Sziasztok!
Jó régen voltam már megint!
Karmen: Ti voltatok úszni? Mi megint nem jutottunk el, ezen a héten ismét nem megyünk!
Sajnálom a fogadat! Gondolom egy vagyont fizettél érte és mégsem jött rendbe!
Gratulálok Norbinak a felálláshoz! Kezdődik a rohangálós-folyton hajlongós időszak!
(legalábbis nálunk az volt!)
Anna: Nagyon édes Nóri! És csini a ruhája!
Enikő: Helyesek a gyerkőcök minden képen!
Zalán tényleg hasonlít apájára is!
Zita: Márk nagyon helyes kispasi!
Zsuzsu: Ábel vagáááány!!!
Nyugi, lány lesz!!!
Ha mégsem, akkor egy nagyon szuper második kiskrapek, akit tutira istenként imádtok majd, mint az elsőszülöttet is! A betegségre meg ne is gondolj!!! A Tirza nagyon szép név szerintem, érdekes, különleges, és lehet becézni is.
Zitacicu: Nem semmi gyerekeid vannak!
Le a kalappal! Niki nagyon édes dolgokat mond!
Már alig váriom, hogy Dorottya is "dumáljon"! Máté helyes a képeken!
A törpékről kép???
Binyek: Ajjaj! Elrémít, amit írsz a kamaszlányodról!!!!
Valaki nyugtasson meg, hogy nem minden tininek megy el az esze!!!!!
Persze nem a Te lányodra értettem, hanem általában a tinikre! Bár ha visszagondolok, én is biztosan okoztam álmatlan éjszakákat anyukámnak...
Gira: Nálatok apa beszerezte már a fegyvertartási engedélyt???
(Olyan szép lányaitok vannak... gondolom tömegével lesznek majd udvarlók!!!! )
Nórus: Nagyon aranyos a lányod dumája!
Pici csajszi miket csinál már?
Anett: Tiéd csaj zseniális!
Olyan mimikája van már most... Tündérke!!!
A szeme miatt ne aggódj, sztem. Inkább az idegrendszerét károsítja a TV, de nem hiszem, hogy pár alkalom miatt bármi baj érte volna!!!
Toncsi: Én is egyfolytában nézegettem a pelustáskákat, bár köztudottan táskabuzi vagyok!
Jó az -a pelenkázó lap miatt,- de kétségtelen, hogy lehet helyettesíteni sokmindennel (pléd, eldobható pelenkázó stb)! Végül nem vettem és elvoltam nélküle is!
Poci kis filigrán!
Zituska: Nekem is álmodhatnál ikreket!
Szilcsi: Mi sokáig álmában vágtuk a körmöket, zoknis, lábfej nélküli tipegőben, kisnaciban altattam akkor. Mostanában szoktunk rá a nappali körömvágásra, simán tartja a kezét is meg a lábát is mostmár...
Bibi: Lehet, hogy mi is elnézünk holnap arra, ha jó idő lesz! Nyitva lesz már 9-kor a játszótér? Nem 10-kor nyit?
Mi jól vagyunk, még mindig nincs kész a kerti babaház, amin elég régóta dolgozgatunk apukámmal ketten...
főleg apukám.
Apróságok hiányoznak, ablak, meg festés egy része. Tervezünk még csúszdás-mászófalas valamit is, de csak később lesz megvalósítva. Dobok képet az elkészültről! Szóval az időnk nagy részét kint töltjük, a csajszi imádja!
Kisház...
...belakva...
Mindenkinek szép délutánt!
eszter