Sziasztok!
vörösbor: én spec nem szerettem soha, de amikor terhes voltam, kivántam is. Azért gyakran elszopogattam fél deciket egy-egy nap, és jól esett.
Kis mennyiségben én úgy tudom, hogy mindenkinek egészséges, nem csak terheseknek.
magzatvédő vitamin: Lolával összesen 10 darabot szedtem, és most egyáltalán nem. Inkább eszek minden nap paprikát, paradicsomot, uborkát, meg sok gyümölcsöt. Majd idővel Béres Ca-t és Mg-t tervezek szedni, az bőven elég volt, szerintem most is elég lesz.
A folsavat akkor szednem, amikor eszembejut. Eddig 3 szemet vettem be. Amig a vérképem szép, minek tömjem magam...
A várakozás meg érdekes kérdés. Bagzerkának van igaza, valóban mindig van egy újabb időpont, amit vár az ember. De ez adja meg a varázst. Az életben is úgy jutunk előrébb, ha mindig újabb célokat tűzünk ki magunk elé, amiket aztán valóra válta megint újabbakat keressünk. Ettől még ki lehet élvezni minden pillanatot.
Eljön a 12. hét, utána eljön az afp, a 18. hét, a 4D időpont, a 30. hét, 36. hét... aztán már úgyis hetente nst (mobillal rögzitettem anno Lola szivhangjait is), és hipp-hopp itt a szülés...
Utána éjszaka átalvás (ezt várom a mai napig...), hozzátáplálás, havi mérlegelés, oltások, első mosoly, első tapogatózás, mászás, lépés, és még lehetne sorolni a diplomaosztóig...
Valamit mindig várunk, mert boldogsággal tölt el, amikor elérkezik, de már az is, ahogy elképzeljük, milyen lesz vajon...
Én legalábbis igy vagyok vele...