Új privát üzeneted érkezett!

Bejelentkezés: nem szültem. :evil: :evil:

Zámbó Jimm, 7:47 van. Kösd fel azt a vudus gatyádat, ha nem akarod a hiteledet elveszíteni, már csak 16 óra 13 percem van ma szülni. :!: :!:

Ügynöknő, Szilvánusz, Judit, Manna, azt tudom, hogy Ti nem szültetek, hiszen ideje lenne :roll: , de mi van a táblázat aljával????

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

ÉÉÉÉÉs.............hagyjuk :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép

mpatr

Nevek: nekem a Boáz a kedvencem!!!! :roll: :lol: (Olyan, mintha külföldiül mondanák a rókázás, nem? :wink: )

Kölyök, ez szép volt! :wink:

Bosek, az megtévesztő, hogy mennyit tusz kifejni. Én összesen 20 grammot tudok, viszont a gyerek 100-at szopizik belőle. A szoptatás közben is termelődik tej, egyébként. Plusz nálam az egész mellem nincs szerintem 250köbcentis, és Erik a szoptatás végén kb. ennyit evett ki belőle egy etetésre. Szóval én is csak azt tudom mondani, hogy ha cuppog, akkor tedd minél többször mellre, nekem max. 2 nap alatt alkalmazkodik az igényekhez a mennyiség. Addig egy kicsit ordítós-éhes a gyerek, de csak ő tudja megoldani a kajaellátását. Alternatívaként még az lehet, hogy két szopi között mondjuk óránként nekiesel fejni, és azzal is szaporítod a tejcsit. De jobb, ha a bébi lóg rajtad, az lelkileg is jó a pindurkának, ha bújik mamihoz. Tegnapelőtt köménymag (rántott) levest főzött anyukám, nem tudta, hogy az tejszaporító. Utána egész éjszaka, meg tegnap délelőtt majd szétdurrantak a melleim, ki kellett belőlük fejni...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, egyik gyerek nyöszög, pedig tele a hasa, a másik meg azért, mert éhes. Az egész nap etetésből áll.... :roll:

Kép

Kép
mzx

tusz=tudsz

Kép

Kép
mzx

Anyám, mennyiszer elütök.... nem is javítgatom, okosak vagytok, majd kipótoljátok/felcseréleitek a betűket :)

Kép

Kép
mzx

Mzx, nyiss egy Juniort.
Ha már úgyis az egész napod gyermekélelmeztetésből áll :D

Kép
Kép

mpatr

Na erre most is.... :roll: Teljesen koordinálatlan az ujjmozgásom, még jó, hogy nem próbálok zongorázni....

Kép

Kép
mzx

Pati, :lol: No megyek, mert lógnak már a fejemen...

Kép

Kép
mzx

[quote="mzx"]N írta:mzxa erre most is.... :roll: Teljesen koordinálatlan az ujjmozgásom, még jó, hogy nem próbálok zongorázni....

idegsebésznek se menj mostanában :wink:

Kép
Kép

mpatr

AZ nem lehetne, hogy én Hozzátok csatlakozom? Részben fejhosszal nyernék túlhordádban, részben, mert még sosem szültem a betöltött 40. hét előtt, részben mert júli 27re írtak ki. (De spzt, mindenkinek augusztust mondok, mert már négyszer sikerült a Te még egyben vagy telefonokat heteken át fogadni). Szóval bevehetnétek már csak a hangulat miatt is... Mindőtöknek nagyon szorítok, és türelmetlen egybenlévőknek cska megemlítem az örök igazságot, hogy ha egyszer kijött, SOHA TÖBBÉ NEM LEHET visszatenni. Azaz próbáljátok picit élvezni is a helyzetet. (És ezt el ne süssétek nekem, mikor még a tüzijátékot is gellérthegynyi hassal nézem).

(AMúgy van 4 gyerekem, és az ötödik kis meglepetést várom)

potyka

Potyka, 2 kérdés a rutinoshoz, ha már így betoppantál:

1. végülis maguktól indultak, vagy mi lett?
2. hogyan is kell ezt csinálni, hogy ne legyünk türelmetlenek, sőt élvezzük???

Kép
Kép

mpatr

Marha jó, mindenki megőrült... :shock: :shock:

Most, hogy járványveszély miatt vesztegzár alatt a topik, most mindenki ide akar csatlakozni. :lol: :lol: :lol:

:shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Pati,
persze, hogy no szülés, csendben várom, hogy a 20-a utániak nekilóduljanak! Helyette mehetek nyomkolászni a hülye nst-t, meg imádkozni kisbabának, hogy mozduljon már meg, hogy "kiértékelhetőek" legyünk..

na majd beszámolok (a nagy semmiről :? )
pusz mindenkinek!

KépKép
kmanna

Hajrá Manna, sejtettem... :roll:

Kép
Kép

mpatr

Jól van, galambocskáim.
Van még valaki onlájn?
Írjon csak Mpatr néninek, én szépen írok reá valamit, ő kilép, és imígyen eltelik az a fél óra, amire a pulyát ébresztem.

Tessék gyünni beszélőre. Mi nyomja a kis szíveteket?

AKARTOK BESZÉLNI RÓLA????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8)

Kép
Kép

mpatr

Helló Csajok!

Ma van az utolsó magnéziumos napom. Vagy megszülök a héten, vagy pszicho vagyok, és nem a magnézium miatt maradt bent a kiscsaj az elmúlt 1,5 hétben, és 3 hét múlva majd csatlakozom az áprilisi topichoz...

Pati! Úgy tűnik, ezek szerint Te nem tartozol azon "elvetemült" nők közé, akiknek a második gyerkőc hamarabb jön. Szerintem ha arra koncentrálnál, hogy még nem akarod, hogy szülj, akkor biztosan ki fog bújni.

Tegnap este már a közösképviselő is megkérdezte, hogy "hát még egyben"? Pedig én még hol vagyok a 40-dik héttől...

Pumperka! Mizu? Valahogy Rád tippelek...Bár a múltkor sem jött be Patinál...

Kép
pété

Na f@sza, Pati még 2 in 1. :evil: végülis éjfélig még van időd....Zámbó Jimmy, te tiszta lökött vagy. Végülis Király vagyok 8) :lol: de nem sokáig, tegnap idő előtt letentiztem és az uram nem bírta a szájzárat, berontott és elküldött melegebb éghajlatra. Én meg vissza, a legutóbbi beszélgetésünk abból állt, hogy ki adja be a válókeresetet. Nekem kéne, én már rutinosabb vagyok. Sőt márc.27-én lezavarhatnák az ex perével együtt....szóval ilyen jó kis hangulat van itthon, de most nem én vagyok a hunyó!
Vendég

Kmanna!

Hányra mész ma? Én is megyek! UH-ra is. A végén tényleg együtt szülünk..... :D :D

Ma végre aludtam volna, erre Levi megint beleesett a náthába (idén még csak beteg volt), és nem kapott levegőt. Óránként részesítettem elsősegélyben.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Látom Pati túlságosan kipihent vagy!!!!
Rád férne egy szülés! :wink:
Az már tuti hogy a héten baba lesz szuper érzés lehet!
:lol:

Nálunk minden ok mármint a pociban és ezt ki hitte volna pár hete hogy idái birni fogom??? Sőt, Kíváncsi vagyok hogy meddig marad még bent a babkó. Igaz ami igaz azt én mondtam neki hogy a héten még ne jöjjön ki a nagylány betegsége miatt, de jövő héten már kibújhatna.

puszi
Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Pété!!!!!!!!
Szijjjjjjjjjjjja!!!!!!!!!!

Pszicho tuti vagy, különben nem lennél itt.

Az áprilisi topik nyitott kapukkal vár, többen ugyanis átköltöztek ide, röhögni :D -rajtunk :? .

Nem tudni, mi lesz, ha emlékszel Pandára, neki 27 hetesen megindult a kicsi, gyógyszer 36 hetesig, aztán végiggörcsölte a végét, de elég durván- és végül túlhordés lett...
Szóval itt már a franc se tudja, mi van vagy mi lehet.
SZurkolok Neked!!! Mit szeretnél?

Kép
Kép

mpatr

Pati! Anyukám bolognese szuka kutyája december óta kefélgeti a lábát. Ez normális? Január végén kezdett el tüzelni... Elég röhejes, ahogy anyám vacsorázik, közben a kutya fújtat a lábán...

Kép
pété

[quote="pepike"]
írta:
pepikeAz már tuti hogy a héten baba lesz szuper érzés lehet!
:lol:

Dejó! Szülsz? :wink:

Kép
Kép

mpatr

Neeee! Nekem is állati görcseim vannak! Tegnap már majdnem bementünk a kórházba...Nem akarom túl hordani!!! Ha már így rákérdeztél, mi lenne mondjuk jövőhét péntek? Naaaa? Megoldod nekem? Légyszikeee!

Kép
pété

Még azt kéne kitalálnom, hogy jutok ma el a Deák térre dokihoz, miközben Milóért is kéne menni...hmmmm jó móka lesz.

Én most amúgy jól vagyok a hányingert leszámítva. Ez a napi 10-15 Rennie szétrohasztja a számat. (pláne az enzimes változata, fúj, keserű)
Vendég

[quote="pété"]P írta:pétéati! Anyukám bolognese szuka kutyája december óta kefélgeti a lábát. Ez normális?
[quote]
írta:

Nem.

Kép
Kép

mpatr

Pati! Most látom a vonalzódat! Hülyeeeee!!!! :lol: :lol:

Kép
pété

mpatr, az elsőt jóslókkal és oxyval gyötörték ki, végül rendes hasbakönyökkel, ahogy kell.

A másodikkal (ez még szintén hőskor) rendes zselés indítgatás volt, este kékszínnel hajkezelés, reggel beöntés, borotválás, infúzió, már nyolckor mondták mindhárom alkalommal, hogy me már nem lesz egyerek, de az oxy ment 11ig. Én meg hullattam a hajam, elegem volt, bőgtem,és mivel influenza zárlat volt, kínlódtam a nagyobbik nélkül. Megfenyegettek, hogy hétfőn velem kezdik a műtőben csaszival, és vasárnap éjszaka pluff, magzatvíz el, gyerek megjött 3 óra alatt.

A kisebbek már nem indítottak, vhogy lement az a korszak, bár harmadikkal még volt egy napra befektetés, de kínomban éjszaka megszültem. negyedkkel már befektetés sem, bátran jöhetett majdnem 42-re.

Namost nem mondom, hogy nagyon élveztem a végét, de mindig felidéztem, hogy persze jó lesz megölelni... meg minden más... és hihetetlen vágytam arra, hogy képes legyek újra felmosni az ágy alatt (merthogy odáig nem tudtam lehajolni), és akartam túllenni, de a szülés mindig csak akkor indult el, mikor már legyintettem, hogy áhh, ez örökre bennmarad. Sőt, negyedknél komolyan kételkedtem, hogy egyáltalán gyerek nőtt a hasamban. Asszem nem fogok segíteni rajtatok, de legalább együttérzek, és jókat derülök, ha éppen lehangolna valami. :oops:

potyka

Pété, én is most vettem észre :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pété, a magamét se tudom megoldani, de állítólag ha felnyúlsz egy olyan édi hosszúkás horgolótű szerű szarral, az igen gyorsan megoldja :lol: :lol: :oops:

Faszán hülyülök, már idézni sem tudok, csak magamtól...... :oops: :oops: :oops:

Jimm, csak belőletek meg lehetne írni valamelyik brazil nyálsorozat következő 450 epizódját :lol: :lol: lazulj le, bébi!!! apuci majd lehiggad. Nem sütsz ma palacsintát? átjönnék lélekápolni :wink: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Köszi, potyka, sok újat nem tanultam, de legalább ismét eltelt 3 perc :lol: :lol: :lol:
Téged is bármikor szeretettel látunk és ha bármilyen ötleted, tapasztalatod van, oszd meg velünk. :!:

Nem semmi az 5 gyerek!! :wink:

Kép
Kép

mpatr

Süssek?

de akkor rendet is kell raknom :roll:

asszem hánynom kell, jaaaaaaaaaaaaaj, de tényleg, nem tudom mi van. :shock:
Vendég

Teccik látni???

Ide mindenki röhögni jön meg engem hülyézni. :roll:

KAPJÁTOK BE a reggeliteket, mentem ovijáratba.

Kép
Kép

mpatr

Jimm, hányhatsz is, de külön helyiségben a palcsihoz képest.

TEEE :shock: NEM SZÜLNI KÉSZÜLSZ??????? :shock: :shock: :shock:
Szarul vagy meg felnyomták a pumpát, stb...

JIMM, GYANUS VAGY NEKEM!!!!!!!!!!!!

és már megint a végéről....... :roll:

lépek.

Kép
Kép

mpatr

ja, azt akartam írni előbb, hogy megnéztem volna kolyok mosását :lol: :lol: :lol:

Mi lehet lexával? fránya disznó, be se kuksizik soha. Lehet már rég babázik!
Vendég

Én örülnék azért, ha Joseph még a pocakban lenne... :wink:
Engem ez a szoptatás-mizéria tesz tönkre... :cry:
Kezdtük volna úgy, hogy 3 óránként, aztán folyamatos szopi lett belőle... 24-ből, 28 órát volt Joseph cicin... de ez is úgy zajlik, hogy cici hamm be, szívás, szívás... nagy szívás, mert tej alig... gyerek üvölt... cici szájba betuszkol, gyerek szív... :evil:
Kapott tápszert, mindjárt kiterült...
Tegnap doktornál voltunk... 2 és fél hét alatt 50 g-ot "hízott"... a dokinál próbálkoztunk a szopival... egy órás kínlódás eredménye... 30g :roll:
Eszem, iszom rendesen... szopi van... tej mégsincs igazán... ebbe bele kell bolondulni.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Hol van Eszterxx?

Bár eddigiekből kiindulva szerintem csak a közértbe ment reggel még azért nem jelentkezett be.

Pati a már a lányom is kérdezte hogy" anya neki már neki odaért a baba a végére( mármint a vonalzón) akkor miért nem született meg???" :wink:

pepike

Kép

Kép
pepike

Pati
Palacsintát NEKED kell inkább sütni... :wink:
(a szex, a lépcsőzés mellett az is szülésbeindító hatású :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

na kijött belőlem a nagy semmi. Azaz epe, fújjjjjjjjjjjj. Pati, én nem akarok szülni ma! Te vagy a soros. Vki írta a Palmer nevet, hogy gáz. Amúgy igaz, viszont Gordon után simán....mármint érted, Twin Peaks fan vagyok. Szóval a filmben elhangzó nevek jöhetnek simán. Laura Palmer? Csak kár hogy a Palmer a vezetéknév....na belőlem is ennyi elég volt reggelre....

mommy: ismerős a szitu....szerintem szétidegeskeded magad, és ha így folytatod, el is apad. :cry: Nálam ez 4 hó után következett be, nem tudom addig hogy bírtam. Én nagyon remélem, hogy most tisztán tejcis lesz a kisbabám. Nehogy megkövezzetek -valószínű mommy megért- de én utáltam szoptatni az elején. Fájt, meg egész nap ez az etetés dolog....meghülyültem tőle!!! És anyós meg anyám csak okoskodott, amikor egyikőjük sem szoptatott, mivel tápos vagyok meg az ex is az. Szóval az is az agyamra ment! Meg a hülye iskolában a WC-ben fejés....jaj....borzalom. De mire belejöttem, úgy elrontottuk táppal meg cumival, hogy nem fogadta el a cicit és az negem lelkileg kikészített. Napokig bőgtem!!! Mert addigra nagyon szerettem szoptatni és úgy éreztem rossz anya vagyok :cry: komolyan, lehet hülyén hangzik, de tényleg kiborultam és egyik napról a másikra elapadt a tejem.
Szóval konklúzió: no stressz (mondom én....) és belejön mindenki!!! Ahol van tej, ott van elég tej, csak türelem kell hozzá.
Vendég

hm, palacsintasütéssel akkor megvárom Patit, együtt kéne nekiállni. Vagy csak én nézem, ahogy ő süti. Sexet, lépcsőzést nem ígérek.
Vendég

Jó reggelt!

Már tiszta kabaré ez a topik. Hogy mindenki idejár röhögni? Én is ezt tenneém :lol:

Pété!
Köszi a megérzést. Igaz sehol nincs megírva, hogy szülés elötti napokban jóslókat kell érezni. Utoljára szombaton éreztem, az a front valamit megbirizgált, de azóta semmi....
Pati!
Mi mindig ellentétesen mozgunk. Te elindulsz az ovijáratra, én megjövök a sulijáratból + a bekaptam már a reggelimet is.

Melinda!
Drukkolok, mert mostmár a Te végtelen nyugodt természeteden is érzem a nyugtalanságot. A kézzsibbadás nekem varázsütésre mindig elmúlt szülés utáni reggelre.

Jim!
Erre gondoltam én is: Te nem szülni készülsz? Amikor a fiamat szültem, a másik szobába bejött egy csaj hányva, és aztán a vajúdás alatt is többször boázott. Még a szorult helyzetemben is tudtam sajnálni, hogy még azzal is törődnie kell. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

jó reggelt

Pati látom nagyon igényleg a társaságot, nem csodálom, az az időzített bomba... :lol:

jelentem ne próbálkozzatok plussz tíz kilót cipelni a pincéből, majd egyenként kicsavarni, utána este ungabungázni, mert teljesen hatástalan. legalábbis rám. szerencsére.
Csak a szeméremcsontom fáj, de úgy, hogy a lábam nem tudtam megemelni, vicces volt ahogy feltápászkodtam, felültem, majd a férjem felpattant felhúzott két lábra, a papucs sajnos csak utána jutott eszünkbe... de nem ülök vissza mert az szenvedés, szval férjem beigazitja a papucsot irányba és totty egyik láb totttymásik láb. És utána elcsoszogni a wcig, majd utána kirángatni onnan a száradó ruhákat hogy legyen hely majd fürödni. aztán letotty a kanapére, és számítógépezés.
szval ha a szeméremcsontom egyben marad a végéig, én csodálkozni fogok.

Potyka, üdv itt, gratula az 5dikhez :) nem semmi, hogy ennyire túlhordó-s típus vagy, azt hittem egyre gyorsabban jönnek a gyerkőcök.... :?

Jimm, ez egyre dúrvábban hangzik, nem akarok tanácsokat osztogatni, de mégis, tessék kibékülni. Ezt még olvasni is rossz!!!! kérlek....

Télleg, vajon Eszterxx hol van:?: :?:

Kép

Kép
kolyok28

pumperka: én meg oviba se mentem, elvitte Robi. A te és Pati esetét összehasonlítván arra a következtetésre jutottam, hogy Pati lusta disznó. És akkor még csodálkozik, hogy nem jön ki Norton....tiszta anyja :lol:
ne idegesítsetek én ma nem szülhetek. Sőt, addig nem, míg nem békültem ki a férjemmel! Vagyok olyan makacs, hogy előbb hívnék mentőt, mint őt.... :?

ui: én úgy 1-2 hete érzem, hogy hőhullámaim vannak. de leginkább folyamatosan melegem van, folyik rólam a víz, nyitott ablaknál is ki kell takaróznom, mert izzadok. Amúgy fagyos vagyok, szóval ezért gondolom, hogy ez nem normális. Ti nem éreztek hasonlót???
Vendég

http://indexesbabak.uw.hu/
Szülésindító tippek...

Jim
Lassan eljutok oda, hogy nem érdekel... felnő az a gyerek a tápszeren is... jobb neki, mintha egy idegbajos anya szoptatná...
Vendég

kolyok: :wink: :lol: ma kibékülök vele, mert rossz volt reggel ránézni, szerintem jobban szenved, mint én. amúgy ha tudnátok, min kaptunk össze..... :oops: le sem írom
Vendég

mommy: látod, én is szép nagyra nőttem :wink:

Eszterxx, hol vagy? :!: :?:
Vendég

Te Pati, nem gyanús Neked, hogy ahogy bejelentkeztél palacsintázni, Jimnek egyből hányingere lett???

És mi az, hogy nem igérhetsz szexet? Már mellmegfogás sem lehet? Most pár napja úgyis nyugi van, legalább Pati "orvosilag" beszámolhatna arról, hogy milyen, amikor egy szupermodellnek megnőnek a mellei...

Nekem is vannak hőhullámaim, persze... semmi jóból nem maradok ki, a vizesedés továbbra is áll, a hányinger viszont csökkent, lejjebb ment egy kicsit a gyerek. Illetve inkább csak áthelyezkedett, mert lent nem jelent meg, de fentről eltűnt. Viszont amilyen balhé volt tegnap odabenn... 4 órán keresztül boxolt, úgyhogy nem igaz, hogy szülés előtt lecsitulnak.

Legalábbis gondolom, már szülés előtt lehetek, az április 1 sincs már messze.

Ja, nem eltűntem egyébként, csak rettenet mozgáshiányzom volt, igy pingvinben reggel végigtotyogtam a lakótelepet. Nem lett jobb... mozgáshiány továbbra is megvan, csak eltelt újabb 20 unalmas perc...

Na, visszaolvasok tovább...

Kép

KépKép
eszterxx

Elhúztam az ágyikóba... remélem, mire felébredek, lesz néhány babácska pocakon kívül :wink:
Vendég

Kölyök, a szeméremcsontod az ungabunga előtt vagy után kezdett fájni? Csak mert olvasd el, amit irtál és képzeld azt, hogy még ezután volt ungabunga.... Igencsak mulatságos, leginkább a gyógytornára emléákeztetne. "Gyere, drágám, kicsit felemelem a lábad......ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ............nemigaz, máris kész???"

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="eszterxx"]T írta:eszterxxe Pati, nem gyanús Neked, hogy ahogy bejelentkeztél palacsintázni, Jimnek egyből hányingere lett???

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Jéééé, msot nézem a vonalzóm. Eltűnt az x nap múlva születik, maradt az, hogy Andris... persze, mert ők még azt hiszik, hogy ez biztos...holnaptól elkezdem változtatni a neveket... Kösz mindenkinek a tippeket, ma összeirok egy listát, ez igy ki fog tartani egész április elejéig, hogy vajh mikor hogy fogják hivni.

Szilvánusz, Te jelentkeztél már???

Amúgy Mzx, arra gondoltam, hogy lehet, hogy amennyivel te előbb szülted, én annyival fogom később és akkor átlagban hozzuk a 4-ét... hurrá, húsvétra itt lesz Zebulon!

Kép

KépKép
eszterxx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?