Sziasztok,
Na milyen volt a kiallitas Bogy?
Mongyad mar, engem erdekel, hogy mi merre mennyi!
Autod. Basszus mar en is azt mondom, hogy veled mindig tortenik valami!
De ez nagyon nem jo!!!
Mi meg az Ikeaba indultunk, amikor a radio mondta, hogy ne menjen senki az utcara, mert jon a vihar. Visszafordultunk. Megalltunk anyumek elott, ahol a kaput kivagta a szel, kirohant a ket kutya, es az egyiket elutotte egy auto!
Aki persze meg sem allt.
Csoro kis Topszlix santikal, de mar azert jobban van. De ez meg csak az eloszel volt, mert egyik masodpercrol a masikra dupla erossegu lett a szel es szakadt a nyakunkba a jeg. Betolattam, ugy,hogy szinte semmit nem lattam, es letakarva egy takaroval vettuk ki Ricsit hordozostul a kocsibol, aki mindekozben bekesen szendergett!!!!!
De nagyon durva volt tegnap ez a vihar!!!! Meg jo, hogy visszafordultunk, mert az M0-on kapott volna el minket, ahol leallni sem lehet ugye!
A leiras meg engem is erdekelt.
En 3 cm-s tagulassal mentem be, fel ora mulva jott a szuleszno es burkot repesztett...volna, mert azt mondta hogy szinte nem is erzi vagy mi. Kerdezte is nem vettem-e eszre magzatviz szivargast? Mondom, semmi kulonoset nem vettem eszre (pedig hogy figyeltem a jeleket, emlekeztek?
) . Minden esetre alig jott magzatviz es en azok koze a "szerencsetlenek" koze tartoztam, akik meg onnan orakon at vajudnak!
Utana meg 5 oran keresztul vajudtam mire meglett az en kis szafaladem!
Ferjem azt mondta hogy amikor kijott a baba, az a mozdulat, ahogy kibuggyant olyan volt, mint egy szafalade!!
Haha!
Jah es amugy nem tudom viztol, vagy nem viztol, de marhara fajt!
En rutintalan meg nem azt mondtam, hogy "kerek EPIDURALIST", hanem kis kezdo szulokent, fajdalomcsillapitoert esedeztem, ami egy szuri volt. Attol 1 fel fokkal konnyebb volt (osszehasonlitva amikor mar kiment a fajdalomcsillapito), es ket fajas kozt beajultam! Nah de nem baj, hol van mar ez?
NIki sebaj, banhatjak, hogy nem latjak merulni Emmat! Amugy sajnos ez nagyon sokszro igy van, hogy ha valmait nagyon varsz es keszulsz ra, akkor az nem ugy sul el!