Sziasztok!
Iszonyú esős szélvihar volt nálunk!!!!
Gab! Én értettema szoliba megynt-et, és eszembe sem jutott a szolárium, de hát nálunk ugye ismefrt ez a szakzsargon.
Kmammy!Bámulom a türelmed kaja ügyben is, az én fiam azt sem várja meg mig megpucolom az uborkát, répát, sőt azt sem hogy hazaérjünk, már a piacon hisztizik a nyers répáért, úgy koszosan harapná. Mennek a harcaink rendesen!!!!!Szóval esélyem sincs ilyen szépet csinálni, max. míg alszik, de önző dög vagyok és akkor biza én is alszom.
Ex, köszi
, apa már oda is adta az igazolást, nekem meg kiderült, hogy valami jóváirást nem irt be a csaj, igy nem -118, hanem + 24 ezer. Az már jó, de hétfőn megyek az apehba-ellenőriztetni.
Azért furi volt látni, hogy bruttó 2 perc alatt megcsinálta azzal a programmal. Miért nem mentem könyvelőnek?
Örülök, hogy örülsz a kérdéssornak, nem azért tettem fel, hogy ti beparázzatok és megcsináljátok, hanem rátok biztam az infót, sosem lehet tudni mikor akadtok össze olyan anyuval akinek pont ez kell!!!!!
Colett! Ki-mi a tesód? Nagy fogyás táján?
Operatőr, szerkesztő stb?Hát tök igazad van és nagyon találó amit irtál, megkérdezik: hogy vagy mi van veled, de a válasz már nem érdekli őket. Egyebek mellett ezért is jöttem vissza vidékre abból a lufi világból.
Zalánnak kitartást a fogakhoz!
Nancsa jó anyósozást!
Pil! Kitartást neked is!!
Rólunk.
Vigaszul.
Blanival elmentünk a könyvtárba tavaszköszöntő játszóházba, virágokat varrtak. Benit is vittem, hogy felszabaditsam a szakdogát iró apát. Megbántam!
Letépte az üvegablakra kreált tavaszi diszitést, s amikor visszaoperáltam(égett a pofám), megint le akarta szedni, mondtam, hogy nem szabad, nézett rám, majd testtel visszafordult és a szemkontaktust megtartva újból leszedte.
Na azzal a lendülettel kötöttem be a babakocsiba. nálunk van babaszőnyeg, járóks, épitőkocka matraccal a gyermekkönyvtárban, lehet tök jót játszani.Könyveket nézegettünk, körbejártunk, érdekes hogy 3 teremnyire elszaladt tőlem, akkor bezzeg nem volt anyaragacs. Hát nekem egy stressz volt az egész. Mig Blanira próbáltam figyelni, megmentettem Benitől 2 ollót, 1 doboz gombostűt, 3x döntötte le a fiúk várát, mint egy háborús bevetésre kész kommandós, ugrásra készen megfeszült izmokkal és diónyi gyomorral figyeltem minden mozdulatát. Gondolhatjátok hogy kikapcsolódtam. És szegény Blaninak mennyi jutott belőlem.
Közben beirattam a kicsit is a könyvtárba, Blaninak kivettünk egy csomó könyvet, szóval jó volt nagyon, de magamban át kell értékelnem a köv. éveket, egy darabig nem lesz nyugi. Egyszerűen ez a fiú csupa tűz, energia,egy pillanatra sem lehet szem elől téveszteni áááááááá.
Egy pillanat allatt felméri a terepet, nem kell feloldódási idő, azonnal megy, ő akar a középpobtban lenni, mindent kipróbál, nincs tekintettel másokra, azonnal mindenki minket néz, én meg mentek vagy rosszabb esetben romeltakaritok. olyan ez a srác, mint egy gömbvillám. Bár aranyos, nem tör zúz, odamegy, vigyorog köszön, azonnal levesz mindenkit a lábáról, és büdös disznó, mert ha rászólok, hogy nem szabad, most mérges vagyok odajön puszit ad, rám néz igéző szemekkel, majd megy tovább!!