lánykának néz ki, vagyis a hölgy nem látott fütyit. De azt mondta, hogy azért még rejtegetheti. Vagyis egyenlőre alulról láttuk, és biztosra csak akkor mondaná, ha a babó beterpesztett volna, és teljesen a lábikája közé tudtunk volna nézni. De egyenlőre marad a kislány verzió :lol:
A vizsgálatnál úgy volt bent a babó a pocimban, hogy a feneke lefelé volt, vagyis mintha ülne odabent :)

Valószínű, hogy vmikor elmegyünk 1-2 héten belül 4D-s UH-ra is, mozizni egy kicsit. Apa is nagyon kíváncsi már rá, és úgy én is meg tudnám nézni. LEhet, hogy így mégis csak 2x fogunk mozizni. A másodikat majd a 30.hét körül...
Próbálom majd berakni a képet. Azt hiszem eléggé "heringes" fotót kaptunk, ahogy apa mondaná :lol:

panna1
 
 


panna: Te mikor voltál AFP-n és terhelésesen? úgy értem hány hetes és napos voltál akkor?
Elvileg nekem holnap telik be a 16.hét, és az UH-s nő a múltkor azt mondta, hogy már másnap is mehetek, vagy a következő hétfőn, mert pénteken nincsen vizsgálat.
lei
 
 


Lei! Én vasárnap töltöttem a 16. hetet, és az az utáni héten kedden voltam, azaz 16+2 naposan.
Ha máretben nem mérték eddig kisebbnek a Babókádat, akkor sztem már tényleg mehetsz holnap is. De lehet, hogy jobb a hétfő, akkor már 16+5 leszel.

Nekem a kórházi AFP-m kicsit alacsony lett, azt mondta a szonográfus, hogy épp határérték (0,8 MOM), viszont másnap vették a vért az integrált teszthet a Hepinetben, és az meg az összes többi eredménnyel együtt jó lett AFP(1,46MOM), így azt mondta, hogy biztos nincs semmi gond.

Tök gáz, hogy ennyire számítanak az AFP-nél a napok is. Vagyis az, hogy a terhesség kora nem állapítható meg tök pontosan, akkor könnyű kicsúszni az AFP-re előírt korból, és lehet, hogy azért jön ki rossz eredmény, egyébként meg teljesen egészséges a baba. Csak arra jó, hogy paráztassák a kismamát...

Ugye jól emlékszek,hogy te is voltál vmilyen plusz szűrésen?

panna1
 
 


lei: én hétfőn töltöttem be a 16dik hetet és ma már voltam is vérvételen . szerintem nyugodtan mehetsz akkor már csütörtökön. 2hét az eredmény meg is mondják jobb esetbe mikor lesz meg és ugy kell UH-ra időpontot kérned.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Megpróbálom berakni a képet, amit kaptam:
Kép


Nagyon picike lett a kép, de azért látszik. Azt hiszem ez vmi hátsó-odalsó felvétel Kismaszatról, a lábai-kezei így ki vannak takarva.
Hát tényleg olyan kis heringes, csak van rajta egy nagy fej :lol:

panna1
 
 


még mindig babakocsi:

igen, de ha egyszer előre nem lehet betenni a hordozót akkor nem lehet. és ha mégis oda teszem, hiába van légzsák, ugyanúgy megbüntet a rendőr.
A másik, meg hogyha menetiránnyal ellentétesen teszem be a babót, ugyanúgy megsérül a nyaka nagy fékezésnél, csak akkor nem az alaplendület miatt, hanem a bekövetkező ellenlendület és hátracsapódás miatt. tehát ott vagyunk ahol a part szakad.

Íg tök mindegy hogy hova kerül a hordozó, és hiába nem egészséges a baba gerincének, kocsiban csak azzal szállítható, mással nem.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Panna, gratulálok, hogy minden rendben :-D

Zsófi, jó készülődést az esküvőre! Biztos szép idő lesz szombaton ;-)

Én ma voltam először kismamatornán. Tetszett, nagyon kedves csaj tartja, és ő is babát vár ;-) Rajta kívül ma 3-an voltunk csak.

Csak az idő nem tetszik, eléggé hideg volt, ahogy jöttem torna után hazafelé...

Nálunk is 2 hét az AFP, pedig reméltem hogy előbb megjön az eredmény, de a védőnő tegnap azt mondta, hogy nem valószínű... de jövő hétfőre meg kellene hogy jöjjön... akkor kedden mehetnék is uh-ra...

yuyu79
 
 


Apróka!
A hordozók többségét be lehet kötni a hátsó ülésre is, de ott is csak menetiránynak háttal!
Panna! Gratula! Annyira édesek, ahogy látszik az összes pici csontjuk!
Katica! Poppet-tel vigyázz, mert van, ami ott sokkal drágább. Korábban már írtam, hogy amit mi kinéztünk babakocsit a Poppetnél 122ezerért, azt a Máris bababoltban megkaptuk 74 ezerért. Igaz 2006-os kifutó színvilágban, de szerkezetileg ugyanaz a konstrukció. Majdnem 50ezer Ft nagyon nagy különbség. Egyébként a Poppetnél nagyon kedvesek. E-mailben kérdeztem tőlük egy-két dolgot és már másnap válaszoltak.
bende
 
 


Sziasztok!

A kocsi babahordozót legcélszerűbb, a vezető ülés mögé menetiránynak háttal rakni. Az anyós ülésre semmikép, oké, hogy kikapcsoljátok a légzsákot, de ha más ül oda... és később újra ki-be kapcsolgatás, csak egyszer lehet elfelejteni. Egyébként a vezető látja a közéspső tüköbena babát és lehet venni 1000 ft-ért babafigyelő tükröt a kocsiba. Nálunk ez fontos, mert két kocsi van és sokszor egyedül fogjuk hurcolászni, így senki nem ülhet vele hátul.

Nálunk még kérdéses, hogy hány hordozó kell, mert én megyek pénteken suliba, a párommal valahol találkozunk, helycserés támadás..gyerek mozgatás, hordozó mozgatás, vagy autó csere... Na??? No comment.

Egyébként miért szeretnétek mózest?

Otthon leginkább míg kicsi a saját ágyában fekszik, útközben hordozó, ... mi a mózest kiváltjuk a csukható járókával, ... nekem a suli idején, a szüleim is fognak rá vigyázni és náluk teljesen megoldott a járóka, szuper vékony szivacs és kész. Mondjuk van tapasztalat az 5. unokájuk érkezik.

Örülök, hogy kimaradok a babakocsi örületből, mi kapjuk a hordozót már ő lesz a harmadik használó és teljesen jó 6 éves darab, babakocsiból már kettő is van. De még kipróbáljuk őket, mert nálunk nehéz terep van (föld út, inkább homok és a Duna parton sóder), a tárolás meg mindegy a teraszon. (csak a macska bele ne másszon... :)

Szeretnétek légzésfigyelőt használni???? Engem egyre jobban meggyőznek... Véleményetek?
Vendég
 


Panna, örülök hogy minden rendben;)

nagyon szépen látszik a gerince, fejecskéje a picinek!

én csak jövő hét csütörtökön jutok el a dokihoz és uh-ra pedig nem tudom mikor fog küldeni...?! Már nagyon várom, hogy újra lássam Prüntyőkét!

sniky
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?