Hűűűűű, Pati, nem irigyellek!!! Ha elviszik a nagyot, apa meg dolgozik, akkor meg fogsz őrülni otthon. Én éjjel már kipróbáltam a fényképek közt rend rakást - na, fél óra múlva úgy éreztem, széttépek mindent... nem jó ez igy direktbe, mintha a gyógypedagógián ülnék és gyöngyöket válogatnék... addig sem őrjöng a kedves beteg...
Igen, a mai napot én kihagynám szülésileg, pedig apjuk nagyon drukkol, hogy hátha... de nem, ez legyen CSAK az Andris szülinapja.
Mzx, jó, hogy előkerültél!!!!!!! És milyen könnyű dolgunk lesz nekünk, hogy mire oda kerülünk, addigra már az éjszakai tvműsort is felderititek... és nektek már ideje, hogy kezdődjön a könnyebb időszak, gyerekek aludjanak éjszaka, stb...
Azért néha-néha irj, mert olyan jó olvasni a túloldalt!!
A jós szóljon belőletek a 3 nappal!!! Jim, a császárt azért kihagynám, de egyre többet gondolok rá, mert lassan egy hét eltelt azóta, hogy mérték a gyereket ... kisebb tuti nem lett azóta!
Kölyök, te hol tekeregsz??? Te is itt szoktál lenni már reggelente!!!!
És köszi mindenkinek a biztató szavakat!!!!!!! Tényleg csak miattatok szedtem össze magam, nem fáraszthatok egy egész topicot a depimmel, amikor olyan aranyosak vagytok!!! Na jó, abbahagytam az ömlengést is
TAND!!! Merre jársz??? Életjelet kérünk!!!!!!!
Évi tyúkanyó nekem is hiányzik már... reméljük, amikor visszajön, nem olvas vissza húsz oldalt, mégse szembe dicsérjük...
Linocs, csak hajrá, március van, ez egy márciusi topic, Neked kell most már mindenképp az elsőnek lenni benne!!!
Na, elmegyek bevásárolni, aztán majd jövök! Addig irjatok jóóóóó sokat!