Új privát üzeneted érkezett!

LINOCS, GRATULÁLOK NAGY-NAGY SZERETETTEL!!!!!!!!!!!!
Mekkora kiscsajszi :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

és bameg má megint laptető
:roll:

Kép
Kép

mpatr

LINOCS!
NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK, EGÉSZSÉGET, ÉS SOK TEJCSIT!!!!
NAGYON SZORÍTOTTAM.... :wink:

Többieknek köszönöm a pocidícséreteket. (azért azok cenzúrázott fotók voltak, tudnék feltenni megdöbbentőt is)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jóreggelt :lol:

Na, amig én itt este írtam Nektek, azalatt már meg is született Fruzsi :)
újabb lányunk van :lol:
Isten hozta őt a nagy világban és kivánunk neki és szüleinek soksok mosolyt! :) és Linocsnak sok tejet :)
(jó nagy súllyal született :) mondjuk látszott is Linocs pocakján, hogy nem pici... ;) )
Kép Kép

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Csajok Linocs azt mondogatta, hogy 2-ai babát szeretne, nem?
Éjszaka is ébredéseimkor rá gondoltam...megy a drukk!!! De reméljük már túl van rajta!!!!!

Juditkecskemét!
Szerintem csak irigy volt, aki azt mondta kövér vagy! Nagyon szép a pocid! Ádámom is meddig ilyen kismotoros volt! Nem is győztük venni a cipőt neki!!!!
Mi is interneten ismerkedtünk meg!! :) De milyen jól tettük? :) :)

Judit!
A Te pocid is szép!!!!

Dany
De jól néz ki a pocid!!!! Nagyon csini vagy két hét után!!!!

Jim!
A mi ismerkedésünk dátuma a március 19. A baba pedig 20-ára van kiírva!

Itt már süt a nap! Hurrá! Szél is megállt!
Máris jobb a kedvem, de azért óvatosan duhajkodom a tegnapi nap után!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Hurrá! Linocs!!!!!!!! Hatalmas gratula!!!!!!!!

Sima szülés volt? Nem semmi, szép nagy lett a baba, de ezt sejtettük is :D
Vendég

(remélem hogy sima szülés volt, nem voltam biztos benne :) engem is érdekelne :) de megelőlegeztem neki ezt a táblázatban, remélem nem baj ;) )

Kép

Kép
kolyok28

Mire elküldöm az üzit mit látok!!!!!!!

LINOCS GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!
FRUZSINAK IS ÉS NEKED IS JÓ EGÉSZSÉGET!!!!!!!!!

Mekkora baba!!!! De már itt van!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!

Gratulálok Évinek és sok tejcsit, egészséget kívánok!
Nem nála volt egy ideig placenta tapadási probléma?
Itt képtelenség visszaolvasni, így inkább bevállalok buta kérdést is.

Dany, ez szuper :)
Van még egyáltalán plussz rajtad vagy már mínuszban vagy?

Melinda, amióta mondta a dokim a vizesedés miatt, hogy ne sózzak, azóta én is nutellás és lekváros kenyéren élek, mert sajna só nélkül nem tudok pirítóst meg rántottát megenni.

Szilvánusz, ez ám a vonalzó! Hajrá!

Kölyök, nem irigyellek, hogy bevállaltad a táblit. Csak győzzed frissíteni, ha végre a várakozók beindulnak.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Én sem tudok elég gyors lenni.

Linocsnak is gratulálok és minden jót kívánok.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Hurrá! Linocs! Gratulálok Fruzsihoz! Sok tejcit és jó egészséget kívánok Nektek!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Micsoda fejlemények ismét.

Éva! Linocs! Nagy-nagy gratuláció mindkettőtöknek!!!

Alapból is izgi egy szülés, Éváéknál meg ez hatványozottan igaz. Bár ahogy olvastam, semmi mglepődésre, illyedségre nem volt idő...
Örülök, hogy minden rendben velük.

A Kútvölgyis online kapcsolat nem volt semmi este.
:lol:

Tőlünk nagyon későn mentek el a vendégek (fél egykor), így ma nagyon kómásan ébredtem, pedig volt egy pár tervem mára.
Ez a haslemenős dolog érdekes. A védőnő azt mondta lejjebb van már, kollegáim szerint még fennt van. Én lejjebb látom, a férjem nem lát semmit... Igaz nekem egyiknél se volt látványos lesüllyedés.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nagy gratula a kis Fruzsinak!!! :)

Némi plusz infó: Linocs babája olyan nagy volt, hogy normál uton nem sikerült világra hozni, így végülis a császár mellett döntöttek az orvosok. Ennek ellenére Linocs reggel már fel is kelt, ott ült Niki mellett... Nagy buli lehet most ott bent, 2 anyuka, 2 kisbaba, és mindenki babanetes a szobában :)
feri (mni)

Sityakos Lilla-manó:

Kép

:D
feri (mni)

Hatalmas gratula Évinek Botondhoz, Linocsnak pedig a "kis" Fruzsihoz :P
Most látom a táblázatban, hogy már engem is megelőztek ketten is :? És nekem még joslófájásaim sincsenek, pedig már szeretném ha szülnék :oops:
Juditok : nagyon szép a pocótok, csinos mindketttő :D
Dany: milyen csinos vagy :!: Ez nem semmi :D
Jim : nekem van egy ismerősöm aki kevés kilóval kezdte a terhességet mint te, és a végén pillanatok alatt visszanyerte eredeti alakját :wink:

Anita
Kép
boszi30

Feri: Lilla baba gyönyörű :P

Anita
Kép
boszi30

Most nézem csak, hogy egész alakos képet még nem nagyon töltöttem fel a babáról, hát íme:

Kép

Friss hír, hogy Lilla már meg is kapta a fülbevalóját, egy pindurka rózsaszín szépséget :) Ja és a pici talpincáját még alig láttam, egyedül csak a születésekor, mert mindig ezek a nagy ruhák, rugdalozó, vagy mi, vannak rajta. Ma délután tutira ki fogom csomagolni és megszámolom az összes ujjacskáját! ;)
feri (mni)

akkor javítva a táblázat...
sajnálom, hogy végül császár lett, de télleg óriási baba :) És a lényeg, hogy jól vannak és már kvaterkáznak Nikivel :)
Ha mész be Feri, mindkét anyukát és a kislányokat üdvözöljük! :)
Kép Kép

Kép

Kép
kolyok28

Lilla továbbra is olyan édes... kezdek irigykedni, hogy lányotok van.... ;)
szval kérek fiúsanyukáktól is képeket :) és megyek babaruhát hajtogatni, azok olyan édesek :) pusszka

Kép

Kép
kolyok28

Linocs, Évi!!!!

Gratula és sok-sok tejcsét a babóknak!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Linocs, Évi!
Én is gratulálok nektek :)
Hát ez szuper :)
Mennyi szépséges baba :)
11 ... jól álltok tényleg :D

Kép
szösszenet

Linocs
Sok szeretettel köszöntelek az anyukák között :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jim
Nem tudom, mennyi vagyok most... 71 kilóval szültem :oops:
(általában 54-55 szoktam lenni)
Itthon nincs mérlegünk... majd anyóséknál megmérem magam, ha átmegyünk...
Vendég

Délután van, benéztem, ahogy ígértem, de nincs ihletem írni. :(
Nem tudtam feltölteni az új fotókat, mert nem enged be az oldal. :(

És továbbra is bunkók az emberek:
A Reálban tök üres kassza felé közeledtem, mikoris egy 45-50 közti pasi odarohant, hogy engedjem már előre, mert neki csak két befőttje van. TÉNYLEG?????? :shock: Nekem meg egy gyerekem, és terhes vagyok!!! De nem kapcsolt, erre még odaszólt: Arról én nem tehetek! Én meg arról nem, hogy magának csak két befőttje van.
Hát ha nem lennék alapjában véve egy türelmes ember, tutira a fejébe húztam volna minimum az újságos állványt. K.CS.G!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
Vendég

Sziasztok!!!

Linocs, nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!Végre kibújt az a baba, nem hiába vártuk és szurokoltunk annyian!!!

Azért én most megrettentem picit, hogyha Linocsnak császár volt, akkor mi lesz az én babámmal????????

Feri, kérünk szépen minden nap Lilla képeket, annyira nagyon édes!!!!!!!! És a szvegek is hozzá!!!!! Ahhhhhhhhhh!!!!!Méééééég!!!

Kmanna, te jössz egyébként, mert eggyel több fiú van, mint lány. Valahogy ki kell ezt egyenliteni, a fiús későbbre kiirtak meg mindég beelőznek minket :cry: Úgyhogy bocs Szilvánusz, Pati és én, megvárjuk még Kmannát, aztán gyorsan potty-potty-potty, három a kisfiú!!!

Képzeljétek, mi a Patival délelőtt korzóztunk az Ikeában meg az Auchanban, olyan igazi kismamás töltsük már el valahogy azt a kib...tt időt, mig el nem kezdünk szülni... volt!

De legalább ő sem otthon ült meg én sem, és mire kijöttünk, kisütött a nap is!!! Most lehetne odakinn sétálgatni... na mindegy...

Feri és Fanetta férj, innentől ne olvassatok : tegnap este kizárólag orvosi célből sem volt semmi, mert meglátta a gyerek UH-s képét a hűtőn és egyből előjött az apuka... utána még bedobtam, hogy jó lenne, ha beszélne a gyerek fejével... aztán amikor nem esett le, akkor el is magyaráztam :oops: Nem kellett volna, de igy legalább hozzábújtam és olyan jó volt végre vele aludni!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Szép napot mindenkinek!
Azta, mi minden történt tegnap óta :D
Gratulálok Évinek is és Linocsnak is a babákhoz! Sok-sok egészséget, boldogságot kívánok!Mint kiderült Évivel földiek vagyunk, milyen kicsi a világ :)

Kiszazsu: dehogy hagyunk ki a közös tologatásból, bár azt nem tudom, hogy 3 babakocsi, hogy fér el egymás közelében :D
Monácska: Nektek is gratulálok házasságkötésetek alkalmából! Gyönyörűek vagytok és jó különleges dátumot választottatok :D
Mpatr: Én is úgy érzem, hogy hiába lenne ideje, hogy Dani baba végre megnézze kívűlről is az anyukáját (meg persze minden mást is), Ő inkább maradna odabent. Semi jele, hogy ki akarna jönni :roll:
Lusie: Jobbulást a párodnak!
Kölyök: Milyen figyelmes vagy, hogy már engem is beletettél a táblázatba :D Nagyon pozitívan érintette az érzékeny kis lelkemet :oops:

Nekem is hatalmasra nőtt a hasam és azt gyanítom, hogy 4 kg feletti babánk lesz, de nekem sosem becsülte a doki a súlyát eddig :(

Livi
Kép
livcsi

Linocs!

Hatalmas gratula a hatalmas babához! :D
Vendég

Ügynöknő, hazafelé heves fájásaim voltak a kocsiban és most megyünk be a kórházba...
:lol: :lol: :lol: ÁÁÁÁ, nem is!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogyafene :evil:

Na mindegy, holnap reggel megyek macskát műteni. :wink:
Aztán megcsinálom a nyilvántartásomat a gépre, este jön a fiam haza.
Kedden ha van úszás, megyek, délután szülésznő.
Szerdán, ha még mindig nem szülök, elviszem a fiamat az állatkertbe.
Csütörtkön Érden ctg+doki.
Péntekre és utána még kitalálok valamit. :twisted:

Szóval ma valóban az IKEÁban meg az Auchanban korzóztunk, nulla eredménnyel. VAgyis ha az jelentős eredménynek tekinthető, hogy Ügynöknő vett egy kék vizilovat, egy etetőtálkát előkével, 2 másik előkét, ő ivott, én ettem, aztán még vettünk egy kiló szeletelt kenyeret, két doboz teát, egy kindertojást és egy négercsókot, ja, meg egy tábla csokit.....
Szóval rohadtul tartalmasan töltöttük az időt. Közben minderől olyan részletességgel beszélgettünk, hogyha a történet szerint valaki mondjuk lépett, azt úgy meséltük, hogy felemelte a lábát, áthelyezte a testsúlyááát,....... Brrr.
:shock:
Na jó, láttunk cumis pókemberes zoknit, és fejbelőtt, emberméretű rózsaszín nyulat is, aki fennen kerülgette, a gyanutlan arra sétáló gyerekeket.
:lol: :lol: :lol:

A következő tervezett közös program a csütörtökön hazatérő Éviék meglátogatásán kívül egy futóverseny, több felvonásban, lehetőleg lépcsőn. :roll: :roll:

Kép
Kép

mpatr

Halihóó!

Most értünk haza, merthogy azon felbuzdulva, hogy ma sem szülünk már (mondta a dokim), elmentünk az Árkádba epres gofrit enni, aztán meg a barátainkkal egy étterembe és most haza.

Találkoztam a Nikivel meg a Linoccsal, olyan édesek voltak, ahogy a nővérke benyitott hozzájuk kb. 2 másodperc múlva már jöttek mindketten (illetve Lillával hárman). Niki mint egy bombanő, a Linocs meg ahhoz képest, hogy éjszaka műtötték naggggyon friss volt és fitt. A Feri már mondta a lényeget, még azt nem, hogy a köldökzsinórja is rossz helyre került - végül ezért is döntöttek a császár mellett. De a lényeg, hogy jól vannak. Fruzsit sajnos nem láttam, csak Lilla babát.
Viszont képzeljétek el, hogy a vizsgálóban volt egy szülésznő, aki mit ad Isten éppen a mi kis fórumunkat nézegette, méghozzá épp Linocs hozzászólását olvasgatta. Azért durva, nem??? :shock:

Hát én zárva mint az Azúr, amúgy minden rendben van a babával, doki szerint még pár nap. Na mindegy, én már hozzászoktattam magam a gondolathoz. Megvárom Judit18-at, és ahogy Eszterxx is mondta, majd a három fiút egyszerre hozzuk Patr-ral.

Kvaszévi: hatalmas gratula a kisbabához, az őssejt kérdést ez a hirtelen helyzet gondolom végleg eldöntötte.
Bosek: Mikor küldesz születéstörténetet és fotót?
MZX: sajnos nem nyertél 500 ezret, azóta már ketten is beelőztek és sztem ez még nem a vége.
Monácska: szépek a fotók és tényleg látszik rajtad a boldogság.
Jim: rakjá fel fotókat te is!!
Juditkecskemét: tényleg önértékelés gond lehet, mert csini vagy ám.
Mommy: azt a fasza, ilyen minszus hasat. Fújjj.
:lol:

Mindenkinek köszi az aggódást, annak is, akinek most nem is reagáltam, olyan jól esett!! :cry:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

És szüüüüülés!!!!!!!!! Én még azt is tervezném, mert fogalmam sincs, mi a fenével töltöm az időt...

hétfő-szerda-péntek ctg, ha mázlim van, akkor tömeg lesz és akár 3 óra is elmegy vele. Azokra a napokra marad 21 óra eltöltendő idő :lol:

Ha Évi szeretne velünk/bárkivel találkozni, akkor oda is nagggyon szvesen megyek!

Egyszer még beugrom a munkahelyre egy este meglátogatni őket a zárásban - újabb 3 óra.

Hurrá, fixen van a hétre 12 órai programom a 168-ból. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Na jó, asszem honfoglalózni kezdek inkább

Kép

KépKép
eszterxx

Szilvánusz, várj csak, mi az, hogy rossz helyre került a köldökzsinór? Nekem azt mondták, hogy ilyen nagy gyereknél az már nem tud helyezkedni....

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, azt hittem, végre megnyugodhattam ilyen téren, erre tessék :cry:
Amúgy meg igenis éljen az egyetlen 40+-unk, nemsoká követünk téged többen!!

Neked mit mondtak, mikor inditanak meg? Vagy mikorra várható, hogy megindul?

Majd azt várom, hogy a keddi havazás milyen babazáport hoz... azért a szélben is lett gyorsan két gyerekünk, hátha a hó még többet elindit.

Kép

KépKép
eszterxx

Hát azt mondta a Linocs, hogy mint Napóleon fegyvertartója, úgy volt a köldökzsinór a babón, nem tudom ez így mond-é valamit.
Hogyha minden rendben van 1 hétig biztos nem indít, de ez a doki nagyon nem indításpárti.
Naivka, te még hiszel a frontban? Rám se a front, se napi 1 liter málnalevél tea, se az ungabaunga nem hatott!

De úgyis kijön pár napon belül, csak ezek a telefonok ne lennének!!! :x

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Ja és ne aggódj, ha túlléped a terminust nagyon alaposan néznek mindent egy-két naponta!!!Ha meg nem, kérdd minden egyesd alkalommal!!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

ÓÓÓÓÓ, szegény... nekem kedden még lenn volt a lába felé és azt mondták, hogy ilyenkor már nem tudja körbefonni magát. Hát, remélem is!!! Na mindegy, nem parázok!

Nálunk amikor pénteken voltam kórházban, mindenki ott anyázott, hogy túllépték az időt és továbbra is csak egy héten egyszer vizsgálták őket, többször külön kérésre sem voltak hajlandóak, mert felesleges. Na, majd megpróbálok nagyon erőszakos lenni, meg max. elmegyek újra a Csillához a 4D Genezisbe, ha sehogy nem érek célt.

Jaj, a telefonoktól már én is megőrülök!!! RÁjöttem, hogy valami olyan sms-t kell majd irni a kórházból, amiben benne van az is, hogy lehet, hogy nem fogom tudni felvenni a telefont, amikor hivnak meg hogy visszahivást nem igérek. Már most is az megy, hogy napi húsz embernek válaszolom mosolyogva, hogy nem, még nem szültünk, nem, ez a tegnapi szél sem inditotta el, igen, nem felejtem el őket tájékoztatni... Mindegy, jószándékúak és eddig én is igy voltam vele, ha valaki szült. Senki nem mondta, hogy ez milyen rohadt idegesitő!!!!

Ja, és igen, másoknál hiszek a frontokban, magamnál nem!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Hát azért a Fruzsi se fonta körbe magát, csak a vállára tette:) Na a terminuson túl a heti 1 vizsgálat az durva. Ne hagyd majd, persze csak ha eljutsz odáig, hiszen azért még van 2 napod.
Nem hülyeség, amit a Pati mondott, hogy hangpostára felvenni, hogy "Igen még egyben. Ha változás van, jelentkezem."

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Eszterxx, Szilvánusz,
tényleg nagyon durva a heti egy vizsgálat a 40. héten túl! :shock:

Én Alexával dec. 20-ra voltam kiírva, és CTG-n voltam dec. 20. 22. 24. 25. 26., vagyis naponta még Karácsonykor is, 27-én felvettek osztályra és 28-án de. megindították a szülést.
Vendég

sziasztok!
csak bejöttem olvasni,mert Linocsra voltam kiváncsi!
azt már tudtam hogy megszületett Fruzsika, csak azt nem,hogy császárral!!!
Fruzsika még 1er Isten hozott!!!!! Kép
Linocs nagy-nagy gratula!!! Kép
Vendég

Szia Zsu!
Igen, amikor kérdeztem a tapasztalataidat, ilyenekre voltam kíváncsi, meg példul arra, hogy végül miért indították meg? Magát születéstörténetet már ismertem, de azért mégegyszer elolvastam persze.:D
Nekem most kedden reggel kell mennem legközelebb.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Nagy gratula minden kedves anyucinak!!!!

Tegnap vendégek voltak, meg eléggé k.o. vagyok még, de ma azért jobb... Éjszaka elég gáz volt, hol a hasa fájt, hol a cicimen lógott...

Na de akkor a szülés (vagyis a műtét):
16-án szombaton reggel arra keltem, hogy le van zsibbadva a nyelvem bal fele. Gondoltam leforráztam este. Délfelé kakilás közben észrevettem, hogy a bal szememet nem tudom annyira összeszorítani, mint a másikat. (Na nem szoktam én erőlködni, csak unatkoztam... :lol: :lol:) Elmentünk kártyázni és a pöri-noki evészet közben kifolyt a számból a kaja. Mire hazaértünk már beszélni sem tudtam rendesen. Irány az SFR. Még jó, hogy full kész volt a kórházi pakk. (ugye-ugye!!!)

Rutin vizsgálatok közben kiderült, hogy az előző napi 120/60 most 160/100, fehérje a vizeletben, fejem lufi. Ideggyógyász szerint vagy a víztől, vagy valami megfázástól lett az arcidegbénulás. :shock: Na felvettek a nőgyógyra toxémiával. Éjfélkor. (Megjegyzem nyolcra értünk be) :evil:

Következő egy hétben agyongyógyszereztek, a végén már 3x1,5 Dopegyt, 3x1 Corinfar volt az adag. Vérnyomás továbbra is magas volt. Az arcomra nem kaphattam emiatt kezelést. Na aztán végülis hétfőn megszántak és megkérdezték, hogy mit szólnék, ha ma lenne a műtét. Mondtam, hogy nagyon örülnék neki, mert már a térdemig vizes a lábam, menni sem tudok, nemhogy aludni. Na jó akkor megpróbáljuk megszervezni, kicsit pakoljak össze. Értesítettem a családot, hogy lassan készülődjenek, mert ma meglesz a baba, valamikor délután elővesznek. Tesóm már el is indult akkorra látogatóba szerencsére, mert pont amikor odaért akkor jött értem a szülésznő. Még pisilni sem volt időm, annyira váratlanul.

Kilenckor elvittek, 10.05-kor kiemelték Blankát, nem sírt fel, csak már kint, ahol fürdették, ezért sajnos csak már a pólyában láthattam. Műtét végülis nem volt gáz, csak mikor kicibálták, merthogy nem fért ki. Kiderült ugyanis, hogy 37 cm a feje és 33-34 a normális, valószínű nem tudtam volna rendesen megszülni, főleg hogy még lett volna 2 hét hátra. :shock: Ja meg akkor döbbentem, mikor a nővérke mondta, hogy szép nagy fekete haja van, ugyanis apa és én is szőkék vagyunk. :D :D Na az, amíg összefércelnek marha sokáig tart, már nagyon kínlódtam a végére... :cry: :cry: Egy óra múlva kiment az érzéstelenítő és toltak fel az osztályra. Apa csak akkorra ért oda, mikorra engem vittek, tesóm meg tisztára oda meg vissza volt a gyönyörűségtől, hogy ő látta először. :D

Utána 6 óra fekvés, aztán fürcsi, tök fitt voltam, egyedül ment a dolog. Hozták a kiscsajt a punkfrizurájával, nem tudom a nővérkéknek mi ez a mánia, de minden reggel beállították, aztán nem győztem kisimogatni belőle... :lol: :lol: :lol: Sajnos tejem csak péntekre lett, hála a vödör madártejnek, de minden etetés előtt legalább egy órát cicizett, szívta a nagy semmit, nem jött rá, hogy üres a csárda... :D :D Ennek hatására most annyira fáj, ha ráteszem, hogy majd be szarok, apa fogja a kezemet közben, potyog a könnyem, de csak egy pár slukk és javul a helyzet. Még kell neki utána tápit is adni, ötvenet becsókol simán a két cici után plusszba. :D :D Szerintem egy hét múlva már lesz hat kiló a csaj. :lol: :lol: :lol:

Két hét után tök király itthon, kicsit béna vagyok azért, még nem tudom igazából mikor mi baja, csak tippelek, de egyre jobban :wink: Éjjel például azt hittem elég a cici, de két és fél óra után rá kellett jönnöm, hogy mehetek tápit melegíteni, aztán azzal kiüti magát pár órára. :D

Sajnos az arcom még full béna az egész bal oldalán, de a szám már jobb, enni tudok, csak a beszédem gázos. Ja és mivel a szemöldököm belelóg a szemembe, alig látok. :cry: :cry: :cry:
Szülés után kaptam minden nap elektromos kezelést, és itthon is el kell majd járni kétnaponta, meg fogy gyógyulni tutira, csak lassan. :( :( :(

Na most megyek előkészülök életem első füdetésére, ha ébred a kis csókosszájú, mindjárt lehessen akciózni, mert nagyon tud éhezni... :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

bocsi még valamit

Monácska!! gratulálok az esküvődhöz!!!nagyon szépek vagytok! tök jók lettek a képek!!! A képeket sztem, majd tedd föl a mi topikunkba is,többiek is kiváncsiak ám :wink:
még1er sok boldogságot!!! SZÉP MÁR A POCID IS :D :D
Vendég

Sziasztok!

Ádi hazaért!!! Nem volt lázas szerencsére!

Apa csinált nekem palacsintát!!!! Én megtöltöttem őket. Mákos, diós, kakaós volt.
Eléggé keményedik a hasam, így pihizek állandóan, pedig már nem bírom az egyhelybenülést! A ballábam is bedagadt rendesen. Remélem semmi rossz nincs mögötte!!!
Mondtam apának, hogy szerintem kedden megyünk szülni! :)

Megyek vissza pihizni, és Ádival olvasunk...

Kép
Kép
tündérmanó27

Szilvánusz, hogy miért indították, nem tudom, mert semmi probléma nem volt. Gondolom csak azért, mert elégnek tartották az egy hét túlhordást.

Bosek, köszönjük a beszámolót! Megy a blogba ez is! :lol:
Látom, azért a nehézségek ellenére a humorodat nem sikerült elveszítened! :wink: :lol:
Vendég

Bosek
Remélhetőleg, minél előbb helyrejön az arcod!

Áááááááá, hogy mi ketten milyen gárgyúak vagyunk... :oops:
2 hét kellett nekünk, hogy rájöjjünk, mi a gyerekünk baja... szegényke persze, hogy ordított, hát éhes volt... reggel szopi után adtam neki tápszert... beszittyózott 60 grammot és kiterült...
Vendég

Kép

Teli hassal :lol:
Vendég

Eszterxx,
hát nagy durrogva hajlandó lennék beelőzni, mindenkit-bárkit, egye-fene!!!! Persze, csakis azért, hogy ivararány megmaradjon :D Bár ennek momentán semmi de semmi jele :( :( Már ott tartunk, hogy a családban mennek a fogadások (egy üveg pezsgőben, stb), lehetne akár irodát is nyitni erre! Kicsiférjem a ma éjszakában hisz...bárcsak úgy lenne!!!

Szilvánusz,
látom már te is megjártad a hadak útját: front-szex-málnalevéltea - semmi, semmi, semmi!!!!! Detto!!!!! (állítólag a tudomány se érti, pontosan mitől, miért indul be egy szülés, szóval nem baj, hogy mi se találtuk még ki... :D )

Holnap jövök, ha nem, szülős progi volt éjszaka, csak lazán (hehe)!!

KépKép
kmanna

Sziasztok lányok!
Remélem nem haragszatok,ha egy kicsit bepofátlankodom hozzátok.Igaz én még április 9-re vagyok kiírva,de nagyon úgy néz ki,hogy nem fogom kibírni addig.Ezzel kapcsolatban szeretnék érdeklődni,tud-e vki felvilágosítást adni a málnalevél teáról,mert én azt hallottam,hogy segít kihordani a terhességet.Mennyit lehet belőle inni naponta,próbálta már vki?
Üdv:Judit :!:

Kép
Kép
Kép
junag

Sok-sok gratula a babákhoz és sok tejcit kívánok mindenkinek :!: :!:

Kép
Kép
Kép
junag

Kvaszeva, Linocs: hatalmas gratuláció a kisbabákhoz, nagyon sok egészséget és tejcit kívánok.

Monácska: nagyon szép voltál az esküvőn.

Panni: én már nagyon szeretnék szülni, engem meg ezért lepett meg, hogy a kis Botond megszületett, mert egy napra voltunk kiírva, annyira jó lenne tudni ez mitől függ...

Mommy: hát ez nem semmi, gyönyörűen visszament a pocakod.

Szilvánusz: hát a babókátok nagyon jól érzi magát ott bent, hogy nem siet kibújni.

KépKép
bnesz.eva

Junag
Ahogy én tudom, a málnalevél tea segíti a méhszáj tágulását. Általában a 36-37. héttől javasolják a fogyasztását.
Vendég

Mommy82!
Ez biztos?Nekem ezt javasolták,hogy lazítja a méhet.

Kép
Kép
Kép
junag

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?