Hali!
Hú-húúúú, jó sokat írtatok!
Naszóval, köszönjük szépen, Kevin a tegnap déli alvás óta a régi. Este azért benyomtam neki egy kis adag Panadolt, 37,5 volt, kúp még nem kellett, de azért mégis valami, hogy ne menjen feljebb. Ébredéseink 8 órás lefektetés után: 11:30, 03:00, fél5, fél6, fél7-végleg. Azért ez már szinte jó, én bizakodok, mert kaját csak az első alkalommal és a végső ébredéskor kapott, tehát egész sokat kibír (van tarcsi
), teát is csak 3kor kapott, úgyhogy már nem anyira zord a helyzet. Bár azért bírnék 5-6 órát aludni egyben.
Lányok, hogy borogassam a combját a rugi alatt, hogy ne legyen mindene csuromvíz?
Toffi,
Képek tök jók, megnyugodtam, talán túléli Dagimadár
Évi
Jaj, persze, már mondtad a talin is az úszással kapcsolatos gondot.
Bocs! Tiszta szitaagy vagyok. Petra nagyon szép nagylány lett!(Nekem a talis kiskockás cuccban jobban tetszett-ugye nem baj
?)
Heppi
Orrszívásod horror lehet
Képzeljétek, Kevin tutira megtanulta, hogy ez jó neki, utána kap levegőt, úgyhogy hagyja magát, és utána vigyorog!!!
Mondjuk ő imád minden ilyen "testi macerát"-tüsszentés, ásítás után is nagyokat vigyorog, a csuklást észre sem veszi
Ez a Zsuzsi nem semmi, még a reptérről is van ideje bejelentkezni
Kaska,
Én nagyon drukkolok, leginkább annak, hogy TE megnyugodj, és úgy legyen minden, ahogy szeretnéd. Látom beszéltél a LLL-val. Örülök, hogy kissé megnyugodtál!
Én is parázhatnék amúgy: tegnap úgy láttam, Kevin csak nyammog már a bal cicin, áttettem a jobbra, az még tele volt. Üvöltés. Vissza balra, boldog nyammogás. Oké, nem éhes. De ma reggel amikor jobbra akartam tenni, megint nem kellett neki, csak a bal. Nem gond, kifejem. Ha állandósodik a helyzet, legfeljebb a balból eszik.
Barbi,
Drukk, hogy valami megnyugtatót mutasson a mérleg
Nadine
Hát, azért ezek a mozgások jöhetnének nálunk is. Örülj, hogy ilyen mozgékony manód van, rám úgy rámijesztett a doki 8 hetes korában, hogy csak akkor leszek nyugodt, ha már szalad
Az Ariana orrszívó klassz, de én mindig megszenvedek a tisztítással.
Zulu
A te orrszívásos módszered láttam egy haverunknál élőben
Télleg hatásos, bár nézve ez is horror.
Matató maca, és Zsebkísértet
Apaszöveg
Sofka,
A keréksztorid után itt merengtem a gép előtt 20 percet, a régi szép időkön, amikor is defektem volt, és a benzinkútnál egy csini srác felajánlotta, hogy segít kicserélni a kereket. Aztán együtt mostuk ki az ő kocsiját. Délután már együtt eprésztünk, este séta...
Nyár volt, meleg, és Ellimami 20 kilóval, 5 évvel, egy férjjel, és egy gyerekkel kevesebb volt, mint most
Myssnia
Alvó Szilárd is édi.
Maci2
Séta közben mindig nézem a babakocsikat, Ronit tutira felismerném, még akkor is, ha épp nincs a szájában a tapija
Beu
Köszi a megnyugtatást mozgás ügyben, én is ezzel nyugtatom magam - Dagimadár dagi, és kész.
De azt én már látom, hogy addig van "nyugalmam" amíg csak cicit kap a ded. Így "csak" a mozgás, elég evés, láz, borogatás, stb miatt lehet parázni, ha jön a hozzátápi, akkor jaj minden maminak! (Bár az összeesküvés-elmélet nagyon jó!
)
Virág
Én a múltkor szemeztem a Libriben egy könyvvel, az a címe, hogy "Anya játssz velem!"
Tök jó fejlesztő játékok voltak benne, csak egy kissé korainak ítéltem. De meg fogom venni később.
Na, ezt most feltöltöm, Myssnia 7:24-es üzije az utolsó, azóta írom
Sziasztok
Elli