Snufi!
Te csak ne idegesítsd magad, főleg ne az én mensimen, nem érdekes annyira, MÉG normális nálam ez a dolog
és ahogy olvasom, nálad is a mézes fokhagyma
Bettike!
Én is paráznék, de engem is megnyugtatnának itt, hogy minden rendben lesz
úgyhogy minden rendben lesz!!!!
Athiz!
Először elgondolkodtam szilendin, hogy mire is célozgat nekem egy ismeretlen, majd rendes szőke nő módjára csak ezek után (kb 5 perccel később) görgettem lentebb
Zöldi!
Tegnap megérkeztek az LH-k
köszi
Köszi a first infót, de esetleg irrigálás ügyben is van infód? Nekem olyan mondtak, hogy 2/1 arányban kell keverni (gondolom 2 víz, 1 first
vagy nem tudom
) de hogy ezt most nekem csinálnom kellene-e, jó-e a seb miatt stb azt nem tudom!
Monyo!
Milyen kis rendes tüszőid vannak
gratu! Hogyan tovább?
Boni!
Gratulálok!!! 17. hét
Szezso!
Láttunk mi már karón fos görbét
illetve fos görbén varjút
Szóval lehet ott még akármi is, tudod!!!!
Nekem mostanság azok a görbék tetszenek, ahol le van írva, hogy közben folyamatosan negák voltak az LH-tesztek és mégis baba lett
Én ma reggel a véremet adtam
Pénteken meg megyek a mensmentisbe. Gondolom egyenlőre csak megbeszéljük, hogy mikor csinálják a terheléses és inzulinos vérvételt. Azon is elgondolkodtunk, hogy a genetikai vizsgálatot is megcsináltatjuk, akkor már talán tényleg minden szempontból kivizsgáltattuk magunkat
Szóval nem lehet több kifogása annak a babának
JÖHET
Mennyibe kerülhet egy ilyen genetikai vizsgálat? Mondjuk felhívhatnám őket, csak gondoltam, hátha valakinek van infója