itt vagyok...
Eszterxx:
mondok én neked párat, én szinte minden betűnél találtam:
Angelusz, Bagamér, Balambér, Celesztin, Csepel, Dagobert
Dallasz
Edömér, Franszisz, Günter, Huba, Izidor, Jonatán, Jukundusz, Kleofás, Kazimir, Kurt, Kürt, Lipót, Manó, Manfréd, Napóleon, Ormos, Orlandó, Palmer, Rodrigó, Robinzon, Semjén, Szaniszló, Szergiusz, Tasziló, Töhötöm, Tádé, Ugod, Vladiszlav, Zebulon,
najó, Zsvel nemtudok olyan nevet ami ne tetszene
kérem a nap balfékje és hülyéje címet nekem adományozni.
tudni kell, hogy itt svájcban általában 1 háznak van közös mosókonyhája, elvben beosztással ki mikor moshat. nálunk szabad a pálya, mert kevesen vagyunk rá. kvázi sosem ütköztem még mással. 1 gép és annak az áramellátását egy csipkártyával lehet beüzemelni. Még nem sikerült rájönnöm mi alapján vonja le a pénzt, mert randomra... mindegy is, a lényeg, hogy 150percre üzemeli be, elvben. a mosásom elvben 1óra 9 perc, azaz a két mosás között van még 12perc hogy áttöltsem. már kioptimalizáltam, hogy ez simán megy. múltkor mondjuk az utolsó két percben hagyta abba, de az már nem volt sok. De most nem tudom miért, jóval korábban abbahagyta, a centrifugálás elején. Az a szerencsém, hogy tuti nem maradtak öblitősek a ruhák, mert babaruha is volt benne, ezért most öblitő nélkül mostam. Nos, konstatáltam, hogy a gép nem kap áramot már, viszont tök vizesek a ruhák. Gondolkodom mit is tegyek...
hogy mégegyszer 150 percre befizessek, na azt nem, hát nem is olyan vizesek ezek.... (meg nem moshattam még 1-2 adagot mert nincs több teregetőhelyem... ) szval elkezdtem kiszedni, persze közben éreztem, hogy nem kicsit, nagyon csurom vizesek a ruhák... sebaj... egy egészen teli megpakolt mosógépnyi ruha.... plussz 10 kiló víz. Ezt fel a pincéből, mert ott a mosókonyha.... 2 lépcsőforduló, át a mi lakásunkba.... és utána beemelni a kádba.... na ha ettől nem nyilt meg a méhszájam....
ezek után minden egyes darabot egyenként kicsavarni.... úgy hogy a kezem is vizesedik már, és ezért kicsit bénábban működik ,....
de most minden ki van teregetve én meg drukkolok, hogy ne induljon meg emiatt a szülés, mert nekünk még min 2 hetünk van hátra.... mert még nincs még készen a kicsi lelkem és a lakásom...
jaj, olyan balfék vagyok, miért nem szántam rá azt a plussz pénzt, hogy kicentrifugálja....