Új privát üzeneted érkezett!

Linocs, rájöttem, miért szenvedsz annyit!!!!!!!!! A vonalzód tudta előre, hogy két napig joslófájások lesznek, ezért nem tudta végül eldönteni, mit is irjon :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

S belestem más topicba, hogy mi ir ki a vonalzó túlhordásnál... nem változik ez az idegesitő felirat... Gondoltam, leveszem lassan vagy váltok más vonalzóra, de babonából már nem merek. Andris, gyere inkább ki és úgy váltunk!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

eszterxx: hagyom még aludni kicsit a szülésznőt, aztán felhívom, hogy mostaztánmármondjamegmiatoszez!!! Mert most is érzek fájásokat, igaz rövidek, de ez azért már durva, hogy tegnap este fél hét óta először rendezett negyedórás fájások kb. éjfélig. Aztán eladudtam, és kb. kétóránként arra ébredtem, hogy kurtára fáj. Azért a kétnapos vajúdást köszi nem kérem :)

A kívánósság engem is elkerült a múlt hétig. Figyuzz, ez lehet, hogy jelent valamit nálad is!!!!!
linocs

linocs még egyben :cry: én meg hogy jártam, nem tudtam visszaaludni fél 5-ig!!!! És 8-kor már fent vagyok. Milán azóta nem kakilt, remélem csak a pénteki csirke csapta el a hasát a kínaiban.

linocs, ha továbbra is így fájsz, szerintem menj be a kórházba. Figyi, lehet már 2 ujjnyira kitágultál itt közben :wink:

eszterxx: na végre, jobb kedvvel ébredtél, örülök neki!!!!!! én 9 hónapja kívánós vagyok, meg is látszik rajtam. Ma ne akarj szülni, mert most jutott eszembe, míg nálunk ünnep van, nálatok nagyon nem. Nálam még mindig tart a boldogság, no depi érzés, bizti megéreztem a tavasz szelét. Amúgy annyira utálom a telet, én az az igazi pörgős, pattogós déli típus vagyok. pusszantás, ma nem nagyon tudok jönni kedves anyósék miatt, de azért néha bekuksizok olvasni.

ui: el kell mesélnem, akkora öröm ért, most olvasom mailben, hogy az egyik "gondozott" babaprojectesem írt mailt, hogy terhes! Ez annyira kimondhatatlanul jó érzés, mintha kb én ejtettem volna teherbe :D 8)

meg egy másik extra story így reggelre: tegnap megfogtam az egyik shoppos csajszi mellét. Most plasztikáztatta és kiváncsi voltam milyen. Megmutatta én meg mindjárt le is tapiztam, tök furcsa volt az állaga :shock:
Vendég

Jimm, hogy Te is mekkora hülye vagy!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nélunk a nagy rohadt büdös nagy nulla semmi. :?
Tele a cipőm.
Tuuuuuuudom, csak 39+1 mi a túrót akarok de naggggggggggggggyon terhes vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Du. 2 után megyek, a szülésznőm megnéz, gondoltam, beteszem a kórházi csomit, de minek????????? Esélytelen :roll:
Asszem kikészített ez a "szobafogság". Nagyon abban vagyok, hogy sz@rok de ívben a gyógyszerre és beülök a kocsiba. Nem bíííííííííííírom tovább a négy fal (kerítés) között!!!!!!!!!!!!!
Anyu talán elviszi holnap 2 napra magához Gorkát Szigetszentmártonba. Mondtam, hogy jövök én is de engem nem ajar vinni, mert messze a kórház :evil: na és! A Dunaparton nem lehet szülni???? :wink: Még a nagy is hiányozni fog, de neki mindenképpen így jobb, mert szegény csak itt nyuvad velem, ennek semmi értelme.

Mondta a védőnő, hogy aludjak, de ennél többet már egészségtelen aludni!! Hej, de vissza fogom még ezt sírni, ugye "túloldaliak"? :wink:

Asszem az én vonalzómnak azt kell rövidesen kiírnia, hogy "Lehet, hogy ma se születek?"
NYűgös és türelmetlen vagyok.

Ügynöknő, megyek csoportterápiázni hozzád.
Gordon jöhet? Nem vészesen szereli a macskákat szét.

Bocs mindenkitől nem vagyok formában.

LINOCS, HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Újból hívtam a szülésznőt, még mindig tartja magát ahhoz, hogyha 10percesek lesznek, akkor menjük, mivel egylőre teljesen jól érzem magam, ezért én sem tartom szükségét, hogy rohangásszunk. Úgyis azt határoztam el korábban, hogy minél kevesebbet szertnék a kórházban szenvedni...

Úgyhogy minden okés, de a legjobb: most már tutkó, hogy márciusi lesz a csajszi (persze ez volt a legfontosabb ;) )
linocs

Halihó!

Eszterxx, itt vagyok, csak mostanra olyan kómás vagyok éjszakánként, hogy nincs erőm a gép előtt üldögélni szopi közben, csak kornyadozom Picúr mellett a kanapén, esetleg kapcsolgatom a TV-t. Hajnali 3 körül a 24 3. évad megy a Cool-on, pl..

Pati, Eszterxx, nyugi, szerintem 3 napon belül kint vannak a lurkók!

Linocs, én már nem hallgatnék a szülésznőre, inkább bemennék megnézetni magam, ez azért már túl sok jóslónak...

Jim, de jó, hogy ilyen vidám vagy ma! Gratulálok a kismamádhoz :)! Én is gondolkozom a plasztikán, olyan jók ezek a "nagydudás" korszakok :). Minden ruci jobban áll, plusz az egyéb előnyök, ugye.. :wink: . Kedvet kaptál a csajtól, vagy inkább nagyon lufi-érzete van, és nem tudnál megbarátkozni vele?

Kép

Kép
mzx

Helló Mamik!

Gondoltam, berakok egy adag bagettet a sütőbe reggeli gyanánt, és amíg sül, visszaolvasom a tegnapi termést.
Eredmény:

Kép A reggelim.

Kép
pété

Linocs!

Ez nagyon izgi!!
És tényleg jobb otthon vajúdgatni mint a kórházban,úgyhogy HAJRÁ!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Még jó, hogy a párom dolgozik, és neki nem tudtam ilyen remek reggelit összeütni... :D

Kép
pété

Linocs! Hajráááááááááá!!!!!

Kép
pété

Mingyá betöltöm a 39. hetet, én is elkezdtem szenvedni. Extra nyűgös vagyok. Reggeli ébredés után visszaaludtam, de most még kábább vagyok...

Jim,
gratula a babaprojektes kismamához!

Linocs,
nagyon drukkolok, hogy ezek már ne jóslók legyenek!!!

Melinda

Kép
melinda80

Hűűűűű, Pati, nem irigyellek!!! Ha elviszik a nagyot, apa meg dolgozik, akkor meg fogsz őrülni otthon. Én éjjel már kipróbáltam a fényképek közt rend rakást - na, fél óra múlva úgy éreztem, széttépek mindent... nem jó ez igy direktbe, mintha a gyógypedagógián ülnék és gyöngyöket válogatnék... addig sem őrjöng a kedves beteg...

Igen, a mai napot én kihagynám szülésileg, pedig apjuk nagyon drukkol, hogy hátha... de nem, ez legyen CSAK az Andris szülinapja.

Mzx, jó, hogy előkerültél!!!!!!! És milyen könnyű dolgunk lesz nekünk, hogy mire oda kerülünk, addigra már az éjszakai tvműsort is felderititek... és nektek már ideje, hogy kezdődjön a könnyebb időszak, gyerekek aludjanak éjszaka, stb...

Azért néha-néha irj, mert olyan jó olvasni a túloldalt!!

A jós szóljon belőletek a 3 nappal!!! Jim, a császárt azért kihagynám, de egyre többet gondolok rá, mert lassan egy hét eltelt azóta, hogy mérték a gyereket ... kisebb tuti nem lett azóta!

Kölyök, te hol tekeregsz??? Te is itt szoktál lenni már reggelente!!!!

És köszi mindenkinek a biztató szavakat!!!!!!! Tényleg csak miattatok szedtem össze magam, nem fáraszthatok egy egész topicot a depimmel, amikor olyan aranyosak vagytok!!! Na jó, abbahagytam az ömlengést is :lol:

TAND!!! Merre jársz??? Életjelet kérünk!!!!!!!

Évi tyúkanyó nekem is hiányzik már... reméljük, amikor visszajön, nem olvas vissza húsz oldalt, mégse szembe dicsérjük...

Linocs, csak hajrá, március van, ez egy márciusi topic, Neked kell most már mindenképp az elsőnek lenni benne!!!

Na, elmegyek bevásárolni, aztán majd jövök! Addig irjatok jóóóóó sokat!

Kép

KépKép
eszterxx

Pété, nekem még igy is szimpi ez a bagett!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Halihóóó :!:
Alíg győztem visszaolvasni :D
Először is : Feri és Niki gratulálok a gyönyörű kislányotokhoz és nagyon jó egészséget kívánok !
[b]Kikónak is nagy gratuláció ![/b]
Fanetta: nagyon szép a szülés történeted, jó hogy így is sikerülhet, így már talán nem tartok annyira az ismeretlentől :P
Linocs: megy a drukk :P

Anita
Kép
boszi30

A legfontosabbat el is felejtettem:

KIKÓ! GRATULÁLOK, ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK MINDKETTŐTÖKNEK!

Kép
pété

És akkor jó szokásomhoz híven( ritkán jövök, de akkor teleírok egy oldalt... :oops: ):

Tegnap voltam dokibácsinál, megint egy tündér volt, sokat poénkodott, és szokás szerint mindent olyan részletesen elmagyarázott, hogy kénytelen voltam a szavába vágni, mert már jött a következő kérdésem... :oops:
Persze amikor meglátta az NST-s papírt, közölte velem, hogy nem nagyon tudja elképzelni, hogy az elmúlt egy hétben csak ebben a 2 x 40 percben lettek volna ilyen fájásaim, úgyhogy szerinte eléggé ki akar jönni ez a kiscsaj.És ha akar, akkor annak oka van. Úgyhogy keddig nyomassam a magnéziumot, aztán le kell állnom vele. Vagy másnap megszülök, vagy az is lehet, hogy még cipelem a popsiját 3 hétig...
Utólag visszagondolva, neki már biztosan vannak sejtései, mert nem beszéltünk meg következő időpontot a kontrollra, de még a jövőheti UH-ot sem fixáltuk le, amit vasárnap tudna megcsinálni...

Szóval lelkiekben rákészülök a jövőhétre...

Szerintetek lehet valami baja a babának, ha ráesett a vasaló(nem forrón), élével a pocakom tetejére? Le akartam venni a fali tartóból... Eléggé bepánikoltam, de mozog a drága, csak egy kicsi felületi fájdalmat érzek a pocakomon. Meg megmaradt a vasaló nyoma(egy pici csík). Nagynéném szerint, ha nagy gáz lenne, nem mozogna, vagy véreznék, vagy beindult volna szülés...

Kép
pété

sziasztok,

látomez a topik nem alszik :lol:
Linocs, hajrá :lol: ++++++

ma szombat van, tovább lustizhattam egy picit :) de itt úgy fúj a szél, hogy felboritja az ideiglenes buszmegálló táblát. Tegnap este kezdte.... iszonyú hangja van.

Eszterxx, örülök hogy kicsit jobb is a kedved :) szerintem fussatok össze Patival, jót tesz majd mindkettőtöknek :)

mi ma vásárolgatni fogunk, most kivételesen nem bútort, hanem mosogatógépet :lol: nézünk meg tvt mert az sincsmég
meg vettünk babzsákhuzatot most már csak töltőanyag kell bele :)
ugye milyen fontos darab? kiságy meg a pelenkázó még nem jött meg de babzsák lesz :lol:

na megyek, mert kifolyik a fürdővizem :)

ja igen, Jim, engem is érdekel, mennyire más egy szilikonost tapizni. persze kérdés, hogy rendes mellett tapiztál-e már ;)

Kép

Kép
kolyok28

Pété, a világon semmi baja nem lehet!!! Gondold el, mennyi minden védi őt odabenn... magzatviz, esetleg a méhlepény is arrafelé van, sok réteg bőr, bőr alatt kis zsir... én pl. mindig beverem szegényt az asztal sarkába... legalább már most megtanulja, hogy ott ovatosnak kell lennie!!!

De az okos irományok is azt mondják, hogy csak nagyon-nagy erőbehatásra történik odabenn bármi - és akkor sem feltétlenül nagy baj.

Ha meg mozog, akkor pláne semmi. Patricia és Hedvig doktornők mit mondanak???

Kép

KépKép
eszterxx

ja igen, Pété, örülök hohgy vagy, tessék gyakrabban jönni :)

az a vasaló meg dúrván hangzi, de szerintem a nagynénédnek igaza van, ilyenkor már szülésmeginditő lenne ha baj lenne! főleg ilyen előzményekkel amit az orvos mondott :)

jelentem aki Linocson, Szilvánuszon, Kmannán és Judit18n kivül beelőzi Eszterxxet és Patit, az ne számítson semmi jóra!!!! (Najó, Melinda és Lusie esetleg nem kap nagyon ki, de a többiek, tessék megvárni mig ez a két szerencsétlen "anyának már ősidők óta nagy a pocakja, szval lehet hogy ma születek" kismamánk lebabázik!!!! )

Eszterxx, Pati, nyomás találkozni, inni egy kis koktélt valami ricinusról hallottam, hogy az segit. és lehet egymás gyerekét győzködni, hogy ugyse tudja beelőzni a sajátot. hátha erre felmérgesednek a fiúk odabent és kijönnek. vagy esetleg lehetne mondogatni hogy már Laura, Lilla, Kíra, Blanka, szval egy egész kiscsajsereg várja őket idekint!

najó, megyek, mert kihül a fürdőm :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Te olyan kis aranyos dilis vagy, Kölyök!!! Mnidig vigyorognom kell, minden hozzászólásodon!!! Köszönjük!!! Na, elhúztam én is, mert ma depi helyett ömlengés van... a végén még Feri is beugrik egy újabb képpel és akkor végem.

Kép

KépKép
eszterxx

Hááát, én is ebben bízom. Legfeljebb lesz egy csík a popsiján... :?
Bár lányoknál ez nem túl előnyös, de a párom azt mondta, hogy legfeljebb majd sminkeléskor lealapozza azt is... :D

Még nincs meg a kiskádunk.. Tudjátok, nem szeretünk semmit elkapkodni... 8) Vizünk van, tehát retkes csak nem marad szegényke.... Mondjuk, ha ilyen intezitással utalják a táppénzemet(2 hónapja semmi), akkor vizünk sem biztos, hogy sokáig lesz...

Kép
pété

Pété!

Tuti hogy semmi baja nem lett a pocaklakódnka a vasalótól!!A magzatvíz mindentől védi a babát ezért nem éri ütés ilyen kis behatástól!!!
Múltkor én is para voltam mert a porszívó csöve beakadt a hajópadlóba és valahogy szépen belehajoltam a hasammal...de a dokim megnyugtatott és a picúr is rögtön jelezte a ficergésével hogy :Anya,nincs nagy gáz,csak azért léccci vigyáz!" :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Linocs, ha még itt vagy!!
most hívott Niki, hogy nagyon vár minket, mert összesen ketten vannak bent, ő is egyedül egy háromágyasban, meg a másik csaj is.
Mondtam, hogy te vagy a legesélyesebb, úgyhogy hajrá!
mesélte, hogy mindig azonnal kérdezi, hogy kit hoztak be szülni ha jön valaki :)

amúgy jól van, mondta, hogy bár van teje, de Lilla már szétrágta a mellét, így már bimbóvédőt is kapott, meg leszívták neki fejővel és injekciós fecskedőből kapja - bár csak 10 ml de annyi elég is neki.

mesélte, hogy egyelőre még csak mutogatják neki, mit hogy kell, önállóan még nem csinálta, de jó hír, hogy ennyit foglalkoznak velük. persze ha csak ketten vannak akkor biztos egyszerűbb.

kár, hogy nálam semminek semmi jele. most, hogy írtátok, hogy keményedésnek kell lennie az összehúzódásnál rájöttem, hogy nekem össz-vissza ha 4-5 keményedésem volt az elmúlt 1 hónapban.... most meg aztán semmi az égegyadta világon.
Pati, meg tudlak érteni...
bár én még legalább tudok mászkálni ha akarnék, de ebben a nyálka időben nem sok kedvem van semmihez

KépKép
judit18

Sziasztok!

Először is seretnék gratulálni a babáknak, anyukáknak és apukáknak és sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok nekik! :D
Csak most találtam a topicot (így a várandósság utolsó napjaira, vagy óráira??) és mivel mi is márciusra várjuk a babát, gondoltam csatlakoznék, ha befogadtok :oops:
Elvileg március 8-án érkezik a mi kis Dani babánk a Jánosban.

Szorítok linocsnak, hogy neki március 1-én érkezzen :lol:

Üdv Mindenkinek!

Livi
Kép
livcsi

Szia Livcsi :)
üdv köztünk, jobb későn mnt sosem :)

Pété, ne aggódj, nekünk sincs még kiskádunk. Sőt szinte csak a ruhák vannak meg, amit kaptunk a nővéremtől :? najó a bútorok már megrendelve csak még csak nem jönnek. biztos sejtik, hogy akkor én pityeregnék, hogy de édes, és ... ;)
de a jövő héten muszáj lesz már mindent beszereznem...

ja és 36hét :)

tessék, sikerült Eszterxxet elkergetni??? :? gyere vissza nyugodtan, igérem megjavulok :) pl 1 óra múlva eltűnök vásárolgatni.
Na mondjuk az is egy kaland, mert a párom most gyakorolja a vezetést, természetesen én vagyok a tanárja... nagyon vicces ahogy mondom neki mit kéne csinálnia... nem parázunk ám :lol:

Pati, remélem sikerül kitörni a 4 fal közül! Nem tudod felhivni pl Nikit, hogy vigyen el valahová kocsival, nem muszáj neked vezetni, csak vigyenek ki onnan....

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok anyapajtik :D !

en ma olyan, de olyan boldog vagyok, ebben a honapban anyuka leszek(legalabbis nagyon remelem) :D ! Gyorsan anyucimnak megvettem a repulojegyet!!!!
Amugy csatlakozom a nemalvokhoz, pedig olyan jot szoktam aludni, erre ejjel 3-4orat gorcsolt a hasam :twisted: , en meg elkezdtem konyorogni a gyereknek, h most ne, mert anyanak zsiros a haja es ugye nem akar igy latni, szegeny mar most hulyenek nez, mert egesz heten konyorgok neki, h csak jojjon, sot tegnap egesz nap enekeltem, ha az en hangomra nem jon ki, akkor semmire :roll: ! Olyan szep ido van, sut a nap :) !

Linocs! en ugy, de ugy drukkolok neked, ma mar tutira anyuka leszel :) !

Kép Kép
rima

Beeee:

Kép

:)

(na most már visszafogom magam, és nem terhelem túl a topikot Lilla baba képeivel, de annyira jó érzés megosztani az örömömet!!!)
feri (mni)

Feri, méég, annyira jó hogy megosztod az örömötöket!!! :lol:
Tündéri! továbbra is szerelmesek vagyunk a lányotokba (is) :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Feri, nem tudjuk megunni! :)

Rima,
amikor azt hittem szülök szombaton az első volt, hogy megmostam gyorsan a hajam .... :)
jó, hogy Londonban szép idő van, itt meg esik...

Livcsi,
nyugodtan gyere csak!
én is március 8ra vagyok kiírva, mégha a vonalzónk más is kicsit, csak a Kútvölgyiben

KépKép
judit18

A szutyerák idő miatt nem indultam neki, de most már lassan visz apa a kórházba, a vizsgálat miatt. Ctg meg méhszáj. Már előre tudom két eredményt, az egyik lapos, a ásik zárt. Csak a kérdés melyik-melyik. :roll: Tutira tele lesz a szülészet, ezren megszülnek a hidegfront miatt :roll: . Sebaj, ha a töki idekint is ilyen jól fogja bírni a szeles időt, akkor okés. :wink:

Ha holnap reggel anyu elviszi Gordont, megyek az Ügynöknőhöz. Ő még nem tudja. VAsárnapra való tekintettel kevesebb emebert ölhetek meg az utakon, begyógyizva a volán mögöt... Apával megbeszéltük, hogy holnap sétálunk, de azt du is lehet, este meg szülni, hja, hullafáradtan az egész napos nyüzsi után, de kérem, valamit valamiért....

Látom, a tűkön ülők tábora bővül. :wink: :wink: Legalább nem csak mi ketten leszünk gyöngyválogató gyépévárományosok immár az Ügynöknővel.
:lol:

Kép
Kép

mpatr

Feri! Mi nagyon orulunk, h ilyen lelkes vagy, olyan jo ezt latni, h ennyire boldogok vagytok, bar van ra oriasi okotok, remelem, h az osszes apuci hozzad hasonloan igy fog orulni a babynek :) !

Judit! akkor most megnyugodtam, h nem csak en vagyok ilyen :) !

Livcsi! udv itt :D !

na megyek enni

Kép Kép
rima

Ja a hajmosókhoz csatlakozva: én ma (EGYEDÜL!!!) megborotválkoztam. Mindenhol :oops: !
Mivel készülünk premier plán(e) fotókat készíteni (Niki ne unatkozzon) a kitolásról, tök gáz lenne, ha nem lehetne felismerni a nagy dzsungelben, hogy most akkor az a gyerek feje búbja, vagy az én trehányságom. :lol: :lol: :oops:
Persze, amilyen a Mörfi, meg az én formám, pont addigra fog elindulni a kölök kifele(hja :roll: ), amikorra elkezd olyan kis ocsmányosan tüskésedni. Hiába a tatyó tetején a lista, Manó (az én vagyok :wink: ): homeóst bevenni, borotválkozás, apa: papucsot eltenni, kutya-cicaetetés...... aki csinálja, tudja, a bozótirtás sokkal egyszerűbb, mint a tüskenyiszatolás... :roll: :oops: :lol:

Kép
Kép

mpatr

egyetértek! még egy ok amiért legkésőbb jövő héten szülnöm kell!
most még tükörsima vagyok a gyantázás után, bár nem tervezünk premier plános fotókat, de legalább az orvosnak, szülésznőnek legyen jobb esztétikai élményük....

KépKép
judit18

Úúúúú, én már tök régen nem tudom saját magam elintézni a bozót irtást :? Mpatr, Te hogy csinálod?????
Nekem azt mondta a szülésznő, hogy ezen egyébként ne aggódjak, mert ő ezt 1 perc alatt el fogja intézni és egyébként is már a 2 napos szőr is szőr, azt is ki kell majd írtani, de a kórházba indulás előtt nehogymáááááár mi még ezzel kezdjünk majd el itthon foglalatoskodni :oops: Na, azért szerintem inkább megkérem a drága páromat majd, ha itt az idő :D

Livi
Kép
livcsi

Ja, és Feri (az én férjemet is így hívják, csak Ő még nem tud ennyire naggggyon jól fotózni :wink: ) tündérien zabálni való a kicsi lányotok!

Livi
Kép
livcsi

Sziasztok!

Hát senki se hallgatott az időjárásra! Irgum burgum....

Rima!
Felháborító, hogy Londonban süt a nap. Az angol nyelvkönyvekben az van, hogy ott mindig esik az eső és borús az idő... :lol:

Tegnap én is megejtettem egy elsőfoku borotválkozást. A finomítás,majd ha eljött az idő.

Livcsi!
Hozzánk soha nem késő csatlakozni, szülés után is lesz miről beszélni..

Pété!
Még lehet, hogyí suttyonban jónéhányunkat beelőzöl??

Kölyök!
Nekem csak a vérnyomi miatt bocsásd meg, ha a felsoroltak közül valakit beelőzök. Légyszi....

Tök későn keltünk fel és utánna is csak szüttyögtem. Így rájöttem a megvett gulyáshús már nem fog megfőni ebédre. Így kisírtam apától az Ikeázást. Most van egyértelmi ajánlat ami szerint két főttételből az olcsaóbb ingyen van. Kvázi nálunk a gyerekeké....

Pati!
Estleg kórház után nektek is útbaesik egy kis kedvcsinálónak...
Nagy shoppingolást nem rendezek, mert a tápi már nekem is elfogyott, a márciusi meg még ki tudja....

Estére vendégek jönnek, délután próbálok valamit sütni nekik, azért a konyhaszolgálat ne maradjon ki mára se... :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

egyértelmi= egy éttermi
Ez már a vég kezdete, vagy a kezdet vége. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Borotvalkozas :lol: ! Jajjj, az nagyon megy :wink: , nincs segitseg, igy egyedul...megyek is hajat mosni, ill megnyiszalni magam

Pumperka! Patit mar nem engedik onnan ki :wink: ! Nektek meg nagyon kellemes szombati ebedet!

Kép Kép
rima

Na még, mindig itt - és még mindig fájok, habár most ébredtem. Azt mondják, ha még megy az alvás, akkor nem komoly a dolog...

Kölyök: ez a csaj nem egy sietős darab, vagy csak jófej, és jól előkészít, hogy az érdemi dolog pikk-pakk meglegyen.
Pati: kiváncsi vagyok arra domborzati dologra: lapos vagy nem lapos, zárt vagy sem???? Egy jó kis dombos nyitott dolgot kívánok neked!!!
Livcsi: látom te is XIII. kerületi. Merre laksz? Üdv itt! Szerintem nem késő egyáltalán: lesz még mind parázni a gyermek születése után is ;)
Rima: köszi a drukkot! Mindjárt megyek én is hajatmosni. Barátném tegnap ment Londonba a barátaival - legalább nekik jó idejük lesz nálatok!
Judit18: ja, még mindig itt. Ezek szerint Niki nem alapítványiba ment. Ez tök jó! Nem gondoltam volna, hogy csak ketten vannak az egész szülészeten, gondolom a mai nap viszont tumultus lesz - úgyhogy jó lesz igyekezni, hogy Nikivel kerüljek egy szobába.

Na megyek, eszem valamit.
linocs

Tényleg Linocs, Ti is :) Mi a Szegedi utcában, közel a Béke térhez. Ti merre?

Livi
Kép
livcsi

A Victor Hugo utcában, közel a Lehel térhez. Akkor majd tologathatjuk a töpörtyűket együtt ;) Úgy látom jó az ivararányunk (fiú - lány)
linocs

Pati, Eszter
Már március van... :wink:
Tessék már beküldeni azt a naptárt a gyereknek... :lol:

Linocs
Hajrá :lol:

Livcsi
Üdv :lol:

Feri
Szépek vagytok!

Kitaláltam, hogy kezdem fegyelmezni Baby Joseph-et... nincs 1-2 órás fenékringatás... evés után böfi és hoppsz be az ágyba... ez így szép is lenne... csak az én kicsi fiam nem így gondolja... és anyája nem bírja a sírását hallgatni... :oops:
Hogy lesz itt bármiféle nevelés? :roll:

Mamitársak?
Vendég

Sziasztok!!!

Feri!

Nagyon nagyon szép képek a kicsi Lilláról!!!!!!!!!!!!!!

Kérünk még sok képet, ezt tényleg nem lehet megunni!!!!! :lol:

Kikó

Nektek is Szívből Gratulálunk!!!!!!!! Jó egészséget nektek!!!!!!
Vendég

Linocs!

Még mindíg semmi???????
Vendég

Szervusztok!!!! :)

Itt vagyok, hoztam egy rakat fotót, illetve ezek még csak az itthoni géppel készült felvételek, a profi fotókat majd később osztom meg veletek!

Egészen jól sikerült az egész, a vacsora, a szertartás nagyon jó volt. Sajnos a virágcsokorral voltak gondjaim, sokat sírtam miatta még ma hajnalban is. Majd kicsit később elmesélem!

Íme a képak, aztán visszaolvasok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Monácska!!!!!!!

Olyan gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!!
Nagyon édes volt a kis ruhád!!!! :lol:

Mégegyszer Kívánom nektek, hogy :

Legyetek Nagyon Nagyon Boldogok!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mona: csinos voltál! nagyon!!!! Sok-sok boldog pillanatot Nektek együtt!!!
linocs

Monácska
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Legyetek nagyon boldogok!

Kép
Vendég

Monácska,
nagyon szépek vagytok, csini menyasszony voltál! :D Köszi, hogy ilyen gyorsan tettél fel képeket!

Melinda

Kép
melinda80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?