Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Volt már jobb éjszakám is... :( Most én jártam pisilni, meg valamiért Balu is kelt az éjjel és utána nagyon nehezen aludtam vissza.... na meg ez a szél!!! :shock:

Bagzerka, az én kölköm is most lesz 3 éves! Szeptemberben kezdené az ovit, pont, amikor kistesó érkezik. Megpróbálunk már nyár elején "beszokni", aztán ugye szünet és ha lehet, akkor augusztusban kezdeni, hogy ne essen egybe az ovikezdés a kistesó érkezéssel. Remélem így nem okoz neki nagy törést. Bár ha rajta múlna, már most ovis lenne :D . Nagyon szereti a gyerektársaságot. A múlt héten éppen sétáltak az óvódások és beálltunk közéjük! :o

Fürdés-zuhanyzás téma: én mindig is forró vízben fürödtem.... amióta terhes vagyok "csak" meleg vízben fürdök, de úgy, hogy nem ér a poci fölé.... tehát nem túl sok vízben. Na de ilyen hidegekben ki bírna zuhanyozni v. langyos vízben fürdeni... brrrrr

Röné, kíváncsi vagyok a neveidre! :oops: Meg persze a többiekére is. Nekem is van több név, ami tetszene, de a párom ragaszkodik a hagyományosabb nevekhez...

Köszi a pocakfotó dicsiket... nagyon jól estek! :oops: :D

Kép
Kép
netti77
 
 


Hali!

Minyu!
1974.06.15-én születtem.

Üdv az újaknak!

Ildicsi!
Írjál! Ugye minden rendben!

Nagyjából végigolvastalak titeket, majd ha nem fáj már a fogam(helye) és a fél fejem biztos többet lesz kedvem írni.
Az UH képek nagyon klasszak! Örülök, hogy nagyjából már mindenki jól van és vukkok elhúztak. Bocs, de nem is tudok nagyon gondolkodni. Most megyek, mert a fiam és a lízingelt lányom nyúzzák egymást.

Üdv: Anikó

Kép
Kép
konan
 
 


Sziasztok!

Bagzerka!

A középsőm 3.5 éves, de már 4 lesz, mire megszületik a pici! Szeptemberben kezdi az ovit, de nem fogom erőltetni, bár állandóan ott lógna, már most! Ha Csabiért megyünk, alig tudom kiimádkozni a kapun! De egyébként sem vagyok híve a túl korai ovikezdésnek (óvónő vagyok meg fejlesztőpedagógus), Csabi csak 5 évesen kezdte, Lehelnél is ez volt a terv, de most, hogy látja, odáig van az oviért!

Fiúnévvel mi sem állunk sehogy! Már lassan kiolvasom a betűket az utónévkönyvből, de az igazi még nincs meg!

Meleg fürdő: Azért a vetéléshez iszonyú forró fürdőbe ültették ám a lányokat és vmi gyógynövényfőzetet is kevertek bele, majdhogynem leforrázták magukat, amikor abba a vízbe beleültek...
Szóval a kellemes meleg fürdő azért más kategória, én nem is bírnám nélküle! Alacsony most a vérnyomásom, meg a sok rosszullét, hányás (azért sajna még messze nem múlt el) miatt rémesen fázom, ráz a hideg, olyankor csak a meleg fürdő lazít el, de azért óvatos vagyok! Egyik babámnak sem okozott gondot! Azért ne felejtsük el, hogy ami ösztönösen jó a mamának, az kellemes a babának is és nem vágynánk olyanra, ami árthat a picinknek!

Sugi!

6 nap van a szülinapunk között, a kiírás időpontja között pedig 2! Nem semmi ugye?

Minyu!

Szülinap:1978.07.21., Uh. március 13., köv. vizsgálat március 25.
Milyen otthon? Biztos sokkal nyugodtabb vagy!

Márti
borossné becz márta
 
 

 
 

Sziasztok!

Starlark!
Nekem a csütörtök tökéletes, elvileg akkor leszek 11+4 (saját számolás szerint). ;)

Irtatok különböző időpontokat, hogy melyik uh-ra mikor kell menni, de én mindig úgy mentem Lolával is, hogy abban a hétben, nem pedig a betöltött hét után. Talán a türelmetlenségem miatt is... :)
Igazából ezeknél a vizsgálatoknál valóban nem nagyon számit 1 hét ide vagy oda, egyedül az afp olyan, ahol nagyon ki kell számolni, mert addig lassan emelkedik az érték, viszont a mérés körüli időpontban hiretelen megugrik, és bizony ha nem jókor nézik, az adhat téves "rossz" eredményt is. A legtönn orvos és védőnő ismerősöm nem is látja sok értelmét annak a vizsgálatnak, mivel nagy a tévedési lehetőség... sok kismama barátnőm tavaly is lefutotta a feleslegesen beparáztatott genetikai uh-köröket Pécsen...

Kép
Kép
lolababa
 
 


Én nem a mi táblinkból hiányoltam Diát, hanem egyáltalán a babanetes tagok között sincs! :cry:

Majd biztos jelentkezik, ha mesélni szeretne valamit, ami ránk is tartozik...
Vendég
 


Sziasztok!

Látom jó sokat írtatok megint. És mennyi pocakfotó!!! Én még nem csináltam, de ami késik nem múlik. Vicces lesz, amikor majd már a nagy „hordókat” fogjuk mutogatni egymásnak. :lol:

Röné, Roni
Én elég közel lakok hozzátok: siófoki vagyok. Gondolkodtam hogy elmegyek Fehérvárra az Auth Andráshoz, csak ő meg úgy tudom a móri kórházhoz tartozik. Nekem meg most a mindenféle nyavalyám miatt nincs kedvem annyit utazgatni.

Minyu
Beírnád a tábliba az én adataimat is :?:

Terminus: 09.22.
Kórház: Siófok
Lakhely: Siófok
Testvér: 1 fiú
Köv. vizsg.: 03.10.

A fürdésről: én – paramami lévén – már a fiammal is csak zuhanyoztam, és most is így teszek. A testmeleg víz biztosan nem ár. Én úgy tudom, majd később kell még óvatosabbnak lenni a fürdéssel (pl ha valakinek nyitva van a méhszája stb.)

Bagzerka
Az én fiam már négy éves lesz májusban, és nagyon kíváncsi vagyok hogy fogadja majd a kistesót. Tudom, sokak szerint jobb a kicsi korkülönbség (1-2 év), mert akkor jobban eljátszanak együtt, de nekünk ha a fiam kétéves kora körül született volna kistesója, biztosan begolyózok. Ugyanis többemberes, izgő-mozgó, veszélykereső kis ördögöm van, akinél kicsit korán, másfélévesen elkezdődött a dackorszak!!! :shock: Mostanra már lenyugodott picit, és meg lehet vele beszélni a dolgokat. Imádja az ovit, nagyon társaságkedvelő és jószívű. Szóval remélem jól meglesznek majd. :wink:

Lanta
Kitartás! Nemsokára biztosan enyhülnek a panaszok. Én meg folyton elfáradok. Már úgy idegesít, hogy nem tudok végigcsinálni egy csomó dolgot.

Lolababa
Én is hallottam már ilyen „felesleges” genetikai uh körökről.
Az UH időpontot én direkt úgy kértem, hogy már bőven a 12. héten legyek, de én főleg a tavalyi történések miatt.


Na most már megyek, jó étvágyat mindenkinek a vasárnapi ebédhez!

Kép
nostawen
 
 


Sziasztok!

Nekem kivételesen jó éjszakám volt. Szinte végig aludtam, csak egyszer volt pisike. reggel kipiheten ébredtem, ennek ellenére, olyan lusti vagyok, csak olvasnék egész nap.

Meleg víz: igen, az előttem szólóknak igazuk van. Mivel a meleg víz bérbőséget okoz, esetleg méhösszehúzódást is, ezért régen tényleg magzatelhajtás miatt ültem forró vízbe a nők. Ezen kívül a legtisztább fürdőben is van baci, anélkül nincs élettér! A melegvíz, meleg nedves környezet meg kedvez a baktériumoknak. Szóval nekem az anyukám az elejétől minden nap elmondta, hogy ugya már nem ülsz bele a kádba?? ÁÁÁ.. eddig nem is nagyon de most néha MUSZÁJ :oops: De szerintem ha nem olyan forró a víz, akkor nem veszélyes, lényelg, hogy ne sokáig ücsörögjünk benne. Én egyébként igazán forró vízben szoktam ülni. A párom el sem bírja, olyan meleg szokott lenni a vizem. De én imádom, erről a kockázatok elkertülése végett most lemondok. Én azt mondom, jobb félni, mint megijedni, így tényleg csak ritkán engedem meg magamnak ezt a fajta bűnözést.

Roni, én a fiatalnál voltam. Engem UH-ra küldött egy Távirda utcai sztk-s doki (ott nem volt UH). Eléggé kekk volt, barátságtalan, és szinte a hasamra sem tette az UHfejet, ár be is fejezte. Utána az előző, még palotai dokim amikor megállapította, hogy a baba már nem él (3 héttel az UH után), akkor megkérdezte, hogy biztos volt e a babának szívműködése?? Hát én honnan tudjam? A Nagy doki azt írta a papírra, hogy volt... Na mindegy, ez a múlt. Rám nem tett túl jó benyomást. Lehet azért, mert más doki küldött oda.

Azóta jó pár dokit megismertem Fehérváron, de a mosatanival nagyon elégedett vagyok. Annyi, hogy sajna nincs alaprendelése, csak a privát, meg esetleg a meddőségi kp-ban lehet elérni..

Itt ma végre ismét süt a nap. Élvezni kell, mert megint jön a zord, télies időjárás..

Tényleg, ajánlottak már valakinek közületek esti borozgatást?? Nekem a genetikai kp-ban a doki "felírta", hogy esténként fél deci jó minőségű bort "kell" innom :lol:

Rönééé



Kép
röné
 
 


Lanta
:) Jaj,ne is mond a plafonnézést…. Péntek éjjel 2-fél6-ig semmit se aludtam :roll: , szegény páromnak is kiment az álom a szeméből miattam…. De tök jót beszélgettünk, csokit ettünk, nevetgéltünk 2 órán keresztül. :shock: :lol:

Netti :)
Ez már igazi kis pocak!!

Sugi
:lol: Én most rákattantam a gombás kajákra: rántott gomba,gombás husi de legfőképpen a gombaszószra !!! Holnap dumcsi?

Röné
A tuti befutó nevet nem árulod el? :D

Roni
Én zuhanyozni szoktam így babásan… amúgy imáááádom a jó kis habfürdőket csak most nem merek venni fürdőt.

Judit
Tetszik a vonalzód, jó látni, hogy feljődik a babó.
:)
holka
 
 


Röné
vörösborozol? Én hallottam,hogy a megtapadást segíti..
holka
 
 


Sziasztok
Köszönöm a segítséget a vonalzóhoz :)

Tényleg nagyon jó itt :)
Holka, kérdezted hány éves a lányom.Hát meg lehet kapaszkodni, ugyanis már 20 éves.Pont a szülinapján teszteltem.

Már annyiszor akartam írni, nekem a szorulásra legjobban a paradicsomlé + alma, narancs vált be.Remélem tudja még hasznosítani valaki.

Utrot én is kapok, nagyon várom már, hogy megszabaduljak tőle.A teszt után voltam vérvételen is és akkor néztünk egy progeszteron szintet, határértéken belül volt ugyan, de abban maradtunk, hogy kicsit nem árt rásegíteni.

Évek óta csak zuhanyozni szeretek, igaz azt nagyon meleg vízben.Most már visszavettem egy kicsit.

Röné mire mondták a vörösborozást Neked, én is a megtapadásban hallottam, hogy segít.Szilveszterkor csak azt ittam /egész este kb. 3 pohárral/, biztosan nem azon múlt, tudom, de most jót mosolyogtam rajta :lol: .Nálunk valószínű dec. 30.-án történt a sikeres akció, vagy legalábbis legkésőbb akkor :oops: :lol:

Luca, úgy emlékszem Te /is/ mész amnióra, ott hogyan csinálják?Mármint arra gondolok utánna bennt kell maradnod 1 napra vagy aznap haza is engednek.Mi Debrecenbe megyünk majd, a távolság kb. 120 km miatt állítólag kérhetek egy napos elhelyezést.

Ma kifejezetten jól aludtam, annak ellenére, hogy fejfájással ébredtem.A szokásos 2* pisilést lassan megszokom :) .Van amikor nehezebben megy a visszaalvás, agyalok értelmes és teljesen értelmetlen dolgokon :roll: .Ma éjszaka szerncsére nem volt ilyen.
Ja, és ma tök jó volt, nem voltam egy kedvtelen, pihegő semmihez semmikedvű valaki.Hanem kezdtem régi önmagamra hasonlítani :) .Bízom benne, hogy egyre inkább ez lesz a gyakori :wink:
További kellemes délutánt Nektek :)

Kép
kobak
 
 


Nem titok a név, csak elfelejtettem leírni. Ha lánykánk lenne (halkan elárulom, én inkább arra pályáznék, de végső soron mindegy), akkor szinte biztos, hogy Boglárka lesz. A családnév rövid, ahhoz nagyon szépen hangzana.. De még addig ez változhat, de mindekttőnknél ez tuti első helyezett :D

Bort? nem tudom pontosan mi miatt mondta a dokim, azt tudom, hogy a vörösvértestecskéket erősíti :lol: Persze csak kis mértékben.. Én egyébként szeretem a bort, de most a gyomorégés miatt anniyra nem kívánom, de azért néha lenyomok 1-1 pohárkával!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Lolababa!
Nagyon aranyos családod van. :)

Lanta!
Köszi az üdvözlést a gratulációt igazán jól esett!! Milyen ritka véletlen, hogy ua.-ra a napra vagyunk kiirva és ua.-on a napon lesz a vizsglatunk is, majd irj, hogy mi volt.

Holka!
Holnap dumcsi, ok!!! :wink:

Az igazság az, hogy Én is nagyon szeretek fürdeni, de eddig még nem mondták, hogy térjek át a zuhanyzásra. A héten csütörtökön egész nap émelyegtem, nem tudtam valami sok kajcsit lenyomni, plusz még a munkahelyemen is rátettek egy lapáttal és este a fürdötől tudtam kikapcsolni és ellazulni.
Az éjjszakai alvás során ha 2x-szer nem kelek fel pisilni akkor keveset mondok és nem tudom kipihenni magamat. Nem tud valamelyikötők valami praktikát arra, hogy éjjszakánként pihentetően tudjak aludni, legalább addigmíg a babó meg nem érkezik! :roll:
sugi78
 
 


Szisztok Csajok!!


Visszajöttem a sielésből. Látom nagyon szorgalmasak voltatok!!! :D
Üdv az újaknak!!
megpróbállak visszaolvasni Titeket.....


UI: egyébként velem minden ok! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Kobak, de jó,Neked is ekkora a lányod! :lol:
Itt az amnio után hazaengednek.Valamennyi pihenő van, de állítólag nem jut mindenkinek ágy, és széken kell kucorogni...utána hazamehetsz.
Vendég
 


Sziasztok!
Aranyosak vagytok,hogy hiányoltok.
Luca!
Erika mondta,hogy hiányolsz. :wink: Itt vagyok a neten csak a topikunk titkos. :)

Szerdára vagyok kiírva műtétre. :( Hétfőn ismét nem volt szívmozgás,szívhang.De a műtét előtt mégegyszer megnézik.Nem mondom,hogy nem vagyok elkeseredve de sok erőt ad Domi.Ha Ő nem lenne azt hiszem most itt lenne a világ vége... :roll:
Bízom benne,hogy május körül majd sikerül...de a félsz(főleg így,hogy semmi jel nincs)mindig ott lesz bennem.Mert semmi jele nincs annak,hogy nem él picur.Nem görcsölök,nem vérzek....Talán csak annyi a változás,hogy elmultak az émelygések.

Hát ez van csajok.azért is nem jöttem mert nem akarlak titeket elszomorítani.
Legyetek jók,minden jót!Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


bagzerka,
hu... nem is gondoltam, hogy a kismamikon kívül bárki belenézne a topicba (ezt a bugyis kép miatt írtam ) Jesszus, nagyon beteg ember az, aki itt vadászik!

sugi,
úúúgy irigyellek. Nagyon szuper lehet a legjobb barátnőddel együtt várni a baát és később babázni!!! :D

gwini,
az a lényeg, hogy a babával minden ok!!! Az egyik kedves nőgyogyi ismerősünk azt mondta, hogy ha nincs hasgörcs, akkor no para! Van aki végigbarnázza a 9 hónapot.

minyu,
én is a 30-as bikák táborát gyarapítom 1978, ápril 27

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok!

Ildicsi! Nagyon sajnálom, de ilyenkor nem lehet vigasztalót mondani, én is átéltem ezt! Neked csak Domi segít most. :(

Tegnap voltunk bálban, mondjuk nem maradtunk sokáig, 11-kor eljöttünk, nem is táncoltam, de remélem azért a hangos zene nem ártott a babuskának.

Most elég fáradt vagyok, egész nap pakoltunk az új házban, de már nagyon szépen alakul....

Kép
Kép
petra1980
 
 


Sziasztok!

Ildicsi! Nagyon sajnálom, de ilyenkor nem lehet vigasztalót mondani, én is átéltem ezt! Neked csak Domi segít most. :(

Tegnap voltunk bálban, mondjuk nem maradtunk sokáig, 11-kor eljöttünk, nem is táncoltam, de remélem azért a hangos zene nem ártott a babuskának.

Most elég fáradt vagyok, egész nap pakoltunk az új házban, de már nagyon szépen alakul....

Kép
Kép
petra1980
 
 


Bocsi, kétszer küldtem el ugyanazt.

Kép
Kép
petra1980
 
 


Minyu az én születési dátumom: 1980. 08.10. Köszi!

Kép
Kép
petra1980
 
 


Ildicsi
Én is nagyon sajnáálom :cry:
Meglátod, hamar jönni fog az a baba :wink:

Szörnyen vagyok... Szétreped a fejem, mint az első terhességemnél, félek, hogy ebből hányás lesz. Vettem be algo-t, de semmit sem segített.
Ja és nekem néha egy picit görcsölget a hasam, de csak időnként és nem olyan erősen, délben jöttt egy csepp rózsaszínes pötty. :? :roll:
Félek. Remélem nincs gond...
Írjatok: a görcs nagy baj? de őszintén lécci, még ha rossz is.

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


DIA!!!!
sajnálom nagyon! szeressétek egymást és az mindenre ad megoldást.... összejön hamar majd, meglátod! sok erôt!!!!!
puszi!

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Dia, nagyon sajnálom, megértelek, én is keresztülmentem ezen! :cry:
Igazad van, kicsi fiad erőt ad Neked túltenni Magadat a fájdalmon, aztán biztos gyorsan jön a következő baba.
Addig is,kívánom Neked, hogy a műtéttel minden rendben legyen, és mielőbbi gyors felépülést!

Azért küldök egy virtuális ölelést:

Kép
Vendég
 


Judit, nekem folyton fáj a hasam, feszít, úgy, mintha meg kellene jönnie.Meg szúrkál is.A derekam is sokat fáj.De én már nem foglalkozom vele, nem érdekel, úgysem tudunk tenni semmit, minden úgy fog történni, ahogyan az meg van írva.Mást nem tudunk csinálni, mint bízni, hogy minden rendben van.

Azért ha a rózsaszín erősödik, menj el dokihoz, de biztos nem fog...
Szerintem az erős gorcs probléma csak.
Próbálj meg minél többet feküdni.

Fejfájáshoz nem tudok hozzászólni, nekem szerencsére csak frontok környékén szokott.
Vérnyomásod rendben van???

Jó lenne már betölteni a 12. hetet, ugye?Én már nagyon várom.
Vendég
 


Judit, ha a görcsök, vagy esetleg a pöttyözés erősödik, ne tétovázz, inkább menj el az orvosodhoz. Max. azt mondják, hogy minden ok, és megnyugodhatsz! Enyhe rózsaszínes pöttyözés előfordul bárkinél, sőt van aki az első felében rendszeresen vérzik.
De azért jobb ha megnézeted, és akkoz az a biztos.
A görcs meg nem mindegy milyen jellegű. nekem is van elég sokszor, bár inkább a szurkálás a jellemző. Mint pé idején kb. Ez a szalagok nyúlásától is lehet.

Itt tudunk tanácsot adni, de ne felejtsd el, nem vagyunk orvosok (ha jól tudom egy sincs köztünk), ezért ha olyan tünetek vannak és ezek egyre erősödnek, akkor irány a doki, ügyelet, bármi ami van!

Dia, nagyon sajnálom, átérzem a helyzetedet nagyon. Örülök hogy ott van neked Dominik, aki valamennyire eltereli a figyelmedet, leköt és átsegít ezen a nehéz időszakon!

Csajok, látom nagyon sokan vagyunk 3X-esek :lol:

Rönééé



Kép
röné
 
 


Dia!
Jó, hogy jelentkeztél, vártam már, a hír, amit írtál, az megrázó volt számomra.
Ilyenkor nincs szó, ami segítene, ezért meg sem próbállak vígasztalni. Egyetlen jó dolog van most az életbedben, a gyermeked. Kívánom Neked, hogy minden jóra fordulojon. Sok-sok puszit küldök!!!

BAGZERKA!
Elveszítettem a fonalat..mi túlzás egy picit? Az előző oldalon írtad, de nem értem :oops:

Melegvizes fűrdőzés:
- hát én bizony, amióta tudom, hogy útban van a baba, azóta nem fürödtem, csak zuhanyzom. Hiányzik a múltkor majdnem elcsábultam..de tartom magam :?
Én is fürödtem a nagyobbik fiammal, amikor kismama voltam, voltak haskeményedéseim és a doki eltiltott.
-Állítólag méhösszehúzódásokat okozhat a melegvíz, ami meg vetélést...hát nem tudom, de én mindenesetre nem fürdőzöm.
Ezek a megszorítások szerintem csak a problémásabb terheseknél igazak.
Akinek vannak barázásai, és görcsei, azok feltétlenül kérdezzék meg az orvosukat, hogy ajánlja-e a fűrdőzést, vagy nem! - nem akarok én okoskodni csak halkan megjegyeztem :oops:

szeder74
 
 


fűrdőzéshez még:
nekem is vannak keményedéseim, és szúrkálásaim, ja és tudjátok még magnézium infúziót is kellett, hogy adjanak...a görcsök miatt..hát van rá indok, hogy ne mártózzam meleg vízben.

Egyébként én is hallottam, hogy régen vetélést idéztek szándékosan elő a forrró vízzel..sőt ittak is valamilyen erős alkoholt a hatás kedvéért...állítólag 6-8 hetes terhességet simán meg lehetett szakítani ezzel a módszerrel..hát drasztikus, és kegyetlen..

szeder74
 
 


Jó reggelt Kismamák!

Dia!

Én is nagyon sajnálom és nagyon aggódtam/om érted! De biztos nagyon jó, hogy ott van a kicsi fiad veled. Mihamarabbi felépülést és gondtalan babavárást kívánok neked!

Minyu légyszi az én szülinapomat is írd bele a tábliba:1979.05.13.
Köszi!

Honey!

Örülök, hogy jó volt a sielés és nem volt emmi gond. Aggódtam egy kicsit nehogy eless. Vagy nem is sieltél csak napoztál? :wink:

Fürdés: én csak tusolok, de ez egyébként is így volt. Ritkán fürödtem kádban pl. ha meg voltam fázva.

A mi gyerkőc neveink, fiú: Gyula ( az apukája után, ő lesz az 5. a családfán) ha lány akkor Lili.
NAgyon sok név tetszik nekem is azokból amiket írtatok, még gondolkodunk, hogy lesz-e másidik név is. :D

Szép napot!

Kép
Kép
a.m.
 
 


Sziasztok!

Újaknak, Dorka üdv itt :)

Szeder nagyon szép a kislányod.

Lolababa: nagyon jó ez a kép a családodról. Mi is egyébként a második babát 2 éven belülre tervezzük majd.

Ildicsi: :(:( Nem tudok mit írni, csak azt, hogy nagyon sajánlom :(

Fürdés: én amióta tudom, hogy jön a baba csak zuhanyzok, főleg mivel az elején elég sokat vérezgettem. De már nagyon várom, hogy mikor mászahtok bele egy kád meleg vízbe.

Judit: enyhén nekem, is görcsölget néha a hasam, a doki magnéziumot javasolt rá, attól általában tényleg elmúlik.

Csajok, egy hét múlva megyek UHra, már nagyon várom, meg picit félek is, olyan jó lenne már látni, hogy minden rendben. :oops:

Kép
kistiggrincs
 
 


Sziasztok!

Nem, én nem sieltem. Nem is terveztem. Azért nem vagyok ennyire kamikaze. :D
Sajnos a többiek sem sieltek, mert kikaptuk ezt az orkán erejű szelet + esőt 3 napig. Így bent kuksoltunk a szálláson végig.
Annyira nem bántam, mert így tényleg pihenéssel telt az utolsó 4 napom is.

Ma már munkában. :( jaj, 1 hónap után nagyon rossz!!
Ráadásul már 2 kolléganő rákérdezett a folyosón, hogy "Veled mi van? nagyon meghíztál!"
Fő a tapintat.... :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


nyugi kistigrincs!! Minden rendben lesz!! Miért ne lenne?! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Lenne egy kérdésem... főleg a már tapasztaltabb babásoknak... vagy bárkinek, aki hasonlót tapasztalt

előre is bocsi, ha túl részletes lennék... de nem akarok hetene rohangálni mindennel a dokihoz.
5-6 napja olyan erős folyásom van, hogy az valami őrület. Annyira erős, hogy néha pánikolva rohanok a wc-re, mert pont olyan érzés, mint akikor hirtelen megjön. van, hogy nem csak a bugyim de még a nadrágomon is érzem. :oops:
Nem fáj, nem viszket, se szine se semmi. ( tehát nem gomba vagy ilyesmi )

van/volt valakinek hasonló? Ez nagy baj? Mit lehet tenni?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Ildicsi :( :(
Nagyon-nagyon sajnálom. Átérzem a fájdalmad. Sok erőt kívánok Neked!

Judit :)
Hogy vagy ma? Görcsölés, rózsaszínezés? Én a helyedben elmennék dokihoz, egy megnyugtatást megér a dolog.

Röné :)
Én ápólónő voltam majd elvégeztem az orvosit. Hatodévben szültem a kislányomat.

Honey :)
Ha híg,nyákos,áttetsző nagy mennyiségű cucc jön az hormonalis hatásra jelenik meg. Ne izgulj!
holka
 
 


köszönöm! holka dokinéni! :lol: :wink:
Elhatároztam, hogy nem leszek paramami, de mégis állandóan van valami, ami miatt el kezd kattogni az agyam.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Reggelente mikor a párom elmegy dolgozni én Heni mellé bújok be és alszunk együtt 9,fél10-ig. És ma reggel mikor felébredt az én kis drágám olyan tüneményesen rámmosolygott majd a 2 kis kezébe fogta az arcom és elkezdte simogatni. Olyan hihetetlen szeretetet tudnak adni ezek a drága kis gyerekek!!! Nagyon kiváncsi vagyok tesót,hogy fogja szeretgetni. Amúgy is igazi csajszi,egész nap a babáit pakolgatja,krémezi,tisztába teszi,altatja... :lol:
holka
 
 


honey
én is folyton elhatározom minden uh után na mostmár nem izgulok majd... erre egy kis barnázás és kész vagyok... :roll:
holka
 
 


Sziasztok!!

Ildicsi nagyon sajnálom a dolgot!! Sok erőt kívánok Neked és mihamarabbi csodálatos és probléma mentes babavárást!

Sugi mindenképpen megírom mi volt az uh-n de Te is ok?? :lol:

Judit mi újság a görcsökkel és a rózsaszínezéssel??

Kistiggrincs minden rendben lesz!!!

Honey üdv. újra itthon!! :lol: Sajna a folyáshoz nem tudok hozzászólni Nekem nem volt!

Holka nagyon aranyos lehet a kislányod!!! Kornélia még csak azt csinálja, hogy hozzánk bújik de azt is úgy imádom!!! :lol:

Csajok Nektek olyan nincs, hogy nagyon fáztok! Én tegnap este is két takaró alatt dideregtem!! A másik meg ami idegesít, hogy eszem és fogyok!! Egy hét alatt majdnem 2 kiló ment le! Ez szerintetek normális?? A hányinger okozza ezt amellett, hogy eszem?? Ma volt itt a nővérem és megállapította, hogy katasztrófálisan nézek ki, össze vagyok szakadva és nagyon sápadt vagyok ezt mondta :oops:

Kép
Kép
lanta
 
 


Holka, elnézést. Nem akartam ezzel senkit sem megbántani, de eddig nem derült ki, hogy doktornéni van köztünk! De ennek csak örülünk!

Lanta, én is elég fázós lettem. Szinte midnig betakarózva, duplán felöltözve vagyok.. Alig várom már az igazi tavszi jó időt, a nap melegét.

Rönééé



Kép
röné
 
 


Röné azt már Én is nagyon várom, hogy napsütéses tavasz legyen már! Ez így nagyon nem jó!!! Valamelyik este úgy járkáltam a lakásban, hogy magamra terítettem a pokrócot a férjem meg itt cseszegetett, hogy úgy nézek ki mint Batman!! Kedves ugye??? :lol: Nagyon rosszak az esték akkor különösen fázom és nem is vagyok jól és a lányom is olyankor más nyűgi! Hát nem egyszerű meg kell, hogy mondjam! De kitartok!!!

Kép
Kép
lanta
 
 


Sziasztok!

Ildicsi, nagyon sajnálom, ami veled történt! Sajnos már én is átéltem, úgyhogy tudom milyen.... de fel a fejjel, a következő baba bizti veletek marad!

Sajna ma reggel nekem is volt egy kis rózsaszín pecsételésem... :( Azzal nyugtatom magam, hogy kb. most kéne megjönnie és azért volt. Mindenesetre extra pihenős napot tartok! Csak Baluval sétáltam egy kicsit délelőtt, meg majd most is kimegyek vele egy fél órára! Mosogatnivaló, vasalnivaló hegyekben, tegnap behordott sár szanaszét a nappaliban... :o De most ez sem izgat...

Na, lassan indulunk! Használjátok ki ti is ezt a türhetően jó időt, mert szerdától visszajön a tél! Brrrrr.
Ja, amúgy én is extrán fázós lettem. Két takaróval alszok. Szerintem azért, mert a testhőmérsékletünk is megemelkedett pár tized fokkal!

Kép
Kép
netti77
 
 


Sziasztok!

Honey!

Nekem is van folyásom, és igen, én is azt tudtam kideríteni hogy hormonális az oka. Állítólag a terhesség vége felé még jobban felerősödik a dolog. Az egyik nem olyan régen szült csaj azt mondta, hogy neki a vége felé napközben is bugyicsere volt, pedig hasznát tisztasági betétet akkora mennyiségű volt már a dolog. Készüljünk... :roll: :lol:
(Írtam korábban amikor még nem voltál, hogy a cytológia talált nálam egy kis gombát, amit azóta már kezeltem Canestennel, és nekem sem viszketett, csípett semmi. Ezt csak úgy mellesleg jegyeztem meg. :wink:)

Ildcsi!

Sok sok minden jót a jövőre nézve! Remélem hamarosan mégiscsak lesz kistesója a fiacskádnak!

Lanta!

Kornéliának boldog névnapot!
Mióta terhes vagyok jóval kevesebbet eszek mint korábban, pedig én még rosszul sem vagyok. Nem kell a kaja, kevesebb kell és kész. A két védőnői vizsgálat közt 1 hónap volt és fogytam 0,5 kg-ot, ahelyett hogy nőtt volna a súlyom. Két hét múlva menni kell megint, kíváncsi vagyok hogy akkor mi lesz a mázsálás eredménye. De a popsimon és a combomon szerintem látszik a fogyás mindenképp!

A fázást jó meleg vizes zuhannyal szoktam elütni. 10 perc lógás a meleg víz alatt nekem mindig segít. Nálunk egyébként nincs kád, uh. fürdeni akkor sem tudnék ha akarnék, de a meleg vizet akkor is megtartom. Tegnap a derékfájásomat kicsit meggyógyította a meleg fürdő.

A mi neveink:
A fiú tuti majdnem :) Ákos.
A lány még változhat: Míra, Noémi, Hanna nálam a kedvencek, de azért lehet hogy a Kedvest is engedem majd beleszólni. :D

Kicsit süt a napocska és véget ért a munkaidő. :D
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Ildicsi!
Én is nagyon sajnálom! :cry:

Honey!
Szerintem szólj a dokidnak a folyás miatt! Nekem is volt, van is, de nem túl erős. De a dokim mindig kérdezi, hogy nem zavar-e? Biztos lenne rá vmi megoldás!

gwini
 
 


Monee Kornélia nevében köszönöm!! :lol: Nekem ebben a fogyásban az a fura, hogy valamelyik este mikor rámtört a hányinger nekiálltam hasábburgit enni (9-kor) és másnapra fogytam! Most szombaton le sem merem írni, hogy mennyi palacsintát megettem (kb. 10-15) amit még este 8-kor is közben ettem héjában sült krumplit és másnapra fogytam 60 dkg-t!! Engem csak ezért izgat mert ha nem lennék terhes akkor ennyi kajától Én már gurulnék és ezt most abszolút nem tudom mire vélni!! Úgyhogy Én meg eszem rendesen és mégis! Én is a védőnő óta majdnem a 2 kilóval vagyok kevesebb és két hét múlva megyek újra! Addig azért a duplája is feljöhet, de azért azt nem szeretném! A meleg zuhit Én is szeretem csak nem mindig megvalósítható mikor fázom!! :?

Kép
Kép
lanta
 
 


Sziasztok
Ma már jól vagyok, és ahogy gondolkodtam, nem is olyan rózsaszínes volt, inkább sárgás, meg olyan folyásom kb mint honeymoon-nak és monee-nak. A görcseim meg enyhék, gyengébbek, mint peteérésnél. Valószínű tényleg csak a szalagok húzódhatnak. Mostanra a fejfájásom is elmúlt:)
U.hogy megnyugodtam, köszi a válaszokat. :D

Luca, valóban jó lenne már betölteni a 12. hetet.

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Ja és a vérnyomásom 100 körül van, alacsony szokott lenni.

Luca, lányok ti hány naponta szeditek az elevitet?

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)
 
 


Sziasztok :)
Kornéliának boldog névnapot :)
Judit,örülök, hogy jobban vagy, én gravidát szedek kb. 3 naponta.Nekem is fájt a fejem, tegnap és ma, de egy kis kávé segített.Hetek óta nem ittam, nem is vágytam rá, de most bejött.Kb. fél dl kávé sok tejjel.Az én vérnyomásom is alacsony, legutóbb 110/70 volt.
Fogalmam nincs, hogy állok a kilókkal, szerdán megyek védőnőhöz ott majd kiderül. :oops:
Amikor betöltöm a 12. hetet elkezdek egy kicsit tornázni.Már nagyon várom, több okból is.Kezdünk egy kicsit felengedni így a 12. héthez közeledve.Nem értem a kalkulátorokat az egyik szept. 21-re ír ki, a másik szept.23-ra úgy mint a védőnő is.A vonalzón sem tudom miért ez van, mensitől /dec. 16-tól/ számolva már 11+2 vagyok.Kiváncsi vagyok hogy igazít el a doki pénteken :roll:

Kép
kobak
 
 


olyan vicces ezt látni.... hogy mindenki úgy áll ehhez a 12. héthez, mintha az valami "ipiapacsneméranevem" dolog lenne, és tutifix védettséget garantálna. - persze ez alól én sem vagyok ám kivétel! :D
Olyan mintha egy társasjáték lenne, ahol az idővel futok versenyt.

Én az elevitet naponta szedem.

A 2 hét punnyadás és folyamatos evés alatt én 1 kg-t híztam. :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Honeymoon :) ezen már én is filóztam, tényleg olyan vízválasztónak érzem.Aztán hétfőn megyek genetikai uh-ra, majd lesz ugye az afp és még az amniócentézis.Mindig lesz valami amit éppen nagyon várok/runk :lol:
Gratula az egy kilóhoz :)
Nincs nagy angol tudásom, de mit jelent a neved, mert részleteiben megvan, de valahogy az összkép nem jön be :oops:

Kép
kobak
 
 


Ildicsi, sanálom, hogy így alakult.Minden jót kívánok így ismeretlenül is.

Áprilisban, nálunk is volt hasonló helyzet, csak annyival voltunk "jobb" helyzetben, hogy éppen jelzett a teszt és 4 nap múlva már sajnos barnázni kezdtem....Nem is nagyon volt időnk beleélni magunkat :cry:
Ezt csak bíztatásul írtam le, hogy a mi szinte esélytelennek hitt helyzetünkben egy év alatt kétszer jött össze a fogamzás spontán.

Kép
kobak
 
 


honeymoon, kobak!
Én is hittem, hogy vízválasztó lesz a betöltött 12. hét. Hááát nem akarlak benneteket elkeseríteni...nálam nem jött be :oops:
Persze más egy picit, de mégis az aggodalom úgyanúgy bennem maradt.
Főleg ha rémhíreket hallok..mint ma is..de inkább nem írom le..nem akarok senkit paráztatni.

szeder74
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?