sziasztok
aranyosak vagytok,kell ez nektek tényleg?biztos?
most épp az örület határán állok
Csütörtökön elementünk anyuékhoz ,tegnap jöttünk haza,az én drága első szülöttem a szombatot végig hisztizte,majd vasárnap is nyomott pár hisztit,és ma reggel is és most este olyat mint még soha.Én ezt már nem bírom.Apám szerint fárj valamilye,anyám szerint meg én százszor rosszabb voltam és csak ovis koromba nőttem ki,de ze így nem mehet tovább.Csak egyszeren tanácstalan vagyok.Minden szarért hisztizik,nem lehet hozzá szólni,ha valaki nem úgy mozdul ahogy akarja visít.Most este felvitték a Domit erre rázendített és majd 3/4 órán keresztül üvöltött,hörgött,kapkodta a levegőt már a végén.Az apját elkapta ideg ráhúzott a valagéra,közbe a kisaszony csak dirigált,velem tölri az orrát éh nem inkább ketten inkább apa,szóval ő sem tudta mit akar,mire végre elaludt...........
Teem szinte zéró hála nektek MÓNI és HAJNI hogy ajánlottátok ,elküldtétek a tt üeget abból Bibus megissza a tápit,de ennek köszönhetően nem tudja hol a határ,napi 2 szer majd 200at megeszik ami sok neki a 120,80 as szopik után,mindent össze bukik,tök büdös minden.Éjjel tudom megszoptatni reggel,meg napközbe kétszer.esetleg este,de már szinte mindig rákell pótolni
pépet próbálok kétszer adni,de csak egyszer ,dél körül eszi jobban
varia táppal nem varia,eszi amit kap angyalom,nincs pénzem másikra most Mildibé éjszakai volt,azt megette 3-4 nap alatt most beba 1et kap,ha megjön a pénzem majdkiváltom neki a HA tápot,remélem megeszi.
Idegesít hogy a neten egy gyerekpneumatológusnak leírtam mi van majával és tökre kiakadt hogy iért így kezelik a láányomat,mert biztos asztmás és amiket kap semmire sem jók,ez is jól felhúzott.Most mit csináljak?hova vigyem még el?na most bőgök,kikéne törölni az egészet.
Vajon miért hisztizik így ,ennyit Maja?tényleg féjhat valamilye?azt mondja nem?egész nap olyan szépen eljátszik,biztos fáradt ,de nem alszik semmi pénzért napközbe,még este sem akar elaludni soha
ennyire megviselte a tesó?akkor biztos az én jibám
Bibike is csak szív:-( ajával annyit foglalkoztam amikor ennyi idős volt,most meg Bibivel
katasztrófa az egész életem
francnak kellett nekem szülnöm
nem vagyok én erre képes,csak élem a napokat lesz ami lsz szinten
emlékeztek Ferikére a naplóból,ördögűzés,na már az is megfordult a fejembe
vagy hogy skizofrén Maja vagy valaki már nyugtasson meg hogy elmúlik ez.mondja meg vaalki mit rontok el?
na bfejezem már így is sok belőlem,ne haragudjatok nem reagálok semmire,mjad jövök ha jobb lesz ahelyzet