Új privát üzeneted érkezett!

Pont ma kérdeztem erről a lézeres véglegesről a kozmetikusom, s ő azt mondta (nem tudom, tényleg így van-e), hogy 4 növekedési szakasza van a szőrszálnak, amiből csak egy fázisban hal ki a szőrtüsző fehérjéje, ha lézerezik, tehát elvileg ezt a fázist kellene minden szőrszálnál eltalálni. Szóval, nem tökéletes még a módszer és ha nagyon sok van, akkor emiatt egy vagyon... De ezt ő mondta, lehet, nem is így van, nem értek ennyire hozzá :oops:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


És akkor az ígért baconos bucik:
Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami!
Ha lenne fényposta mint a Mézga családnál akkor már rohannék az ablakot kinyítni, hogy küldj egy kis bucit.Nagyon étvágygerjesztőek lettek.A receptet arról az oldalról vetted amit pár oldallal ezelőtt írtál vagy valami új ez?Ha az oldal stimmel, akkor a nevét kérném a bucinak.

Kép
Kép
bmárti75
 
 

 
 

sziazstok, megjöttünk mi is, végül dédihez is elugrottunk, nagyon jól telt a nap, leszámítva, hogy kint dühöngött a szél, esett, és hideg volt...

Zsófinak akkor most is boldog hófordulót kívánunk!!

Szami, guszta lett nagyon a vacsora!!!

Olga, nagyon csini család vagytok!!! MAjd tegyél fel pocis képet, ha hozzájárul a tesód is!

Anna, nem lehetett kellemes a mai tortúrátok...

Judit, akkor derekad teljesen rendben van? ÉS a torkod?
Kóla meggyógyított?

Niki, Apa itthon már?

Kristóf és Angéla nagyon édes tesók, nekem is a közös kép tetszik. Már néztem a tábliban, Kristóf nagyon nagy baba volt!!!! :shock: :shock:

Szilbee, Dávid sokat nyúlt így a képek alapján! Az arca is, de még minidg agyoncsókolgatni való kis arca van! Levete meg nagyon komoly a képeken!!!! :)

No lépek tovább takarítani, csk közben pancsikáztunk, vacsiztunk, körmöt vágtunk....

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Márti, tényleg, ahogy Dorka írta, én is néztem, hogy mekkorák voltak a gyerkőceid! De most egyáltalán nem látszanak még csak ducinak sem!

A gyerekeim imádják a Mézgát, ma is néztek belőle :lol:

Igen, arról az oldalról való, joghurtos zsömle néven van ott, csak én nem joghurttal, hanem tejföllel csináltam, csak fehérlisztből és tettem bele a végén, mielőtt megformáztam, picire kockázott nyers bacont és egy kis knorr fokhagymaport. És nem zsömle lett, hanem buci :lol: Ja, és ott gőzös sütőt ír, de mivel nekem nincs olyan, egy tepsibe tettem a zsömlék alá forró vizet, az párolgott. Szóval, ahogy Annának is írtam, onnan van a recept, de már teljesen más :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Köszi Szami, ha holnap lesz rá idő akkor majd tüzetesebben átolvasom a receptek és megpróbálkozom vele. Igen mindkét gyerkőcöm igen nagy súllyal született, de mára már egyik sem ducika, mindketten normál testsúllyal rendelkeznek.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Sziasztok!

Szőrőzös téma: akkor csak én vagyok borotvás? Vettem gépet pár éve, de kb. 3x volt használva. Fáj is, ki is pattogzok tőle, hangos is, lassú is. A krémek és habok abszolút nem jöttek be, pedig nem erős a szőröm. Gyantát csak otthonit próbáltam, na kábé 3 hétig nadrágba jártam, úgy rámragadt a gyanta. Azóta azzal sem próbálkozok. Kozmetikusnál még nem próbáltam, örülök ha az arcommal eljutok néha.

Szami! Nagyon jól néz ki a bucid! Bár ezt már valószínű nem olvasod... Mindjárt én is visszakeresek arra az oldalra.

Anna! :oops: Bocsi, nem akart leesni, miért írtad a sütés-főzést. :oops: Á, apa fözött! :lol: Gyros tál by Chicago pizzéria!

Most ment el apa. :cry: Húgáék nemrég vettek egy lakást, most verik ki a falakat. Remélem nem kezd el emgint dühögeni a szél, mert akkor kiboszuzunk anyósomhoz babóval. Ja tényleg, képzeljétek! A héten szerdán adtam le a kinyomtatott papírokat a PH-ba, pénteken már jött a határozat, hogy 1 évre megadták a kismamabérletet! :shock: Azta, kicsit dolgoztak??!! Mondjuk a posta is, mert márskor legalább 1 hétig jön egy levél... Ugyhogy hétfőn már váltom is ki. Ja, és az egész ügyintézés várakozással együtt 20 perc volt.

Na hirtelen ennyi.

Ja tényleg! Valaki nem vállal nyelvtan korrepetálást? Pénteken voltam suliban, és hát elég gáz dolgokról hallottam életemben először, ami állítólag szakközépiskolás anyag. Mondjuk a szakközépiskolás nyelvtan tanárom volt a töresz, illetve az osztályfőnök is. Igy vagy történelem óránk volt, vagy osztályfönöki. Már akkor is csodálkoztunk, hogy mi alapján adta a jegyeket?

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Jó reggelt,


végre süt a nap, csak épp a szél tombol még, ahogy hallom....

Szami, nektek jó pihenést!!!

Olga, ha gondolod, én szívesen segítek, én gimiben tanítottam magyart 4 évig, de van még itt magyartanár.... :)

Rólunk: újabb 2 fog bújt elő, most már a hetediknél tartunk!
A kiccápa... :)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Jó reggelt!

Lányok, nem hiszitek el, de Dorka megint beteg (ugye hétfőn mennénk). Taknyos, hőemelkedés, tegnap nagyon nyügi volt, azért is nem tudtam jönni. Reggel kihívom a doktornénit, ha azt mondja mehetünk, megyünk. Már nem lehet lemondani a szállodát.

Szami: Nektek is jó pihenést!

Mindenki nagyon szépséges és aranyos.

Már nem vagyunk egyedül, apa csak egy éjszakát nem volt itthon, de általában egy napot minden héten vidéken alszik. 3-4 havonta pedig Németországban 3-4 éjszaka. Csak eddig anya itt aludt, most erről próbálok leszokni.

Szőrtelenítés: Én gyanta párti vagyok, de a lábamon géppel szedem, ha már megvan nem fizetek még azért is. Én teljesen elégedett vagyok, nem fáj különösen a gyantázás, pedig mindenhol szedetem.

Bocs, ha nem reagálok másra, majd még próbálok jönni.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Zsófi utólag is boldog hófordulót!!!!!!! :oops: :oops: :oops:


Mi megvagyunk igaz teljesen kivagyonk nyikkanva,Robi taknyos köhög,éjjel alig alszunk,reggel 5-6-között kelünk
Köhögésre van itthon Ambrokszol(nem jól írtam,de lekakálom),nem tudom valami mást adhatnék-e neki!


Bbj!
Ahogy olvastalak hát az én kisfiam tuti ilyen evő lesz :D ,most épp a tápszert nem akarja meginni szóval harc van minden este,mert hát mit adjak neki elalvás előtt :?


Fanna jó a jrgányotok,én is kocsit körözök valami ilyesmit de nekem nemmini kerék kellenne hanem átlagos,tud valaki lyet??????????És persze elfogadható áron!! :D
Ja és kérdezni akrtam mire tornázol????A képen nagyon csini vagy!

Kati!
Az a dvd nekem is megvan,gyilkos nagyon első nekifutásra 5percig bírtam :oops: ,de azért most már megy,még emellett futkározom,meg nem nagyon eszem
De mérlegre nem nagyon mernék állni :oops: 65alatt nem igen van :D

Márti!!
nagyon szépek a gyerekek!!!

Szami!
Jó pihenést!
Micsoda konyhatündér vagy!Én örölük ha délre megfőzök,persze nem hat fajtát,csak valami gyorsat

Niki!
Sajnálom hogy Dorka beteg lett,amúgy lemaradtam hova utaztok??

Olga!
nagyon szép kismami la tesód,és kívánomhogy probléma mentes legyen a terhessége

Szilbee!
lenne egy kis problémám,küldök mail-t
Dávid nagyon formás,és Levente jó kis pasi lett ezzel a hajjal(Robinál is fodrász járt)

Balwin!
én is szénsavasat iszom ha fáj a torkom,én akkor kívánom is

Na ennyire futotta ha valaki lemaradt bocsi :oops:

Kép

Kép
katlina
 
 


Ahoy :)

Szamóca, én meg úgy hallottam, hogy a "végleges" szőrtelenítés (csak azt nem tudom, hogy a lézeres, vagy a villanófényes) kb. 5-6 évig tart... Ha már itt tartunk, mostanában nem a lézeres, hanem a villanófényes (IPL) a "divat" :)

Én szeretem a gyantázást; mármint nem az érzést, hanem a hatékonyságát, meg hogy valaki megcsinálja helyettem :mrgreen: "Ott" meg a szülés előtt akartam brazil fazont (hogy szüléskor ne kelljen borotválni), de nem trimmeltem gyantázás előtt, a kozmetikus meg ezzel nem foglalkozott, szal könnybelábadt szemmel mondtam, hogy ezt most inkább hagyjuk akkor :oops:

Dorka, nemsokára előbújik mind :lol: Torkom oké, derekam még érzékenyes kicsit :) De ez így lesz még egy darabig...a lényeg, hogy tudok fájdalom nélkül kozogni, meg nem érzem magatehetetlennek magamot :wink:

Niki :shock: Há nagyon nem akarja valami/valaki, hogy elutazzatok... Dorkának jobbulást!

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Kozogni :shock: Szal mozogni.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!!


Képzeljétek el ma reggelre Máté megfordult magától,és nagyon tetszik neki!
Szerintetek nem korai még?
Fanni annak idején szerintem később fordult meg olyan 4 hónapos körül!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


Máté baba!!

Kép Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


Szia Ivett!

De nagy huncut ez a Máté! Gyönyörű baba! Szerintem is korán megfordult-bár én nem emlékszem Balázs mikor kezdte, de szerintem később. Bajnak pedig biztos nem baj!

Üdv nektek!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Igen , azt én is hallottam, hoyg nagyon hosszadalmas és drága a ,,végleges szőrtelenítés. Viszonta akrémtől meg a beretvától 2 nap múlva már borostám van.

Katlina!

Akkor minden elism,erésem, hogy már megy Rubint Réka dvd. Nagyon kemény!

Ivett!

Máté forog!? Nem hiába! Erős kis pasi !

Dorka!

fogak?! :D

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Kukuccs!

Visszaolvasok, le vagyok maradva piszokul! Dobok fotót, annak aki "amott" nem jár. Kép
jaimee1
 
 


ó Niki!

Dorkának jobbulást. Most láttam, hogy ismét beteg. :(

Jaimee!

Réka annyira cukifalat. :D Amúgy Te hol vagy a képről? Te fogod? Levágtad magad róla?

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


na itt vagyok én is! nem volt netünk! teganp óta! kész, már elvonási tüneteim voltak!

Niki!
jajjjj! Hát amit tudok, c vitamin ezerrel, meg ca pezsgő 1/4-re elosztva 4 x naponta.
Remélem mentek!!!!

Szami!
Ismét remekeltél sütésügyileg!

Szőrözés:
az én kozmetikusom a ptf-es eljárást csinálja Szaminak igaza van, többször kell csinálni, mert nem minden szőrszálnak ugyanakkor van a növekedési szakasza. minél sötétebb annál hatékonyabb, és téynleg nem végleges, itt jön a Judit igaza, időnként újra kell csinálni, de nem a teljes kezelést. az ő ára 550/villanás 10cm2 ez 2 x 5-ös a gép. mellesleg én is erre gyűjtök.....de csak hónalj, és fazonra a többi nem érdekel, nameg nagyon drága mulatság lenne. bár nem teljesen úgy van, hogy na ennyi villanás, enyibe kerül, hanem mondjuk a két hónalj x összeg.

és ez a ptf eltünteti a szarkalábakat, seprűvénákat, hatékonyan használják szeplők rosacea.....eltüntetésére is.

Márti!
nagyon szépek a gyerekek! Nekem is az első kép a favorit! Csomi majd szólok, még nem kaptam semmit, még utalásról sincs szó....

Szilbee!
nekem tecc Levente haja, hosszabban is rövidebben is!

Dorka!
Gratu az újabb két foghoz ! Hihetetlen, hoyg már 7!!!!

Olga!
Arra gondoltam, majd mindjárt hívlak!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Fanniról egy kép!

Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


Ivett, navégre, lányodat is látni - meg téged? :D Úgy (nem)emlékszem, benneteket még nem láttunk :oops: Szép vagy te is, a gyerkőceid is! :) Nagyon cuki Máté a második képen (is) :D
Utánanéztem, Bogyóm mikor fordult át - elég korán megcsinálta, de amikor már majdnem mindennap, azt pontosan 3 hónapos korában kezdte :)

Jaimee, deédes ez a lányka! :lol: Írhatsz is ám :wink:

Judit, én is így lennék nethiány esetén :mrgreen: De már itt vagy, az a lényeg! :lol:
Hm, én a teljes futóművet akarnám szőrteleníttetni, de az alapból is qrva sok (1 kezelés kb. 60.000-75.000, és 3-6 kezelést ajánlanak), hát még ebben a méretben :?

Jah, Olga, az otthoni gyantázáshoz: kb. 10 éve én is próbálkoztam, de olyannyira nem ment, hogy mindkét lábszáram külső fele kékződlilában játszott 1 hétig :shock: Nem feszítettem meg a bőrt :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Kati: :D :D Én fogom, igen. De nem vágtam le magam róla, így készült a fotó. Van egész is, tegyek fel?
jaimee1
 
 


Ehh, csőlátásom van...moslátom, Jaimee, visszaolvasol...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Ivett és Fanni!

Végre! :D Nagyon szépek vagytok!

BAlwin!

ÚÚÚ! Ennyi lenne kb egy láb szőrtelenítése? NA akkor még álmaimban se gondolok rá. :(

JAimee!

Hát persze, hogy tegyél!!!! :D

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Kati, 2 láb :D Deakkoris, jah, dlága...

Jaimee, tegyétegyé! Sztem kibontott hajjal még nem is láttunk :roll: :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Ma Jaimee estet tartok... :P Éffordulótok lesz? Dejó, gratu :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


jó reggelt,


mindenki leszokott a babanetről? :shock:

Fanni, Máté és Réka is nagyon édes! Többször is dobhatnátok képet!

Katlina, küldtem mélt!

Niki, elindultatok?

Rólunk: Szabi alszik, Apa szabadnapot vett ki, én friss és üde vagyok, mint mindig :? ! De a lakás kiatakarítva, és nicns egy darab vasalnivalóm se! Juhééééé!!

Megint véres kicsit Szabi ínye, éjjel is fel-felsírt eg párszor, de nem ébredt fel. Az összes fog ennyire fájdalmasan bújik át? Gondolom, miért lenne különbség....

Judit, mi holnap nem ménk, Apát kísérgetjük Pesten :)
Végre bababoltozunk!!! :)

Hehe, fizuk befutottak, listám kész, semmi nem tántoríthat el a bababoltos garázdálkodástól! Du. meg turikba akarok bemenni, Apa meg majd sétálgat SZabival! Kis kiskapcs.!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket a 7 hónaposom nevében! :lol: Hihetetlen, hogy már közelebb van az 1. szülinapja, mint a születése!!! :shock:

Olga, nagyon aranyos Balázs a képeken! Milyen nagy már ő is! Most már csak úgy szalad, igaz? A húgod nagyon csinos! Kérünk majd mindig jelentést a pocaklakóról is!

Márti, nagyon szépek a gyerekeid! Biztosan jó testvérek, legalábbis a képek alapján úgy tűnik.

Ivett, leglaább Rólad is látunk képet! Zsófi is olyan 3-3,5 hós volt, mikor elkezdett hasra fordulni. Írhatnál bővebben is a gyerekekről!

Szilbee, mi újság? Nem írtál, ez ritkaság! Dávid jobban van már? (és utólag boldog névnapot! :oops: )

Szolkata? Te is elvagy veszve!

Niki, hogy van Dorka? Mikor utaztok?

Judit, és Neked mi a véleményed a vegyes korcsoportú ovis csopikról? Jó ez, vagy jobb lenne, ha azonos korú gyerekek lennének egy csop-ban? Én nem tom...

Szombaton kimenőm volt...kozmetikusnál voltam, rámfért már...közben olyan jót dumcsiztunk a kozmetikussal, jól esett. ( aki amúgy a szomszédom és Fanna barátnője, és szokott minket olvasni, szia Kati! :P )Aztán elmentem Tószegre Mamáért, de a 2 program közt hazaszaladtam egy gyors szopira...szal úgy 3 órát voltam távol, de már úúúúúúúgy hiányzott a kölök, magamon kívül voltam :shock: mintha egy darabot téptek volna ki belőlem :shock: Délután meg kis híjján elkapott a vihar, mert persze mikor máskor mentünk volna sétálni...épp be bírtunk menekülni az Intersparba...de félelmetes volt. Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha az utcán kap el bennünket.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Dorka, de jó Neked! Na akkor jó vásárlást!Aztán beszámolni a vásárfiáról!

Én tegnap elsummantottam a vasalást...megvan a program...

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Ditke, remélem feltöltődtél!!
Még jó, hogy nem szálltatok babakocsistul, mint Méri Poppinsz...:)
Hatalmas vihar kerekedett estére, mi addigra épp hazaértünk!

Dobok már képet egy szem fiunkról!

mindenevő kisfiam
várom a pancsit
kifáradtam

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Ditke, bár nem engem kérdeztél, de azért leírom 4 év tapasztalatát a vegyes csoportról.

Én azt tapasztaltam, hogy kiscsoportban, középsőben nagyon jó volt. A kicsik igyekeznek, hogy ők is olyanok legyenek, mint a "nagyok". Gyorsan tanulnak, fejlődnek. A nagyobb lányok imádják babusgatni a kicsiket, irányítják, segítik őket.

Nagycsoportban viszont nagyon érzem a hátrányát. A kicsik teljesen lefoglalják az óvónőket, nincs idő a nagyokra, nem figyelnek oda rájuk. Sok nagy ezáltal vagy megállt a fejlődésben, vagy még vissza is fejlődött...
Igazából úgy tudom a szolnoki óvodák többségében már vegyes csoport van, egy-két olyan oviról és csoportról tudok, ahol egy korosztályú gyerekek vannak.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!
Reagálok:

Évi/Ditke: ovi ügyben teljesen egyetértek Évivel, nagycsoportban már tényleg inkább csak hátrány a vegyes csoport.

Judit: Szupik a farsangos fotók! :D

Szami: Házeladás... :roll: Két hónapja árultuk a lakásunkat, de már minden érdeklődőt meg tudtam volna verni. Türelem kell hozzá. Baconos buci: Szupin néz ki! Jó volt a pihi?

Dorka: Aszta mennyi fogacska!!! :D

Márti: Nagyon helyesek a gyerekek!

Szőrtelenítés: Háááát...Jóban vagyok a borotvámmal többnyire. De a Weet is bejön. Télen meg inkább Jeti vagyok.

No, korán sem értem a végére, de Réka hív.
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Dorka!

Szabi nagyon édes! Meztelenke :D , az ujjszopizós képen annyira kis drága manó! Egyébként nem biztos, hogy minden foggal megszenved, olyan is lesz, hoyg észre sem veszitek. Ezt kívánom! :D

Jaimee!

Hol a kéééééééép????? :D

Ditke!

De jó lehetett egy kis kozmetikázás! NA majd én is.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Jaimee!
A legigazabb mondás! Mi a jó a párkapcsolatban? nem kell szőrteleníteni! :twisted: :twisted:

Ditke!
A vegyes csopinak van pro és kontra érve, de ugyanígy megvan a "hagyományos" csopinak is. Tény, hogy kevesebb jut a nagyobbakra, a testvéreknek jó, ha egy csoportba járnak, könnyebb a kisebbnek a beszokás... a mi ovinkban midnen nap van foglalkozás a nagyoknak, hol az egyik, hol a másik óvónéni tartja, torna, ének....és a csoportunkból az isikezdéshez a 95 pontból 2-en 93-át, a többiek 88 87 ...pontot értek el (talán hatan mennek suliba) egy ksilány volt, aki csak 62-őt, de ő még nem megy, és a felmérő előtt két héttel kezdte az ovit, szóval szeritnem nem buták, csak mert vegyes csoportba járnak.

Azt is tudom, hoyg külön mondókat tanítanak a nagyoknak, külön a kicsiknek, legföljebb a kicsik is megtanulják azt... de a nagyoknak akkor is nehezebb feladatokat adnak, most valami sárkányparipát csináltak egy mondókához, a kicsik a ragasztáshoz, vágáshoz hozzá sem tudtak szagolni, a nagyok csinálták az egészet....

nem tudom, ez is nevelő függő, hoyg hagyja a gyereket nőni, mint a gomba, vagy megpróbálja fejleszteni.

ami engem zavar az nem is a vegyes csoport, sokkal inkább az akarsz-e dolog. nem tetszik, hoyg a gyerek dönti el akarja-e csinálni a feladatot, akar-e enni. ez a büfé reggeli, és uzsonna engem kikészít, amikor nem eszik a a gyerek amúgy sem... persze, ha a gyerek szereti az babrálós dolgokat, akkor csinálja, de a többi, és a fiúk? nálunk volt olyan szülő, aki azt modnta, márpedig az én gyerekemet tessék leültetni, sé ráparancsolni,hoyg csinálni kell. az óvónéni azt mondta nem teheti.
az iskolában úgy tudom van most egy újabb módszer pont ennek a hibának a kijavítására, amikoris a gyerek nem érti, most miért is kell csöndben maradnom 4 - 5 ször 45 percre? (tanítónénik segítsenek) az első három hónapban szőnyeg le, sé játszunk, színezünk... meg kell szokni a rendet, fegyelmet.

na sok lettem, és még nagyon nincs itt sokótoknak az ideje.... :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


BBJ, pont erről volt vita az elmúlt szülőin nálunk. Abban egyetértek, hogy játékosan tanuljon a gyerek. Nálunk teljesen hasonlóan működik, mint nálatok. Ha kreatívkodnak valamit, a kicsit pl. csak színeznek, míg a nagyok már vágnak, színeznek, ragasztanak. Tehát a fejlődésüknek megfelelően.

Viszont el nem tudom képzelni, hogy tudnak a nagyok a feladatokra maximálisan koncetrálni, míg a kicsik ott nyüzsögnek, játszanak körülöttük :? Mondjuk Csongi valahogy megoldotta, mert összesen 3 hibája lett az iskolai felmérőben :lol:

A sulis szülőin is azt mondták, van 6 hét átmenet, közben sokat mennek udvarra, színeznek, és fokozatosan szoktatják őket a "rend"hez.

Szal, tényleg van jó és rossz oldala, mai napig nem tudnám megmondani, mi a jobb.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Dorka, látom azért Szabin is van mit harapni! :lol: Édes nagyon, azt utolsó különösen tetszik!

Kozmetikus...jaj, ne is mondjátok, most gondolkodtam rajta, hogy kicsit már rendbe kellene szednem magam, hónapok óta nem látott kozmetikus még egy szempillafestésre sincs időm.
De a szomszéd fodrász csajt mozgósítottam, pénteken vagy szombaton nekem is jön már a melír a hajamba. Hiába no, készülök a szülinapomra :lol:

Egyébként én is borotvás vagyok... Kivéve nyaralás előtt...de nekem silkepilem van, és utálom, heteket készülök lelkileg rá. Aztán kipattog, és befelé nő a szőr... szal, utálom.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Kép Kép

Kati: Íme! :D
jaimee1
 
 


Anna: Szupi az új kocsitok. Súlyfelesleg meg tényleg nincs rajtad. Egy deka sem..

Balwin: Köszi a gratut, bizony öt évesek leszünk. Mondjuk többnek tűnik...Nem mintha olyan rossz lenne együtt, inkább mintha már az oviba is együtt jártunk volna...Babakocsiról: Apa szemrevételezte a káreseményt és úgy ítélte, hogy nem fogom elhagyni a kereket, pláne nem a gyereket benne, úgyhogy nem nyújtunk be a javításra "kérelmet". Ez jellemző ránk különben....Nehogy reklamáljunk már, még megsértődik a bolt

Dorka: Nagyon helyes Szabi! Megint! :wink:

Egyik ámulatból a másikba esem, a múltkor, hogy van üzenőfüzet a bölcsiben, most meg hogy svédasztalos kaja az oviban....Nahát. Meg fogok még egy párszor lepődni, mire Rékacica bölcsis/ovis lesz...

Még akartam reagálni vagy 10 pontban, de inkább nem, már úgyis fele témán túl van a fórum. Megyek, Réka felébred lassan.
jaimee1
 
 


Erika, mindig csak ámulok Réka haján :lol:

Hát nem tudom Juditéknál mit jelent a büféreggeli, nálunk azt, hogy fél 9-től reggeli van (egy fajta) és ahogy jönnek a gyerekek, úgy ülnek asztalhoz. Tehát nincs kötelező időpont az evésre, hanem folyamatosan esznek.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Évi!
nagyjából uazt. nálunk is. 9-10-ig van reggeli, ki mikor éhezik meg, mert nem szabad a gyerek lelkivilágába lépni, hogy márpedig azonnal leülsz, és eszünk címszó.... külön asztallal, ahol van vajas, sima zsömi, meg külön felvágott, paprika, alma, mikor mi, tea, vagy valami tejes dolog. na ez az extra változat, aztán van mikor "csak " egyféle van.

melyik suliba megy Csongi? már írtad de elfelejtettem


(ja és erősen elgondolkodtam a napokban, hoyg kellene egy harmadik. apa nagyon lázba jött, és már nyomulni akart, mikor előadtam. most valahoyg olyan irígy lettem a kisbabásokra, na de még bizti várunk legalább egy fél évet!)

Erika!
nyugodtan reagálj le dolgokat, mégha kicveséztük is, lehet Te más oldalról közelítessz!

És lesz valami meglepi?

Ivett!
Jó, hoyg lehet látni Benneteket is! Szép család vagytok!

A kismamánk hogy van? csak nem megszült már???????
Katlina? helyzetjelentés?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


JAimee!

NAggyon jó! Olyan szépek vagytok együtt! :D Gyakrabban is jöhet a közös kép!

Judit!

Harmadik bébi? Tervben? :D De jó!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok!

Hát, nem mentünk. Dorka nem volt jól reggel, nagyon nyűgös volt és folyamatosan fújni kell az orrát. Fülét is melegíteni kell. Kata is kezd trüsszögni. És az én mellem pedig begyulladt, gyenge vagyok, mint a harmat. Most sétáltam egy kicsit Katával, de nem kellett volna.
Majd jövök, ha jobban leszek.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Niki!

Ó de nagyon sajnálom! :( Hát jobbulást! Mindenkinek!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Niki!
Óh nagyon sajnálom! Na látom, csak bevártok bennünket!
Neked a melled? a tejtől?

Óh és Katus is elkapta! Jajj!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Azért annyira nem vagyok elkeseredve. Eléggé fáj a cicim meg gyenge vagyok, de remélem megúszom antibogyó nélkül. Kata meg annyira nincs rosszul, a dokinéni szerint erezett a torka meg néha szívni kell az orrát.
Dorka pedig remélem már kifelé megy a takonykórból.

Ivett: Láttalak ma Benneteket. Zöld kabátban toltam egy bordó bababkocsit. A házatok előtt. máté nagyon édes, gratula Neki a megforduláshoz!

Jaimee: Nagyon édes Réka is. Szép. Igazi csajszi.

Zsófinak boldog 7. hónapot!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Szijó!


Ó Niki!
Jobbulást az egész családosnak!!!! :wink:
Nem baj...jobb időben jobb a kirándulási kedv is...neeem?.....próbállak vidítani emiatt..... :roll: :D

Jaimee!
Hátköszke.....majdlátod.... :oops:
És valahogy más a Csemetéd ezen a képen mint a többin volt....nem tudtam ezt másnál sem.....a sajátomnál sem igazán jól megfogalmazni...kérlek értsd jól! Olyan látszik a szemén az értelem és hg képben van! :wink: :D :D szóval érted....
Az apróbötűssel én is így vagyok.....bár ilyenkor az mindig eszembe szokott jutni hg mivanha épp elüt az ótó és meghalok és bevisznek a hullaházba és majd jól ég a pofám hg szőrös a lábam........
Másnak ilyen nem szokott az eszébe jutni?.....

Betti hol vagy??????

fanna3
 
 


Ja még akartam hg fáj a fejem...kezdem napok óta unni.........

meg hg ezzel az ovis témával...kissé fölzaklattatok......persze tudom hg ezek a lehetőségek és kész....

fanna3
 
 


Ja meg hg szia Kati!! :D (akiről Ditke írt...)pusz

fanna3
 
 


Megvagyunk mi is,csak torokgyuszival szenvedünk!

Kép

Kép
katlina
 
 


Anna: Értem én. :wink: Bár mások ugyanezt mondták a korábbi képeire is. :D Mármint, hogy "na, ezen milyen értelmes képet vág..." Nagyon okos nem lehet, ha a mi gyerekünk. :? :?
Babakocsi fronton: Én is folyton belerúgok (mármint nem direkt, úgy még nem, hanem séta közben) Eleinte néztem ezerrel, hogy mégis mibe rúgtam bele, mert nem lehetek olyan hülye, hogy a kerébe. Hát de!! Rá kellett döbbennem. :D :D :D Ma is belerúgtam, eszembe is jutottál!

Szőrös láb a hullaházban? Ó, eszembe jutott zsengébb koromban, dehát ott már mindegy lesz, mással leszünk elfoglalva. Az rosszabb volt, amikor kórházba kerültem hirtelen és szőrös volt a lábam...De apa másnapra hozott borotvát, nem égtem egyszer sem....

Niki: Hú, nagyon gyors jobbulást nektek!!!!!

Judit: asszem nálad olvastam a bababutik-os honlapról. No, ma megjött az első kisruha szállítmány, 3 szoknyácskát rendeltem, alig várom, hogy meleg legyen és Réka hordja őket. :D :D

Szami: Te még tavaszozol?

Többiek?
jaimee1
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?