Új privát üzeneted érkezett!

Én reggeliztem is előtte, de nekem 11-re kellett menni, és nem mondták, hogy nem lehet...

yuyu79
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, ma volt az első olyan napon, mint a baba előtt... Reggel 1/2 7-kor frissen, kipihenten ébredtem, semmi rosszkedv, fáradtság. Egész nap tettem-vettem, mostam, vasaltam, porszívoztam, nagyon tevékeny napom volt. Ja és először nem voltam rosszul főzés közben. :) Remélem mostantól ez lesz!!!! MINDIG!!!

Szép estét Nektek!

Ja! Nekem bármelyik alkalom jó, eddig.
Vendég
 


Lanyané! Jókai utcában lakunk! :) 2002-ben költöztünk ide, de előtte sem voltam túl távol innen, hiszen Békásmegyeri gyerkőc voltam! :D És Te? Most látom, hogy Óbuda van beírva tartozkodási helyednek.

Mikor mész a következő UH-ra? Kíváncsi vagyok, végül 2 fiú, vagy 1 fiú 1 lány lakik a pocakodban! Ilyenkor azt már tudják, hogy 1 vagy 2 petéjü ikrek?

rizsimami
 
 

 
 

sziasztok!

régen jártam erre, de a jövő heti esküvő eléggé beszabályoz szabadidő tekintetében... na jó, nem panaszkodom azért ;)

minden rendben amúgy, leszámítva, hogy ilyen ramaty idő van :( nagyon ajánlom, hogy jövő szombaton, legalább arra a pár órácskára szép idő legyen, bár tudom, hogy nem sok jóval kecsegtet a meteorológia, de én azért pozítivan állok a dologhoz!

jövő szerdán megyek amúgy az AFP-re, aztán 20-án vissza a dokihoz, remélem, hogy akkor végre pdaadja az uh beutalót is, mert már annyira régen láttuk a kis nyuszkókánkat! :( biztos szép nagy már, mert eddig is mindig olyan nagyokat nőtt, és remélem, hogy végre az is kiderül, hogy fiú-e, vagy lány. nagyon izgalmas az egész!

jah, pont azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy az esküvőn fogom megérezni először a mocorgását!?

jók legyetek, én lassan lepihizek, mert holnap még főznöm is kell, amihez már most sincs kedvem... :/

sophie27
 
 


Sziasztok!

Zsófi! Jó készülődést az esküvőre, és remélem minden csodásan, épp úgy alakul, ahogy eltervezitek. Az időjárás tekintetében szerintem fordulj Nikihez :lol:

Rizsi! Neked nem is gratuláltam külön a kiscsajhoz! De most megteszem. Mire hajtottatok egyébként, fiúcskára vagy csajszira (azon kívül, hogy egészséges persze).

Egy ismerősöm nagyon fiú párti volt, így amikor megtudta, hogy kislánya lesz, kicsit csalódott volt. De mondta, hogy ahogy egyre közeledett a szülés, annyira mindegy volt már, hogy kislány vagy kisfiú, csak az számított neki is, hogy egészségesen bújjon ki a pici. És persze imádja a kiscsajt, aki most 1éves.
Szóval igen, közhelyesen hangzik, hogy : mindegy, hogy fiú-lány, csak egészséges legyen!- de tök igaz!!!

Én most épp kislánypárti vagyok, aztán két nap múlva majd lehet, hogy változik.
Jaj, nagyon várom már a keddi UH-t, hátha megmondják!!! :roll:

Én most mosok, főzök, dolgozok egyszerre, meg persze benéztem ide hozzátok :D

Jó főzőcskézést, jó pihizést Nektek is!

panna1
 
 


Szia Panna!

Mióta csak az eszünket tudjuk a párommal, mindig azt mondogattuk, hogy nekünk tuti kislány lesz az első babánk! Aztán annyira cselesen jött az életünkbe :lol: , és annyian mondogatták, hogy bizony biztos fiúka lesz, hogy teljesen átálltunk fiú baba fogadására! :D De hát a mi megérzésünk volt igaz!! Teljesen mindegy különben, hogy fiú vagy lány! A lényeg az, amit te is írtál, hogy egészséges legyen, más nem számít!

Hová mész UH-ra? Ez a kötelező lesz? Biztos meg tudják már mondani a baba nemét! Nekünk 90 %-ra mondták, és hát mi még kisebbek vagyunk nálatok!

azon gondolkodtam a múltkor, hogy valyon neki milyen érzés ott bent ez a vizsgálat. nem szeretném feleslegesen kitenni rossz dolgoknak!

Na, további jó hétvégét kívánok mindenkinek a hátralévő pár órára! :)

Szilvi

rizsimami
 
 


sziasztok csajszik!
mi a 15 betöltött hét után gondoltuk h. elmegyünk babamozizni.
szerintetek akkorra már meg tudják mondani a nemét?
köszi

Kép
winona
 
 


Sziasztok!

Én is jó régen voltam, de sajna ledöntött egy jó masszív nátha, napok óta csak döglődöm, most se vagyok valami jól, de már nagyon kíváncsi voltam, ki hogy érzi magát.
Örülök, hogy mindenki ok, nagyon szuperek a babácskás képek, gratula hozzájuk!!
Rizsi, üdv a lányos klubban :)

Egy picit büszkélkedem, mert Lili, nagyon ügyesen rugdosódik már odabent, napjában többször is érzem, hogy fészkelődik. Olyan, mintha jó nagyot pöckölnének a pocakomba. :)
Nem hinném, hogy aggódnotok kell, ha még nem érzitek, hogy mozog, én a legutóbbi számítások szerint betöltöttem a 19. hetet, szóval a vonalzóm +egy hét amit mondanak a doktorbácsik. És még kb. 1-2 hete érzem igazán, hogy ficereg. Úgyhogy nyugi :) tuti nincs gond.

Na megyek inhalálok, különben szétpukkan a fejem :(
Jó pihit mindenkinek!

KépKép
columbine
 
 


Sziasztok!

:D :D :D :D

Nagy-nagy, hatalmas öröm!!!! :D :D :D
Ma először éreztem a Picurkámat mozogni!!!!!!!! :D :D :D
Olyan este fél hét lehetett, mikor elrohantam pisilni, és miközben éppen megkönnyebbültem, akkor éreztem! :D
Olyan volt, mintha megcirógattak volna belülről, és kétszer egymás után csinálta! Nagyon jó volt!
:D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


Ági, Kriszta, gratulálok a mocorgáshoz :-D

Én még nem érzem, bár ma hajnalban félálomban mintha éreztem volna valamit...de nem vagyok biztos benne ;-)

Holnap védőnőhöz megyek, 1 héttel később meg uh-ra, kedden vagy csütörtökön, ha meglesz az AFP eredmény... már nagyon várom, hogy majd ott megnyugtatnak, és remélem a neme is kiderül...

Amúgy a dolgok jelenlegi állása szerint a Picúr neve Enikő vagy Péter lesz ;-)

yuyu79
 
 


Jó reggelt!

Mindenkinek gratula a mocorgáshoz. Szerintem most már mindennap írni fog valaki, hogy megérezte. Az enyém is ficereg, ebben a szeles időben még többet, mint egyébként. Én most töltöttem be a 18 hetet. A 12 héten voltunk 4d-n, ott azt mondták, hogy fiú, a múlt héten egy pillanatra ránézett a doki, sima ultrahanggal ( nem méricskélt, csak szívhangot nézett) és azt mondta, hogy lányka. Szóval mi még kétségek között vagyunk és még semmilyen nevünk nincs. Egyszerűen képtelenek vagyunk megegyezni a párommal. Nem baj, még van rá majdnem öt hónapunk :)
bende
 
 


Sziasztok Kismamik!

Lehet, hogy újra be kellene mutatkoznom, hetekkel ezelőtt írtam, hogy csatlakozni szeretnék Hozzátok, de internet hiányában csak nagyon ritkán tudok jelentkezni. :(

A 12. heti UH-n egyértelműen kiderült, hogy újra kisfiút várok, úgyhogy ha minden jól megy igazi fiús anyuka leszek :D Ezen a vizsgálaton augusztus 7-ét állapították meg a szülés várható időpontjának, az első kisfiam is ezen a napon született :D

Talán én is érzek némi mocorgást, de még nem vagyok biztos abban, hogy a bébit érzem. Frissek még az emlékeim, de való igaz, hogy minden terhesség más... Remélem, hamarosan egyértelmű lesz :)

Copfi

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Ma korán kelő voltam , kidobott az ágy.
Sajnos még én is döglődöm a náthától már csütörtök óta és valahogy nem akar javulni. Kicsit aggódok nehogy baja legyen a babának. :(

Ráadásul holnapra van betervezve az AFP nemtudom érdemes e igy elmenni?!

Úgy látszik a rossz idő meghozta a mocorgásokat :lol: :D biztos jó érzés lehet hogy már komunikál a pocaklakó veletek.

Megyek gyógyitgatom magam , vigyázzatok magatokra!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Mecsi!

Szerintem az afp eredményt nem befolyásolja a nátha, de még a láz se. Nyugodtan elmehetsz. Ne aggódj a baba miatt, nem lesz semmi baja. Én is megfáztam egyszer, ráadásul rengeteget tüsszögtem. Én is aggódtam, de a doki megnyugtatott.
bende
 
 


Mecsi,

szerintem sem kell aggódnod a megfázás miatt. Én az első babámmal ebben a terhességi korban lázas voltam és köhögtem hetekig, a babának semmi baja nem lett. Az egyetlen probléma ezzel kapcsolatban, hogy nehezebb kigyógyulni, mert nem vehetünk be gyógyszereket.
Az AFP eredményt meg tényleg nem befolyásolja.
Szóval nyugi :)

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest
 
 


Copfi, megvaaaagy! :lol:
athiz
 
 


Szia Athiz!!!! Ment a mail Neked :D

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest
 
 


Sziasztok!

Sajnos ez a hétvége nálam nem lakult valami fényesen. Engem totál kikészített ez az idő, a gyomrom is nagyon mozgott, de sztem ez nem a baó volt még, és a kert is olyan mintha tornádó lett volna. Mikor fogom én azt rendbe tenni? :cry:
A házimunka is kissé elmaradt, a porszívózást és a főzést leszámítva nem sokat haladtam. Folyamatosan nagyimnál vagyunk, ma van szegénykém 95. szülinapja, pedig azt mondták még múlt héten, hogy ne számítsunk rá, hogy eddig kitart.
Így nálunk a hétvége csendesen telt.
És ma hosszú nap, este 6ig, erre az ember hiába készítgeti magát egész hétvégén....

Már többször meg akartam kérdezni: sniky, a pránanadi miből áll? Olyan mint az agykontroll? (bocsi, ha butaságot kérdeztem, de nem vagyok járatos egyikben sem)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok Lányok!

Sajnos megint hétfő van :(
Annyira nem volt kedvem felkelni, egész éjjel viaskodtam a babakocsikkal, este sokat neteztem, és úgy látszik tovább vittem az álmomba a témát.
Tegnap megint beszaladtunk a brendonba, nézegetni a kocsikat, és annyi új infot mondott az eladónő, hogy sikerült teljesen összezavarodnom...
Aprooka, teljesen átérzem a kétségbeesésedet mostmár én is:)

Éssssssss.....babusom megmozdult, mostmár biztosan tudom. Eddig is éreztem ilyeneket, de pénteken este egyértelmű lett. Sőt tegnap és szombat este is akkorát rúgott belém, hogy ilyet semmi más nem idézhet elő :lol:
Jaj, olyan boldog vagyok :lol:

És gratulálok a többieknek is, akik érzik!
És innentől kezdve csak egyre intenzívebb lesz a mocorgásuk. Annyira jó.

pöttömpanni
 
 


Sziasztok!

Nem indul ez a hét olyan jól mint az előző, senki sem kipihent, friss :(
Még én is köntösben, teával, zsebikkel nyomulok a gép előtt :(
Remélem lassan kijutok a megfázásból, mert már kezdek kórosan kialvatlan lenni:(

Pöttöm, szívemből szóltál babakocsi ügyben. Én eddig határozottan eldöntöttem, hogy olyan kell, ami hordozó+ sport kocsi és kész. Erre kiderül, hogy mózes is kell, mert a csecsemő gerince nem bírja, ha nem vízszintes. De akkor mire a hordozó? Arról nem is beszélve, hogy nekünk nincs 100 ezer kocsira, max 30-40 amit rá tudunk költeni. SEGÍTSÉG!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
columbine
 
 


Ági!

Van olyan kocsi, aminek teljesen vízszintesre dönthető a háttámlája. Tegnap mutatta is az eladónő a brendonban.
Pl. a peg perego venezia (ezt azt hiszem márcsak használtan lehet kapni), és most a PP uno. Ehhez sem kell mózes, van hozzá lábzsák, be tudod bugyolálni a babust. Mondjuk nem olcsó kategória sajnos :cry:

Hordozó annak kell, aki autóval szeretne közlekedni. Mert ugye általában a mózeseket nem lehet bekötni az autóba, de persze ez alól is van kivétel. De hordozóban max. 1,5 órát lehet egyszerre a babus, mivel a gerince jó erősen meg van benne törve.

Át kell gondolnod, hogy hogy fogsz vele közlekedni. BKV vagy autó, mert ha bkv, akkor minél könnyebb és keskenyebb kocsi kell, amit tudsz emelgetni, felférsz vele buszra ill. közértbe be tudsz vele menni. Ilyenek az esernyőre csukható kocsik.

Autónál meg fontos, hogy kicsire tudd összecsukni, ne foglalja el az egész csomitartót.
Illetve ami fontos még, hogy milyen utakon közlekedik vele az ember, mert az esernyőre csukhatóknak viszonylag kicsi a kereke, és ezért rosszabb minőségű úton szétrázza a babust. Bár neked a XI.kerben szerintem nincsenek olyan rossza körülményeid. :wink:

pöttömpanni
 
 


Sziasztok:)

Jó hosszú, fárasztó 7végén vagyok túl, de megérte! Nagyon jó volt az újabb pránanadi tanfolyam, nagyon sok hasznos dolgot tanultam, így aki beteg annak küldöm a gyógyuláshoz szükséges erőt!!! Ági, Mecsi gondolok rátok! ;)

Zsófi, megnézem mit tehetek jóidő ügyben:))

Copfi, üdv közöttünk, én is aug. 7-re vagyok kiírva:)

sniky
 
 


Nagyon nehéz dönteni!

Mert ha városi közlekedésre vesz az ember, akkor is jöhet egy kirándulós hétvége és a kengurut is csak pár hónapos kortól lehet használni.

Mi főként kocsival mennénk, de otthonra az első hónapokra kell a mózeskosár is (bár egy ősrégi hordozóm és egy ősrégi mózesem már van) de olyan jó volna egy szettet venni. Hiszen a családban még csak most kezdenek születni a babák, így a későbbiekben is jól jöhet.

Sajnos ami tényleg profi, az 70-től kezdődik. Én nagyon reménykedem egy jó bababörzés fogásban.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


apróka,

Köszi a kérdést, merőben más mint az agykontroll, a reikihez tudnám hasonlítani, de annál is jobb sokkal. Legalábbis ezek közül az energetikai gyógymódok közül a pránanadi jobban meggyőzött és jobban is működik. Ez egy nagyon régi, tibeti , kézrátétes gyógymód, aminek a II. szintjét végeztem el most, ami annyit jelent, hogy a páciensnek nem kell fizikailag jelen lennie a gyógyításhoz!

Röviden, tömören ennyi, sajnos bővebbet nem árulhatok el róla!

sniky
 
 


Hát nem egyszerű, de köszi a részletes infót. Igazából ilyen is meg olyan is kéne, mert ha én vagyok vele, gyalogolunk, ha apa is, akkor autóba, rokonok vidéken, jó messze, nem 1,5 óra, úgyhogy csak fekve lenne jó vinni. Őszintén szólva, ami meg olyan, hogy mindent tud, az nagyon drága és nem is tudnám hova tenni a sok tartozékot. Nade meglátjuk. Még időnk legalább van :)

KépKép
columbine
 
 


húha, nagyon titokzatos vagy!
Akkor ezek szerint nem végezheti el bárki, ugye?
Hogyan akadtál rá?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok a kis mocorgókhoz!!!!!!!! Imádom én is érezni a picurkát! Sajna még nem érzek mindent, de pár hét múlva egyre többet fogjuk érezni!

Nekem is nagyon fárasztó hétvégém volt! Apa elment külföldre, én meg a Tökivel édes kettesbe, úgy hogy szombaton a nagy szélvihar miatt nem tudtunk kimozdulni a lakásból, na hát ez egy 3 évessel felér a katasztrófával, estére totál kivoltam! Vasárnap szerencsére átjött az Anyukám, elmentünk játszóházba, úgyhogy így már könnyebb volt!

Még jövőhéten dolgozok, aztán egy hét pihi, megyünk családostúl meg egy másik családdal a Debreceni Aquaticumba! Volt már ott közűletek valaki???

Mindenkinek szép napot
Györesz

Kép
Kép
györesz
 
 


Huu Niki, köszönöm a gyógyenergiát!! Nagyon aranyos vagy, hogy gondoskodsz rólunk :)

Látom Apróka, te is küzdesz a kocsi démonokkal :) Én most elkezdtem kimazsolázni a vaterán és a teszveszen, hátha valaki kinőtt valami szép cuccot. Vaterán eddig kettő van, amihez minden tartozék van, kemény mózessel, 27 ezer körül. Csak kék :( , hátha lesz valami csajszis vagy semlegesebb szín.

KépKép
columbine
 
 


Apróka, de bárki elvégezheti;)

Egyik barátnőm ajánlotta, aki komoly nőgyógyászati problámával küzdött és járt ilyen kezelésekre. Engem nagyon meggyőzött az ő és mások tapasztalata is.

Azért nem szabad többet elárulnom, hogy akit érdekel, saját maga tudja megtapasztalni a tanfolyamon történteket, illetve a II. technikája pedig nem publikus, csak a tanfolyamot végzők ismerhetik és nem beszélhetnek róla.

sniky
 
 


Ági, nagyon szívesen:) holnapra már jobban leszel, ígérem! :))

sniky
 
 


Értem, nem is kell, hiszen elég ha az alapokat ismeri az ember.
ÉS itt elérhető közelségben is vannak tanfolyamok? Mármint Bp.-Csepel.
Illetve mint mindet persze ezt is hamisítják itthon, nem? A sok álmasszázs, álhomeós ügyletekből kiindulva. Honna tudja az ember, hogy nem sarlatánnál tanul?

Columbine, a vaterán webcíme micsoda? Hasonló a teszveszhez, mert én csak azt ismerem.....Segítesz? Mert nekem a kék is megfelel, nem vagyok annyira rózsaszín párti.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


http://www.vatera.hu/chicco_ujszulottko ... 13909.html

ez a link, remélem meg tudod nyitni, szerintem eléggé jó az állapota, csak nagyon fiús a szine. Chicco

KépKép
columbine
 
 


Én a Dohány u-ban voltam a tanfolyamon, de igazából ezt sehol nem hirdetik, szájról szájra terjed, könyvet sem találsz róla sehol. Nagyon komoly ellenőrző szerepe van egynéhány mesternek + van egy lista azokról az emberekről, akik Magyarországon tarthatnak ilyen tanfolyamot, aki nincs a listán, azzal nem szabad szóbaállni.

További info, hogy elérhető áron van és ami fontos, hogy a gyógyításért nem kérhetsz semmilyen anyagi ellenszolgáltatást, ami nekem nagyon szimpatikus, mivel egy Reiki kezelésnél sokan elkérnek 8-10e Ft-ot, itt ha az ember kap vmit, elfogadhatja, de nem a pénzről szól a dolog.

sniky
 
 


http://www.vatera.hu/olcsobb_lett_4_fun ... 63211.html

ez egy régebbi modell, PegPerego, ez annyira nem modern, de lehet hogy jó. csak sajna ez is tiszta kék:(

KépKép
columbine
 
 


hú, ma nagyon dolgoznom kéne, de valahogy ez mind mind jobban leköt.
Elkezdtem utánaolvasni, de rögtön kétféle névsort találtam. :oops:

Amugy nagyon szimpi amit csinálsz. Én azt vallom, hogy amiben hisz az ember már eleve hatásos.

Columbine, nekem ez nagyon picinek tűnik, ezt egy jobban növekvő gyermek 1 év alatt kifeszíti, nem?
De az, hogy kiskutyis, kész főnyeremény.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Niki köszi az erőt jól jön!!
Én épp most mondtam le a szerdai védőnéni látogatást, áttettük jövőhétre. Csak náthásak ne legyetek ez valami szörnyű igy kettesbe mormikámmal. Igy is rengeteget alszom hátmég most. :lol: :lol:

Itt mindenki úgy zsong. Ez olyan jó. Én még azt sem tudom hogy milyen szinü lesz a ezért nem is nézelődöm nagyon. De most már kivárom a 18heti UH-t hátha megmutatja magát aztán vásárlás indulhat.

A bababörzén csak ruhákat árulnak vagy minden mást is? babakocsi , bútor stb?

Ja igen és én márciusba nem tudok menni sajna a találkozóra.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Sziasztok!

Niki nekem is küldj energiát, mert én is lebetegedtem pénteken. Ma bejöttem dolgozni, de nehezen bírom, mert sok a munka és fáj a fejem is. Délután elmegyek a dokinénihez és kiíratom magam vagy 2 nap fekvésre. Nagyon izgulok a kisbabámért, nehogy valami baja legyen. Ráadásul én még mozgást sem érzek.

szuszu
 
 


Sztem bababörzén nagyrészt rucik vannak, de azért van esély egyéb remek használati tárgyakra is.
Én most szombaton tuti jó korán odamegyek, hogy a babakocsikra lecsaphassak. Szegény nővéremmel átutaztatom a várost, hogy megnézze ő is, anyukaszemmel a felhozatalt.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


jól van lányok, gondoskodtam rólatok, Mecsi, szuszu, hamarosan kutya bajotok sem lesz, a babó miatt ne aggódjatok, nagyon jól vannak odabent:))

Azt nem is újságoltam el nektek, hogy tegnap kb. du. 1-től éreztem a picit mozogni elég hosszú ideig. Kapta ő is az energiát rendesen a tanfolyamon!!!

sniky
 
 


Szuszu!

Szaladj haza bújj ágyba.
Olyan rossz, hogy ennyien lebetegedtetek.
Nekem most csak a gyomrom vacakol, de az már vagy másfél éve szórakoztat, így már beletörődtem a dologba.

Columbine, vannak jó dolgok, bár vannak viccesek is. Pl: kedvezményes pegpereggio 89 ezerért? A boltban sincs ennyi....
Szóval jó sokat kell böngészni és megint elmarad a "tapiélmény", ami nekem nagyon kellene, de lehet hogy mégis ennél a megoldásnál maradok.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!! Szép napot mindenkinek!! :)

Aprooka, hol lesz hétvégén bababörze?? Engem is érdekelne. :)

k.a.t.i.c.a
 
 


katica, tőled nem is olyan messze. :wink:
Szigetszentmiklóson lesz a Sárgaházban.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Ajaj, azt hiszem az előbbi megszólalásom kis magyarázatot igényel:
Itt nálunk a Városi Könyvtár neve Sárgaház, a színe miatt. De semmi több. :wink:
Szóval nem vagyok bolondok közé zárva. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma voltam reggel AFP-n, aztán vizeletvizsgálat, vérnyomásmérés és végül dokivizit. Kb. 10-re értem be a munkahelyemre.
Pénteken voltam védőnéninél ő és a doki is azt mondta, hogy kb. egy hét pihenést (fekvést) javasolnak a magzatvizvétel után. Tehát szerdától biztos nem jelentkezem egy darabig. :lol:
Már nagyon várom, hogy túl legyek rajta. :arrow: Na és utána majd az S.O.S. eredményt is.

Jajaj nagyon izgulok már csajok :!: :!:

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


Gabi!

Mindjárt itt a biztos eredmény, már tényleg csak pár nap.
Ne add fel és nagyon sok erőt!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Niki, köszi szépen. Remélem segít.

Gabi, nagyon szorítunk Neked!

szuszu
 
 


Aprooka, köszönöm szépen. :) Lehet bekukkantunk mi is.

k.a.t.i.c.a
 
 


Sziasztok!

Gabi! Sok erőt neked, de legyél nagyon nyugodt! Biztos nincs semmi baja a picurkádnak! Fő a pozitív gondolkodás!

Képzeljétek, tegnap először én is éreztem a babust :D :D :D , elég határozottan. Vagy tényleg volt vmi a levegőben, vagy a kis mikulás-csokinak örült ennyire, de eléggé mozgolódott a Kismaszat odabent. Volt 2 nagyobb rúgás (legalábbis annak véltem), meg olyan mintha remegne vmi odabent. Biztos ez volt a fészkelődés vagy a boksz :lol:
Szaladtam is Csabihoz, hogy elújságoljam neki (a másik szobába), de utána már nem volt ilyen erős rúgás, és kívülről meg még nem lehetett érezni semmit-mármint a kézrátételes verzióban.
Most is itt ültem, munka közben, és éreztem, hogy mozgolódik. TÖk jó, ez most már biztos egyre gyakoribb lesz :D
Azt beszéltük, milyen vicces lesz, hogy ha kintről megbökdössük a pocakot, akkor ő majd bentről visszarúg :)

Én tegnap sokat dolgoztam, meg már ma is gépnék vagyok 8 óta. Most kezdek kipurcanni, pedig még sok munkám van. :cry:
Lehet, hogy szundizok egy órát, akkor este jól bírom.

A párocskám elment Pécsre, nem tudom mikor jön vissza, így holnap nem tud velem jönni az UH-ra. :cry:

Niki! Tudsz abban is segíteni így távügyileg, hogy valami klassz albérletet találjunk Pécsen? Most APára van bízva az albikeresés, remélem talál vmi jót. Képzeljétek, a bátyámék úgy jártak, hogy kedden telefonon lefixálták, hogy kell nekik az egyik albi (szintén Pécsen), úgy volt, hogy hétfőn mennek, szerződnek, és már ott is alszanak. Erre vasárnap hívta őket az ürge, hogy kiadta másnak.
Tök szívás, és nagyon bosszantó. Persze, foglalózni kellett volna, vagy ilyesmi, de hát az ember mindig magából indul ki., hogy ő nem vágná át a másikat. Egyébként augusztusban mi is ugyanígy jártunk Nagykanizsán... DE végül is jobbat találtunk. LEhet, hogy direkt a sors akarta így...

Rizsi! Kórházi UH-ra megyek, a genetikai-ra. SZerintem csak 2D-s lesz :( ,de remélem a nemét azért sikerül kifürkészni. Ha nem, akkor valószínű, hogy a tervezett 4D-s mozizást kicsit előrébb hozzuk, mondjuk a jövő 7re.

panna1
 
 


Sziasztok!

Niki, én is kérek egy kis energiát :) mert nekem sem akar elmúlni a megfázásom!
Hát ez a hétvége ilyen volt... szombat éjjel sokáig nem tudtam aludni a vihar miatt, nagyon zavart és olyan rossz érzésem volt tőle. Vendégeink is voltak egész hétvégén, ami jó volt, de egy kicsit fárasztó is. Az viszont nagyon jó volt, hogy volt egy kis időm a barátnőmmel kettesben csavarogni, vásárolni, sőt még moziban is voltunk! Az ilyen program amióta megszületett a fiam ritkaságszámba megy.

Ági, jobbulást! Holnap tervezed a tornát vagy most inkább kihagyod?

Winona, már a 12 hetes UH-on is meg tudják mondani a baba nemét, ha megfelelően fekszik hozzá.

Üdv Copfi újra köztünk. Bevállalós vagy :D ilyen kis korkülönbséggel vállalni a második gyereket, hát nem lesz egyszerű. Van/lesz segítséged a picikhez?

Apróka, milyen szép kort ért meg a nagymamád! És kitartás a munkahelyedhez!

Gabi, én is drukkolok, hogy jó legyen az eredmény.
Vendég
 


Lányok, segítek, ami tőlem telik.

Gabi rólad külön gondoskodom;)

Csenge, kellene egy fénykép rólad: sniky@freemail.hu-ra küld egyet légyszi!

sniky
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?