Új privát üzeneted érkezett!

Ezek szerint csak nekem jött be a PC kocsi? :roll:
Vendég

Na fantasztikus, már megint lapteteje vagyok! :evil:
Folyamatosan hárman bitoroljuk ezt a helyet Mpatr és Eszterxx kolléganőkkel. :lol:
Vendég

Délelőtt a táppénzes papírért voltam, nemrég jöttem meg nstről. Vacsizok, aztán olvasok vissza és jövök.

Melinda

Kép
melinda80

Jim,

Biztos, hogy volt előzménye is, de most ki nem sz..rja le. Tessék kibékülni okos enged, szamár szenved alapon. Úgyis csak magunkat paráztatjuk, mi sokkal jobban beleéljük magunkat és szenvedünk, mint ők. Annak meg mi értelme van????

Csináld úgy, hogy ne hihesse azt sem, hogy neki volt igaza, de abbamaradjon már ez a durci végre. Báááár, igy legalább megúszod a mai szexet :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Vagyok én is, csak eltünésem oka, hogy a férjem itthon volt, és hát ugye ez a pár nap hamar elrepül, ugyhogy most már egy jó ideje itt ülök, és olvasom a többnapos termést!

Szilvánusz: megy a +++++++++++, és a drukk

Eszterxx, mpatr: gyerünk szülni, babaesőt szeretnénk holnapra, ugyhogy hajrá!!!!!!!!!!!!!!

Feri: tényleg ne csak olvasgass, írj is nekünk!!!! És ez a kép rólad és Lilláról, hát szavak sincsenek!!!!! NAGYON GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kvaszévi Botondja is nagyon édes, és olyan kis pici!!!!!!!!!!! Énis-énis-énis!!!!

Zsu: tényleg jó a kocsi, reméljük neked bevállik! És köszönöm a köszöntést!!!!

Kölyök: de jó, ingyen német, ezt ki kell használni mig van rá lehetőség!!!! És vigy magadra, ne fuss a vonat után és ne cipekedj!!!!

Rólunk: pénteken voltam nst-n, ott minden ok volt, de holnap megint megyek nst-re, uh-ra és vizsgálatra! És ezek után megmondja, mikor kell befeküdnöm, de legkésöbb 10-ével mindenképp! Ugyhogy holnap már okosabb leszek! Amugy rendszertelen mensis fájások nekem is vannak!

További szép estét mindenkinek!
Vendég

Kiszazsu, akasztják a hóhért!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Feri!!! Tessék továbbra is irogatni nekünk!!!!!! És képeket is kérünk mindig!!! És NIKIT IS akarjuk már vissza!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Ha már úgyis én kezdtem a lapot, akkor folytatom is tovább :oops: :
az normális, hogy itt a finisben állandóan csak ennék??? Ma (és tegnap és tegnapelőtt :oops: ) szinte megállás nélkül eszem.
(Vagy ez csak az elmúlt napok betegsége miatt van?)
Az utolsó 1 hónapban nem híztam semmit, de szerintem ezt most a hátralevő két hétben bepótolom. :?
Vendég

[quote="jimmorrison"]P írta:jimmorrisonati és ebből akkor hogy lesz holnap szülés??? :wink:

Én tudjam??????? :lol: :lol: :lol:
HÁT pont ezt kérdeztem Tőled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

szilvánusz: nem tudom még, hogy pontosan hányra kell Nikiékért mennem a kórházba, de valószínűleg 11-12 óra felé. Reggel még megnézi az orvos és kiszedi a varratot, aztán uzsgyi haza, had lobogjon a hajunk! :)

jimmorison: jaja, hosszú szempillákkal áldott, vagy inkább vert meg a sors - mindig összegabalyodnak és folyton zavarnak. Persze nem baj, ha a pici Lillának is hosszú szempillái lesznek... ;)

mpatr: képzeld, épp az utolsó hetekben adtam le a sörpocakomat! Ebben nagy segítsége volt az egyhetes síelésnek, illetve a szülés előtti napokban átélt stressznek, plusz annak, hogy az elmúlt 5 napban itthon egyedül nem volt annyira étvágyam, mint amikor a Niki is itthon van és velem eszik. Na persze ha együtt lesz itthon a kis család, akkor újra felugrik rám az a pár kiló :)

A Niki egyébként nagyon furcsákat mesél a szobatárs koreai csajról, aki nem gondozza a gyerekét és nem hagyja pihenni a többieket. Linocs már át is költözött egy másik szobába, mert nem bírta a kiképzést. Nem tudom, hogy ennek a más kultúra az oka, vagy csak annyi, hogy szimplán egy szívtelen és hülye csaj ez a koreai.

feri (mni)

Feri, tessék sokat írni ezután is! Nagyon irigy vagyok a szép babafotókra!!! Nekünk csak ronda, vörös, ordítós-fintorgós képet sikerült eddig összehozni, vagy csak a gyerek tokája látszik, semmi a cuki pofijából :cry: . A kép minősége meg tragikus :roll: .

Jim, nekem is Feri szépséges szempilláján akadt meg a szeme először
:oops: :wink: !
Adj már apának egy csókot, aztán csald be az ágyba, csak nem fog már tovább durcizni! :wink:

Pati, elképzelem, ahogy vadászol a BKV buszokra, és egyensúlyozod azt ajtónál a babakocsit, hogy találja már el az a sofőr becsukás közben! Jó trükk! :wink: :lol:

Fanetta, tesó hogy fogadta az új családtagot?

Kép

Kép
mzx

Ja és Jim! Ez a redbull dolog nagyon jó, én is kipróbálnám, de félek, hogy nem csak a gyerek indulna be, hanem az én vérnyomim is megmutatná magát!!!!! :? :D
Vendég

[quote="mommy82"]
írta:
mommy82Unatkozó kismamik, hessssss szülni! Vagy megdöntitek az elefánt terhességének idejét :roll: :wink:

Anyu mesélte, hogy amikor a nővére terhes volt, akkor mesélték anyunak, hogy ugye az állatok is úgy vannak mint az ember, pociban a csemete, csak éppen pl az ember 9 hónapig vemhes, az elefánt meg 18. Anyu meg ott szurkolt, hogy az unokahugi időben szülessen, nehogy elefánt legyen :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Zsu: nem csak te vagy igy az étvággyal, én is napok óta rájárok a hütűre, és nem tudok ugy elmenni mellette, hogy ki ne nyissam, és sokszor csak körülnézek benne.......
Vendég

[quote="mzx"]P írta:mzxati, elképzelem, ahogy vadászol a BKV buszokra, és egyensúlyozod azt ajtónál a babakocsit, hogy találja már el az a sofőr becsukás közben! Jó trükk! :wink: :lol:

Ez naggggggyon tetszik!!!
Kép
Vendég

Először idézni akartam MZxtől, aztán rájöttem, hogy minden mondata tiszta dinka :lol:

Ferihez is, Patihoz is, Jimhez is... irt még, kéééérlek!!!

Annyira jó olvasni benneteket, mindig itt röhögök!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="mzx"]
írta:
mzxPati, elképzelem, ahogy vadászol a BKV buszokra, és egyensúlyozod azt ajtónál a babakocsit, hogy találja már el az a sofőr becsukás közben! Jó trükk! :wink: :lol:

Te, mzx, túlpihented magad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!!!!

Csak bekukkantottam mert úgy rémlik valakiknek már illene szülni, nem most is a jelenlévő fórumozók között múlatni az időt!!!!!
Ugye?????????????????

Na mindegy akkor majd holnap jövök addig meg remélem szégyenében elmegy szülni akinek már kell! :wink:

Jó éjt sok puszi DRUKKOLOK hogy beválljon a fenyítésem!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Sok boldogságot kívánok az "újszülött" Anyuciknak! Gyönyörűek a babák!!!
Ez a tápszer pótlás nagyon meglep...... Szerintem is inkább többször cicire és soha ne parázzatok attól, hogy akkor később nem lesz, még ha csont szárazra szopizza is a pici. Azt mondják, hogy akinek van teje, annak mindig lesz annyi, amennyi a baba igénye, csak a mellretétel függvénye. Ez nálam bizonyított!!!! 6. napra indult el a tejem, szegény lányom addig éhezett, de bepótoltuk, így a kezdetem minimuma utána 14 hónap alatt néha fagyasztottam is (nem litereket!). De amennyi kellett, mindig volt. Ez a természet csodája....

Zsu: nekünk is az volt (van), mondjuk a legalapabb sport változat, de én nagyon szerettem, sokat strapáltuk.

Voltam ma megint vizsgálatokon. Minden oké, ctg b...ott fájást mutatni, pedig nagyon is vannak, utálom, hogy ez alapján vizsgálnak! Baba oxigén ellátottsága oké, magzatvíz, méhlepény kornak megfelelő.
De az a nyomi méhszáj még tök zárt és alig lehet elérni olyan fent van. Hip-hip hurrá! :twisted: Bár már vékonyodik, egy cm-nél tartunk. Ez is haladás, szerintem ez a málnatea, mert az elsőnél a 41. héten (szülés előtt közvetlen) betonfunkcióban volt és 3 cm.

Adatok: BMS: 4400 g, BPD: 100 mm, fejecske 36 cm, combcsont 81,5 mm
Mi lesz itt, ha túlhordom??????????!!!!!!!!!???????????

Tegnap hazaengedték a férjemet a kórházból, így mostmár indulásra kész vagyok!!!! Hallod Petikém????!!!!!!!! Te is Ubul és Ödön és Béla leszel, he ezt csinálod anyáddal!!!!!!

Na császtok!
Pukkanos éjszakát azoknak akik már nagyon vágynak rá!!!! És szép végigalvóst a túloldaliaknak!

Livi
Kép
Kép
lusie

Mzx, ahogy látom, ütött a poénod :wink: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Feri,
megint egy gyönyörű kép!!! Annyira sárga vagyok már az irigységtől. mint egy szecsuáni csirke!!!!!!!!

Jim,
tessék békülni. Nem tesz jót ilyenkor a feszkó, nagyon nem!!

Holnap megyek ismét nst-re, hogy én ezt a nyomkolászást már hogy unom :( ! Plusz jó lenne megbeszélni a dokival, hogy ha túlhordom, azaz péntektől, akkor mivvannn??? :shock: Mármint várunk-várunk-várunk, aztán mikor kell elindítani, vagy mi a franc lesz???

És a mondatok, amiket soha, de soha nem fogok feltenni kedves kismami társaimnak tanulván az elmúlt 9 hónapból:
1.trimeszter: JAj, de szarul nézel ki, csak nem terhes vagy???(mert ehhez mindenkinek köze van ám, azonnal!!!)
2.trimeszter: Á, te nem is vagy terhes, milyen kicsi a pocid, semmi nem látszik!! :evil:
3.trimeszter: (már a 8.hónap elejétől): Háááátttt ti még mindig egyben, ez hogy lehet????

Kérem a drukkokat éjszakára, hátha a hidegfront...Most épp nagy a mocorgás, napközben fájások, de ezeket már megszoktam..
Pusz, jócakát!

KépKép
kmanna

Szerintetek nagyon elmebeteg dolog, ha az embernek kicsit fáj a kasa és azt szeretné, ha nagyon fájna???? :shock: :shock:

Mondtam apának, ne merészeljen a szülőszobán emlékeztetni rá, hogy én akartam!!! :? :?

Kép
Kép

mpatr

[quote="lusie"]S írta:lusieziasztok!
Hallod Petikém????!!!!!!!! Te is Ubul és Ödön és Béla leszel, he ezt csinálod anyáddal!!!!!!

Megnyugodtam, Lusie sem normális...

És kérek még neveket, mert a gyereket nem tudtam vasárnapnál tovább fenyiteni, szerintem meg ott röhög, hogy akkor majd születek áprilisban, annyi idétlen nevet úgysem ismersz...

Pati,

Én is ettől félek, hogy a szülőszobán magamnak is fel fogom tenni a kérdést, hogy tényleg ezt akartam... Hányszor mondtam, de most mi a fenének jött be...

Mi lenne, ha inkább azt kérnénk, hogy legyen már b...szott erős 4 fájás és huss, röpüljön ki az a gyerek... bár, megint vizuálisként elképzeltem Nortont és Andrist, ahogy rakétaként belecsapódnak a dokijaink arcába :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Ténbyleg hihetetlen, hogy az ember lánya egész nap arra vár, hogy fájjon már végre. Én eldöntöttem, a következő babónál egy héttel későbbet mondok majd mindenkinek a kiírtnál :shock:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Eszterxx, nálam a ZEBULON a nyerő!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

GYerekek, isten hozott a MAZO klubban mindenki!!! :wink:

Ügynöknő: Zulu, Zénó, Vazul, Brájen, Ronald, Ányos, Vid....
:twisted: :twisted: :wink:

Én már annyiszor kértem azt a szotterős fájást, hogy már azt is unom már... a dokit meg vagy én rugom fejbe, vagy a gyerek találja el... ha belegondolok, ez a két variáns van...

Kép
Kép

mpatr

Ja és Jimm-et meg Jimmorisonról Zámbó Jimm-re fogom büntiből keresztelni, hogy így itthagyott a kétségek közepette a holnapi napot illetően. :? 8)

Na megyek aludni, kétségek közt hánykolódni és Szilvánusz, Ügynöknő, Manna és Judit kivételével tessék engemet rendkívül sajnálni. Ők meg magukat.

Kép
Kép

mpatr

Na sziasztok!!!!

Látom mindenkinek elgurult a gyógyszer.... :lol: :lol: :lol:

Nálam tombol a depresszió, mostanában ok nélkül bőgök. Pénteken a gyógyszertárban sorbanállás közben jött rám, alig bírtam visszafogni magam. Próbálom úgy időzíteni, hogy senki se lássa, de apánál már lebuktam, hiába magyaráztam, hogy semmi bajom, csak aggódott. :cry: :cry: :cry: Most ment el egy kicsit kólázni félórára, gyorsan kibőgtem magam. Aztán elolvastam a termést és a röhögéstő bőgök. :roll: :roll: :roll:

Na tápszer azért kell, mert hiába teszem rá mindkét cicire és full szottyadtra kiszívja és bealszik utána, ha leteszem kipattannak a szemei, és úgy cuppog a kis csókosszájú, mintha napok óta nem evett volna. :? :? Tegnap kifejtem mindkettőt és 50 jött le. :( Ezért fele cici, fele tápi. De határozottan egyre több van. :) Dokinéni azt magyarázta, hogy csak minden másodiknál adjak cicit, de szerintem meg pont akkor termel többet, ha sokszor kiüresíti nem??? Na mától vedelem a laktoherbet, hátha. Szerencsére nem hasfájós a szentem, ha mégis az lesz, majd abbahagyom a teát. Most nappal mindig cicivel kezdek és éjszaka meg egyik etetésnél csak tápit kap. Szerintetek jól csinálom??? Különben én végig abban a hitben voltam, hogy lesz elég tejem, aztán a kórházban kezdtem aggódni, hogy mégse, mert négy nap múlva kezdett el elindulni vödör madártej után. :D Addigra már százakat evett pótlásból úgyhogy megszokta, hogy annyi egy adag, hiába etetném csak ciciből többször kevesebbel.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, a dokinéni hülyeséget beszél, hívd fel a La Leche ligásokat, ha elakadsz szopi-ügyileg, ők évezredek óta a szopis tanácsadással foglalkoznak, vérprofi módon! Szerintem egy telcsit megér a nyugalmad!!!

Kép
Kép

mpatr

Bosek, kicsit megváltoztál a szüléstől :lol: :lol: :lol: :lol: de jól áll a szemüveg! :lol:

Kép
Kép

mpatr

Apa sokat segít, mindig csak dajkálná, tízpercenként ránéz a bölcsőben, hogy milyen édesen alszik.... Hát ezt nem gondoltam volna róla... Ekkora pozitív csalódásban még nem volt részem. :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Nabakker, aki mindenféle neveket talál ki a leendőnek, nem nézett le a lába közé, ahol egy kis öklöcske van kinyújtott középső ujjal? :-P

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nabakker, aki mindenféle neveket talál ki a leendőnek, nem nézett le a lába közé, ahol egy kis öklöcske van kinyújtott középső ujjal? :-P

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ja és a Laktoherb amit iszol, az jó (lenne) a baba hasfájósságára is! Emiatt ne hagyd abba, ha esetleg beütne ez a variáns.

Na télleg elhúzok, mert átmentem szoptatási tanácsadóba.....

Kép
Kép

mpatr

itt vagyok...
Eszterxx:
mondok én neked párat, én szinte minden betűnél találtam:
Angelusz, Bagamér, Balambér, Celesztin, Csepel, Dagobert :lol: Dallasz :lol: Edömér, Franszisz, Günter, Huba, Izidor, Jonatán, Jukundusz, Kleofás, Kazimir, Kurt, Kürt, Lipót, Manó, Manfréd, Napóleon, Ormos, Orlandó, Palmer, Rodrigó, Robinzon, Semjén, Szaniszló, Szergiusz, Tasziló, Töhötöm, Tádé, Ugod, Vladiszlav, Zebulon,
najó, Zsvel nemtudok olyan nevet ami ne tetszene :lol:

kérem a nap balfékje és hülyéje címet nekem adományozni.

tudni kell, hogy itt svájcban általában 1 háznak van közös mosókonyhája, elvben beosztással ki mikor moshat. nálunk szabad a pálya, mert kevesen vagyunk rá. kvázi sosem ütköztem még mással. 1 gép és annak az áramellátását egy csipkártyával lehet beüzemelni. Még nem sikerült rájönnöm mi alapján vonja le a pénzt, mert randomra... mindegy is, a lényeg, hogy 150percre üzemeli be, elvben. a mosásom elvben 1óra 9 perc, azaz a két mosás között van még 12perc hogy áttöltsem. már kioptimalizáltam, hogy ez simán megy. múltkor mondjuk az utolsó két percben hagyta abba, de az már nem volt sok. De most nem tudom miért, jóval korábban abbahagyta, a centrifugálás elején. Az a szerencsém, hogy tuti nem maradtak öblitősek a ruhák, mert babaruha is volt benne, ezért most öblitő nélkül mostam. Nos, konstatáltam, hogy a gép nem kap áramot már, viszont tök vizesek a ruhák. Gondolkodom mit is tegyek... :roll: hogy mégegyszer 150 percre befizessek, na azt nem, hát nem is olyan vizesek ezek.... (meg nem moshattam még 1-2 adagot mert nincs több teregetőhelyem... ) szval elkezdtem kiszedni, persze közben éreztem, hogy nem kicsit, nagyon csurom vizesek a ruhák... sebaj... egy egészen teli megpakolt mosógépnyi ruha.... plussz 10 kiló víz. Ezt fel a pincéből, mert ott a mosókonyha.... 2 lépcsőforduló, át a mi lakásunkba.... és utána beemelni a kádba.... na ha ettől nem nyilt meg a méhszájam.... :roll:
ezek után minden egyes darabot egyenként kicsavarni.... úgy hogy a kezem is vizesedik már, és ezért kicsit bénábban működik ,.... :shock:
de most minden ki van teregetve én meg drukkolok, hogy ne induljon meg emiatt a szülés, mert nekünk még min 2 hetünk van hátra.... mert még nincs még készen a kicsi lelkem és a lakásom...

jaj, olyan balfék vagyok, miért nem szántam rá azt a plussz pénzt, hogy kicentrifugálja....:?: :?:

Kép

Kép
kolyok28

Jaja, lehet hogy az lesz, de úgy látom most, hogy beválik a módszer.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Zsuzsófi: majd idekint mutogasson :?

Kép
Kép

mpatr

Továbbá, a repülő babához: azért az elképedt archoz tegyük hozzá azt a szörpös cuppanást, ahogy a "kilövéskor" eltávozik "ágyúgolyó bébi":-))

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kölyök :shock: :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

HURRÁ VAN NETÜNK! (Visszaolvasni nincs időm!)
A vihar egy kis káoszt csinált a digitv-nél a IX. ker-ben. Se tévé se telefon se net.
Szakdogám meg sehogy, holnap le kell adnom a nyomdába!
Úgyhogy csak NAGY GRATULA LINOCSNAK ÉS ÉVINEK!
SOK TEJCSIT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET!

Szerintem szerdán már én is rendes üzemmódban leszek, igaz egy csomó dolgot még el kell intéznem.

Hétvégén festettünk, a mi szobánk, konyha előszoba, és étkező 90%-ban készen van! A gyerekszoba és fürdőszoba talán hétvégén.

Szóval most búcsúzom mert éjszakázni fogok, vár rám a szakdoga.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Bosek!

Ahogy Lusie írta, az elegendő tejcsi nyitja hogy minél többször kell ciciztetni.Sajna ha kihagysz egy cicizést és egyre több tápit kap a babucid,akkor az ahhoz vezet hogy nem fog elég tejecske termelődni és szép lassan elfogy....Szetm minél többször szopiztatsd,ha kell akár félóránként is(tudom hogy fáradt vagy hidd el,de megéri)és még fejd is amennyit tudod.Figyeld meg hogy szépen beáll a kereslet-kínálat idővel és nem lesz gond!
Kitartás hozzá!!Ügyesek vagytok ti a babáddal!!! :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

[quote="mpatr"]B írta:mpatrosek, kicsit megváltoztál a szüléstől :lol: :lol: :lol: :lol: de jól áll a szemüveg! :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Igen, én is meglepődtem, írta a Bosek ugyan, hogy a szemén látszik a nyom, meghogy az arca még nem az igazi, de nyeltem kettőt a képet nézve :shock: :shock: :shock: :shock:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Jajj csajok, nehogy vki besértődjön, az előző 2 (3) hozzászólást nem én követtem el, hanem faterom....Olvastam fel neki belőletek, aztán ideengedtem a géphez...én marha :lol: :lol: :lol: :lol:

De ha koraszülök, az nevetés miatti hasgörcsök eredménye lesz:)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Beuska!!

Nem irigyellek én már átküldtem a tanárnak megtekintésre és sajna van egy olyan sanda gyanum hogy a felét kitörölve kapom vissza!!!!! Ez a hobbijuk mostanába. :evil:

Jó munkát és kitartás!!
De legalább neked már elfogadták ha holnap viszed köttetni!

puuszz jó éjt
pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Na, visszaolvastam.

Pumperka,
én is reggelente, ébredéskor érzem a kézzsibbadást, meg néha éjjel is, amikor megébredek.
Drukkolok, hogy szombat kivételével szülj a héten!

Szilvánusz,
az már jó, hogy kipottyant a nyákdugó, hajrá!

Jim,
nem semmi ez a redbullos sztori! :) Nekem is ki kéne próbálnom, mert a mai nst-n alig mozgott a picike.

Bosek,
nagyon édi Blanka! :)

Kvasz Évi,
szép és formás bébi Botika! :)

Zsu,
anno én is nézegettem ezt a fajta Pierre Cardin kocsit, egyszer személyesen meg is néztünk párommal egy használtat, de a színe nem tetszett. Aztán mégis az új kocsi mellett döntöttünk.
Örülök, hogy már Nektek is meg van a kocsi! :)
A kajálással én is úgy vagyok, mint Te. Egyfolytában ennék... :oops:

Lusie,
szuper, hogy kiengedték férjedet a kórházból! Indulhat a szülés! :)

Eszterxx,
ha fiam lenne az Ede meg a Töhötöm nevektől biztos megijedne és egyből igyekezne kibújni! :)

Kölyök,
vigyázz magadra! Néha én is csinálok olyan házimunkát, vagy cipekedést, ami után lelkiismeretfurdalásom lesz, és parázok, hogy jaj, ettől lehet, hogy kibújik a bébi. Biztos attól van, hogy hiába vagyunk terhesek, mégis azt hisszük, hogy ugyanúgy bírjuk a melót, mint azelőtt.

Melinda

Kép
melinda80

[quote="mpatr"]Szerintetek nagyon elmebeteg dolog, ha az embernek kicsit fáj a kasa és azt szeretné, ha nagyon fájna???? :shock: :shock:

Sokszor kívánom én is azt, hogy erősödjenek már a fájások, hogy indulhassak szülni. Nemhogy örülnék, hogy szép érett lesz a bébike, mire kijön. Inkább parázok, hogy jaj, a héten jöjjön ki, mert nem akarom, hogy egy hét múlva befektessenek a kórházba, meg ugye iszonyat kiváncsi vagyok már rá...ááááááá....ezt a nyüglődést, amit néha levágok. :oops:

Melinda

Kép
melinda80

Na mégegyszer:

[quote="mpatr"]S írta:mpatrzerintetek nagyon elmebeteg dolog, ha az embernek kicsit fáj a kasa és azt szeretné, ha nagyon fájna???? :shock: :shock:

Sokszor kívánom én is azt, hogy erősödjenek már a fájások, hogy indulhassak szülni. Nemhogy örülnék, hogy szép érett lesz a bébike, mire kijön. Inkább parázok, hogy jaj, a héten jöjjön ki, mert nem akarom, hogy egy hét múlva befektessenek a kórházba, meg ugye iszonyat kiváncsi vagyok már rá...ááááááá....ezt a nyüglődést, amit néha levágok. :oops:

Melinda

Kép
melinda80

Hát, lányok, ma én is többször könnyesre röhögtem magam a topikon! Írni, bekapcsolódni nincs energiám, de olvasni jó titeket! :D

Én is annyira kíváncsi vagyok, hogy az időzített bomba mikor robban már...

biribon

Pepike!

Igen elfogadták a szakdogámat, de rengetek finomítani való van rajta!
Nem csak köttetem, hanem nyomtattatom is, mivel az én nyomtatómba nagyon drága a festék, illetve utántöltetni meg nem jó mert nem nyomtat szépen. Pláne, hogy két példány kell és 70 oldal lett 12-es betűnagysággal, tele képekkel és ábrákkal.
Így holnap estére igértem, hogy viszem és talán csütörtökre készen van!
Pénteken pedig leadom.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jó reggelt, jó reggelt!

Mi ez a nagy pangás! Én zárom és én nyitom a topikot?
Talán elmentetek szülni!
Most megyek CTG-re és az orvoshoz, majd jelentkezem, hogy mizu, de ma még be kell fejeznem a dogát!

Addig is addig is nyújtózkodjatok, tápázkodjatok és élvezzétek a babás és baba nélküli perceket!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?