Sziasztok
Köszönöm a segítséget a vonalzóhoz
Tényleg nagyon jó itt
Holka, kérdezted hány éves a lányom.Hát meg lehet kapaszkodni, ugyanis már 20 éves.Pont a szülinapján teszteltem.
Már annyiszor akartam írni, nekem a szorulásra legjobban a paradicsomlé + alma, narancs vált be.Remélem tudja még hasznosítani valaki.
Utrot én is kapok, nagyon várom már, hogy megszabaduljak tőle.A teszt után voltam vérvételen is és akkor néztünk egy progeszteron szintet, határértéken belül volt ugyan, de abban maradtunk, hogy kicsit nem árt rásegíteni.
Évek óta csak zuhanyozni szeretek, igaz azt nagyon meleg vízben.Most már visszavettem egy kicsit.
Röné mire mondták a vörösborozást Neked, én is a megtapadásban hallottam, hogy segít.Szilveszterkor csak azt ittam /egész este kb. 3 pohárral/, biztosan nem azon múlt, tudom, de most jót mosolyogtam rajta
.Nálunk valószínű dec. 30.-án történt a sikeres akció, vagy legalábbis legkésőbb akkor
Luca, úgy emlékszem Te /is/ mész amnióra, ott hogyan csinálják?Mármint arra gondolok utánna bennt kell maradnod 1 napra vagy aznap haza is engednek.Mi Debrecenbe megyünk majd, a távolság kb. 120 km miatt állítólag kérhetek egy napos elhelyezést.
Ma kifejezetten jól aludtam, annak ellenére, hogy fejfájással ébredtem.A szokásos 2* pisilést lassan megszokom
.Van amikor nehezebben megy a visszaalvás, agyalok értelmes és teljesen értelmetlen dolgokon
.Ma éjszaka szerncsére nem volt ilyen.
Ja, és ma tök jó volt, nem voltam egy kedvtelen, pihegő semmihez semmikedvű valaki.Hanem kezdtem régi önmagamra hasonlítani
.Bízom benne, hogy egyre inkább ez lesz a gyakori
További kellemes délutánt Nektek