Sziasztok!
Gabi! Sok erőt neked, de legyél nagyon nyugodt! Biztos nincs semmi baja a picurkádnak! Fő a pozitív gondolkodás!
Képzeljétek, tegnap először én is éreztem a babust
, elég határozottan. Vagy tényleg volt vmi a levegőben, vagy a kis mikulás-csokinak örült ennyire, de eléggé mozgolódott a Kismaszat odabent. Volt 2 nagyobb rúgás (legalábbis annak véltem), meg olyan mintha remegne vmi odabent. Biztos ez volt a fészkelődés vagy a boksz
Szaladtam is Csabihoz, hogy elújságoljam neki (a másik szobába), de utána már nem volt ilyen erős rúgás, és kívülről meg még nem lehetett érezni semmit-mármint a kézrátételes verzióban.
Most is itt ültem, munka közben, és éreztem, hogy mozgolódik. TÖk jó, ez most már biztos egyre gyakoribb lesz
Azt beszéltük, milyen vicces lesz, hogy ha kintről megbökdössük a pocakot, akkor ő majd bentről visszarúg
Én tegnap sokat dolgoztam, meg már ma is gépnék vagyok 8 óta. Most kezdek kipurcanni, pedig még sok munkám van.
Lehet, hogy szundizok egy órát, akkor este jól bírom.
A párocskám elment Pécsre, nem tudom mikor jön vissza, így holnap nem tud velem jönni az UH-ra.
Niki! Tudsz abban is segíteni így távügyileg, hogy valami klassz albérletet találjunk Pécsen? Most APára van bízva az albikeresés, remélem talál vmi jót. Képzeljétek, a bátyámék úgy jártak, hogy kedden telefonon lefixálták, hogy kell nekik az egyik albi (szintén Pécsen), úgy volt, hogy hétfőn mennek, szerződnek, és már ott is alszanak. Erre vasárnap hívta őket az ürge, hogy kiadta másnak.
Tök szívás, és nagyon bosszantó. Persze, foglalózni kellett volna, vagy ilyesmi, de hát az ember mindig magából indul ki., hogy ő nem vágná át a másikat. Egyébként augusztusban mi is ugyanígy jártunk Nagykanizsán... DE végül is jobbat találtunk. LEhet, hogy direkt a sors akarta így...
Rizsi! Kórházi UH-ra megyek, a genetikai-ra. SZerintem csak 2D-s lesz
,de remélem a nemét azért sikerül kifürkészni. Ha nem, akkor valószínű, hogy a tervezett 4D-s mozizást kicsit előrébb hozzuk, mondjuk a jövő 7re.