Új privát üzeneted érkezett!

szezso, snufi: köszönöm :wink:

kati
katica30

Köszi lányok.

JA a legjobbat még nem is mondtam. Pénteken az otthoni doki(aki nem tudja, hogy inszem volt) határozottan állította, hogy én már 17 hetes és pár napos terhes vagyok :shock: :lol:
Vendég

Szezso!
Apának hinni kell ;) úgy lesz az!
Ok, majd megírom, hogy milyen tapasztalatokat szereztem, ha szerzek bármilyet is!

De ha már tapasztalatoknál tartunk, hátha érdekel valakit!
Mastodynon homeos csepp:
2008.01.22-óta szedem.
Előző ciklusnál már nem barnáztam 1 héttel korábban mint a mensi, csak 2-3 nappal és most is ez van, amit én pozitívnak könyvelek el ismét :)
Bár most elég sötétbarna a cucc :? (bocsi)
Holnap kellene megjönnie, most úgy is érzem, hogy jönni fog
(de szívesen meglepődnék :) )

Amennyiben holnap megjön, akkor most csütörtökön megyek először, aztán majd 25-én újabb vérvételre, megcsinálják a hormonképem :) kíváncsi vagyok!!!
Na ezek vannak velem :)
sonjus

Sonjus: beindulnak az események....

Tesó: még 2 jegy megvan a 4ből...

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

akkor tarts meg nekem ma estig
Vendég

Nagyon drukkolok Sonjus, hogy meglepődj! :wink: És a homeos már másnak is használt, biztosan neked is megtette a hatását, habár 3 hónapot írnak minimum!

Boni, nagyon sajnálom, szegény gyerekek! :cry:
Miért ne lehetne a babátok spontán? :lol:

Szezso, az apukák mindig tudják, mikor lesz baba, és azt is, hogy mikor születik meg! :wink:

Katica, örülök, hogy normin le tudtak csapolni, az rémes, amikor összevissza szurkálnak, eredmény meg semmi. :roll:

Na, most ennyit tudtam írni, mindenkit ölelek!
athiz

ok.

snufi

tesó persze ha megy, de ha nem akkor sem sértődök meg :lol:
Vendég

Athiz!
Igen, 3 hónapot írnak, így szerintem mire letelik, teljesen normálisan fogok mensizni, illetve nem fogok egy jó ideig, mert babás leszek :D
sonjus

Sziasztok!

boni: Nagyon sajnálom :cry: Szegény gyerekek :cry:
Gratulálok a kis kukishoz! :D A doki miből következtett arra, hogy 17 hetes pár napos vagy? A méretek alapján?

snufi: mennek a babaragacsok ++++++++++

Ez a hétvégi időjárás megviselte a babócákat. Egész hétvégén keményedett a hasam és a babák sem voltak olyan aktívak. De tegnap ittam egy pohár bort és az egy kicsit megnyugtatott :) (ártani nem árt, de próbálok nem rászokni :D ).

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

ja! feleslegesen dobtuk ki apénzt :wink:
Vendég

Szilva igen, az alapján :lol: de lehet csak egy erős stramm kis kölökgólyánk van :lol:
Vendég

Szilva: szúúúúszááááá! :wink:

Boni: miért lenne gond? :lol:

snufi

Sziasztok!
Sonjus!
A homeos cseppet mire szeded? Lehet már irtad, de nem olvastam vissza.
encike 2

HEllo!

Itt vagyok ám csak hétvégén nem vagyok net közelbe, de jól esik, hogy hiányoltok!
Ha az eddigi tesztjeimet + nak gondoltátok akkor még nem láttátok a tegnap reggelit, ezt már apukának is meg mertem mutatni annyira szép, erős :lol:
Miért is kell felhívni a dokimat? Nem ér rá jövőhéten elmenni hozzá? kb.6hetes leszek akkor. Most még nagyon korai nem? vagy arra gondoltok, hogy progipótlásra lenne szükségem?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Kalra igen, én arra gondoltam az előzmények alapján!
biztos amin tuti alapon!

kérünk képet! :lol:

Tesó oksa :lol:
Vendég

Klarissza: én is erre gondoltam....

snufi

klarissza: szerintem is jobb minél hamarabb jelentkezni a dokinál.

boni: lehet, hogy tényleg stramm babyboni :D Mondjuk nekem a 12. héten egy héttel fiatalabbra becsülték a babákat. Most már napra pontosak (vagy lehet, hogy számításba vették az inszemet) :? :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

oké értem, de most még nem lát semmit vagy igen?

Boni óriásbébid lesz?! hihihi

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza: talán petezsákocskát láthat vagy vérvétel alapján hcg szintet nézhet

Szilvi

szilvaqueen

klarissza progiszintet vérvételből tud nézni. hess dokihoz!

remélem azé nem lesz óriás :lol:
Vendég

sonjus

Na én nem húztam ki holnapig, 1 cn.
Viszont, így mehetek már holnap vérvételre :)
sonjus

Sonjus: a picsbe! :twisted:

Nekem meg már alig van hangom... :(

snufi

Sziasztok!

Na látom lassan csak visszatér az élet! :lol:

Snufi! Sebaj, legalább a szervezeted nem ér rá küzdeni a baba ellene! :wink: (Ezt nagyon komolyan gondolom!)

Sonjus! Akkor hajrá vérvétel! :wink:

Klarissza! Legfeljebb még nem lát semmit, csak terhességre utaló jeleket, de akkor is megéri megnézni! :wink:

Katica! Csak nem új nővér, aki elsőre talál?

Boni! Nem kímél a sors látom!

Szilva! El is hiszem, hogy ez az összevissza frontok nem tesznek, tettek jót! De ha mocorognak gond nem lehet! :wink:

Én is nagyon szarul voltam, főleg éjszaka! Azaz tökre fájt a hasam, azaz csak a bal oldalam, passz, hogy mi lehetett, most meg szét parázom magam, hogy minden okés-e, mert eddig még kb. hányingerem se volt igazán nem még a többi tünet, a hatalmas cickók és érzékenység, meg elmúlt mára! :shock: Jövő hét péntekig extra paramami leszek! :? (Biztos sokan örülnének, hogy tünet nélkül lennének, de nekem az olyan biztató jel lenne!) :?
JAj bocsika, befejezem, mert egyébként nem akarok nyavajgós lenni! :oops:

Kép
bettike
Eger

Hali!

Sonjus, :? :D ! Érted, ugyi?

Klarissza, menj csak el, ha van időd, bár ha nincsenek görcseid, meg semmi, szerintem nem olyan fontos. De ha úgy érzed, gond lehet, keresd fel a nőgyagyászodat, legalább láthatod a kis pöttöm kezdeményecskét! Az meg tuttttttiiiii jó!

Bettike, ne parázz, bár totálra megértelek! Ott a babuci, és reméljük, jól is van a kis drága!
Enyhe, de egyértelmű jeleket kívánok neked minél hamarabb! :wink:

Cupp
Vendég

Jaj, megkuksiztam a Szilendis profilomat, erre elfelejtettem kilépni, úgyhogy abban írtam nektek. :oops: :lol:
Ehhez hozzátartozik, hogy a drágalátos férjecském itt lököttködött nekem, teljesen megkergített. :twisted:
athiz

Csajok, én itt nem szeretnék írni részleteket a dokiról, de MSN-en bárki kéri, elmesélem a saját tapasztalataimat.

Sonjus! Én írtam a first-ről, hogy csudijó!

Klara! Szerintem is sipirc dokihoz! A vetélések kb 1/3-a alacsony hormonszint miatt van.

Bettike! No para, nekem megvolt minden tünetem (a hányáson kívül) oszt.... :cry:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Olvastam, hogy valamelyikőtök írta (asszam Szezso) Snufinak, hogy nem baj az ha fáj a torka. Miért is??????
Hallottam már olyat, hogy ha valaki esetleg terhes, vagy nagy esély van rá akkor ez jó is lehet, mármint a torokfájás. De miért??????? Bocsi, hogy ennyire tudatlan vagyok, de ez igazán felkeltette az érdeklődésem. :D
Egyébként nekem is torokgyulladásom van, pont ma voltam dokinál, aki mondta, hogy ne idegeskedjek mert itt Budaörsön a fél város ezzel küzködik. Hát mondom köszi. Egyik percről a másikra jön és hol van hangom hol meg nincs. :evil: Ahhoz képest, hogy "beteg" vagyok a hőm ezt nem mutatja. :shock: Ez hogy lehet?

hajni...
Budaörs

Hajni! Ez úgy működik, hogy amikor beágyazódik a bébi, az immunrendszer átmenetileg legyengül, nehogy "túlreagálja" a dolgot, és idegen testnek érzékelje a kis "betolakodót". Ilyenkor lehet, hogy apróbb betegségek is felül kerekednek, de ez ilyenkor jó jel!

Kép
zölddisznó

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Köszi Zöldi! Megvilágosodtam :lol:

hajni...
Budaörs

Hajrá Snufi! :wink:

Kép
zölddisznó

sziasztok.

megvartak a tuszoim Kép
3darab tuszom van 19es 19,5mm esek.endo 9mm.szerdan kontrol :lol:

Kép
monyo83

Monyó: :D +++++++++++++++

Én épp mézes fokhagymát kanalazok....... :roll:

snufi

Madárfüttyös szép jó reggelt drága topiktársak! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Sonjus: sajnálom, hogy megjött :-( lehet, én is megkérdezem a dokimat erről a Mastodynonról…

Coca: szerinted a Bromocriptint le lehet cserélni a Mastodynonra?

Jaj, de jó, visszakaptuk a régi Bonikánkat :-D

Monyó! Ezek nagyon-nagyon szuper eredmények! :-D Szerdán kapsz repesztőt? Vagy azt nézi meg a doki, hogy megrepedtek-e?

Snufi: jobbulást! Jó az a mézes fokhagyma? :-)

Hajni: Coca egy csomó mindenre tudja a választ :-D szerencsére… :-D

Nem vagyok biztos benne, hogy tényleg volt-e pé-m (hiába kaptam piros vonalat) :evil:
Íme a fos görbém:
Kép

Szép napot Mindenkinek!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó :lol:

fos görbe :twisted: de a hő sem mindig tuti :wink:

tesó barátnőm sajna nem ér rá, így nem kell a jegy :cry:
Vendég

Snufi!
Te csak ne idegesítsd magad, főleg ne az én mensimen, nem érdekes annyira, MÉG normális nálam ez a dolog :) és ahogy olvasom, nálad is a mézes fokhagyma :?

Bettike!
Én is paráznék, de engem is megnyugtatnának itt, hogy minden rendben lesz :) úgyhogy minden rendben lesz!!!!

Athiz!
Először elgondolkodtam szilendin, hogy mire is célozgat nekem egy ismeretlen, majd rendes szőke nő módjára csak ezek után (kb 5 perccel később) görgettem lentebb :D

Zöldi!
Tegnap megérkeztek az LH-k :) köszi
Köszi a first infót, de esetleg irrigálás ügyben is van infód? Nekem olyan mondtak, hogy 2/1 arányban kell keverni (gondolom 2 víz, 1 first :? vagy nem tudom :oops: ) de hogy ezt most nekem csinálnom kellene-e, jó-e a seb miatt stb azt nem tudom!

Monyo!
Milyen kis rendes tüszőid vannak :) gratu! Hogyan tovább?

Boni!
Gratulálok!!! 17. hét :)

Szezso!
Láttunk mi már karón fos görbét :lol: illetve fos görbén varjút :lol:
Szóval lehet ott még akármi is, tudod!!!!
Nekem mostanság azok a görbék tetszenek, ahol le van írva, hogy közben folyamatosan negák voltak az LH-tesztek és mégis baba lett :D

Én ma reggel a véremet adtam :)
Pénteken meg megyek a mensmentisbe. Gondolom egyenlőre csak megbeszéljük, hogy mikor csinálják a terheléses és inzulinos vérvételt. Azon is elgondolkodtunk, hogy a genetikai vizsgálatot is megcsináltatjuk, akkor már talán tényleg minden szempontból kivizsgáltattuk magunkat :) Szóval nem lehet több kifogása annak a babának :) JÖHET :)
Mennyibe kerülhet egy ilyen genetikai vizsgálat? Mondjuk felhívhatnám őket, csak gondoltam, hátha valakinek van infója :oops: :D
sonjus

egy kis természetes cuccost találtam, lehet csak nekem új és mást nem is érdekel, érint, akkor ugorjátok át :) (bocsi)

A homoktövis jótékony hatásai a különböző szervi betegségekben

Méhnyakerosio , colpitis (a méhnyak gyulladása)és endocervicitis (a méhnyak méhnyálkahártyába nyúló részének gyulladása) esetén a hús-
és magolaj keverék tamponok Oroszországban pl. igen elterjedtek a
gynaekológiai használatban. A rendszeres kezelés regeneráló hatása
már pár hét után látványossá válik. Ezen felül a bogyó lycopen és béta szitoszterol tartalmának antitumoros hatása is van a cervixre/ méhnyakra nézve. A kezelés a következõ módszerrel történik: A hüvelybe homoktövis magolajjal átitatott tampont kell felhelyezni, a méhszájseb közvetlen közelébe. 16-24 óra után a tampont ajánlatos eltávolítani.
A kezelést mindennap megismétlendő. Általában 8-12 kezelésre van szükség. Az a tapasztalat, hogy a méhszájseb kezelése sokkal eredményesebb abban az esetben hogyha a tamponnal egyidejűleg a cervikális részt is homoktövis magolajjal ecsetelik. Ez a méhszájseb gyors gyógyulásához vezethet. Általában 3-4 nap után a sérült felületen fehéres hám szigetecskék jelennek meg, amelyek minden nappal nagyobbodnak. A méh ödémája megszünik és a seb vérzése gyorsan eláll. 8-12 kezelés után a betegnél teljesen felújul a hámréteg, csak egyeseknél ez a folyamat 2-3 hetet vehet igénybe. A kezelés módszere egyszerű, nem vált ki semmilyen kellemetlen érzést vagy komplikációt, széles körűen alkalmazható ambuláns betegeknél. A kezelés rövid, a hámsejtek regenerációjának ideje 8-12 nap, de gyorsabb folyamat is megfigyelhető. A kezelés eredményei stabilak. Ezek az adatok rámutatnak arra, hogy a homoktövis magolaj a méhszájseb kezelésének effektív hatásos szere.

Ugyanez a baktericid, gyulladáscsökkentő hatás segíti a vulva gyulladásában (vulva = a külső nemi szervek összefoglaló neve)
a kellemetlen tüneteket (égés, dyskomfort érzés, fájdalmas tapintás, idővel gyakori vizelési inger ) megszűntetni.

Az emlőbimbók repedéseiben kiválóan használhatóak az olajok
(homoktövis mag-és húsolaj) külsőleg és belsőleg egyaránt. A bőr
repedései az olaj regeneráló effektusa révén egy-kettőre eltűnnek
és a felülfertőződés az olaj baktericid mivolta miatt megszűnik.

Abortus utáni állapotban az összes homoktövis termék alkalmazása s
belsőleg regeneráló hatással bír az uterus sértett nyálkahártyájára hatva ;szisztémásan pedig az egész szervezetre immunstimuláló hatással . Ugyanez jellemző bármilyen műtét utáni állapotra:
a húsolaj kúraszerű alkalmazása lerövidíti a posztoperativ lábadozási
időszakot. (E, C-vitamin,beta karotin)

A következő nőgyógyászati kórállapotokban szintén javasolhatók a homoktövis termékek: a magzat helytelen fejlõdése, genetikus eredetû kromószóma mutációk, az anyatej elégtelensége , amennorhoe (menstruáció elmaradása)
sonjus

Szép napot!

(Én úgy útálok dolgozni!) :twisted:

Sonjus! Ezért is írtam ide! :oops: :lol:
Egyik vonalzód szebb, mint a másik!

Szezso! Szerintem spontán bébid tökre nem érdekli a hőd! :wink:

Snufi! És legalább finom, mert olyan rosszul hangzik! :?

Monyó! Milyen rendik a tüszőid! Tényleg, hogyan is tovább? :roll: Spontánkodás?

Zöldi! Köszi a bíztatást, bár egyetértünk ugye, hogy jobb lett volna más hasonlat! :( De tényleg köszi a biztatást és remélem hamarosan téged biztatunk! :roll:

Athiz! Nekem meg fel sem tűnt, hogy másik néven írtál, mert az írás alapján egyből kapcsoltam, hogy ki lehetsz! Általában már meg sem kell néznem a neveket, mert írásból, illetve vonalzóból tudom!

Kép
bettike
Eger

Bettike Én is meg Bonibaby is úúúútálunk dógozni :lol:
Vendég

Ez is terhességi tünet! (hi-hi) :lol:

Kép
bettike
Eger

Helló!

Szezso: jó lesz az a görbe.... Babádat nem érdekli! :wink:

Sonjus: nem tudok árakat sajna. Neten nincs fent?

A mézes foki íze naggyon sz*r, viszont már nem fáj csak picit a torkom. Viszont köhögök. (éjjel annyira, hogy hánytam :oops: )

snufi

Snufi! Nem is azért szerintem! :roll: :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike meglehet :mrgreen:
Vendég

Bettike: ilyen korán nem lehet tünet a hányás. Sajnos tuti a köhögés ingerelte... :(

snufi

sziasztok!

sonjus: sajnálom a mensit :cry: drukk a vizsgálatokhoz!

snufi: gyógyulást kívánok! drukk++++

bettike: ne aggódj! minden rendben van.

coca: köszi a teszteket.

monyo: drukk++++

boni: örülök, hogy újra itt vagy :wink:

rólam: tegnap megkaptam a vérvétel eredményét. lett néhány csillag. beszéltem a házidokimmal, szerinte ez nem annyira gáz. holnap megyek kardiológushoz (aki belgyógyász is), remélem, ő is így gondolja.

mindjárt rakok táblákat.

kati
katica30

Kép

Kép

Kép

kati
katica30

Sziasztok!

Sonjus a mens-be csak vvételre mész vagy konzultációra is?
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?