Sziasztok!
Jobbulást a betegeskedőknek, remélem mindenki szépen kilábal a náthából-orrdugulűsból- gyomorfájásból!
Megjöttem UH-ról, mindent rendben találtak.
Nem lehetett végignézni sajnos a vizsgálatot, mert a falon lévő monitor bekrepált, így csak részleteiben láttam (illetve amikor méricskélték, akkor nem is, mert akkor feküdnöm kellett)
Amikor viszont felkönyökölve nézhettem, a kis pindurkánk eléggé rúgkapált, meg hadonászott a kezeivel, de ezen kívül nyugisan feküdt. Szépen látszottak a kezei, lábacskái, gerince, feje. A szonográfus mindent lemért rajta, és még mindig pontosak vagyunk méretben, azaz pont a számolt kornak megfelelő. Vagyis azt mondták, hogy ezen túl már nem is szokták változtatni a kiírás időpontját, hiába nő más ütemben később a babó. SZóval nekünk marad az aug. 3.
Próbáltuk a nemét is megnézni, még egyenlőre mindig lánykának néz ki, vagyis a hölgy nem látott fütyit. De azt mondta, hogy azért még rejtegetheti. Vagyis egyenlőre alulról láttuk, és biztosra csak akkor mondaná, ha a babó beterpesztett volna, és teljesen a lábikája közé tudtunk volna nézni. De egyenlőre marad a kislány verzió
A vizsgálatnál úgy volt bent a babó a pocimban, hogy a feneke lefelé volt, vagyis mintha ülne odabent
Valószínű, hogy vmikor elmegyünk 1-2 héten belül 4D-s UH-ra is, mozizni egy kicsit. Apa is nagyon kíváncsi már rá, és úgy én is meg tudnám nézni. LEhet, hogy így mégis csak 2x fogunk mozizni. A másodikat majd a 30.hét körül...
Próbálom majd berakni a képet. Azt hiszem eléggé "heringes" fotót kaptunk, ahogy apa mondaná