Jutta, köszi a Hipp-tippet, ki fogom próbálni az almájukat. Ma meg párolva szerettem volna adni Ábelnek, de Anyós megette
az egyetlen édesebb almát, amit Ábelnek tartogattam, így maradt a Kecskeméti alma-őszibarackja. Hát nem mondom, hogy odáig volt érte, de úgy az egynegyedét megette.
Te együtt fogsz fogzani a lányoddal?
Dorka ügyi, hogy forog.
Alvás meg egyre jobb, de lesz ez még jobb is, majd meglásd!
Gabci, Ádi bürrögése
Ábel ugyan nem bürrög, de nyújtogatja a nyelvét. De ez már nem a kiköpős nyelvnyújtás, hanem még nem tud igazán kanállal enni, úgy gondolja, hogy a nyelvnyújtással majd bejut valahogy a kaja. Mindezek után az öklét és az előkét is benyomja a szájába. SZóval jól néz ki ő is a tízórai után, inkább csak bohóckodásnak hívom,mint étkezésnek.
Ááá, nem vagyok én hős, már két éve járok a fogszabályozós orvoshoz, és amiatt más dolgokat is meg kellett csinálni, szóval inkább csak hozzászoktam, hogy havonta kotorásznak idegenek a számban...
Zsu, ilyen popsifelemelést Ábel is csinál, két napja viszont kutyázik is, tehát négykézlábon áll és ringatózik. Nagyon cuki, csak az a baj, hogy a forgással leállt szinte teljesen, a kúszással meg szintén hadilábon állunk. Gyógytornász szt jó lenne, ha mind a forgást, mind a kúszást csinálná, de ha a kúszást kihagyja, akkor sem dől össze a világ.
Hajni, én nem tom mit csinálnék a helyedben (azt tudom, hogy engem nagyon frusztrált a mérleg, 3 hónapig mértem Ábelt, és kétségbe estem, ha kevesebbet evett, azóta tiszta nyugi van, igaz alsóhangon hízik csak, 6 hósan volt 7210 g,de ezt már írtam). Marcinál hogy volt anno? Nála semmi ilyen probláma nem volt?
Jó ez a recept,amit írtál! Van még ilyen gyors és fincsi?
Andi005, Petra alvós képe nagyon cuki!
Mogyó, Ágika pucérkodós fotója bahalás! És Apa meddig lesz most távol?
Anett, Eszter képek édesek! Tényleg kiárúsítottad a kismama cuccaidat? Te aztán nem tökölsz! Vagy nem bízol abban, hogy a párod esetleg meggondolja magát a második gyereket illetően? (Enyém is csak egyet akart eredetileg, aztán most akkor a a szerelem Ábellel, hogy csak lesek
)
Tetkóm nincs, csak fogszabályozóm , mint különös ismertetőjel
(húú, Ciripkének van tetkója is, meg fogszabályozója is...bevállalós csaj
)
Kiri, jó az a szakácskönyv, amit feltettél.Köszi! Abban is benne van ez a "mennyit kell híznia egy gyereknek" dolog. Mi a 12 hós átlagot hízzuk most...mit nekünk 6 hós 400g/hó
Kat, szakdoga? Kalap leemelve!
Ukati, cuki ez a "nemalszomcsakazértse" kép Marciról!
Timi, hol vagy? Majci jobban van? És a kis sérókirálynővel mi újság? Képet, képet, annyira bírom ezt a hajzatot!
Hohó, mivel én vagyok a legrissebb ma, ezért gyorsan
Boldog 6 hót kívánok Petrának és Hubának!
Jolka, légyszi, légyszi a táblát még egyszer! Nem találom. És lehetne születésnap szt sorrendbe az új csatlakozókat is?
No el, alvás!